Partyflock

A way of living

A way of living

door , gepubliceerd op
A way of living (afbeelding)
'Are you ready to die yet, die yet, die yet.' Hierna klapt de kick uit de speakers door de zaal. Na de break schreeuwt de hele zaal mee: 'Six six six!' In een razend tempo worden bassdrums, snerpende geluiden en 'masterlijke' snares de zaal in geknald. Het is een gekkenhuis, er worden rare hoofden getrokken, in het wild om hun heen slaande mensen gaan compleet door het lint! Dit is nog eens een goed feestje! Hier laten de mensen zichzelf compleet gaan op de muziek. De sfeer is uitermate goed.

Voor de deur staan ze in de kou, te bidden voor ons. Ze zijn bang dat we door de duivel zijn bezeten. En als ik eerlijk ben: de teksten binnen doen dat ook wel een beetje geloven. Maar het gaat niet om de duistere tekst! Of er nu binnen gedraaid word: 'Six six six!' of 'One two three!' Voor mij maakt het niet uit. Ik ga los en velen met mij! Hier in deze 'duivelse' tent zijn de kinderen van god los, maar ze zijn één! Ze komen samen om te feesten, ze komen samen om te genieten. Ik denk dat er binnen een groter gevoel van wereldvrede hangt dan de wereld buiten dit 'duivelse paleis'.

Vele mensen hebben vanuit een religie de dance-scene veroordeeld tot slecht en duivels. Maar voor zover ik me kan herinneren is er nog nooit iemand uit de naam van de hardcore vermoord! Uit de naam van God hebben we al heel wat meer ellende meegemaakt op deze wereld. De dance kent verschillende stijlen, zoals het geloof verschillende religies kent. Echter heb ik nog nooit gehoord van een oorlog tussen het clubpubliek en de gabbers. Iedereen gaat naar zijn eigen feestje, in zijn eigen zaal en laat de ander met rust. Soms maken we zelfs een uitstapje naar andere stijlen en komen erachter dat ook hier een prima feestje gebouwd kan worden. Dit is iets waar menig moslim of christen nog wat van kan leren.
De dj is onze God! Hij brengt ons in extase, hier kunnen wij onze zorgen even kwijt en ons ontladen van al het leed wat ons soms wordt aangedaan. Noem het duivels noem het Godslastering, maar in ons geloof worden niet structureel kinderen misbruikt! Hoe duivels kan het zijn?

Ik denk dat mening mens op een feestje zijn gevoel de hele wereld in zou willen brengen, feesten met z'n allen! Dikke party's! Iedere keer opnieuw. Neem nu Airport Weeze, een oude legerbasis ooit gebruikt voor dood en verderf, tegenwoordig één keer per jaar omgetoverd tot een hemels paradijs genaamd Q-base. Ik kan niet wachten op het eerste technofeestje in Area 51. Laat staan wat voor partyplace het Midden-Oosten wel niet kan worden. Vaak als ik op een feestje sta, ook nuchter, voel ik me verbonden, ik voel me hemels en voel me zo gelukkig! Is dit niet Gods doel? Verbondenheid en gelukzaligheid dele met je mede mens. Samen maken we het mogelijk. Peace
pagina laatst gewijzigd op

114 opmerkingen

Prachtig stuk tekst! Daar kunnen de honden die al die kneuzenartiekels schrijven over bijvoorbeeld (zoals eerder genoemd) Lowlands of Defqon (was in 2007 zelfs op het fucking nieuws) een puntje aan zuigen.

Wat jij hier geschreven hebt is in mijn ogen gewoon een goudeerlijk report van een goede houseparty!
Je eigen mening hierover doet getuigen dat je snapt waar je over praat. Ook daar kunnen diverse kranten nog aardig wat van opsteken.

Goed bezig en blijf vooral schrijven! (F)
T9
Artiest Typhoon
geshared op facebook ook, super verwoord :respect: :-D
Ik kan niet wachten op het eerste technofeestje in Area 51

https://vip.partyflock.nl/location/12437:Area_51

Leef je uit. :rot:

Even terzijde, heb je weleens met die mensen gepraat? Ik wel namelijk. De man die ik sprak vertelde me dat hij vond dat het niet zozeer ging om de feesten zelf, maar dat de mensen die erheen gingen (voornamelijk jongeren) goed nadachten over wat ze deden.
Uitspraak van d a v i d o f f :[ op donderdag 12 januari 2012 om 00:54:
Even terzijde, heb je weleens met die mensen gepraat?

