Partyflock
 
­ Nederland

Get On Down keert terug met Beats with Attitude

gepubliceerd door , op
Get On Down
21 maart 2014
FeestGet On Down · Beats with Attitude
Datumzaterdag 12 april 2014
WinactieGet On Down actiegesloten
LocatieDoka Site
Na de vorige editie van G|O|D met Tama Sumo (Ostgut) als gast-artiest en edities in BAR (Rotterdam), Pand14 en Up, is Doka wederom aan de beurt om op zijn grondvesten te schudden. April is de laatste maand dat het tijdelijke Doka geopend is, dus een van de laatste kansen om deze zalige locatie te zien - Get On Down!

Get on Down heeft een breed spectrum in zowel muziek als in zijn bezoekers: disco-, house- en technomusic voor een mixedgay publiek. G|O|D is geïnspireerd op het begin van de housecultuur in de Amerikaanse warehouses en clubs: Beats with Attitude!

Daan Groeneveld
Deze jonge ster van de feesten van TomorrowIsNowKid is zeer getalenteerd in het draaien met vinyl.
Voor Get On Down brengt hij een New York-stijl houseset van legendarische labels zoals Strictly Rhythm.
Terug naar tijdloze muziek!

LUPE
Resident-dj en producer van house en nudisco. Naast zijn Reluped edits, draait hij zijn eigen muziek en chicagohouse in al zijn oude en nieuwe varianten met af en toe een referenties naar disco. Ook hoste hij reeds roemruchte clubavonden zoals Italo Elite.

Zojuist toegevoegd:

Cleo
Deze dj is bekend om haar geraffineerde mix van electro, disco en techno, o.a. bekend van M.U.L.T.I.S.E.X.I. Ook stond zij op Mysteryland, 5DaysOff Valiteest en draaide bij modeshows van o.a. Walter van Beirendonck en Weekday. Get On Down - in Style!

Tickets bestel je bij koop tickets.
Meer nieuws wordt de komende weken bekend gemaakt.