Partyflock
 
­ Nederland

Ik doe toch alles verkeerd! Einde discussie!

door , gepubliceerd op
Ik doe toch alles verkeerd! Einde discussie!
14 januari 2007
Vrijdagavond laat en ik ben net wakker. Krijg net van mijn vriendin te horen dat de vloeistof van de stuurbekrachtiging lekt en dat de pomp zeer waarschijnlijk kapot is. Kan er nog wel bij, nadat kerst en Oud & Nieuw mij hebben opgebroken qua feesten en daar heb ik deze week goed de naweeën van gevoeld. Ben een paar dagen flink ziek geweest. Verkoudheidje hier, griepje daar, noem het maar op. De zwevende bacillen hebben mij ditmaal meer dan eens getroffen. Gevolg? Drie dagen ziek op bed en niets anders restte mij dan het proberen te volgen van films op dvd of op tv. Hele dagen naar het scherm van computer staren zat er niet in, dus slechts sporadisch op bed gezeten met zo een opklapbaar schootcomputertje, ook wel laptop genoemd.

Ik open de laptop, neem mijn gebruikelijke sites door voor de nieuwtjes en sport en ga vervolgens op Flock. Als admin dien je toch logischerwijs elke dag even ´je gezicht te laten zien´ in deze virtuele wereld. Ligt het aan mijn fysieke gesteldheid, of aan het weer? Het aantal PB’s met verwijtende en vaak beschamende uitlatingen lijkt toe te nemen. Evenals het aantal tickets met vragen over het hoe en waarom van een strafpunt. Als ik dan vervolgens via msn een gesprek voer met een andere admin over Flock en het gesprek gaat al vrij snel over dat die persoon ook PB´s ontvangt met verwijtende en zelfs dreigende teksten, is dit voor mij aanleiding om eens een ´column´ hieraan te wijden.

Admins worden vaak aangeduid als machtsbeluste wezens die geen leven hebben. Veelal vriendjespolitiek bedrijven en vooral nalatig zijn. Persoonlijk vind ik dit de meest treffende woorden als ik het op mezelf betrek, want zo ben ik volledig!.... Niet dus.

Wanneer ik constateer dat twee users x en y uit Lutjebroek een privé vete uitvechten en daarvoor het forum gebruiken, maak ik hier een einde aan, door de twee te bestraffen en de forumberichten te verwijderen. Vaak geef ik dan nog aan middels een ´Mededeling als beheerder´ dat het genoeg is. Ja, dan begint de ellende eigenlijk pas. Op alle mogelijke manieren word je beticht van vriendjespolitiek en nalatigheid. Dat laatste omdat ik een ander incident niet heb gezien, een paar weken eerder. Ja hallo, ik zie niet alles! Maar goed, ik ga er verder niet op in, want een volgend incident heeft zich al aangediend. In de fotosectie wordt onder een foto herhaaldelijk bespottelijk gereageerd middels foto opmerkingen over de geportretteerden. Afhankelijk van de tekst pas ik het strafpuntensysteem toe, of maak ik gebruik van de knop bij de opmerking om het bericht ´af te keuren´. Wat blijkt; krijg ik later via de contactsectie tickets aangereikt van bestrafte leden, waarom ik hen een strafpunt heb gegeven voor opmerkingen als: ‘Wat een vies, lelijk mokkel!’ of ‘kk / kanker wat... ‘. Ik vraag mij dan werkelijk waar af, of ik nou zo stom ben en dat ik niet meega in de tijd, of dat de huidige maatschappij iets harder wordt. Maar 1 ding weet ik zeker en dat is dat zulk soort teksten niet op Flock thuishoren! Maar ja, ik ben altijd de ´boeman´ en ik zie alles verkeerd! Tot slot nog een laatste puntje wat vaak gedacht wordt: aandachtsgeil! Nou uh... Zoals eerder gezegd, vind ik regelmatig verwijtende en dreigende PB’s in mijn inbox, dus zou iets minder aandacht eigenlijk toch prettiger zijn?

Waar ik nu eigenlijk naartoe wil in deze column? Eigenlijk heb je het als admin altijd verkeerd en kan je het nooit goed doen! Persoonlijk zit ik daar niet mee, want ik probeer niets anders te doen dan Partyflock netjes te houden. Als ik met alle eerdergenoemde factoren (vriendjespolitiek, nalatigheid, macht, geen leven hebben) rekening moet houden, dan had ik nog een admin nodig die dit alles voor mij moest regelen! Een laatste punt om sommigen uit een droom te helpen omtrent het wel of niet hebben van een leven als admin... Als ik nu bij de statistieken kijk van de twintig meest actieve leden, staan daar slechts twee admins bij!

