Dynamite (foto)
NaamDimitri Houtzager
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum1976
Leeftijd41 - 42
HerkomstNederland
Aanwezigheidfacebookpage
Biografie
Al vanaf mijn 15e ben ik actief als DJ en in de afgelopen twintig jaar heb ik meer dan duizend optredens gedaan in clubs in binnen- en buitenland en op festivals; als scratcher met diverse hiphop acts en in verscheidene bands, maar ook op bedrijfsfeesten en bruiloften.

Ik ben op mijn 17e begonnen als resident DJ bij Pinoccio in Zeist, zo ongeveer de eerste club in Nederland die zich bezig hield met Urban, (R&B, hiphop, disco & Caribbean). Ook ben ik een jaar of vijf resident DJ geweest in discotheek Brothers in Bunnik en ik heb zo'n tien jaar geregeld in Club Monza op de Super Sunday feesten en de Shake-n-Pop feesten achter de turntables gestaan.

Als scratcher heb ik ook een respectabele reputatie opgebouwd. Zo heb ik de live-shows begeleid van acts als MiGZ, trompetiste Jackie-T en de soul zangeres Tasha (bekend van Tasha's World). Met de laatst genoemde heb ik op vele festivals heeft gespeeld en een tour heeft gedaan als voorprogramma van de (toen) bekende r&b act uit de US, Ruff Endz. Daarnaast ben ik jarenlang lid geweest van de Utrechtse rockband DooA en samen met MC Stanga vormde ik een hosting-team genaamd The D&S Collabo. Kort daarna ben ik de show-DJ geworden van de acts van hip hop crew Hof van Jaeden, een collectief van rappers zoals o.a. JAE, ML, Ongezond en Verdomd. Ook heb ik de de Europese shows begeleid van T-Bone, een rapper uit de USA die zeer bekend is in de Christian Music scene.

In maart 2011 ben ik vader geworden en ondanks dat ik het leuk vind om te draaien op feesten, is drie tot vijf keer per week draaien gecombineerd met een full time job en een gezin niet meer te wenselijk, dus ik richt me tegenwoordig vooral op bruiloften en bedrijfsfeesten. Ik haal veel voldoening uit het draaien van een brede selectie van muziek en bovendien ik vind het een ontzettende eer om op bruiloften te draaien, vooral omdat het toch de meest heugelijke dag in iemands leven is!

Ik ben zeer allround en ik hou van alle stijlen van muziek, mijn roots en techniek van draaien komen voort uit de urban music scene (R&B, soul, hip hop, reggae), maar thuis luister ik ook graag naar Jazz, oude Funk, maar ook stevige metal.
Als DJ ben ik me er heel erg van bewust van dat je niet voor jezelf staat te draaien, maar dat je te maken hebt met een publiek en door mijn ervaring voel ik feilloos aan met welke muziek ik mijn publiek het beste kan vermaken, muziek is een middel om een doel te bereiken. Ik heb een zeer grote muziekcollectie, dus voor elk wat wils.

Zijn jullie op zoek naar een goede DJ met passie voor zijn vak en willen jullie een feest om nooit te vergeten, boek dan DJ Dynamite. Van alle huwelijksfeesten die ik heb gedraaid zijn de gelukkige echtparen nog steeds samen, al mogen daar geen garanties aan verleend worden.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Dynamite
Laatste optreden was op zaterdag 7 juli 2018: We Are Electric, Landgoed Velder, Liempde
Statistieken
210·optredens
geen·in de toekomst
210·in het verleden
12Partyflockfans
371Facebooklikes
3·opmerkingen
1·waardering
3·stemmen
1 waardering
BiggaSkill
jaja hijs een baas hahaha

3 opmerkingen

haha en draaien kan hij ook hahah