Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrow Is Now, Kid! presents Point G

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 6 september aanstaande zal het Amsterdamse label Tomorrow Is Now, Kid! een primeur hebben in Amsterdam. Één van Parijs' meest underground producers komt naar Studio 80 voor een live optreden. Grégory Darsa, bekend als dj Grégory, is met deze nieuwe alias een andere weg in geslagen. Point G staat voor rauwe, basale deephouse grooves. Rechtstreeks uit zijn analoge machines tovert hij tracks met spanning en eigenaardigheden.

Monsieur Point G wordt bijgestaan door talent van eigen bodem. Malin Genie kennen we uiteraard van zijn Tomorrow Is Now, Kid! releases en labels zoals Slapfunk en Lazare Hoche. Zijn unieke stijl en charme brengen veel variëteit in zijn dj sets. Samen met Mr.J uit 'techno-stad' Eindhoven, die eerder dit jaar furore gemaakt heeft met zijn track 'Delta' op het label Courtesy of Balance, stomen ze de hoofdzaal klaar.

Uit de Slapfunk familie komt nog een afgezant in de vorm van Samuel Deep. Inmiddels is Sylvestro, zoals hij in het echt heet, resident dj van 'Zoo Project' op Ibiza. Hij zorgt voor een passende sluiting van de nacht.

Geen van de Tomorrow Is Now, Kid! feesten is compleet zonder Alex Salvador en Daan Groeneveld. Naast hun solo gigs werken deze volbloed dj's al enige tijd samen achter de decks en met resultaat! Regelmatig als duo in clubs te vinden, maar ook op festivals als Vrijland, Welcome to the Future en Gaypride brengen ze hun vrolijke, energieke sets ten gehore. Ze hebben de hele avond vrij spel in de achterzaal van Studio 80.

Tickets kosten €13 in de voorverkoop bij koop tickets.

1 opmerking

 
De award voor de lelijkste flyer ooit gaat naar.....