Partyflock

Ik wil ’t. Ik wil ’t. Ik wil ‘t!!

Ik wil ’t. Ik wil ’t. Ik wil ‘t!!

door , gepubliceerd op
Ik wil ’t. Ik wil ’t. Ik wil ‘t!! (afbeelding)
Ik wil nog eens een rondreis maken door de Verenigde Staten, een autorally in een of ander Scandinavisch land bezoeken. Ik wil Dennis Bergkamp ooit de hand schudden. Ik wil een instrument kunnen spelen zoals Jimi dat ooit deed (of een klein beetje in de buurt komen daarvan) en ik wil nog ooit met Katja Schuurman een beschuitje eten. En het liefst allemaal zo snel mogelijk.

Zo snel mogelijk? Ja, want wanneer je straks uit je jeugdig bestaan bent gegroeid en je hebt uiteindelijk een full-time baan en je gaat je binden (zoals het tenslotte hoort) heb je gewoonweg minder tijd. Desondanks zou dit eigenlijk niemand moeten belemmeren om er eens 1 maand tussenuit te gaan, maar meestal liggen de zaken toch iets anders. Maar goed, misschien geldt ook wel het gezegde: Nu of Nooit. Wanneer je het uitstelt, stel je het maar steeds verder uit. Daarom beter nú doen, of in ieder geval ASAP en niet later zitten te kniezen: ‘Had ik maar...’

Alleen wanneer en hoe doe je deze dingen? Ik ben maar een arme student en moet soms toch echt naar school. En toch moet ik nog zoveel doen. “Zoveel te doen” zong Toontje Lager ooit, en deze band sloeg de spijker recht op de spreekwoordelijke kop. Maar voor mijn glorieuze ideeën zijn ook de nodige financiële middelen nodig. Dus onder dat “Zoveel te doen” valt dus ook nog: werken. Hier kom je ook nooit onderuit hč?

Stilzitten is niet aan mij besteed, althans niet vaak. Ik moet altijd iets te doen hebben, als ik alleen ben in de trein luister ik muziek, lees ik de Metro of doe ik ’n spelletje op m’n gsm. Zo ook thuis, óf ik ben bezig met muziek te beluisteren of dingen erover te lezen en anders zoek ik me wel iets totaal anders om te doen. Ik wil zo weinig mogelijk tijd ‘verspillen’ in dit korte leven, maar misschien ga ik hier soms te ver in.

Er zijn aan de andere kant een hoop mensen die genoegen nemen met ‘niks doen’. En ach, dit kan ook en móet je ook wel geregeld doen. Lekker lui een filmpje kijken of ergens wat drinken met vrienden is altijd mooi meegenomen, mits het niet iedere dag gebeurt. Het verliest dan zijn charmes. Wanneer je vijf dagen in de week met je vrienden in het café gaat zitten of iedere week steevast aan de drugs zit, zal het uiteindelijk niks meer zijn dan een gewoonte en niet iets speciaals waar je naar uitkijkt.

Maar in ieder geval: Verder wil ik ook nog eens een groot concert bezoeken, een Engelse voetbalwedstrijd bezoeken, onnozel doen met Hans Teeuwen, komend jaar eindelijk eens naar DefQon en/of Pandemonium gaan, een voetbalwedstrijd in een volgepakt stadion spelen en oh ja!: genieten van het leven.
pagina laatst gewijzigd op

