Partyflock
 
foto Miss Montreal
NaamRoos-Anne Hans
Functiezangeres, band
Geslachtvrouw
Opgericht
Leeftijd36
HerkomstNederland
SiteSite missmontreal.nl
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageinstagramsoundcloudspotifywikipedia

Biografie

Het is 2008 als Miss Montreal (Sanne Hans) haar eerste single 'Just A Flirt' uitbrengt. 8 Albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als 'Hoe' (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Millon Ways en het duet 'Scared Of Love' (ft. Wulf) heeft de zangeres platina en gouden platen op haar naam staan.

Samen met haar band - bestaande uit Michi Schwiemann (gitarist), Thijs Rensink (drummer), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist) – is Miss Montreal een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden Van Amstel Live. Als kers op de taart speelt Miss Montreal in 2018 Pinkpop plat als headliner. Daarnaast kan het vijftal dankzij hun sterke live performance inmiddels trots zijn op vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland.

'Het meisje uit het oosten' blijft nuchter onder het succes en organiseert al jaren haar eigen festival 'Bierpop,' waarbij ze headliners als Kensington, DI-RECT en De Dijk weet aan te trekken. De veelzijdige front vrouw was daarnaast drie seizoenen actief als Jurylid bij De beste singer-songwriter van Nederland en The Voice Of Holland, en zet zich in als ambassadeur van het Jeugd Sport & Cultuur Fonds. Dit jaar richt Miss Montreal zich op het schrijven van Nederlandstalige muziek.

Uitgaansagenda Miss Montreal

Laatste feest was op zondag 8 maart 2020: Holland Zingt Hazes, Ziggo Dome, Amsterdam
Statistieken
46·optredens
geen·in de toekomst
46·in het verleden
173Partyflockfans
78.8 KFacebooklikes
23·foto's tijdens optreden
5·video's
geenstemresultaat (2 stemmen)
31 augustus 2019
Foto's, Hullabaloo Festival, 31 augustus 2019, Stadspark, Groningen
29 juni 2018
Foto's, Concert at SEA, 29 juni 2018, Brouwersdam, Renesse
2 juli 2017
Foto's, WiSH Outdoor, 2 juli 2017, Festivalterrein de Aa, Beek en Donk
27 april 2017
Foto's, 538Koningsdag, 27 april 2017, Chasséveld, Breda