Partyflock
 
foto Benny Dinero
NaamBenny Talaa
FunctieDJ, producer
Geslachtman
HerkomstNederland
Genresafro house, eclectic, latin, urban
E-mailinfo.bennydinero@gmail.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsnapchatsoundcloud

Biografie

Benny Talaa, beter bekend onder z'n alias Benny Dinero is geboren in 's-Hertogenbosch maar verhuisde al vroeg naar Eindhoven waar hij is opgroeide. Al op jonge leeftijd begon hij met het mixen van cassettebandjes. Dit ging hem uiteindelijk zo goed af dat hij het gevoel kreeg dat hij hiermee moest doorgaan. Hij besloot het later professioneler aan te pakken en begon te werken met Pioneers en probeerde zelfs eigen producties te maken. Al snel vormde hij zijn eigen stijl met het draaien en eigen producties die door zijn omgeving erg prettig en positief ervaren werd.
Benny begon kleine boekingen binnen te krijgen en begon uiteindelijk een samenwerking met Nimo Bufeira wat leidde tot optredens op diverse evenementen en clubs door heel Nederland. Van Amsterdam en Rotterdam tot aan Hengelo en natuurlijk Eindhoven. Na 2 jaar samengewerkt te hebben met Nimo Bufeira besloten beide mannen hun eigen pad te volgen, de focus op een solo carrière was begonnen en startte met residency in Café Salute (Eindhoven) en Cocktailbar Mundial (Eindhoven)
Inmiddels heeft Benny Dinero zich ontwikkeld tot 1 van de spraakmakende namen uit in de club scene in het zuiden en een waslijst aan mooie optredens bij o.a. Red Bottom (Marbella, Spanje & VIP Room Rotterdam), NoLimit (Zoetermeer), FunX Dance Weekend, Soixante Neuf, Holi Fusion Festival Eindhoven, Royal Deluxe, Sky Lounche (Roermond) en La Nuit Imperiale & Womanizer.
Benny is een ware entertainer en met zijn mix van Eclectic en Afro/Latin House geeft hij het publiek de vibe die zij willen. 2015 word een veelbelovend jaar voor Benny met focus op gloednieuwe concepten en interessante samenwerkingen in zowel binnen- als buitenland.

Uitgaansagenda Benny Dinero

Laatste feest was op zaterdag 30 mei 2020: Mondial Livestream
Statistieken
168·optredens
geen·in de toekomst
168·in het verleden
4Partyflockfans
651Facebooklikes