145 opmerkingen

Ja relaxt dat is het bestaan van een mens ieder 1 wil altijd alles om dat je Zzoveel kan doen in dit leven en ieder zoekt z,n eigen weg daar in,Maar waar een Wil is Meestal een Weg Alleen het ligt aan je {zelf} of je Die Soms lange Wegen wil volgen terwijl ander dingen ..,Veel korte wegen blijken te zijn ook leuk kunnen zijn..Maar een lang gelukkig en gezond leven wil ik nog het meest.. Maar dat is een Wil die je niet kan betalen.Zoals velen dingen die je wilt in je leven.,Die wel betaal baar zijn..Maar goeie Collum hoor>.;p
Ik wil ook zoveel! maar dat gebeurt ook niet!
MRHZ
Artiest Ebi, MRHZ
Mensen willen vaak vanalles, maar uiteindelijk bereiken ze te weinig.­ Sporten is een heel simpel voorbeeld.­ De gemiddelde Nederlander wordt maar dikker, zwaarder en ongezonder.­ Met wat meer beweging is er in ieder geval een basis voor een gezonder Nederland met minder overgewicht.­ Het probleem van sporten is echter dat het doel dat nagestreefd wordt op langer termijn is.­ Steeds vaker zie ik om mij heen (inclusief mijzelf) dat mensen genot op korte termijn verkiezen boven de voordelen van genot op langere termijn.­ Hoe vaak hoor je niet dat mensen zeggen: “oh, hoefde ik maar niet te werken, ik zou de hele dag niks doen!”.­ Wat is nou fijner dan zo vaak mogelijk in de kroeg zitten met je vrienden? Wat is nou fijner dan elke dag kunnen doen wat jij wil, zonder vast te zitten aan afspraken, sporttijden of werk? Het is dan namelijk mogelijk om te doen wat jij wil op dat moment.­ En aangezien het dan om het genot gaat van het moment zelf, kies je voor een activiteit die je op dát moment goed doet voelen.­ Lekker zuipen, blowen, snuiven en/of slikken.­ Het is het ontbreken van regelmaat of verplichtingen die mensen verder de verdoemenis in laat gaan.­ De dag erna voel je je misschien schuldig of ellendig, maar toch zal je de avond er na precies hetzelfde doen, omdat de situatie weer hetzelfde is als de vorige dag.­

Je stelt jezelf, als je jong bent, allemaal geweldige doelen voor, maar uiteindelijk bereik je er maar zo weinig.­ Het is nu eenmaal zo dat behoeften op korte termijn veel makkelijker te bevredigen zijn dan behoeften op langere termijn en daarom kiezen we vaak voor het genot op korte termijn, omdat de mens nu eenmaal lui is en voor de makkelijkste oplossing zal gaan.­

Ik ben van mening dat iets lukt, als je maar je best er voor doet en er voor de volle 100% voor gaat.­ Maar zoals ik al probeerde aan te geven:

We zijn allemaal heel creatief om onze creativiteit te verbergen!
heerlijke column...­behoorlijk staaltje enjoy your life management...­!!!
jaja gewoom lekker doen wat je zelf wilt,ik moet alleen maar werken:s
Mijn moeder en haar vriend gaan 1 keer in het jaar op reis naar verre oorden.­ Beide hebben een inkomen wat iets meer is dan het minimum.­

Kortom het is ook waar je je eigen prioriteiten legt.­ Als je elke week stapt en je bent 60 euro kwijt dan heb je al snel 720 euro gespaard als je 1 keer in de week een stap avondje overslaat.­
Super filmpje
Mijn motto: Dromen zijn er om waar gemaakt te worden!
laatste aanpassing
Uitspraak van DJ Jelly op maandag 8 januari 2007 om 07:38:
Ik wil ook zoveel! maar dat gebeurt ook niet!

precies, altijd hetzelfde gezeur. het moet altijd maar net uitkomen he :(
Ja, want wanneer je straks uit je jeugdig bestaan bent gegroeid en je hebt uiteindelijk een full-time baan en je gaat je binden (zoals het tenslotte hoort)

Volgens 'de maatschappij' hoort dat ja, maar ben je niet altijd nog zelf de enige die bepaalt wat je met je leven doet? Als jij niet volgens de standaarden van de maatschappij wil leven doe je dat toch niet..
Doe lekker wat je zelf wil, al ga je op je 80e een hoerentent beginnen :/
laatste aanpassing
mrhz.­ je zegt dat mensen zich veel voornemen en weinig bereiken.­ De oplossing: stel voor jezelf belachelijk hoge doelen.­ Heb je maar de helft bereikt, dan kun je nog tevreden zijn.­
laatste aanpassing
zeberdee, das een mooie ;)

maar als je echt iets wilt,word dit waar voor je
ben ik van overtuigd!
tzzz weet je hoe stom....­!
Ik wil het, ik wil het, ik wil het......

