Partyflock

‘Ik kan niet van die sletten houden!! ?’

‘Ik kan niet van die sletten houden!! ?’

anoniem gepubliceerd op
‘Ik kan niet van die sletten houden!! ?’ (afbeelding)
Ik werd een aantal weken geleden geconfronteerd met een stelling: ‘ Mannen die met veel vrouwen neuken zijn goed bezig en vrouwen zijn dan sletten ‘. Ik was niet geschokt, in tegendeel, de vrouw wordt bestempeld als slachtoffer en de man als ‘overwinnaar’. Mannen vinden dat goed.

Dan eerst: ‘Het is nooit goed’, ik hoor het regelmatig van vriendinnen. Ik haat het om jongens, alsof het begrip is, als term te gebruiken of over één kam te scheren. Echter, ik kan het nu niet laten. Eerst wil ik mijn ervaringen met de kwantitatieve, schijnbaar, versier trucken van de man delen.

In de context van het uitgaan denken mannen dat zij ongevraagd aan een vrouw mogen zitten alsof er een bordje op mijn reet hangt: ‘touch this’. Alsof ze niks beters te doen hebben zoals kwalitatieve versierkunsten tonen in plaats van kwantitatieve. Met kwalitatief sterke versierkunst bedoel ik niet een openingszin: ‘Wil je wat drinken?’ (al prefereer ik deze intro boven de ongevraagd aan de kont zitten techniek) maar een komisch versierkunstje. Een vrouw die om jou lacht staat met een been in jouw bed.

Mannen zijn opdringerig wanneer zij hun oogje op jou hebben laten vallen. Zij laten je niet met rust als je staat te dansen met vriendinnen en denken grappig te zijn als zij tegen je aan gaan schuren. Als je een drankje aangeboden krijgt en het aanneemt denken zij dat je een tegenprestatie in petto hebt. Echter als je dat drankje niet aanneemt door uiteenlopende redenen of simpelweg geen dorst hebt gaat de man: A.) Verbaasd en verdwaasd kijken. B.) Zeuren. C.) Uitlachen. D.) ‘Slet!’ roepen. E.) en etcetera. Is het dan nooit goed.

Als ik rustig een sigaretje sta te roken drukken zij hun geslachtsdeel tegen mij aan of het tegenovergestelde door juist bezorgd te vragen: ‘Vermaak je je nog wel ?‘ of ‘ Waarom kijk je zo boos? Als je zou lachen ben je mooier! ’. Als je wegloopt omdat hij jou niet zint blijft hij aan je reet plakken, letterlijk en figuurlijk. Daar komt het geslachtsdeel en de grijpgrage vingers om de hoek kijken. Als je, als vrouw zijnde, niet te hard over wil komen en hem subtiel afwimpelt, gaan zij nog zeiken ook. Een hardere aanpak voor de man omdat je niet geïnteresseerd bent (‘Zie je niet dat ik rustig een sigaretje sta te roken?’, een zwakkere variant.) dan wordt er vlot gezegd: 'O ben jij er zo één! (player e.d.)' of simpelweg' Slet '. Is het dan nooit goed.

Wel nu, zijn mannen werkelijk goed bezig wanneer zij met meerdere vrouwen neuken? Het antwoord is ja. Zij zijn inderdaad, zoals de stelling beaamt, zogenaamd goed bezig. Oefening baart kunst is het niet? Het druist volstrekt tegen de aard van een man in om zijn hele leven bij één partner te blijven. Echter is het maatschappelijk aanvaardt dat mannen wel mogen, ach ik vind het leuk om te zeggen, oefenen met meerdere partners en van vrouwen geacht wordt kuis hun benen te sluiten. Het is tegenstrijdig dat wij, de vrouw, tevergeefs de man proberen duidelijk te maken dat wij niet afhankelijk van hen zijn omdat ik mij alleen en/of met vriendinnen prima vermaken kan.

