Partyflock

Cowboyhoedjes en housemuziek

Cowboyhoedjes en housemuziek

door , gepubliceerd op
Cowboyhoedjes en housemuziek (afbeelding)
Een paar jaar geleden stond ik bijna vooraan bij de set van dj TiŽsto op Mystery Land. Het was een geweldige set die spectaculair begon door aan te komen per helicopter. Weer eens wat anders dan aan te komen van vet eten.. Maar goed.. Hij draaide heerlijke nummers en de sfeer zat er goed in, totdat het ineens verstoord werd, door een raar geluid.

Een irritant geluid, het klonk als iets ďoeh oehĒ. Heel apart was dat, want het paste niet echt in de plaat die TiŽsto op had staan. Toen ik naar rechts keek, stonden daar een stuk of wat meisjes die allemaal een cowboyhoedje ophadden en fel fluoriderende kleding. Hun leeftijd schatte ik op ongeveer 15 jaar. Leuk, voor het eerst naar een feest, hoe oud moet je ook alweer zijn? Oh ja 18. Maakt op zich natuurlijk niet uit, mits je er leuk uitziet.. Het was echt zwaar irritant en ze vonden het blijkbaar zelf erg leuk, want ze hadden de grootste lol. Lol moet je absoluut hebben, maar ik kom persoonlijk zelf voor de muziek en dan komt de gezelligheid ook vanzelf. Heerlijke opzwepende, zwevende muziek. Top!

Maar dan staan daar dus in het publiek een groepje ďbreezer-sletjesĒ. Ja ze dronken breezers en vermoedelijk waren ze niet ouder dan 16. Dat vind ik echt jammer, want zij komen niet voor de set van TiŽsto, maar ze komen omdat ze hem kennen van radio 538 en waarschijnlijk van een optreden op het Museumplein.

Dat is geen partypubliek en dat is toch zonde op zoín groot feest?! Naar een cooldown cafe gaan en daar met een cowboyhoed op ďoeh oehĒ roepen, ok, dat kan dan nog, maar verpest niet daarmee een ander zn feest.

Verkleden is toch ook uit of niet? Kom op! In het begin van de grote houseparties, was het leuk en ook nog origineel om verkleed te komen, maar nu vind ik het zo afgezaagd om steeds weer dezelfde vlinderpakjes tegen te komen! Hoe gaat dat dan als ze die kleding zien in een winkel? He! Dat is leuk, kijk nou toch eens! Een vlinderpakje! Die trek ik aan naar Mystery Land! Weet je wat? Kopen jullie er ook een, dan gaan we samen als een groepje vlinders! Dat is origineel!

Wat een domper.. Een verbod op hoofddoekjes heeft iedereen het al over. Zullen we het eens hebben over een verbod op cowboyhoedjes op feesten? Want het is inmiddels al 2010Ö Wees je zelf, kom als jezelf, feest als jezelf!
pagina laatst gewijzigd op

180 opmerkingen

Agossie..
Ben je soms afgewezen door een van die meisjes? (F)
Stel dat je naar Harmony of hardcore moest 22 mei.................≠
Shit he, val ik door de mand? :LOL:
Het was een geweldige set die spectaculair begon door aan te komen per helicopter.≠ Weer eens wat anders dan aan te komen van vet eten..≠ Maar goed..≠

Dussssss.... :/
Zowiezo zou Tiesto harder moeten gaan draaien, heb na het lezen van dit bericht een cowboy hoedje gekocht en opgezet naar Nightmare, alwaar ik geprobeerd heb "≠Oeh Oeh"≠ te roepen, maar de muziek stond te hard, niemand die me hoorde......≠
Conclusie, als je rustig wil feesten en geen last hebben van andere geluiden........≠zoek de hardcore scene op ipv de trance .....≠

"≠en fel fluoriderende kleding"≠

En t is FluoriSERENDE kleding.....≠weet je dat vast voor je volgende column
naja van mij moge aze best schaars gekleed en flouoiserend zijn maar kvind het ook raar dat je ze kan horen:P
maja wel vvet dat breezersletjes weer afgezaagt worde:D
Uitspraak van Bossche Bol op zaterdag 8 mei 2010 om 17:49:
kuddevolk :yes:

