Partyflock
 
NaamJustin Samgar & Josh Dupree
Functie4 × DJ's, 2 × live act, groep
Geslachtman
Groepslid
HerkomstNederland Nederland
Genreschillout, downtempo
E-mailinfo@spaceagepoetry.com
Linksfacebookpageinstagramsoundcloudspotifyvimeoyoutube

Biografie

SpaceAgePoetry is een muzikaal concept van Justin Samgar. Hij groeide op in een sekte waar hij zich op jonge leeftijd van wist te ontketenen. SpaceAgePoetry is een vertolking van deze bijzondere reis. Debut EP 'Sputnik' verwijst dan ook naar de allereerste satelliet die in 1957 de ruimte in werd geschoten en zo de Space Age inluidde.

Met SpaceAgePoetry neemt hij je mee op reis naar een nieuwe wereld waar donkere elektronische beats, mysterieuze spoken word en psychedelica samen komen. Na eerste landingen op Mystery Land, Down the Rabbit Hole en ADE lanceren ze op 22 september hun debut EP 'Sputnik':

Uitgaansagenda SpaceAgePoetry

Laatste optreden was op zaterdag 16 februari 2019: Multiversum, Ruigoord, Amsterdam

Statistieken

6·optredens
geen·in de toekomst
6·in het verleden
9Partyflockfans
1·nieuws
1·video

Nieuws

Spoken word wordt steeds populairder in Nederland. Deze woordkunst is het best te beschrijven als "performance-poetry". Wie er vanaf 2009 al actief is in deze scéne is Justin Samgar. Begonnen als huisdichter bij Spuiten en Slikken en later overal in Nederland te zien als spoken word artiest bij onder andere Lowlands, Mysteryland, Paradiso en Melkweg. Inmiddels brengt hij muziek uit onder de naam SpaceAgePoetry. Hierin combineert hij Nederlandstalige poëzie en spoken word met de elektronische muziek van techno producers uit verschillende landen. Nog niet eerder in Nederland werden deze genres samengevoegd. Volgende week verschijnt zijn nieuwste single Rattenfänger.