Partyflock
 
De interviewsectie van Partyflock is op zoek naar nieuwe, enthousiaste interviewers! Zie jij het wel zitten om artiesten of betrokkenen uit de dance-scene aan de tand te voelen?
Kennis van de dancescene is een vereiste alsmede uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Stuur ons je motivatie en een voorbeeldtekst!

Deze functie is op vrijwillige basis en onbetaald.
Partyflock faciliteert en krijgt soms aanbiedingen die we nu altijd moeten afslaan omdat we geen groepje vrijwilligers hebben die sporadisch zouden willen helpen.
Voor onze recensiesectie zijn wij op zoek naar nieuwe aanwas! We zoeken in principe all-round muziekliefhebbers die zowel met het bekende werk uit de voeten kunnen, als zich ook wel willen wagen aan onbekendere artiesten.

Om een wat beter beeld te geven in welke richting wij het zoeken volgen hier een aantal voorbeelden van releases waar je in de toekomst over zou kunnen schrijven. Denk hierbij aan compilaties van grote festivals, feesten en discotheken zoals Mysteryland, Sensation, Bloomingdale en Privilege. Releases van Slam! FM (Clubbin’, Grandslam!), series als Sneakerz en Ministry of Sound of DJ’s als Sunnery James & Ryan Marciano, Steve Angello, Fedde Le Grand en Chuckie. Deze genoemde namen zijn slechts een indicatie. In de praktijk zullen er nog veel meer releases te bespreken zijn, net zo goed dat het eens kan voorkomen dat een andere recensent een van de bovenstaande releases voor zijn rekening neemt. De genoemde namen geven in ieder geval een goed beeld in welke richting wij het zoeken. Gelieve niet te reageren als bovenstaande namen je niet aanspreken.

Naar wat voor iemand zijn wij op zoek? Allereerst iemand met liefde voor en kennis van dancemuziek. Bovendien moet je in staat zijn een pakkend en interessant stukje te kunnen schrijven over een release. Ervaring met het schrijven van teksten (bij voorkeur recensies) is een sterke pre, misschien wel een must. Als je een door jezelf geschreven tekst voorhanden hebt, stuur deze dan naar ons op of stuur ons een link naar de tekst op internet. Heb je op een andere manier binding met de dancescene (wellicht ben je DJ of werk je in een bekende club) laat ons dit dan weten. Vertel bovendien waarom je denkt een geschikte kandidaat te zijn voor deze vacature.

Werken voor Partyflock is een vrijwillige en onbetaalde bezigheid, wel krijgt een vaste Partyflock recensent de te bespreken releases thuisgestuurd en mag men deze ook houden. Voor men een vaste Partyflock recensent kan worden, dient men echter eerst een of meerdere proefrecensies te schrijven. Dit om van beide kanten te bekijken of het wel bevalt. Voor men begint met het schrijven van een proefrecensie, krijgt men de beschikking over een ‘handleiding recensie schrijven’, waarbij het een en ander wordt uitgelegd over hoe dit aan te pakken.

Kortom, lijkt het jou een uitdaging om ons recensieteam te komen versterken en voldoe je het opgestelde profiel, neem dan contact met ons op!
Wij zoeken nieuwe fotografen! Heb jij een goede camera, kun je aardig foto's nemen en lijkt het je wat om tijdens evenementen foto's voor Partyflock te schieten? Laat het ons weten!
Onze voorkeur gaat naar mensen die al lid zijn van Partyflock, maar dat is geen vereiste!

  • Minimumleeftijd is 18 jaar
  • Eigen vervoer
  • Spiegelreflex camera + lichtsterke objectieven
  • Externe flitser

Graag zien wij een korte motivatie tegemoet waarin onderstaande vragen beantwoord worden:

Gebruikersnaam/userID:
Woonplaats:
Leeftijd:
Type camera en belangrijkste lenzen:
Favoriete muziekstijlen:

Een linkje naar een openbaar toegankelijke pagina met daarop eerder werk / portfolio. Dan bedoelen we een representatieve set zoals je die ook op Partyflock zou neerzetten van een avond. Een weergave van een avond in de kroeg is ook prima, het gaat om de aspecten 'donker' en 'sfeerimpressie'

Met deze informatie kunnen wij ons een beeld vormen of jij een aanvulling zou kunnen zijn op ons huidige fotografenbestand.

Wij bieden:
  • Een groter publiek voor je foto's
  • Wij regelen de toegang voor je op de feesten waar je foto's gaat maken. Doorgaans mag er iemand met je mee!
  • Fotografen die voor Partyflock schieten hebben een eigen forum, waar je feedback krijgt van collega fotografen op de fotosets die je publiceert

Let op! De werkzaamheden van vrijwilligers zijn op het moment onbetaald, maar voor veel evenementen stellen de organisaties extra gastenlijstplaats(en) beschikbaar.
Inmiddels kunnen organisaties ook zelf hun cameraverzoeken bij ons kenbaar maken en in bepaalde gevallen geven zij ook drankmuntjes, reiskosten- en algemene vergoedingen.
Als vrijwillige fotograaf ben je ook helemaal vrij in je keuze waar je heen wilt.

Let op! De werkzaamheden van vrijwilligers zijn op het moment onbetaald.