Partyflock
 
image Leer DJ HYSTA kennen: "het achterlaten van mijn stempel is mijn favoriete aspect van producen"
Ze groeide op in Zuid-Amerika en wist op dat moment nog niet dat ze haar passie voor hardcore produceren in Europa zou vinden. Thais Morel, beter bekend als DJ HYSTA, was pas 16 toen ze begon met het leren van hardcore productie. Het was liefde op het eerste gezicht toen ze in aanraking kwam met de Franse raves, vertelt ze. "Daarna begon ik al snel met het organiseren van mijn eigen feestjes met vrienden."
image Appic & Partyflock's Q&A met Ferry Corsten
Ferry Corsten staat in de top van de wereld dj's. Wij vroegen hem op welke muzikale prestatie hij het trotst is en wie of wat zijn inspiratie is:
image Appic & Partyflock's Q&A met Julian Jordan
Je favoriete artiesten kunnen op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zitten ze niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Julian Jordan is daar geen uitzondering op. Lees hoe Julian deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
image Appic & Partyflock's Q&A met Shadowlands Terrorists
Sinds 1996 maken The Shadowlands Terrorists de vetste hits en staan op gave festivals. We stelde de 3 mannen een aantal vragen:
image Appic & Partyflock's Q&A met The Pitcher
Wij vroegen hardstyle legend The Pitcher over zijn muzikale activiteiten en doelen. Meer weten? Lees onze Q&A met The Pitcher:
image Appic & Partyflock's Q&A met Hard driver
Hard Driver kan op dit moment geen shows meer geven op je favoriete feestje. Toch zit hij niet stil! Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Hard Driver daar geen uitzondering op. Lees hoe Hard Driver deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
image Appic & Partyflock's Q&A met Nienke Plas
Zangeres, YouTuber, Influencer. Nienke Plas is van alle markten thuis! Wij spraken Nienke over haar muzikale prestaties en guilty pleasures:
image Appic & Partyflock's Q&A met Gerard Joling
Speciaal voor jullie hebben wij van Appic & Partyflock een Q&A geregeld met the one and only Gerard Joling. Lees hier meer:
image Appic & Partyflock's Q&A met Catscan
Veel artiesten werken aan nieuwe tracks en Catscan is daar geen uitzondering op. Lees hoe Catscan deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
image Appic & Partyflock's Q&A met Billy the Kit
We spraken Billy The Kit die net als wij in quarantaine zit. Echter zit hij niet stil en is hij druk aan het werk met het maken van nieuwe muziek. We stelden hem de volgende vragen:
image Appic & Partyflock's Q&A met Bassjackers
Nu het festivalseizoen is gecancelled is er tijd voor andere dingen dan showtjes en touren. Marlon en Ralph van Bassjackers zijn hard aan het werk om nieuwe platen te produceren. Check hoe ze de dagen overleven in deze Q&A met Appic & Partyflock:
image Appic & Partyflock's Q&A met De Sluwe Vos
Voor iedereen is dit een gekke tijd. De Sluwe Vos gebruikt deze tijd om goed tot rust te komen.
Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:
image Appic & Partyflock's Q&A met Thera
Voor iedereen is dit een gekke tijd. Dit geldt ook voor DJ Thera. Toch wordt de tijd goed benut en werkt DJ Thera hard aan de productie veel nieuwe tracks. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock:
image Appic & Partyflock's Q&A met Vato Gonzalez
Ook Vato Gonzalez moet binnen blijven, geen shows, geen volle zalen, helemaal niks. Toch werkt hij hard aan zijn nieuwe projecten en heeft hij maar liefst 15 nummers ready voor jullie. We stelden hem de volgende vragen:
image Appic & Partyflock's Q&A met Blasterjaxx
Blasterjaxx kan net als alle andere artiesten op dit moment geen shows geven voor een live publiek. Toch zit deze DJ niet stil en is hij hard aan werk met te gekke live streams. Lees hoe Blasterjaxx deze tijd doorbrengt in de Q&A met Appic & Partyflock:
image Appic & Partyflock's Q&A met The Partysquad
The Partysquad zit net als wij allemaal thuis, maar toch bedenken ze nieuwe initiatieven. Benieuwd naar waar ze mee bezig zijn? We stelden The Partysquad de volgende vragen:
image Appic & Partyflock's Q&A met W&W
Nu het festivalseizoen is gecancelled is er tijd voor andere dingen dan showtjes en touren. W&W zijn hard aan het werk om nieuwe platen te produceren. Ook hebben ze na jaren te touren nu de tijd om rust te pakken en tot zichzelf te komen. Check hoe ze de dagen overleven in deze Q&A met Appic & Partyflock:
image Appic & Partyflock's Q&A met Laidback Luke
We spraken Laidback luke, die net als wij in quarantaine zit. Echter zit hij niet stil en komt vandaag met een super toffe nieuwe release! Lees er alles over in de Q&A met Appic en Partyflock. We stelden hem de volgende vragen:
image Appic & Partyflock's Q&A met Bass Chaserz
Voor iedereen is dit een gekke tijd. Dit geldt ook voor Bass Chaserz, toch wordt de tijd goed benut en wordt er hard gewerkt aan de productie van nieuwe dikke tracks. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock.
image De TPL Verzetsradio: een unieke live uitzending
Op dit moment staat de geroemde evenementencultuur op het spel.­ Dat vraagt om nieuwe, creatieve oplossingen om de stem van feestend Nederland te behouden.­ De TPL verzetsradio is hier het levende bewijs van.­
image Appic & Partyflock's Q&A met Dr. Peacock
Voor iedereen is dit een andere tijd. In tegenstelling tot veel andere artiesten is Dr. Peacock niet druk bezig met produceren maar bezig met ondernemen! Ook vertelt hij over zijn quarantaine verveling en geeft hij tips hoe je de quarantaine beter kan maken. Check het hier in de Q&A met Appic & Partyflock: