Partyflock
 
Klatsch soundsystem
17 december 2013
NaamRob Bosman, Edwin Geels & Marc Ligthart
Functie1 × soundsystem, groep
Geslachtman
Groepsleden
HerkomstNederland 🇳🇱
Genres00s, 80s, 90s, acid, acid techno, classics, club, disco, electro, funk, groove, house, latin, lounge, minimal, oldschool, progressive trance, r&b, soulful house, tech house, techno, tribal house, urban
SiteSite klatschundklatsch.com
E-mailklatschundklatsch@gmail.com
Linksfacebookpageinstagram

Biografie

DJ's Robert Bosman, Edwin Geels en Marc Ligthart van het Klatsch und Klatsch DJ-Team zijn opgegroeid met de muziek uit de jaren 80. Vanaf begin jaren 90 draaide ze al in een van de grootste discotheken in Noord-Holland en in de legendarisch IT in Amsterdam. De afgelopen jaren hebben ze onder andere op grote festivals gedraaid als Lowlands, Outdoor Stereo, Mysteryland en Indian Summer. Maar het Klatsch und Klatsch DJ-Team heeft ook op plaatsen als Bloomingdale, de Westergasfabriek, de Escape, de NDSM werf, Paradiso en het Gelredome gedraaid.

Gespecialiseerd in kwaliteitsmuziek uit de jaren tachtig en negentig. Maar ook zero's en de hits van nu komen met veel power uit de speakers. Ze draaien "back 2 back" zodat altijd de beste tracks gedraaid worden. De energie en platen keuze van deze DJ's zorgt gegarandeerd voor een boombastic party!

Uitgaansagenda Klatsch soundsystem

Laatste optreden was op zondag 9 juni 2024: Magnus Festival, Natuurijsschaatsbaan Schagen, Schagen

Statistieken

43·optredens
geen·in de toekomst
43·in het verleden
17Partyflockfans
1·opmerking
1·waardering
geenstemresultaat (0.2386 stem)

1 waardering

DaGiant
Wat een poep!

1 opmerking