Partyflock
 
foto $hirak
NaamJulien Willemsen
FunctieDJ, producer
Geslachtman
HerkomstNederland
Genreship hop
IdentificatieJack Shirak
BoekingenSite wolfbookings.nl
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyyoutube
Vroegere namen
  • Jack $hirak, tot 28 januari 2022
Ook herkend als
  • Jack Shirak
  • Shirak

Biografie

Julien Willemsen, beter bekend als $hirak, begon al op 14 jarige leeftijd met het maken van beats. Inmiddels is $hirak uitgegroeid tot één van de meest populaire producers van Nederland.

$hirak kwam in 2014 aan het licht als producer met het nummer 'Dat Doen We Niet Meer' van Murda. Het jaar erop ging hij mee op het New Wave schrijverskamp, waar hij een enorm aandeel in zou krijgen. Het nummer 'Drank & Drugs' werd de hit van het album, kwam binnen op nummer 1 en het gehele project leverde New Wave de Popprijs op. In de zomer van 2016 produceerde $hirak de meest gestreamde track van het jaar, 'Jungle' van Broederliefde en vorig jaar scoorde hij nog een zomerhit met SBMG, Lil Kleine, Boef & Ronnie Flex genaamd 'Miljonair'.
Nieuws
Jack $hirak en Bokoesam releasen gezamenlijke EP 'Go Go Club (Vol. 1)' · 27 maart 2020
$hirak en Bokoesam zijn, naast collega's, al meer dan zeven jaar vrienden. Het is ook niet de eerste keer dat ze samenwerken. Zo maakten ze eerder de succesvolle singles 'Mijn Schuld' en 'Go Go Club'. Laatstgenoemde single was tevens de reden en grote inspiratie om meer muziek samen te maken. Toen ze weer samen de studio indoken om een dancehall track te maken ontstond er al snel een hele EP. 'Go Go Club (Vol. 1)' is het eerste project dat wordt uitgebracht onder het nieuwe label van Jack $hirak genaamd Maison $hirak. Al eerder verschenen de singles 'Laat' en 'Bumpa 2 Bumpa' van het project, vandaag is de video voor 'Boring Girl' uitgekomen en is de gehele 8-tellende EP.

Uitgaansagenda $hirak

Emporium · Celebrations trailer · Emporium · 2022 (1:32)
560 bezoekersRecreatieterrein De BerendonckWijchen
$hirak, 5$ SHAKE, Adaro, Afro Bros, Aftershock, Alee, Altijd Larstig & Rob Gasd'rop, Audiotricz, Bassjackers, Bram Krikke, Brooks, Charly Lownoise & Mental Theo, ChildsPlay, CHIMP, Chipz, Chivv, Chocolate Puma, Clockartz, Code Black, Crypsis, en nog 86 andere artiesten →
WOO HAH! Festival 2 beelden · The Long Road To WOO HAH! Festival · WOO HAH! Festival · 2022 (0:55)
teaser · Line-up Release Phase 1 · WOO HAH! Festival · 2022 (0:30)
133 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
$hirak, ADF Samski, Cho, City Morgue, Future, Ivorian Doll, Josylvio, KA, Lionstorm, M Huncho, Maxo Kream, Sor, Trippie Redd, Zwangere Guy (nog niet compleet)