Partyflock
 
­ Nederland

Unieke headliner Gaia sluit zondag Electronic Family 2017 af

gepubliceerd door , op
Electronic Family
17 januari 2017
FeestElectronic Family · The Gathering
Datumzaterdag 5 augustus 2017
LocatieAutotron Site
Amsterdam, 16 februari 2017 T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering 2017 maakt een unieke headliner bekend: Gaia. Het is dit jaar het eerste optreden van de beroemde exclusieve act in Europa. Gaia sluit de zondagavond af van het festival. Eerder werd het bekend dat Aly & Fila, Andrew Rayel en Bryan Kearney headliners zijn van de meerdaagse editie van Electronic Family. Het festival vindt plaats op 5 en 6 augustus in Autotron, Den Bosch. De bosrijke omgeving geeft de organisatie de kans om een fantastisch weekendfestival met een uitgebreidere line-up neer te zetten. De volledige line-up wordt de komende weken bekendgemaakt. T-Mobile is presenting partner van Electronic Family.

Wij zijn ontzettend trots dat we deze headliner mogen presenteren aan onze Family. Gaia treedt niet zo vaak op, de laatste keer in Nederland was zelfs in 2014. Dat Electronic Family het podium is voor hun eerste optreden in Europa dit jaar is heel speciaal. Dat maakt deze eerste meerdaagse editie van Electronic Family extra bijzonder², aldus Allan Hardenberg (organisator ALDA).

Electronic Family heeft dit jaar drie outdoor stages, één indoor stage, een VIP village en een lounge area bij het strand. Ook vinden er exclusieve pre- en afterparties plaats op het festival. Bezoekers kunnen onder meer verblijven in comfortabele bungalows en boomhutten, direct naast het festivalterrein.

Tickets voor T-Mobile presents Electronic Family: The Gathering, op 5 en 6 augustus in Den Bosch zijn vanaf 17 februari via de officiële website electronicfamily.nl. Dagtickets zijn verkrijgbaar vanaf 49 euro (excl. reserveringskosten).

1 opmerking

❤️
laatste aanpassing