Partyflock
 
Mono-Amine
14 november 2014
NaamJoost Gransjean
Functie9 × DJ, 38 × live act, producer
Geslachtman
AliasJoost G
HerkomstNederland Nederland
Genresindustrial hardcore, tekno
E-mailjwf.gransjean@ziggo.nl
Linksfacebookpagesoundcloudx

Uitgaansagenda Mono-Amine

Laatste optreden was op zaterdag 29 augustus 2020: Radio Tonka, Grey Space in the Middle, Den Haag

Statistieken

47·optredens
geen·in de toekomst
47·in het verleden
222Partyflockfans
6·opmerkingen
5·waarderingen
geenstemresultaat (1.2486 stemmen)

soundcloud Recente muziek

5 waarderingen

ORTHOBOX
Zeer dikke live-sets
R@VER
Zeer fijn!!!
ut-ankie
goed
Defecit
heeeerlijk gedraaid op underground frequencies!!:D en vet ffe met je gesproken te hebben
Frenk de B
Altijd erg dikke livesets, gevarieerd en stampend, maar niet te simpel (Y)

6 opmerkingen

Hier samen met Stefan ZMK!


Er is STORM op komst! Van slepende noise tot keiharde tekno, STORM staat voor een duistere nacht piepen, beuken en kraken. Ditmaal met een line-up die dit concept tot het maximum zal gaan uitbuiten.
De avond wordt geopend met een sfeervolle ambientset van de Tinfoil Hat Society. Cybercase, de organisator van onder andere Cyberia en Summer Darkness, zal vervolgens een opbouwende dj-set draaien die begint bij cybergothic en zal eindigen met noise. De eerste liveset van de avond komt van Imminent. Zijn genadeloze noise bestaat uit vele lagen, maar is altijd snoeihard. Als headliner van de laatste Maschinenfest was Imminent in ieder geval zo vet dat hij op deze STORM niet kon ontbreken. STORM organisator DavidK zal hierna een duistere en zware darkcore set neerzetten. De tweede liveset van de avond komt van Mono-Amine, die inmiddels bijna een resident van STORM te noemen is. Zijn zware maar opzwepende rhytmic industrial doet het echter zo goed dat zijn sets elke keer verbazend vet blijken. Momenteel doet hij geen gigs, maar voor STORM belooft hij extra hard terug te komen! De Nederlandse helden van The Outside Agency zullen een twee uur durende set met vier decks draaien! De producties van deze heren behoren tot het beste van de underground hardcore, en dat geldt ook voor hun dj-sets. Verrassende en nog niet uitgebrachte tracks worden gebracht met vet mixwerk en veel plezier; TOA stond al lang op STORM's verlanglijstje. Neurocore, de afsluiter van de avond, zal bewijzen dat het nog harder kan zonder in simpel geratel te vervallen. Zijn maniakale beats in een warm bad van ambient lieten al veel muziekliefhebbers verbaasd achter. Hij past daarom perfect bij het muzikale thema van de avond: NOISE TO THE NEXT LEVEL!

Lokatie: Baroeg, Rotterdam
Tijden: 23:00 – 05:45 uur
Entree: 13 Euro vvk, 15 Euro aan de deur

-----------links----------------------------------
Info:
Voorverkoop
Facebook Event
STORM Facebook
STORM Twitter
stormparty.nl
Baroeg


-----------Adres en OV-------------------------
Baroeg is 10 minuten lopen vanaf Rotterdam Lombardijen. Voor een routebeschrijving voor OV en auto: stormparty.nl/?page=route
Vanaf Baroeg vertrekken de gehele nacht door nachtbussen richting Rotterdam centraal. Van hieruit vertrekken treinen richting Amsterdam, Utrecht en Tilburg.
Voor meer OV info: OV9292
Adres:
Baroeg
Spinozaweg 300 - 3076 ET - Rotterdam
Mono-Amine @ Storm
http://www.youtube.com/watch?v=d2qQf9wr510
Onze vaste kracht komt nog een keertje (: