Partyflock
 
NaamGeertje, John, Raymond, Maarten, Maikel, Peter, Funs
Functieband
Geslachtmix
HerkomstNederland
Genresblues, funk, jazz, rock, soul
Aanwezigheidfacebookpage

Biografie

Velvet Antlers is een nederlandse coverband opgericht in 2013. De band speelde heel gevarieerd, van laid back pop nummers, een uitstapje met bluesy invloeden tot stevige rock nummers. In deze bezetting staat de band op diverse podia en bandwedstrijden zijn mannetje.
In 2016 nam de band deel aan de de grootste bandwedstrijd van de Benelux voor coverbands en tributebands, The Clash Of The Coverbands. De band maakte indruk in de voorrondes in Eindhoven. De Velvet Antlers redden het tot poppodium 013 in Tilburg waar voor hen een einde komt aan de bandwedstrijd. De Clash Of The Cover Bands inspireerde de 5 enthousiaste bandleden om een nieuwe weg in te slaan.
Eind 2016 maakte de band de keuze om funk en soul te gaan spelen en afscheid te nemen van de stevige rock nummers uit het repertoire. Maar bij deze muziekrichting kunnen blazers natuurlijk niet ontbreken!
Van 5 schaalt de band op naar 7 bandleden en vol enthousiasme bouwt de groep nu samen aan een repertoire met onder andere nummers als Iron Sky, Treasure en I wish.

Uitgaansagenda Velvet Antlers

Laatste feest was op zondag 29 september 2019: CityFest, Centrum Veldhoven, Veldhoven
Statistieken
1·optreden
geen·in de toekomst
1·in het verleden
144Facebooklikes