Partyflock
 
foto Gert
NaamGert Rossenbacker
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd47
HerkomstBelgië
Genresclassics, oldschool, retro
Aanwezigheiddiscogsfacebookfacebookpagesoundcloudyoutube

Biografie

DJ Gert mag je de terecht een Retro Held noemen. Jarenlang was hij resident in de meest toonaangevende clubs zoals Baccardi's, Dreamland, Boccaccio, Bbc, Illusion en Delite. Maar ook op feesten en festivals in binnen- en buitenland is DJ Gert een graag geziene gast.
Naast de muzikale bagage die hij in die clubs en de vele feesten vergaarde, had hij ook de gave om de 'toekomstige' hits ruim op tijd op te merken. Hierdoor kreeg hij een aanbieding van Byte Records (2Unlimited/Sash!/Sylver/...) die hem een job aanbood als Club Promo Manager / Club Music A&R. In die functie tekende hij tal van hits bij het label, maanden voor andere labels ook maar wind kregen van die tracks. Zelf releaste hij een van de eerste instant Jump-klassiekers 'FunnyF - Funky", een plaat die hij samen met zijn vrouw produceerde.
Na enige tijd had Gert genoeg bagage verzameld om een eigen label op te richten. 'No Name Records" was geboren en het label bracht hit na hit op de markt. Kleppers zoals 'Control - Junk Project" werden op het label uitgebracht, maar ook eigen artiesten hielp Gert op weg naar de top zoals Showtek met hun eerste release 'Save The Day", Dj Yoeri met 'Fuck On Cocaine", Liberty met de hits 'Why" en 'Seguro" die hoge toppen scheerde in binnen- en buitenlandse charts.
Naast die releases bracht Gert zelf een aantal tracks uit onder verschillende pseudoniemen maar scoorde met 'Give Me Some More" zijn grootste hit, uitgekomen in een 10tal landen en bereikte de officiële Top50 Chart in de UK. Ook zullen enkele van zijn remixen, zoals 'Keep it that way", 'The truth" en 'Desert Rain" je wel bekend in de oren klinken.
Al 30 jaar is Gert actief als DJ, maar zijn sets hebben nooit moeten inboeten aan dynamiek. Of je hem nu voor een retro-set, een club-set, een Trance of zelfs een 80's party boekt, je komt nooit van een kale reis thuis.

Uitgaansagenda Gert

Laatste feest was op zaterdag 29 februari 2020: DJ Philip & Friends, La Rocca, Lier
Statistieken
180·optredens
geen·in de toekomst
180·in het verleden
13Partyflockfans
2 KFacebooklikes
1·opmerking
1·waardering
geenstemresultaat (1 stem)

1 waardering

[terro­r]Neop­hyte
baccardi's tijdperk :respect:

1 opmerking

 
laatste aanpassing