Jij bepaalt in de eerste seconde van het kennismaken onbewust of jij wilt neuken met hem of haar. Is een vrouw afhankelijk na zo’n vluchtig lust momentje? Natuurlijk niet! Tenzij zij zichzelf in deze slachtoffer rol helpt door zich zelf afhankelijk te maken van de man in kwestie. Denken dat seks een manier is om bij een man zijn hart te komen is een illusie. Mannen vieren zege na het oefenen kindjes maken met een nieuwe vrouw en een vrouw koppelt hieraan gevoelens en deelt deze met haar vriendinnen. Van de man blijft reactie uit na de ongebonden partij seks. Wanneer zij hem negeert wordt ze gedoopt: ‘’slet!’’, aldus de man. Spreekt zij hem aan, terwijl hij de lusten en niet de lasten had gekregen, is de vrouw in kwestie afhankelijk geworden van hem. Zijn reactie blijft uit. De vrouw wordt radeloos is het niet wanhopig en/of hopeloos. Tegen haar vriendinnen zegt zei: ‘ Hij loopt alleen maar zijn lul achterna’. Tegen zijn vrienden zegt hij: ‘’neukertje!’’ (of hij zegt zelfs niks). De vrouw wordt door de man en zijn makkers bestempeld als, orgineel, Slet. Is het dan nooit goed?
pagina laatst gewijzigd op

962 opmerkingen

Uitspraak van PartyPoes:cheer: op dinsdag 14 november 2006 om 19:19:
(uitbundig, sexy dansen) Zeg ik het zo goed.­


aandacht vragende meisjes die zijn het ergste
en nee nie alle meisjes in korte rokjes en hotpants het is te zien aan het gedrag
Neuken is gezond mensen.­ Het is een instinctief ding.­ Ga eens kijken op de apen afdeling in de dierentuin.­ Daar neukt alles met iedereen, mannetjes met vrouwtjes, mannetjes met mannetjes, moeders met zonen, vaders met dochters en zonen tegelijk.­ Een vreugdevolle bedoeling.­ Als jij als vrouw zijnde tegen je aard in niet gediend bent van zulke "­schuur met je penis tegen mn bil"­ praktijken dan trek je toch gewoon een keer je knie de lucht in, dit helpt echt..­

En dat vrouwen sletten zijn als ze veel neuken..­ beetje bullshit, dat was in de jaren 90 zo..­ nu is het hip om je als een slet te gedragen.­ En dat de nette meisjes slachtoffer worden van de niet-nette meisjes, vecht dat lekker onderling uit joh.­ In deze barre tijden komt het zelfs voor dat de vrouw de man verkracht.­ over-geëmancipeerd? Dus kom uit die slachtofferrol en maak je eens niet zo druk.­

Helemaal mee eens
Uitspraak van Mileen & Anðelina op zondag 12 november 2006 om 21:17:
DUS RESPECT VOOR HET GESCHREVEN STUK, BEN DER HELEMAAL MEE EENS!!

kijk dat er er van die gasten zijn die zo bekrompen denken en doen ben ik met je eens .maar jullie moeten ook maar is naar jullie eigen geslacht kijken daar zitten ook van die meiden tussen die alles doen voor de sex en ja dat zijn sletjes ja net zo een slet als de mannelijke gevallen op deze planeet maar jij wil zegen dat alle mannen zo zijn? heb toch echt een vraag voor jou en alle meiden die met dit stukje helemaal eens zijn.

kunnen jullie niet beter pot worden?
Uitspraak van grolschcore op donderdag 19 oktober 2006 om 19:38:
Beste snollen, hoe vaak moet ik van die tuthola's als jullie
niet zeggen dat de Osdorp Posse niet vrouwonvriendelijk is,
maar bitchonvriendelijk.­ Al jullie wijven die het verschil niet
zien tussen een meisje en een bitch, willen dat gewoon niet
zien omdat jullie zelf bitchen zijn.­ En als je nou godverdomme
moet horen wat nou pas echt vrouwonvriendelijk is, dan zal je het
krijgen ook.­ Seda, kick die vrouwonvriendelijke beat d'r in....­

