Partyflock
 
­[img width=124 height=124]http://onmthabomb.web-log.nl/photos/uncategorized/2008/08/21/roscoe.jpg[/img]­[img width=124 height=124]http://glamour.punt.nl/upload/Dorethea.jpeg[/img]


Verhaal: een dagje meelopen op wendy’s werk xD
gemaakt door: myriam en myrthe :cheer:
Spelers:
Myriam de doretea
Myrthe de Renee (verkrachter en moordenaar)
Wendy de hoer bij de Wallen
Lotte de luizenbol
Michelle het topmodel
Jolinde de doordrammer
Linde de hardloper
Annemiek de stud
Manon de zangeres
Lyan de drukkerd
Esther de lompe
Monique onbekend


Renee en doretea liepen door Amsterdam. Ze liepen bijna linde omver, die aan het hardlopen was. Ze liepen samen verder. Toen zagen ze Wendy voor de ramen staan xD. Ze begonnen te lachen. Toen ging de deur open. Er kwam een man naar buiten, waar Wendy net klaar mee was. Ze had zo druk gedaan, dat hij door de ambulance werd opgehaald. Monique zat achter het stuur van de ambulance, met een plastic zak over haar hoofd. Ze wou niet herkend worden. Ze zag Renee, en trok hem mee naar binnen voor een beurtje. Na een kwartiertje kwam hij weer naar buiten. Een minuut later knalde de ambulance tegen de auto van lyan aan. De 2 in de ambulance waren direct dood. Lyan roept: das mooi met enum, moar mien auto is wal naar de kloojn.
Lyan, Renee, doretea en linde begonnen nog harder te lachen. Ze liepen door en de auto achter hun vloog in brand. Ze liepen langs het kapsalon, Lotte kwam huilend naar buiten, ‘’ ze zijn nog niet weg, mijn luizenvriendjes, geen bestrijdingsmiddel helpt!’’ Daarna kwam Wendy eraan gerend, ze schreeuwde ‘’ heeeeeeee, wacht op mij ‘’ iedereen lach helemaal in een deuk toen ze Wendy zagen. Ze was nog naakt. Wendy schreeuwde: ‘’ik ben zwanger van de dooie man, het kind zal geen vader hebben. ! . Nou zei lyan, kom maar hier dan, dan haal ik het kind wal ff weg, ik heb gestudeerd als dokter. Neeeeeeeeee, schreeuwde Wendy, en rende weg. Toen kwam annemiek eraan, ze schreeuwde ! neeeeeeee, ik heb morgen een overhoring, en ik heb nog niet geleerd, maar ik kan ook niet leren , want Manon zit zo hard te zingen in mijn woonkamer, ik kan me niet concentreren. Manon kwam er zingend aan. En was verbaasd, annemiek, sinds wanneer leer jij niet? Annemiek zei boos: met dat gejengel van jou kan ik mij niet concentreren. Maar nu ben je eindelijk weg uit mijn huis , dan ga ik nu leren. En weg was annemiek. Linde moest verder met haar training, dus ze rende verder. Ze kwamen langs het modellen bureau, ze zagen dat michelle net een fotoshoot had. Ze gingen met z’n allen naar binnen om te kijken. Michelle raakte uit haar concentratie en bonsjoerde iedereen de deur uit. Ze riep het groepje boos achteraan: donder op, je verpest mijn carrière.
Nounou, opgefokt peerd, zei lyan lomp. Jolinde kwam eraan, en vroeg aan michelle: michelle, ben je boos? Ben je boos”? je kijkt zo boos, wat is dur? Ben je boos op mij?
Doender auf ! ga weg, schreeuwde ze. Jolinde liep gauw het groepje achterna. Het begon te onweren. De bliksem raakte de straat waar ze op liepen. De straat stond in brand. Monique leefde weer, en blusde de brand.

De volgende dag kwam esther eraan, en walste met haar walsmachine de hele straat weer plat. Wir sind drei kloeke loite , schreeuwde ze. Alles was voorbij. Maar Renee, die moest doretea nog te grazen nemen. Want zij had hem levend begraven in gtst. Maar hij wist niet dat dat maar gespeeld was. Hij haalde een kettingzaag uit zijn zak, en zaagde doretea door midden. Daar ging dore tea’s 1e leven. Nog 8 te gaan. Want dore tea had 9 levens. Hij ging in de walsmachine zitten van esther, en reed over dore tea heen. Toen had ze nog maar 8 levens. Dore tea verloor haar 7e leven door een afgehakt hoofd, en haar 6e omdat Renee haar verdronk in de noordzee. Daarna zette hij haar in de brandende ambulance, en ze verbrande. Daar ging ook haar 5e leven. Hij gooide daarna een steen op haar hoofd en toen had ze nog maar drie levens. Hij zaagde het lichaam open en haalde het hart eruit. Dore tea had nog maar 2 leven.

Haar 2e leven ging ook snel weg, want Renee kilde haar. Vrede, Vrede, schreeuwe dore tea, vreede op aarde, en de mensen van welbehagen, laten we samen een liedje zingen, Manon kom erbij, zet jij de toonhoogte maar in. Dore tea was eigenlijk een heks, dus ze had met Manon afgesproken dat ze een slaapliedje zou dingen, want van manons stem viel iedereen in slaap, zo mooi zong ze. Renee viel als een blok in slaap. Dore tea veranderde hem in een kerstboom. Ze noemde hem Karel, en zette hem in de woonkamer. Nu ging ze hem afslachten.
Renee ging dood, en iedereen leefde nog lang en gelukkig.