En als ik het heb....dan hoef ik het niet meer :/
In ieder geval is de discussie gaande :O
Pardon..... Goede bedoelingen zoals:

Uitspraak van Ro'land op dinsdag 2 januari 2007 om 10:38:
Toen ik, net als jij, student was

Uitspraak van Rudy303™ op dinsdag 2 januari 2007 om 13:09:
Ik begrijp je 'en/of' niet??

Maakt dat wat uit, hij heeft hem geschreven, :)


Uitspraak van Sunshine (An) op vrijdag 5 januari 2007 om 21:10:
Volgens mij meet je nogal met verschillende maatstaven

Uitspraak van mallemoeniemauwe op zaterdag 6 januari 2007 om 11:43:
heel appart als je een film kijkt luister en kijk je

Uitspraak van MRHZ op maandag 8 januari 2007 om 14:07:
Je stelt jezelf, als je jong bent, allemaal geweldige doelen voor

Is dat helemaal 100% waar?


Uitspraak van MRHZ op maandag 8 januari 2007 om 14:07:
We zijn allemaal heel creatief om onze creativiteit te verbergen!

O:) Plakken, knippen, lijmen :p


Uitspraak van Nursultan Tulyakbay op vrijdag 12 januari 2007 om 02:20:
De oplossing: stel voor jezelf belachelijk hoge doelen

:nocheer: onhaalbaar dusssz ;)

.........
Alleen wanneer en hoe doe je deze dingen?
Tijd maken :yes: (Y) Succes verder
laatste aanpassing
Uitspraak van Sunshine (An) op vrijdag 5 januari 2007 om 21:10:
Je beschouwt naar de film gaan of in de kroeg zitten als niks doen, maar als jij naar muziek aan het luisteren bent vind je dus dat je heel druk bezig bent???

Volgens mij meet je nogal met verschillende maatstaven......­ misschien moet je eens echt wat gaan doen als je nog zo'n lange 'to-do-list' hebt af te werken...­

Jij hebt dus zo volkomen gelijk he !!!!
als je nog zo veel wilt doen, wil niet zeggen dat het moet als je jeugdig bent,, kan ook later!
denken dat je geen tijd hebt,,, humzzzzz!!!!!!!
als je wel tijd hebt om naar de kroeg te gaan en filmpje pakken, maak je dan es tijd om een plan te maken om te gaan realiseren wat je daad werkelijk wilt, dan er nog bij is tijd om te denken over planen ook niet verkeert!

dat is hoe ik tot de dingen kom die ik werkelijk wil doen ipv wachten tot het bij mij komt, dan kan je lang wachten!!!!!!!!!!!!
laat mij dan even uit ervaring zeggen: ga gewoon op reis, je kan niet voor niets zo veel geld lenen bij de IBG. gebruik het voor iets nuttigs, zoals reizen ;)

alles beter dan over 60 jaar in het bejaardenhuis zitten en niks interessants te melden hebben.
Uitspraak van DJ Jelly op maandag 8 januari 2007 om 07:38:
Ik wil ook zoveel! maar dat gebeurt ook niet!

sja same here, mja ik zit met de "hoe kwestie"
kweet donders goed wak wil...
veel van de dingen die je zegt kun je in je uppie doen daar heb je verder niemand bij nodig. maar een beschuitje eten met katje;) moet je toch wel even je best voor doen.

Alleen wanneer en hoe doe je deze dingen?
Als je genoeg geld hebt ( als je dat voor je plan nodig hebt).