Er is een oude wet die zegt
slet, je enige recht is het aanrecht.­
En opzich is die wet nog niet zo slecht
want als het aan mij lag bestond die echt.­
Want wat heb je voor de rest nou nog aan vrouwen?
Je kan niet op ze bouwen en ze zeker niet vertrouwen.­
Alleen neuken, neuken en nog eens neuken,
maar voor de rest laten ze m'n handen jeuken.­
Ze winden je om hun vinger als ze merken dat je zwicht,
maar ik lach ze uit in hun opgemaakte gezicht.­
Want ze weten niet dat ik weet hoe laat het is,
Def P.­, die jouw trucjes niet toelaat, miss.­
Ik vergelijk vrouwen geestelijk met kinderen
slechts hinderen zie ze maar als minderen
want kijk nou eens naar sporten of beroepen,
het vrouwelijk geslacht moet altijd in aparte groepen
Lichamelijk zijn ze met alles nummer twee,
en met denksporten doen ze helemaal niet mee.­
doen ze meestal het lichte werk
en aan de top staan ze zelden lang sterk.­
want als de poen op is zijn ze zo wer verdwenen
Maar dat zijn de snollen, en die dump ik toch,
want zonder hun heb ik m'n handen en ook m'n geld nog.­
Geil uitziende wijven die geven je een stijve,
en als het aan hun ligt zal het daar ook bij blijven.­
Wijven, als ik rechter was dan zal ik maar bedaren,
want ik zou verkrachting radicaler gaan verklaren
Jullie willen graag gelijke rechten aan mannen?
Doe niet zo interessant, ga naar je potten en pannen.­
Stomme feministen willen zich niet laten kisten,
maar hier volgt een feit die jullie vast niet wisten
Vrouwen zijn van het zwakke geslacht,
nooit gedacht waarom vrouwen altijd worden verkracht?
Het is omdat jullie meestal zo moeilijk doen,
en daarom houden mannen niet altijd hun fatsoen
Teven denken met neuken iets weg te geven,
maar ik weet dat jullie netzo veel plezier beleven.­
En als je dacht dat jullie mij versieren konden,
voor wijven zoals jullie is de vibrator uitgevonden.­
Ja, ik wijs je op je plaats in deze maatschappij,
met beide benen op de grond .....­
Hou jij t huis maar bij.­
Stouw je niet te veel grote plannen in je hoofd,
omdat een verliefde man jou van alles beloofd.­
Want als de liefde vervaagd dan denkt de man pas goed,
en zet hij jou bij de rest van het vuilnis op de stoep.­
Maar in een goede bui laat hij jou nog wat zwoegen
en gaat ie met z'n vrienden langs nog een paar kroegen.­
En al jullie meisjes wacht hetzelfde lot,
dus pleeg maar zelfmoord of wordt een pot.­
Of leg je er bij neer, jullie zijn minderwaardig,
maar daarom vind ik jullie niet minder aardig.­
Want als je echt denkt dat ik dit allemaal meen,
dan vind ik jou geen stomme trut, maar dan ben je er ook een.­
yooo HARD!!!

En als je dacht dat jullie mij versieren konden,
voor wijven zoals jullie is de vibrator uitgevonden.­

true true
Beetje achterhaald toch?Vrouw of man..­doen waar je zin in hebt en zolang jij jezelf er goed bij voelt..­boeiend wat een ander ervan vindt!Tis 2006..­géén middeleeuws tijdperk meer maar misschien dat de kerels die dat zeggen stiekum onder de dekens liggen te trekken omdat ze helemaal niet aan een vrouw kunnen komen!!
Helemaal eens... Maar ik moet wel zeggen dat de maatschappij dit beeld ook blijft bevestigen: het schuldgevoel dat bij een vrouw opgeroepen wordt als ze al snel na de ene kerel een andere heeft... Terwijl dit niet geldt voor mannen?! What is up with that?!? Het is een taboe wat nog wel even duurt voordat het uit de wereld is geholpen..
Ken t gevoel maar heel goed van slechte openingszinnen tot agressieve kerels die hun zin niet krijgen. Geen wonder dat vrouwen dan agressief of bitchy terugslaan?! Ik persoonlijk word er niet echt vrolijk van als je drieduizend keer gezegd hebt dat je geen interesse hebt... Zijn ze dan nu echt zo dom? Ookal werkt één keer goed kwaad kijken ook wel haha :P
goed stuk! appplauusssss
lekker belangrijk wat een ander van je denkt, trek t je niet aan doen, doe gewoon je ding
shitttt...­ what een verhaal

lady speedcore
Uitspraak van Enzovoortblabla op woensdag 18 oktober 2006 om 11:18:
Kortom, vrouwen houden zelf dit principe in stand.­ Een principe waar volgens mij jaloezie een prominente rol in speelt!laatste aanpassing 18 oktober 2006 11:22

meisjes/vrouwen zitten toch altijd op mekaar te zeiken..

ow moet je dat wijf zien die kleren!... en zulk soort dingen...


