Partyflock
 
­ Nederland

Tomorrow Is Now, Kid!

gepubliceerd door , op
Er is geen betere manier om het begin van de zomer te vieren dan met een warme dansavond. Tomorrow Is Now, Kid! doet dit in de intieme ambiance van Studio 80. Daar waar de stille genieters ongestoord kunnen dansen en waar de extraverten hun intense liefde voor muziek in volle overgave zullen loslaten. De verbindende factor van deze avond is de selectie underground artiesten die, zoals je van Tomorrow Is Now, Kid! mag verwachten, pure en concessieloze house ten gehore brengen. En om de langste dag van het jaar goed in te luiden, voegen ze er een Frans en Mediterraans tintje aan toe.

Alex Salvador, Daan Groeneveld, Amsterdam
De vaste DJ's van het label Tomorrow Is Now, Kid! zetten de juiste toon voor deze heerlijke avond en zullen openen in de hoofdzaal. Geheel op eigen wijze weten deze jonge honden een sfeer te initiëren met hun publiek. Een vrolijke sfeer die iedereen kan oppikken en welke versterkt wordt naarmate de avond vordert.

TINK! invites:
Fabio Monesi, Milaan, Italië
De Italiaanse DJ en eigenaar van Wilson Records vertegenwoordigt met zijn vinyl-only label de essentie van House. Zijn muziek is rauw, analoog en doeltreffend. Stil staan is geen optie.


DJ Steaw, Rennes, Frankrijk
Deze fijne Fransman gaat back to basic en kenmerkt zich door edgy deephouse beats. De labeleigenaar van Rutilance Recordings brengt in zijn sets een flinke dosis euforische momenten.

Larry de Kat, Slapfunk Records, Utrecht
De Utrechtse Larry de Kat staat bekend om zijn eigenzinnige producties. Wild en energiek, Larry is de uitdager van de gevestigde orde. Zijn meest recente platen bracht hij uit op Slapfunk Records en Lazare Hoche.

Rick Lampe, Eindhoven
Dit talent bracht op Tomorrow Is Now, Kid! een zeer succesvolle plaat uit met de naam 'Say What You Wanna Say'. Genoeg gezegd, ervaar het zelf.

Voorverkoop: €13 via koop tickets