+1

maar me feestje wordt er zeker niet minder door...
Dat krijg je ervan als je naar dat soort blije feesten gaat;≠ blije mensen die zich gaan verkleden als een stel randebielen.≠
bij de set van triesto ...≠

verder snap ik het een beetje
Ik was ook bij die helicopterlanding van Tiesto !
De set van Paul van Dyk werd er door verstoord.≠
Tiesto werd als een echte "≠Jack Bauer"≠ onder begeleiding van mariniers uit de heli gehaald.≠
Toen we van de vrouwelijke MC "≠Tiesto Tiesto"≠ moesten scanderen was voor mij de maat vol !
We zijn terug naar de tent gegaan en hebbem heerlijk genoten van o.≠a.≠ Rank 1 en of er cowboyhoedjes waren, hoofddoekjes, mannen met snorren in YMCA outfit of nerds met een spencer weet ik echt niet meer.≠
De laatste keer dat ik iemands naam scandeerde was geloof ik bij een intocht van Sinterklaas.≠
omdat ze hem kennen van radio 538

Mysteryland kenden ze waarschijnlijk ook van 538.
Verschrikkelijk dat soort types, tegenwoordig zijn ze getransformeerd naar "≠zoete-witte-wijn-slurpende-handtasjes-dragende-minderjarige-huppelkutjes"≠ die vooral afkomen op hapklare-brokken-house.≠ Voor mij een reden om op een festival toch de stages met wat meer underground stijlen op te zoeken!!!!!
wat ben jij een zeikerd zeg :S
mysteryland FUCK YEAH (H)
dus je vindt jezelf te dik?

Edit: O je bent een vent:P haha fag
laatste aanpassing
Volgens mij valt de column niet echt in de smaak bij de meeste mensen.≠
Uitspraak van ...,. op maandag 10 mei 2010 om 11:02:
Beter lees je even eerst het hele bericht voordat je een bericht post.≠ Dan kom je erachter dat dat juist mijn hele punt is...≠

:'( Helaas heb ik hem helemaal gelezen, en ik kon er,
net als volgens mij bijna iedereen hier, niet zoiets uit
opmaken ;)


Uitspraak van MevrSchokker op maandag 10 mei 2010 om 15:37:
Agossie..≠
Ben je soms afgewezen door een van die meisjes?

:lol:
Wat een onzin column zeg!! Weet je echt niks anders te schrijven..≠?!?

Je zegt dat iedereen zichzelf moet zijn, maar als die "≠breezer sletjes"≠ zich fijn erbij voelen om met een hoedje te lopen, dan moeten ze dat toch lekker zelf weten, of niet soms? Laat iedereen gewoon lekker aantrekken wat ze zelf willen en laat ze echt in hun waarde!

Bovendien weet je helemaal niet hoe oud die meisjes waren en als ik zo op jouw profiel kijk, dan was jezelf een jaar of 19 toen (in 2004), dus ook nog maar een broekie...≠

Tot slot;≠ die set van TiŽsto was sowieso echt klote/ging nergens over, daar kan je dan maar beter Thijs de schuld van geven dan een paar meisjes die het gewoon probeerden naar hun zin te hebben.≠ Als ik het me goed herinner draaide hij alleen maar zn gebruikelijke commerciŽle mainstream nummertjes en wat rotzooi ertussen en zat er totaal geen samenhang in die set.≠ Het meest spectaculaire was nog dat ie met de helicopter aan kwam, hoewel ik dat persoonlijk nergens op vond slaan! Paul van Dijk daarentegen draaide die dag echt superrr, vooral bij de afterparty in Powerzone waar hij een 3-uur lang durende superset neerzette!
Een paar jaar geleden stond ik bijna vooraan bij de set van dj TiŽsto op Mystery Land. Het was een geweldige set die spectaculair begon door aan te komen per helicopter. Weer eens wat anders dan aan te komen van vet eten.. Maar goed.. Hij draaide heerlijke nummers en de sfeer zat er goed in, totdat het ineens verstoord werd, door een jongen met donker haar. Niet echt een festivalganger aan zijn kleding te zien. En boos dat hij keek. Omdat hij blijkbaar niet zo van het kleurige plaatje hield om hem heen. Mijn vriendinnen en ik probeerden hem op te vrolijken. Wij dansten rondjes om hem heen en 'leenden' hem een cowboyhoed. De jongen die tamelijk onder invloed leek, was hier bepaald niet van gediend en maakte een agressieve indruk. ONGELOOFLIJK!!! En dat op een festival waar iedereen komt om plezier te hebben.

