Partyflock
 
NaamStijn Koot
FunctieDJ, producer, groep
Geslachtman
Groepsleden
HerkomstNederland
Genresambient
E-mailstijnkoot@gmail.com

Uitgaansagenda Tinfoil Hat Society

Laatste feest was op zaterdag 21 april 2012: Storm, Baroeg, Rotterdam
Statistieken
1·optreden
geen·in de toekomst
1·in het verleden
6Partyflockfans
4·opmerkingen

4 opmerkingen

Eerste set ooit van 'Deze mannen':
­

Er is STORM op komst! Van slepende noise tot keiharde tekno, STORM staat voor een duistere nacht piepen, beuken en kraken. Ditmaal met een line-up die dit concept tot het maximum zal gaan uitbuiten.
De avond wordt geopend met een sfeervolle ambientset van de Tinfoil Hat Society. Cybercase, de organisator van onder andere Cyberia en Summer Darkness, zal vervolgens een opbouwende dj-set draaien die begint bij cybergothic en zal eindigen met noise. De eerste liveset van de avond komt van Imminent. Zijn genadeloze noise bestaat uit vele lagen, maar is altijd snoeihard. Als headliner van de laatste Maschinenfest was Imminent in ieder geval zo vet dat hij op deze STORM niet kon ontbreken. STORM organisator DavidK zal hierna een duistere en zware darkcore set neerzetten. De tweede liveset van de avond komt van Mono-Amine, die inmiddels bijna een resident van STORM te noemen is. Zijn zware maar opzwepende rhytmic industrial doet het echter zo goed dat zijn sets elke keer verbazend vet blijken. Momenteel doet hij geen gigs, maar voor STORM belooft hij extra hard terug te komen! De Nederlandse helden van The Outside Agency zullen een twee uur durende set met vier decks draaien! De producties van deze heren behoren tot het beste van de underground hardcore, en dat geldt ook voor hun dj-sets. Verrassende en nog niet uitgebrachte tracks worden gebracht met vet mixwerk en veel plezier; TOA stond al lang op STORM's verlanglijstje. Neurocore, de afsluiter van de avond, zal bewijzen dat het nog harder kan zonder in simpel geratel te vervallen. Zijn maniakale beats in een warm bad van ambient lieten al veel muziekliefhebbers verbaasd achter. Hij past daarom perfect bij het muzikale thema van de avond: NOISE TO THE NEXT LEVEL!

Lokatie: Baroeg, Rotterdam
Tijden: 23:00 – 05:45 uur
Entree: 13 Euro vvk, 15 Euro aan de deur

-----------links----------------------------------
Info:
Voorverkoop
Facebook Event
STORM Facebook
STORM Twitter
stormparty.­nl
Baroeg


-----------Adres en OV-------------------------
Baroeg is 10 minuten lopen vanaf Rotterdam Lombardijen. Voor een routebeschrijving voor OV en auto: stormparty.­nl/?page=­route
Vanaf Baroeg vertrekken de gehele nacht door nachtbussen richting Rotterdam centraal. Van hieruit vertrekken treinen richting Amsterdam, Utrecht en Tilburg.
Voor meer OV info: OV9292
Adres:
Baroeg
Spinozaweg 300 - 3076 ET - Rotterdam