Partyflock
 
Lost Frequencies
18 mei 2021
NaamFélix de Laet
Functie193 × DJ, 10 × live act
Geslachtman
HerkomstBelgië België
Genresdeep house
SiteSite lostfrequencies.com
E-mailinfo@lostfrequencies.com
Linksbeatportfacebookinstagramsoundcloudspotifyxyoutube

Biografie

Felix De Laet, better known by his moniker Lost Frequencies, has soared to success in the international music industry on many levels. Releasing his global smash hit 'Are You With Me' back in 2014 and quickly cementing himself as a name to watch, the track rapidly ascended by hitting multi-platinum status and taking the #1 spot in 18 countries. Take into further account that Lost Frequencies was the first Belgian artist to secure his first 5 hit singles charting at the #1 spot on the Ultratop official Belgian charts, aswell as the first Belgian artist to hit #1 in the UK, he went on to release his long-awaited debut album 'Less Is More' in 2016 via Armin Van Buuren's iconic Armada imprint that dazzled globally, certifying a future star for the next generation. Lost Frequencies also firmly established himself as one of the strongest, fastest rising talents with his debut entry into the 2017 DJ Mag poll at #26, the highest new entry of any artist this year.
Interview
Appic & Partyflock's Q&A met Lost Frequencies · 21 mei 2020
In deze coronatijd is het ook voor jullie favoriete artiesten een andere tijd: Lost Frequencies is hierop geen uitzondering. Toch is hij druk bezig met het remixen en produceren van nieuwe platen. Je checkt het in Lost Frequencies' Q&A met Appic & Partyflock:

Uitgaansagenda Lost Frequencies

Balaton Sound6 AppicBalaton Beach, Zamárdi
Alison Wonderland, Amélie Lens, FJAAK, John Newman, Lost Frequencies, Marshmello, Reinier Zonneveld, Zomboy (nog niet compleet)
Tomorrowland · Weekend 1196 bezoekersDe Schorre, Boom
Acraze, Alex Wann, Alok, Amélie Lens, Andromedik, ANONYMIZE, Anyma, Archie Hamilton, Ayoki, Basstripper, Bobby & Djenko, Bonobo, Bonzai All Stars, Brina Knauss, Brits & Boen, Callush, Cat Dealers, Charlie Sparks, Charlie Tee, Deuxfwa, en nog 59 andere artiesten →
Tomorrowland · Weekend 2172 bezoekersDe Schorre, Boom
5napback, A Little Sound, AC13, Adam Beyer, Adriatique, Agents of Time, Alok, Andrei Stan, Antdot, Ashibah, B Jones, Bart Skils, Bassjackers, Basstripper, Bram Delux, Bresh, Camo & Krooked, Chanelle, Chris Avantgarde, Christophe, en nog 82 andere artiesten →
Tomorrowland · Weekend 2173 bezoekersDe Schorre, Boom
A-Trak, Alesso, Amber Broos, Amotik, Andromedik, ANNA, Answer Code Request, Armin van Buuren, Average Rob, Ballantine, Bhaskar, blk., Bonzai All Stars, Brian Cross, CHYL, Claudio, Cristiano Da Silva, Dan Shake, Delafino, Dieux Père, en nog 80 andere artiesten →
UNTOLD #98 AppicFestivalterrein, Cluj Napoca
Alok, Carl Cox, Dimitri Vegas & Like Mike, Fisher, Lost Frequencies, Martin Garrix, Purple Disco Machine, Sam Smith, Solomun, Swedish House Mafia, Timmy Trumpet
Dance Valley879 bezoekersEvenemententerrein Oostbroekerweg, Velsen-Zuid
A-Rize, Abaddon, Aftershock, Alok, Altijd Larstig & Rob Gasd'rop, Angernoizer, Avi8, Bass Chaserz, Charly Lownoise, Code Black, Crazykill, Dimitri K, Dimitri Vegas & Like Mike, Doris, Dr. Peacock, Dr. Z, Frequencerz, Ginia, Gregor Tresher, Ida Engberg, en nog 31 andere artiesten → (nog niet compleet)
Touquet Music Beach Festival1 AppicOrangerie de la Baie, Parijs
Fisher, Lost Frequencies (nog niet compleet)

