Partyflock
 
foto Jill Kleinjan
NaamJill Kleinjan
FunctieDJ, producer
Geslachtvrouw
Geboortedatum
Leeftijd30
HerkomstNederland
Genresdeephouse, future house, techhouse
SiteSite jillkleinjan.com
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyyoutubeyoutube
Vroegere namen
  • Angill, tot 25 november 2020

Biografie

ill Kleinjan werd op 12 augustus 1990 geboren in Gouda. Als kind wilde ze danseres of schooljuf worden. In haar middelbare schooltijd werd duidelijk, dat zij niet gemaakt was voor een 9 tot 5 baan achter een bureau. Ze besluit daarom tijdens haar middelbare schooltijd op het Emmauscollege een toneelopleiding in het weekend erbij te volgen. Na het behalen van haar diploma ging ze er een jaartje tussenuit om te kijken wat zij wilde doen.

Het duurde dan ook niet lang voordat Jill begon op te treden met haar dansen. Zij begon haar danscarrière bij Blitz, een entertainmentbureau in Rotterdam. Zij vergrootte haar kans op werk en ging aan de slag voor verschillende entertainmentbureaus; L group, Djade, Addicted to dance, Best Working Models, House of kent, Freak Out Entertainment, BAMbookings, Diamond entertainment, Entertainment matters, Classic promotions etc. Daarnaast gaf zij danslessen bij dans en sportscholen. Ook volgde ze zanglessen bij Charles Vermeer te Rotterdam. Jill vond haar plek in de entertainmentwereld. Na een jaar begon zij aan de dansacademie in Utrecht, drie jaar later nam zij plaats in het Holland Show Ballet van RTL Wentink Events.

Naast de Dinnershow speelde zij Assepoester in de Sprookjesshow. Ze kreeg de smaak te pakken en begon haar eigen bedrijfje als freelance danseres/hostess en actrice. Daarnaast staat zij model voor onder andere Aqua Bendita, Clit & Clutch, Jacky Luxury, Triumph, Hunkemoller, Maaji Swimwear, Womanly Lingerie, Sheguang Hu etc. Na een jaar rolde zij in het RTL 5 programma Oh Oh Europa. Ze was dagelijks te zien op tv en won uiteindelijk de reality-tv show met haar partner. Haar belangstelling voor de entertainment wereld neemt nog steeds toe. Zo liggen haar ambities ook bij het acteren en presenteren.

Zo start zij op 1 januari 2013 haar eigen bedrijf: Jills Motion. Een entertainmentbureau, dat bemiddelt tussen danseressen, hostessen, modellen en opdrachtgevers. Daarnaast is Jill een trotse ambassadrice van Skizzle, een organisatie die zich inzet voor jongeren die gepest worden.

Vanaf 5 maart is Jill wekelijks te zien in het RTL 5 programma "Echte meisjes en jongens op de prairie."

Uitgaansagenda Jill Kleinjan

Laatste feest was op vrijdag 10 april 2020: Crane Sessions
Statistieken
59·optredens
geen·in de toekomst
59·in het verleden
27Partyflockfans
2 KFacebooklikes
1·waardering

1 waardering

blackorca
milkshake 16 zondag, super van je genoten ms jones! technisch ook perfect (K)