voor wie van koken houdt of voor wie op kamers gaat en geen idee heeft wat 'ie voor z'n huisgenoten op tafel moet zetten of voor wie geen inspiratie meer heeft in de keuken:
iedereen die lekkere, gemakkelijke en/of verrassende recepten heeft kan ze vanaf vandaag hier kwijt!
en laat ik zelf maar vast beginnen:
Aardappel Anders namelijk Aardappel Wendela (voor ± 3 personen)
- 2 potten Aardappel Anders (smaak: knoflook/kruiden)
- aardappelschijfjes (gekookt)
- gehakt (zo’n 450 gram)
- ui
- paprika
- boontjes (een handje vol per persoon)
Snijd de ui en de paprika in stukjes. Dop de boontjes en snij ze in wat kleinere stukjes.
Pan water opzetten voor de boontjes.
Rul het gehakt en als het bijna gaar is, gooi dan de ui en de paprika erbij. Nog eventjes bakken en als het helemaal gaar is, onderin een ovenschaal gooien.
Boontjes koken en als ze klaar zijn, in de ovenschaal, bovenop het gehakt gooien.
Aardappelschijfjes daar overheen drapperen en dan de Aardappel Anders-saus er overheen.
Ovenschaal in de oven (zo’n 35 minuten op 220°C, staat ook op de Aardappel Anders-potten).
iedereen die lekkere, gemakkelijke en/of verrassende recepten heeft kan ze vanaf vandaag hier kwijt!
en laat ik zelf maar vast beginnen:
Aardappel Anders namelijk Aardappel Wendela (voor ± 3 personen)
- 2 potten Aardappel Anders (smaak: knoflook/kruiden)
- aardappelschijfjes (gekookt)
- gehakt (zo’n 450 gram)
- ui
- paprika
- boontjes (een handje vol per persoon)
Snijd de ui en de paprika in stukjes. Dop de boontjes en snij ze in wat kleinere stukjes.
Pan water opzetten voor de boontjes.
Rul het gehakt en als het bijna gaar is, gooi dan de ui en de paprika erbij. Nog eventjes bakken en als het helemaal gaar is, onderin een ovenschaal gooien.
Boontjes koken en als ze klaar zijn, in de ovenschaal, bovenop het gehakt gooien.
Aardappelschijfjes daar overheen drapperen en dan de Aardappel Anders-saus er overheen.
Ovenschaal in de oven (zo’n 35 minuten op 220°C, staat ook op de Aardappel Anders-potten).