Kortom, houd het netjes en respecteer iedereen in de verschillende secties! Nu zou ik heel slecht zijn, als ik niet even de positieve reacties aanhaal, die er gelukkig ook wel degelijk zijn en die het de moeite waard blijven om dit vrijwilligerswerk te doen, want dat is het uiteindelijk! Zo, twee uur verder achter mijn laptop en twee uur niet op Flock gezeten!

253 opmerkingen

Het lijkt me echt een klote job, dat Admin zijn, respect voor de mensen die het doen. En als er een keer een fout wordt gemaakt, het blijven mensen. Maar vergeet niet dat deze mensen er wel voor zorgen dat PF zo'n gave site is!
DANCE PLATENMAATSCHAPEI'S DOEN HET VERKEERD,,blackholle,,dancegroove,sony bmg,,danamite,,somaticsence,,id-t,astral music,hm.
weten niet eens de vraag,,en andwoort,,wat mankeert er aan,,en weet daar geen andwoort op,
tja wat doe je in de muziek,,ter weil dat je er niet hoort !
Hey,

ik ben Admin op een game-forum. Van een online spel. Ik krijg ook altijd dat gezeik aan te horen van dat ik aan vriendjespolitiek doe enzo.

Respect voor je dat je daar tegen kan! Is voor mij een reden om door te gaan en de etters van het forum te bannen!

Veel succes verder als Admin!
 
HULDE aan de admins... gewoon de regeltjes volgen.. diegene die daar moeite mee hebben, zoeken maar een andere site om hun frustraties en dergelijke op los te laten
adios amigos:D
geeft je ook ff een kant aan "de andere kant" ga zo door ;)
gewoon lekker je ding blijven doen zoals je nu doet!! dan zulle dat soort mensen snel verdwijnen hier :D
hallo,dan ben sinds vandaag ingelogd,en ik weet dat dit een gezellige toffe side is,en blijkbaar voelen die gefrustreerde?die zo op jou reageerde een gemis!dus laten ze inplaats van het afreageren van hun frustraties en PIJN
laatste aanpassing
 
Lekker lulverhaal weer...:\
Uitspraak van THOMAS! :bounce: op zaterdag 10 februari 2007 om 19:01:
Vrijwel elk profiel heeft een stuk tekst over "rood-wit-blauw" of over Holland, en leuk is dat het overal nadrukkelijk gaat over Holland niet over andere landen. En dan zal ik maar niet beginnen over alle flocks met een vlag erop

misschien alle mensen die jij kent....
admins doen goed werk en soms zou het nog wel wat strakker kunnen vind ik....
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 6 februari 2007 om 18:43:
"IK BEN MEGA MEGA SUPERMAN!!EN HEB OVERAL SCHIJT AAN !!IK BEN MEGA MEGA SUPER VOL MET POWER!!iK BE HET HELEMAAL EN DE REST VAN DE SMAENLEVING ALS SUKKELTJES ZIEN AL ZIJN ZE MISCHIEN SLIMMER OF KNAPPER OF STREKER HET ZIJN ALLEMAAL SUKKELS EN JIJ BENT MEGA MEGA POWER!!

xtc? :roflol:
 
Vind het super dat jullie er zijn..

Zo moeilijk zijn die regels toch niet?
hoe zou t toch komen dat steeds dezelfde zich ergeren aan een ban? ;-)
stel je niet aan joh loser
jezes wat een lap tekst zeg

nou ff nie hoor
 
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 17 februari 2007 om 05:23:
Vind het super dat jullie er zijn..

Zo moeilijk zijn die regels toch niet?

Sluit ik me bij aan...

Vin ut erg jammer da sommige mense PF NIE als partysite zien, maar als afzeiksite, datingsite of wat dan ook...erg jammer dat mense af en toe zo onbeschofd zijn...
zitten de beste stuurlui aan wal
of

is met admins geen haven mee te bezeilen? :P



go admins go :P
Laten we even eerlijk en duidelijk zijn.

Zonder admins geen fatsoenlijke website!
En voor beide admins, houd er rekening mee dat onwetendheid bij gebruikers vaak zorgt voor nogal aparte uitlatingen:P

Keep up the good work!
als je het allemaal zo negatief vind waarom doe je het dan nog? of wil je graag horen hoe blij ik met je ben als ik een strafpunt krijg voor kk.... ik vind dat je niet zo moet kankeren hier! Geloof ook niet dat je me hiervoor ook een punt kunt geven omdat het totaal niets te maken heeft met mensen beledigen met een ziekte....
Werkzaam bij Klusske
Uitspraak van agniezkie op zondag 25 februari 2007 om 15:59:
zo negatief vind waarom doe je het dan nog? of wil je graag horen hoe blij ik met je ben als ik een strafpunt krijg voor kk

Geloof dat je het niet helemaal begrijpt..