Ik wil deze jongen dan ook vragen. Probeer het van de zomer nog een keer, NOG EEN KEER!! om gewoon plezier te hebben op een feest. Dat schijnt de bedoeling te zijn. Mocht je toevallig naar mysteryland gaan regel ik een hele mooie hoed voor je ;)
(k) je feestvriendinnetje
ik ben ook groot voorstander van FEESTEN en dat is ook gek doen en eens iets raars aantrekken hoort daar ook bij.

en jonge mensen op een feest is toch prima? wat boeit dat nou laat hun lol maken en maak zelf je eigen lol :D

moet zeggen dat je op een hardcore feest zo gek kan doen als je wilt en iedereen lacht er meer, op een housefeest is de sfeer vaak een stuk individueler ( persoonlijke ervaring, dus is geen fijt laat ik dat voorop stellen, daar denkt iedereen anders over! )
Zaadloze column, maak jij je lekker druk pfftt.....hey, wat niet rekt, dat scheurt wel :)
Wees je zelf, kom als jezelf, feest als jezelf!

Is dat ook niet iets als, respecteer een ander en behandel n ander als hoe je zelf behandeld wilt worden?
Dat zou jij naar mijn idee dan toch ook wel moeten doen.
Weet je niet meer hoe je eerste feestje was op die leeftijd?
Hebben we ook allemaal niet zo'n soort fase gehad?
Dat geoeoe, oke, das irritant, maar verder heeft de kledij weinig te maken met dat gedrag.
Als hu het verder maar wel naar hun zin gehad hebben en hun geoeoe maar voor zich hebben gehouden toch?

Want zo begint t he, tegenwoordig word je al op je bek gestompt als je te lang naar iemand kijkt, mensen geven klappen omdat ze de kleren van n ander niet leuk vinden...dat soort dingen...en jij doet er op jou manier ook wel n beetje aan mee is mijn mening.

Feest je eigen feest, en niet teveel op andere letten;)
Wat maakt het nou uit wat je aan hebt naar een feest?
Ik laat mijn avond toch niet verzieken, omdat iemand een cowboy hoed heeft. Het is niet mijn stijl en zou het nooit op mijn hoofd zetten, maar waarom zou ik me er iets van aantrekken? Als die meiden dat leuk vinden om aan te trekken, dan laat ze.
Ik ben ook al heel verschillend naar feestjes gegaan en er zullen vast en zeker mensen zijn geweest die daar ook raar van opkeken.
Je trekt toch aan wat je fijn vinden niet wat andere ervan vinden?

En wat maakt het uit dat ze 15/16 zijn? We zijn allemaal wel op een feest binnen gekomen waar we te jong voor waren. We zijn allemaal zo begonnen. En wat maakt uit nou uit dat ze Breezer drinken? Iedereen zijn eigen smaak.

En iedereen doet gek op een feest. Wat maakt het nou uit als een groep meiden 'oeh oeh' roept?

Uitspraak van :lijn:Talitha (k) op maandag 7 juni 2010 om 13:27:
Want zo begint t he, tegenwoordig word je al op je bek gestompt als je te lang naar iemand kijkt, mensen geven klappen omdat ze de kleren van n ander niet leuk vinden...≠dat soort dingen...≠en jij doet er op jou manier ook wel n beetje aan mee is mijn mening.≠

Helemaal mee eens!


Uitspraak van :lijn:Talitha (k) op maandag 7 juni 2010 om 13:27:
Wees je zelf, kom als jezelf, feest als jezelf!

:D
Uitspraak van [VIN] op woensdag 5 mei 2010 om 13:52:
mag toch aannemen dat dat bovenste sarcastisch bedoeld was

yep
Wees je zelf, kom als jezelf, feest als jezelf!

En als ik nou een cowgirl ben?? Dan mag ik van jou niet naar feestjes omdat jij niet van cowboy hoedjes houdt.. :(
Ik houdt niet van tiŽsto (met harde tepels) muziek, moet hij daarom maar thuisblijven op een feest waar ik ook aanwezig ben? :frusty: Boeiend hoe iemand erbij loopt! Al komen ze als drollenvanger ;) of maja de bij. Het gaat toch om de muziek en het plezier wat je hebt! Misschien begin je wel wat "te" oud te worden.. M'n pa begint ook steeds meer te miepen over vanalles naarmate hij ouder wordt ;P
laatste aanpassing
Uitspraak van :lijn:Talitha (k) op maandag 7 juni 2010 om 13:27:
Wees je zelf, kom als jezelf, feest als jezelf!

dat deden die meisjes toch?
alleen jij irriteerde je d'r aan..

bad luck.