Nieuws

De multi-platina producer Lost Frequencies komt op vrijdag 11 november 2022 voor een liveshow naar AFAS Live in Amsterdam. Zojuist heeft hij een live tour door Amerika, Canada en Europa bekendgemaakt, waar de show in Nederland onderdeel van is.
Dat Lost Frequencies zijn hand niet omdraait voor gigantische muzikale mijlpalen is inmiddels al een tijdje bekend, maar sinds deze maand mag de Belgische dj en producer een toch wel heel bijzondere prestatie op zijn palmares zetten. Door deze week met zijn recent singles 'Love To Go' (met Zonderling en Kelvin Jones) en 'Don't Leave Me Now' (met Mathieu Koss) een plekje in de Nederlandse Top 40 te bemachtigen, breekt hij het 25 jaar oude record van Clouseau en is hij vanaf nu de meest succesvolle Belgische act in de Top 40.
Lost Frequencies heeft de afgelopen tijd allesbehalve stil gezeten. De superster-dj uit België gaf op uitnodiging van zijn koning een spectaculaire show weg op het dak van het koninklijk paleis in Brussel, gooide hoge ogen met remixes voor Ellie Goulding, Major Lazer en Martin Solveig, en lanceert vandaag zijn gloednieuwe EP: 'Cup Of Beats'.
Een jaar of drie geleden scoorden Lost Frequencies en Zonderling een grote hit met 'Crazy', en vandaag lanceerden ze hun langverwachte tweede samenwerking. Hun nieuwe track, 'Love To Go', werd gemaakt in samenwerking met de Zimbabwaanse singer-songwriter Kelvin Jones en borduurt uitstekend voort op de magie van hun vorige single. 1
Het was Lost Frequencies' zomerse sound die in 2015 de wereld veroverde, maar het is te danken aan zijn veelzijdigheid als artiest dat hij nog altijd aan de top van de dancemuziekscene staat. Die speciale kwaliteiten liet hij al eerder zien met zijn debuutalbum 'Less Is More' in 2016 (en de Deluxe-versie van dat album) en nu doet hij daar nog een schepje bovenop met een gloednieuw dubbelalbum: 'Alive And Feeling Fine'.
Het was Lost Frequencies' zomerse sound die in 2015 de wereld veroverde, maar het is te danken aan zijn veelzijdigheid als artiest dat hij nog altijd aan de top van de dancemuziekscene staat. Die speciale kwaliteiten liet hij al eerder zien met zijn debuutalbum 'Less Is More' in 2016 (en de Deluxe-versie van dat album) en nu doet hij daar nog een schepje bovenop met een gloednieuw dubbelalbum: 'Alive And Feeling Fine'.
Zowel Lost Frequencies als Mokita hebben de dancemuziekscene in de afgelopen jaren veelvuldig op zijn kop gezet, en vandaag gooiden de Belgische hitmachine en de Amerikaanse multi-instrumentalist daar gezamenlijk nog een schepje bovenop.
Met een eigenzinnige, genreoverschrijdende single gaat Lost Frequences verder waar hij gebleven is. Nog niet zo lang geleden gooide hij hoge ogen met zijn samenwerking met Aloe Blacc ('Truth Never Lies') en nu laat hij de dancemuziekwereld wederom oplichten met een nieuwe track genaamd 'Sun Is Shining', die vandaag gelijktijdig met de nieuwe music video is uitgebracht.
Na een aantal fantastische samenwerkingen met grote namen heeft Lost Frequencies de volgende alweer te pakken. Voor 'Truth Never Lies', zijn tweede single van dit jaar, werkte de de Belgische hitmachine ditmaal samen met niemand minder dan de voor een Grammy genomineerde zanger en songwriter Aloe Blacc, die vooral bekend is van internationale hitsingles als 'Wake Me Up' en 'SOS' (beiden van Avicii), 'Carry You Home' (van Tiësto) en zijn eigen hit 'I Need A Dollar'.
Altijd al willen weten hoe het is om DJ te zijn? De wereldberoemde DJ, momenteel nummer 17 in de DJ Mag top 100, en Tic Tac geven een aantal fans de geweldige kans om als VIP met hem mee te gaan naar te gekke gigs en festivals en geeft daarnaast een DJ-workshop in zijn eigen studio in België.
Felix De Laet van Lost Frequencies is nog maar net terug van zijn Amerikaanse tour, maar zit duidelijk niet stil. Na het grote success van #1-hit 'Like I Love You' (met Indie-lievelingen The NGHBRS) en 'Crazy' met Zonderling, de meest gespeelde track op Nederlandse radio in 2019, brengt hij onder zijn label Found Frequencies nu de onweerstaanbare 'Recognise' uit in samenwerking met de Ierse zanger Flynn.
Vier jaar geleden bracht de Belgische dj Felix De Laet aka Lost Frequencies zijn debuutsingle 'Are You With Me' uit, waarmee hij in maar liefst achttien landen een tijdlang op nummer één in de hitlijsten stond. 1
Na het enorme streamsucces van zijn vorige releases – waaronder 'Crazy' met het Nederlandse duo Zonderling – heeft Lost Frequencies vandaag wederom een klapper uitgebracht, net op tijd voor zijn driedubbele show op Kingsland Festival. Voor 'Melody' werkte de Belgische superster samen met niemand minder dan de Britse singer-songwriter James Blunt, die maar liefst vijf maal een Grammy-nominatie mocht ontvangen, waaronder drie voor zijn megahit 'You're Beautiful'.
Als je in slechts een paar jaar tijd de wereld al hebt veroverd met meerdere wereldwijde hitsingles en een magistraal album, is het lanceren van je eigen label een vrij logische volgende stap. 1
Lost Frequencies vlamt als geen ander. Het Belgische supertalent ontketende vandaag niet alleen een weergaloze plaat ('All Or Nothing'), maar toert deze zomer ook nog eens door Noord-Amerika met The Chainsmokers tijdens hun #MemoriesTour2017.
Slechts een week na het lanceren van de pre-order voor debuutalbum 'Less Is More' heeft Lost Frequencies vandaag de tweede nieuwe single van het album uitgebracht op Armada Music. Met 'What Is Love 2016' blaast Lost Frequencies nieuw leven in de 23 jaar oude hitsingle van Haddaway en zorgt er ongetwijfeld voor dat zijn fans nóg meer uitkijken naar de release van 'Less Is More' over twee weken. 6
Twee jaar na het wereldwijde succes van debuutsingle 'Are You With Me' en de start van een carrière vol met platina platen, miljoenen streams en meerdere nummer één-posities komt Lost Frequencies met zijn langverwachte debuutalbum. 'Less Is More', een zestiendelig meesterwerk vol met melodische en energieke platen, wordt op 21 oktober officieel uitgebracht door Armada Music en is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order. 1