beetje jammer.. :no:
Als meisjes met 5jOngens sex hebben ben je een hOer;
en als de jOngens 5meisjes hebben is het stOerr.
Volgenss mij zijn die ventjes gwOon de grOotste *SLETTE*
Zoiets word ook wel playen genoemt.
En je krijgt ook nog de naam slet..
Terwijl ze niet beseffen hoe ze zelf bezig zijn!!!:S
En wat ze jou aan dOen.
Speel niet met gevoelens van meisjes BOYS;;
Want straks gaan de boys eCht diie chiicks leuk vinden en dan zeggen dt ene meisje: Nee ik hOef je niet meer. Alleen al om hoe jij je heb gedragen en om je naam *PLAYER*
laatste aanpassing
Uitspraak van [NL]Wyfie[NL] op donderdag 16 november 2006 om 14:49:
Alleen al om hoe jij je heb gedragen en om je naam *­PLAYER*­

wat versta je onder player??

bijna niemand weet waar die mee bezig is

als het kan dan kan het kan het nie dan nie..

players tsss
ja ja 2 kanten..­ daar gaat t niet om..­ het gaat erom dat vrouwen altijd de slechte naam krijgt..­ of ze nou wel of niet met die gast naar bed gaat!..­ hoe dan ook..­ de vrouw is een slet, makkelijk in bed te krijgen, of wat voor negatief iets dan ook..­
Uitspraak van !!..JETHRO..!! op maandag 13 november 2006 om 18:24:
tsjonge jonge mannen willen over et algemeen tog meer sex en vrouwen denken vaak dat ze volwassener zijn en proberen netjes te zijn ..­
als je als et netjese geslacht (ook wel vrouw genoemd) met 5 mannen sex hebt dan vraag ej er tog om, om hoer gnoemnd te worden..­ mannen doen zich niet zo voor en vele mannen willen maar 1 ding en dat weet tog iederen dus wat zeik je nou altijd!!


ja als een vrouw met 5 jonges na bed gaat is se een hoer, en als mannen met 5 wijfe mee na bed gaat is ie stoer,,

dat dacht je think?
JA vrouwen die zomaar met iemand neuken alleen maar om te neuken zijn sletten!! mannen die denken dat ze dan *gescoord* hebben moeten nog maar beter nog een keer nadenken want dacht niet dat het een hele kunst is om deze sletten in bed te krijgen!Wees er maar trots op ;) hahaha HOERTJES Tis maar wat je zelf onder sex hebben verstaat...
Uitspraak van O:)MiriaMO:) op donderdag 16 november 2006 om 20:45:
JA vrouwen die zomaar met iemand neuken alleen maar om te neuken zijn sletten!! mannen die denken dat ze dan *­gescoord*­ hebben moeten nog maar beter nog een keer nadenken want dacht niet dat het een hele kunst is om deze sletten in bed te krijgen!Wees er maar trots op hahaha HOERTJES Tis maar wat je zelf onder sex hebben verstaat...­
Uitspraak van O:)MiriaMO:) op donderdag 16 november 2006 om 20:45:
JA vrouwen die zomaar met iemand neuken alleen maar om te neuken zijn sletten!!

Misschien zijn het juist wel verstandige vrouwen die zich goed voelen in hun sexuele leven.
kijk een vrouw krijgt altijd de stempel ook al doet ze helemaal nix met een man, maar een man mag vrolijk 20 ander neuken da is niet erg die wordt aangezien als een macho type die iedereen kan krijgen....­
Nou dan maar geen macho type maar als ie aan mij niet genoeg heeft zoekt ie maar lekker een ander..­
En als ik dan toevallig na een korte periode een andere vriend heb dan ben ik zeker ook weer een hoer..­ denk het niet he..­
Ach mens neem nog een Pulle bier en een sigaret

Der is maar 1 die mij een hoer noemt
En dat ben ik zelf
en wat de rest er van vindt
lekker laten denken) lekker belangrijk toch.

Weet je wat ook handig is als je het veel doet met mannen
ER GEWOON NIET OVER LULLEN!!!!!!

FF ter duidelijkheid
ik hou me altijd vrij netjes :D
laatste aanpassing
Uitspraak van Red Girl op vrijdag 20 oktober 2006 om 08:54:
in wat voor streek woon jij???

In een streek waar ik liever niet had gewoont ;) :x
hoe doe jij dat dan? wat maakt jou zo anders dan dat jij wel heb nieuw begin ziet???

