Pitto (foto)
NaamGeurt Kersjes
FunctieDJ, live act
Geslachtman
Lid van groepenMany and More & Mood Engineering
Geboortedatum
Leeftijd37
HerkomstNederland
SiteSite justpitto.com
Boekingen viaSite spooker.nl
Aanwezigheidbeatportfacebookpageitunessoundcloudtwitterwikipediayoutube
Affiliatie
1
Lid
partyflock Pitto (9 okt 2012)
Biografie
With "Fly Like A Bird", multi-instrumentalist, DJ, and libertine Pitto from Utrecht, Netherlands, demonstrates once more his remarkable skill to package strong feelings of happiness into a both melodious and melancholic dance composition. Geurt Kersjes, aka Pitto, has always taken the liberty to leave the beaten track behind and thus develop a completely unique sound, which helps the charismatic Dutchman spark the crowd in his live shows.
Interview
Pitto: Ik wil de lat vooral heel hoog leggen voor mezelf · 10 november 2010
Pitto, de de meeste kennen hem wel van zijn grote hit 'Feeling'. Ook ging hij er vorig jaar met De Grote Prijs vandoor. De jury gebruikte als commentaar voor zijn producties: 'aanstekelijk', 'professioneel' en 'hij is er helemaal klaar voor'. Nu is het bijna tijd voor zijn nieuwe album ‘Object in a mirror are closer than they appear'. 'Na een welbewogen jaar en de nodige uitstelperiodes ligt het album dan eindelijk maart 2011 in de schappen', zegt hij met een grote glimlach.
Recensie
Pitto - Breaking Up The Static · 21 oktober 2016
De Nederlands producer/dj Pitto heeft afgelopen jaren flink gewerkt aan zijn discografie. Hij won in 2009 de Grote Prijs Van Nederland via het succes van 'Feeling' kwam een debuutablum tot stand en de opvolger hiervan in de vorm van 'Breaking Up The Static' is onlangs verschenen.
pagina laatst gewijzigd op