Weet je wat het ook is; als je hoort dat je nog een paar maanden te leven hebt;) dan kan alles opeens wel.
Waarom dan niet als je gewoon gezond bent?
Ik vind t toch wel een goeie
Uitspraak van botje de wausnose op zaterdag 20 januari 2007 om 11:06:
als je hoort dat je nog een paar maanden te leven hebt dan kan alles opeens wel.­
Waarom dan niet als je gewoon gezond bent?

mee eens :jaja:

ás j iets ÉGT wil, dan kan t gwoon!!
wrom niej??
altijd 1.­000.­000 redenen om iets niet te doen..­ maar juist die ene reden zou genoeg moeten zijn om het wel te doen...­
door A R, gepubliceerd op dinsdag 2 januari 2007, 10111x bekeken


Ik wil nog eens een rondreis maken door de Verenigde Staten, een autorally in een of ander Scandinavisch land bezoeken.­ Ik wil Dennis Bergkamp ooit de hand schudden.­ Ik wil een instrument kunnen spelen zoals Jimi dat ooit deed (of een klein beetje in de buurt komen daarvan) en ik wil nog ooit met Katja Schuurman een beschuitje eten.­ En het liefst allemaal zo snel mogelijk.­

Zo snel mogelijk? Ja, want wanneer je straks uit je jeugdig bestaan bent gegroeid en je hebt uiteindelijk een full-time baan en je gaat je binden (zoals het tenslotte hoort) heb je gewoonweg minder tijd.­ Desondanks zou dit eigenlijk niemand moeten belemmeren om er eens 1 maand tussenuit te gaan, maar meestal liggen de zaken toch iets anders.­ Maar goed, misschien geldt ook wel het gezegde: Nu of Nooit.­ Wanneer je het uitstelt, stel je het maar steeds verder uit.­ Daarom beter nú doen, of in ieder geval ASAP en niet later zitten te kniezen: ‘Had ik maar...­

Alleen wanneer en hoe doe je deze dingen? Ik ben maar een arme student en moet soms toch echt naar school.­ En toch moet ik nog zoveel doen.­ “Zoveel te doen” zong Toontje Lager ooit, en deze band sloeg de spijker recht op de spreekwoordelijke kop.­ Maar voor mijn glorieuze ideeën zijn ook de nodige financiële middelen nodig.­ Dus onder dat “Zoveel te doen” valt dus ook nog: werken.­ Hier kom je ook nooit onderuit hč?

Stilzitten is niet aan mij besteed, althans niet vaak.­ Ik moet altijd iets te doen hebben, als ik alleen ben in de trein luister ik muziek, lees ik de Metro of doe ik ’n spelletje op m’n gsm.­ Zo ook thuis, óf ik ben bezig met muziek te beluisteren of dingen erover te lezen en anders zoek ik me wel iets totaal anders om te doen.­ Ik wil zo weinig mogelijk tijd ‘verspillen’ in dit korte leven, maar misschien ga ik hier soms te ver in.­

Er zijn aan de andere kant een hoop mensen die genoegen nemen met ‘niks doen’.­ En ach, dit kan ook en móet je ook wel geregeld doen.­ Lekker lui een filmpje kijken of ergens wat drinken met vrienden is altijd mooi meegenomen, mits het niet iedere dag gebeurt.­ Het verliest dan zijn charmes.­ Wanneer je vijf dagen in de week met je vrienden in het café gaat zitten of iedere week steevast aan de drugs zit, zal het uiteindelijk niks meer zijn dan een gewoonte en niet iets speciaals waar je naar uitkijkt.­

Maar in ieder geval: Verder wil ik ook nog eens een groot concert bezoeken, een Engelse voetbalwedstrijd bezoeken, onnozel doen met Hans Teeuwen, komend jaar eindelijk eens naar DefQon en/of Pandemonium gaan, een voetbalwedstrijd in een volgepakt stadion spelen en oh ja!: genieten van het leven.­
t zijn de kleine dingentjes in het leven die het doen....­ Wij willen zoveel, terwijl alles veel dichter bij je ligt dan je denkt!

het probleem is wel eens money ja.....­ helaas.­ Als we nou eens op deze aardkloot geld kunnen laten varen.­ En gewoon met zijn alle naar een hoger niveau van leven kunnen komen, dan kan iedereen genieten van zijn leven!!!!!
WTF.. er stonden hele andere teksten van loesje!
Hoe kan dat..? :S
laatste aanpassing
Uitspraak van XMoontjuhX> op zaterdag 13 januari 2007 om 14:03:
Ik wil het, ik wil het, ik wil het......­

En als ik het heb....­dan hoef ik het niet meer

hahaha die ken ik maar al te goed:D