Als niemand elkaar zou vertrouwen wat voor een F*­ up wereld krijgen we dan? als niemand elkaar meer zou helpen, dan zou het ieder voor zich worden.......­

tuurlijk is het zo dat wanneer meisjes jongens "­vertrouwen"­ en er "­meer"­ achter zoeken hun neus stoten...­maar ga er maar vanuit dat deze jongens die hun belazeren ergens wel een knagend gevoel hebben.­ En als ze dat niet willen erkennen dan roepen ze heel hard dat ze stoer zijn omdat ze een wijf geneukt hebben.­ En als ze het wel erkennen denken ze er nog wel eens over na of ze nog eens een meisje gebruiken voor hun behoeftes!!!! (en vice versa)

Als mensen niets te wensen hadden zouden ze ook niet tot actie komen.­ Er is niets mis mee om te streven naar je wensen, en jaaaa het is logisch dat je natuurlijk niet iets moet gaan navolgen wat praktisch onmogelijk is......­
maar je moet jezelf wel haalbare doelen in het leven stellen......­
ZO ZIE JE MAAR WEER>>>>>>>>>> IN HET LEVEN DRAAIT HET OM VEEL MEER DAN ALLEEN HOEREN EN POOIERS!!!!!!!!!!!!!!!
zoek een hobby
laatste aanpassing 14 november 2006 16:03

Amen !! :respect:
GE-WEL-DIG neergezet !!
Ik zeg hierop: Boeien...

Leef je eigen leventje, en maak je niet zo druk om de meningen van anderen. Ben jij gelukkig met jouw leven op het moment (maakt niet uit hoeveel je er gehad hebt)???

Nou als daar het antwoord ja op is dan lang leve de lol en neuken maar...

Is het nee, dan is er iets fout gegaan

Haha

(K)

JIJ BEPAALT JE GELUK IN JE LEVEN :D!
Uitspraak van Bass in your f#cking face op vrijdag 17 november 2006 om 16:36:
mannen die denken dat ze dan *­gescoord*­ hebben moeten nog maar beter nog een keer nadenken want dacht niet dat het een hele kunst is om deze sletten in bed te krijgen!

whahahahahahahahaha (Y) die's good!!!
Het interessert me niet alle wijve maar zeiken dat wij jongens maar players zijn en niets anders willen dan naar bed gaan, terwijl 45% van de meisjes wel eens vreemd is gegaan en van jongens maar 18%, flikker tog op
de kunst is in bed met een "­slet"­ en gaan slapen
Hi,
Ik vraag me af of je zelf een vriend hebt..­
idd heb je een aantal van zulke mannen op deze aardbol rondlopen.­ Op de een of andere manier heb ik er eigenlijk weinig last van gehad, blijkbaar schrikt mijn uitstraling af.­
En die weinig momenten dat ik wel zo'n kerel tegenkwam blijkt alleen al afwijzen genoeg te zijn.­
Er zijn echt nog wel kerels rond die ook meer zoeken dan alleen een avondje seks..­
Ik denk dat het grotendeels aan je zelf ligt hoe je ermee omgaat en hoe duidelijk je bent.­
En vrouwen kunnen er zelf ook wat van hoor..­haha
Uitspraak van Prophesized op donderdag 16 november 2006 om 16:26:
bijna niemand weet waar die mee bezig is

moet je toch es beter opletten wat je doet zou ik je zeggen!!!!!!!!
Uitspraak van mamavan.. op zondag 24 december 2006 om 09:38:
Er zijn echt nog wel kerels die ook meer zoeken dan alleen een avondje seks..­

(Y) dat zijn de echte :D

niet dat ze mteen aan een realtie moeten denken.
want een happy vrijgezel zal zeker niet zo denken,
maarja je begrijpt wel wat ik bedoel, I hope:P

Maar er zijn ook genoeg die anders denken helaas!
Trap er gwoon niet in, soms ligt het ook wel aan je zelf ;;

Uitspraak van Prophesized op dinsdag 14 november 2006 om 18:03:
tuurlijk is het makelijk om van meisjes misbruik te maken..­
hun maken de kans...­ en wij pakken hem..­
ze zijn te makelijk te beinvloedbaar...­

die meiden zijn er namelijk ook! die vragen er zelf om, dus die mogen ook niet zeuren:P

achjaa, zolang je maar gelukkig bent :jaja:
Take care! (F)