Jazeker, voordat ik naar binnen zou gaan raakte ik in gesprek met een mevrouw die mij een lolly met een boodschap gaf. De boodschap was neem deze lolly en ga naar huis voor uw rust of iets in die trend. Ik vroeg haar waarom ze wou dat ik niet ging feesten en in plaats van een leuke tijd te hebben weer terug naar huis zou moeten gaan. Ze zei letterlijk tegen me, binnen is de duivel en daar wordt hij aanbeden. Ik heb haar uitgenodigd met ons mee te gaan. Kom mee naar binnen laat me je een rondleiding geven op het feest, laten we binnen wat mensen aanspreken en even feesten. Gewoon om te zien dat het echt niet zo duivels is als je denkt. Ze durfde echt niet. Ze durfde niet naar binnen! Op één of andere manier was ze zo geïndoctrineerd... helaas. Ze bleef liever buiten zingen en bidden zodat de duivel weg zou gaan. Er waren volgens haar wel andere mensen die naar binnen durfden en die zouden daar dan bidden om de duivel te verjagen.
Uitspraak van RiK :bounce: op dinsdag 10 januari 2012 om 02:15:
Daar waar ik 3 jaar geleden nog een brief heb geschreven naar 1 van Nederlands kranten omdat er bij het verslag van lowlands stond dat er wel hondernogwat jongeren op waren gepakt voor drugs bezig en gebruik, maar nergens vermeld stond dat die andere duizenden bezoekers zich dus netjes hebben gedragen en de time of their lives hebben gehad, kan het me tegenwoordig niet meer boeien.­

Daar heb ik me ook al ooit schuldig aan gemaakt, inzake Frequence @ E3 strand bij het Eindhovens dagblad. Meestal vrij zinloos, want een krant kopieert slechts een door de politie gepubliceerd stukje over hoe het evenement is verlopen. Daarmee stopt hun informatievoorziening, omdat een bejaardenkanaal als de krant niet snel buiten de doelgroep denkt en er dus net te diep op in wil gaan. Gelukkig gaat het betreffende krantje steeds vaker samenwerkingsverbanden aan met festivals en dan kan er 'ineens' wél een positieve sfeerreportage gemaakt worden.
Soms maken we zelfs een uitstapje naar andere stijlen en komen erachter dat ook hier een prima feestje gebouwd kan worden.­ Dit is iets waar menig moslim of christen nog wat van kan leren.­

_O_ Amen
Juist! _O_ Mooi verwoord inderdaad!
Iedereen gaat naar zijn eigen feestje, in zijn eigen zaal en laat de ander met rust. Soms maken we zelfs een uitstapje naar andere stijlen en komen erachter dat ook hier een prima feestje gebouwd kan worden.

Persoonlijk ben ik van de iets minder harde stylen, maar ben het met dit stukje wel 100% eens.

Uitspraak van SJ-O op donderdag 12 januari 2012 om 07:43:
Ze durfde echt niet.­ Ze durfde niet naar binnen!

Dit heb ik ook persoonlijk meegemaakt bij een Techno feestje. HEEEEEL APART
tegeltjes materiaal! :respect:
Stuur deze meteen door naar de paus :D
Uitspraak van Jay...? op woensdag 4 januari 2012 om 12:36:
Maar als je muziek als god ziet, dat ben je toch wel ver heen als je t mij vraagt, das gwn overdreven.­

nou dat vind ik niet, muziek is toch een van de mooiste dingen die er bestaan??
Uitspraak van HC-michel-aldlan op dinsdag 17 januari 2012 om 22:22:
nou dat vind ik niet, muziek is toch een van de mooiste dingen die er bestaan??

Ja dat zeker maat, maar ja, om het te zien als een god, dat vind ik te vergezocht.
Maar ben het wel eens dat t een vn de mooiste dingen is die er bestaan.
Hulde...­
Hardcore4life =­ darkness4life lost hardcore souls!

music4life!
laatste aanpassing
Echt dikke respect!!

Er bestaat niks mooiers dan feestjes bezoeken!

Iedereen is je vriend en we komen er allemaal voor het zelfde naar toe : Lekker los gaan en genieten!!!
:respect:

het zijn ook nog eens allemaal keiharde feiten dit.
Uitspraak van WallMart op donderdag 26 januari 2012 om 22:31:
het zijn ook nog eens allemaal keiharde feiten dit.­

sowieso;)
Echt heel goed omschreven !!!
Beter kan het volgens mij niet verwoord worden!

"Hallelujah" ;)....