Partyflock
 
foto Pat
NaamPatrick Herrebout
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd55
HerkomstNederland
Genresclub, disco, groove, house
SiteSite djpat.nl
Aanwezigheidfacebookyoutube
Lid
partyflock DJ Pat (2 aug 2010)
Biografie
Pat werd eind ind jaren 70 aangestoken door het disco virus. Na het horen van Slick - Space Bass wist Pat het: 'dit is mijn muziek'. Na het kennis maken met het beat-mixen door Ton Flasza in de beroemde discotheek Down Town in Maassluis was hij helemaal verkocht. Na kijken en luisteren naar de mix kunsten in Down Town is Pat flink gaan oefenen.

De eerste thuis-mixen voor de buitenwereld zijn gemaakt met één draaitafel en een bandrecorder. In de jaren 80 zijn diverse van deze thuismixen van Pat te horen geweest op de toenmalige radio piraat Radio Stad Den Haag. In de loop der jaren heeft Pat in diverse discotheken en op menig feest gedraaid . Ongeveer 8 jaar is Pat resident DJ geweest in café Notre Dame. Daar heeft Pat op veel feesten gestaan met in de line-up vaak bekende DJ namen.

De stijl van Pat is 'Dance' in brede zin. Disco dance classics zijn een oude liefde maar vanaf de eerste voorzichtige pogingen van 'House' heeft Pat daar ook een grote liefde voor ontwikkelt. Hij is te porren voor een avond disco draaien maar een avond jaren 90 club of recente dance is ook een mogelijkheid. Een combinatie van deze stijlen is ook geen probleem.

Vaak heeft Pat ook back2back gedraait met o.a. Gus Tinto en René Campo.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Pat
Laatste optreden was op zaterdag 24 februari 2007: Dizgo, Notre Dame, Maassluis
Statistieken
5·optredens
geen·in de toekomst
5·in het verleden