Partyflock
 
­ Nederland

10 dagen lang Draaimolen Festival

gepubliceerd door , op
This Is Not Draaimolen Festival
9 september 2021
'Na een paar keer diep inademen en rustig afgewacht te hebben hoe de situatie zich heeft ontwikkeld, hebben we onze plannen hierop aangepast. Draaimolen Festival zal dit jaar niet in haar originele vorm plaatsvinden. Maar waar één deur sluit, gaat een andere open …' Aldus de Tilburgse evenementen organisatie Draaimolen.

Draaimolen betreed deze zomer vertrouwd terrein, het prachtige MOB Complex, voor een geheel nieuwe en eenmalige variant van Draaimolen Festival. Een variant die ruimte biedt aan meer creativiteit en aansluit bij de wereld in de huidige omstandigheden. De organisatie kondigt een reeks van maar liefst tien evenementen aan met doordeweeks prachtige live concerten en in de weekenden intieme festivaldagen.

Daarnaast laat de organisatie alvast weten dat ze een line-up aan het creëren zijn om je vingers bij af te likken: 'met onverwachte back-to-backs die nog nooit eerder hebben plaatsgevonden, inclusief onze jaarlijkse geheime b2b, enkele wereldpremières van unieke live-acts en speciale stage hostings door oude en nieuwe vrienden.' Eén van de welbekende podia in het bos zal geheel worden getransformeerd tot het perfecte decor voor alle dagen, met uiteraard zeer beperkte capaciteit.

De exacte data van de aangekondigde evenementen zijn: 8, 9, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 18 en 19 september. Meer informatie over de tickets en de line-ups zal binnenkort bekend gemaakt worden.