Partyflock
 
­

DOKA en Tomorrow Is Now, Kid! present Seven Davis Jr.

published by , on
Tomorrow is now, kid en DOKA bundelen krachten en nodigen de veelzijdige DJ, producer en vocaal artiest Seven Davis Jr. Vereinigte Staaten von Amerika uit voor een bijzondere editie van Nachtkijker op donderdag 15 mei. Tijdens deze speciale set in de kelder van het Volkskrantgebouw wordt Seven Davis Jr. bijgestaan door Tomorrow is now, kid residents Alex Salvador en Philou Louzolo.

Seven Davis Jr. betrad de muziekindustrie ooit als gospel vocalist, iets wat terug te horen is in zijn warme muzikale geluid van nu. Na wat jaren in de underground scene is Seven Davis Jr. uitgegroeid tot een geliefde DJ met een futuristisch geluid, die 100 % gaat voor wat hij mooi vindt. Iets wat leidt tot soulvolle tracks met karakter die de pan uit swingen. Hoewel zijn teksten over de liefde niet altijd lekker rijmen of vrolijk zijn, raakt hij de juiste snaar en is hij meester van het muzikale statement. Voorop staat dat zijn producties warm en wild klinken, soms onbezonnen maar veelal vrolijk en vol energie.

Deze nacht wordt Seven Davis Jr. bijgestaan door Alex Salvador en Philou Louzolo. Als een van de mannen achter het houselabel Tomorrow is now, kid is Alex Salvador niet meer weg te denken uit de Amsterdamse scene. Zijn rauwe oldschool housesound maken hem een graag geziene gast op festivals als Vrijland, Amsterdam Open Air en Mystic Garden, daarnaast host hij eigen avonden in o.a. Studio 80. Philou Louzolo, tevens lid van de Tomorrow is now, kid familie, laat vanavond horen dat zijn roots liggen in de funk, disco, afro en house.

Gratis entree vóór 23.00
Daarna €5 vvk (Ticketscript), €8 deur