Maaar, maakt niet uit! Genoeg mensen die wel snappen wat ze wel en niet kunnen doen/zeggen hier op PF! :aai:
 
doe gewoon je eigen ding
Als jullie hier niet zouden opletten was het gewoon een zooitje geweest!
 
mede dankzij jullie is partyflock er... laat ze dat eerst is realiseren voor ze hun bek lostrekken.

mijn mening: ban ze gewoon direct permanent.

Als het je niet duidelijk is waarom je een waarschuwing heb gekregen vind ik dat je dat natuurlijk wel mag vragen waarom
Alle admins zijn het altijd allemaal spuug zat dat ze bedreigd worden en blabla maar waarom gaan jullie dan niet gewoon anoniem door het leven? wat is de moeite?
Jullie zijn toch niet machtsbelust?
wat is de reden dat jullie met naam en toenaam overal vermeld staan?

tweede vind ik het zeer maar dan ook zeer hinderlijke dat jullie niet tegen kritiek (of deze nu gemeent is of niet) kunnen.
Vrijwel ieder topic waarin ook maar iets over admins gezegd word word gesloten.

daarbij hebik zeer sterk het gevoel dat tickets onnozel zijn omdat admins te lui zijn serieus naar deze tickets te kijken, en jullie elkaar blindelings steunen.

Kortom, ik kan maar over 1 admin mijn respect uitspreken, DarkSkyWise :respect: helaas vertrokken :(
Partyflock is duidelijk een forum van de admins, en niet van de gebruikers.
Word sowieso schijtziek van mensen die in elk woord kanker gebruiken, ga zelf dood ofzo :S
Uitspraak van RickeY-G op woensdag 14 maart 2007 om 01:41:
Alle admins zijn het altijd allemaal spuug zat dat ze bedreigd worden en blabla maar waarom gaan jullie dan niet gewoon anoniem door het leven? wat is de moeite?
Jullie zijn toch niet machtsbelust?
wat is de reden dat jullie met naam en toenaam overal vermeld staan?

tweede vind ik het zeer maar dan ook zeer hinderlijke dat jullie niet tegen kritiek (of deze nu gemeent is of niet) kunnen.
Vrijwel ieder topic waarin ook maar iets over admins gezegd word word gesloten.

daarbij hebik zeer sterk het gevoel dat tickets onnozel zijn omdat admins te lui zijn serieus naar deze tickets te kijken, en jullie elkaar blindelings steunen.

Kortom, ik kan maar over 1 admin mijn respect uitspreken, DarkSkyWise helaas vertrokken

En jij kan het zelf beter? Ik zou zeggen, stuur een open sollicitatie, en veel succes ;)
Uitspraak van Aukje_ op donderdag 22 maart 2007 om 08:48:
En jij kan het zelf beter? Ik zou zeggen, stuur een open sollicitatie, en veel succes

Dat ik het beter kan heb ik al bewezen met een forum van 200.000 gebruikers waar ook maar nooit iets in twijfel word getrokken en waar alles kan en mag gezegd worden. Het is aan de gebruiker zelf zijn conclusies aan topics te trekken.
Weet je wat het ook is, mensen hebben tegenwoordig totaal geen respect meer, en helemaal niet voor orde en gezag. Kijk hoe veel mensne tegen de politie opkijken. Alles wat ze doen is die mensen afzeiken, terwijl die ook alleen maar goed hun werk proberen te doen.

En nu krijg ik vast dat gezeik van ja maar k krijg een bon voor dit en dat, dat is vaak je eigen schuld. Als jij 10km te hard rijdt, terecht dat je daar een bon voor krijgt, stel je rijdt een klein kind aan met die snelheid, zelf zul je er ook niet meer bovenop komen, en er zijn ouders die dat kind moeten missen, maar iig dat terzijde.

Die mensen krijgen maar wat naar hun hoofd geslingerd. Ik heb het idee dat dat ongeveer hetzelfde is met een moderater van een site, je moet ook dingen in de gaten houden, en mensen corrigeren op hun gedrag. Laat dat nou net het punt zijn waar mensen niet tegen kunnen, gecorrigeerd worden in hun gedrag. Vaak ben je dan een kutwijf, of een eikel, maar ik zie het alleen maar als een positief iets. Iedereen gaat wel is over de schreef, en iedereen zegt of doet weleens iets verkeerd, het is juist goed als iemand er dan wat van zegt, want je kan er alleen maar weer van leren. Volgende keer doe je het heel anders. Als mensen kritiek op je geven, dat moet je leren accepteren, vooral wanneer het opbouwende kritiek is.

Mensen moeten leren zich wat minder snel aangevallen te voelen, en wat meer respect tonen tegen mensen die er nog iets aan doen om deze maatschappij enigszins leefbaar te houden, en zo ook deze internetsite leuk te houden.