Partyflock
 
Frankie Knuckles
Exit fest · 12 juli 2007
NaamFrankie Knuckles
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd59
Overleden
HerkomstVerenigde Staten
Aanwezigheidjunodownloadtwitterwikipedia
Affiliatie
1
Recensies
House Masters - Frankie Knuckles · 30 mei 2015
Vorig jaar is houselegende Frankie Knuckles helaas op veel te jonge leeftijd overleden. Als eerbetoon aan deze legende heeft Defected onlangs een uit twee cd's bestaande compilatie uitgebracht boordevol met legendarische producties van Frankie Knuckles gereleased.
Frankie Knuckles – Tales From Beyond The Tone Arm · 16 april 2013
Als een van de architecten die de opkomst van de house muziek heeft gemaakt vanuit een disco cultuur, dan is het Frankie Knuckles wel. Hij komt nu met een verzamelaar die een klassieke en zijn eigen sound weergeeft genaamd 'Tales From Beyond The Tone Arm.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Frankie Knuckles
Laatste optreden was op vrijdag 18 oktober 2013: Frankie Knuckles & Eric Kupper 6H Live, BAUT, Amsterdam
2 waarderingen
Hammertime
Godfather of house, de grondlegger van alles! We mogen deze man eeuwig dankbaar zijn! Hij heeft de wereld veranderd voor velen.­ FRANKIE KNUCKLES =­ GOD OF HOUSE!
Strijder05
RIP!

15 opmerkingen

Dacato
Artiest Dacato
Godfather of House!
Ben zo trots dat ik dezeman in 2005 in Pacha Ibiza aan het werk heb gezien.:lief:
hij heeft een essential m ix op BBC one gedaan live vanuit Pacha IBZ, ik was daar lekker bij en het was genieten.­ Heerlijk om af en toe nog eens die mix terug te horen...­ je waant je meteen weer in ibiza sferen
Deze zomer gezien in porec, kroatie.­ Viel allemaal erg tegen.­ Hij kwam strompelend met krukken naar binnen en draaide helaas alleen maar nieuwe house/club.­ Niet echte dans muziek maar meer om op te relaxen.­ Ondanks blijft deze man een held!
laatst op Exit 2007....:)