Partyflock
 
foto The Bluebirds
NaamElske DeWall, Krystl & Rachèl Louise
Functiezangeres, groep
Geslachtvrouw
HerkomstNederland
SiteSite thebluebirdsmusic.nl
E-mailinfo@thebluebirdsmusic.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramspotifyyoutube

Biografie

Nederland is een nieuw trio rijker. Zangeressen Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen een ode aan de mooiste Americana en Country songs. De drie powervrouwen die hun sporen individueel hebben verdiend in de Nederlandse muziekscene besloten hun krachten te bundelen toen ze elkaars liefde voor Americana muziek ontdekten. En voilà, de nieuwe formatie 'The BlueBirds' is geboren.

Geïnspireerd door de hitserie Nashville en het album Trio van Dolly Parton, Linda Ronstadt & Emmylou Harris brengen de zangeressen in intieme setting Americana en Country songs. Het publiek beleeft klassiekers en minder bekende liedjes van artiesten als de Dixie Chicks, Alison Krauss, June Carter en Shania Twain. Tevens schrijven 'The BlueBirds' hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk, zoals dat hoort in dit genre.

Drie sterke persoonlijkheden met een eigen sound, vormen een bijzondere eenheid. Laat je verrassen door deze dames met hun muzikaliteit, hun liefde voor muziek, plezier en verhalen.

Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise brengen de Nashville sensatie naar het rode pluche van de Nederlandse theaters. Country is weer hot!

Uitgaansagenda The Bluebirds

Laatste feest was op vrijdag 10 augustus 2018: Zomerparkfeest, Julianapark, Venlo
Statistieken
2·optredens
geen·in de toekomst
2·in het verleden
2Partyflockfans
3.4 KFacebooklikes
geenstemresultaat (1 stem)