Partyflock
 
Weblogs van CorinavGameren · 48093
­
Het begin... part 6
afbeelding Het begin... part 6

zaterdag 3 september 2005 om 01:33

Een nieuwe maand en weer een fris begin, althans ik voel me afgewerkt en gesloopt, ik ben dan ook toe aan een paar dagen vrij even niks doen en lekker van de zon genieten. 4 September moet ik verhuizen naar mijn nieuwe appartement in Albir dus ik heb besloten de zaak geheel dicht te gooien voor deze zaterdag zodat ik mijn tijd kan benutten om alles over te brengen. Ik heb alles al ingepakt en wat bleek? ook ik had inmiddels niet een, maar twee koffers met kleding. Het is Donderdag avond en vanavond ga ik een kuitstuk zetten bij het "gelikt schaap"pardon!! ik bedoel het gemeste schaap, wat de naam is van een leuk gezellig Hollands restaurantje in Benidorm, aan het einde van de avond was de tattoo klaar had zij pijn in haar kuit en was ik geradbraakt!! maar het resultaat van de uit de hand gezette tatoeage mag er wel zijn. Uiteindelijk de dag voor het verhuizen lopen er wel klanten in de zaak, om te beginnen had ik een Engelse jongen van rond de 22 jaar doe "ARCE HOLE"op zijn linker en rechter bil wilde laten zetten. hij vroeg of ie zijn broek moest uitdoen en ik zei, dat ik die optie aan hem over zou laten. ik draai me na het vullen van de kupjes om en wat ziet mijn oog? een halfnaakte man, ik dacht dat is een gewillig persoon die al snel met schuine grappen op de proppen kwam, ik reageerde direct en zei dat het voor hem misschien toch beter zou zijn de short weer aan te trekken, wat ie vervolgens ook heeft gedaan. Hij vroeg me hoe ik dat nu ging oplossen en ik zei; dat doen we simpel en snel! en ik trok de hele boxershort omhoog in zijn naad alsof het was dat ie een string aan had.(hahahaha) ik moet toegeven ik heb wel lol gehad, en ben ook aan de oud Engelse letters begonnen. In de avond kom ik aan bij het appartement en heb een kort babbeltje gemaakt met de bewaking van het appartement, een leuk babbeltje overigens, ik liep naar 12 hoog en haalde al mijn bagage naar de lift, ik neem bijna alles mee naar beneden en neem 1 tas en loop naar de auto in de hoop dat ik hulp zou krijgen. Dat duurde niet lang, hij bood direct aan mijn tassen te dragen of zeg het eerlijker SCHOUWEN!! ik stond te wachten en mijn nagels te vijlen in de tijd dat hij druk in de weer was alle bagage bij de auto te krijgen en er zelfs ook nog alles heeft ingezet. klaar! zo doe je dat soort dingen.
Dan in de middag over naar het nieuwe appartement in Albir, moet wel zeggen dat het een leuk optrekje is, Het zwerven ben ik niet zo gewend maar wat moet je anders als het uiteindelijke verblijf pas vrij komt in November. Ik kan in alle gevallen blijven zolang ik wil dus dat is dan ook weer een voordeel. Het is alleen niet zo als bij van der Ham reizen, daar wordt je kamer schoon gemaakt (als ze zin hebben) en je bed verschoond en handdoeken worden 1x per week vervangen (als ze zin hebben) want de laatste keer dat ze werden vervangen was slechts al twee weken voor ik vertrok, ik had gelukkig zelf al wel wat extra handdoeken gekocht dus zat niet zo met dat vervang probleem, toch kan ik me voorstellen dat mensen op vakantie er stevig van balen dat dit aldaar zo gaat.
In de avond naar de Carefour, een mega supermarkt waar ik beddengoed moest kopen. vervolgens is er een avondje uit aan geplakt en ben ik met één van mijn twee beste vriendinnen aan het stappen geslagen, Zondag kon ik lekker uitslapen, de zaak is elke zondag gesloten en dat heb je wel nodig een dagje vrij. Zondag middag ben ik uitgenodigd bij Jacks tattoo privé dynastie in La Nucia. Een barbecue bij het zwembad, en een rondleiding op het landgoed met uitleg van alle ideeën en plannen die er staan om het landgoed te verfraaien. Reuze gezellig want ik vertrok later in de avond.

Zondag de dag na een avondje stappen, het is even zwaar je bed uit te komen maar als ik eenmaal op me voeten kan staan dan voel ik het in me hoofd, in ieder geval rust en een lekkere kop koffie. Al kort daarna gaat de telefvoon, het is mijn vriendin die laat weten dat ze er aan komt,. We besluiten naar haar huis te gaan kijken in La Nucia en wat tref ik daar aan? een regel echte berghut, ze kan zo voor Heidi door, leuk huis, was nog niet klaar dus we waren zo uitgekeken, maar om de middag te vullen zijn we naar de ark van Noach geweest. De ark van Noach is een dierentuin waar dieren worden opgenomen die zijn mishandeld of verwaarloosd. Stichting Aap in Nederland werkt met deze zoo samen en hier worden dan ook de apen opgevangen, zo is er een aap die op een auto kerkhof voor jaren heeft vastgezeten aan een ketting van slechts nog geen meter. Door stichting Aap is deze met de locale autoriteiten daar weg gehaald en ondergebracht in de ark van Noach. Mooi werk, je kunt je niet voorstellen hoeveel soorten dieren er zitten en ze hebben allemaal een achtergrond, de meeste dieren werden in huis gehouden en hier gebracht omdat men de dieren niet meer aan kon. Er is ook een tijger waarvan de nagels en de tanden zijn verwijderd en een klein aapje dat is weggehaald bij een fotograaf die er de zomer mee op het strand heeft gelopen, zulke aapjes worden aan de drugs gehouden om zo bij vreemde op de arm te kunnen zitten zodat wij mensen een leuke foto mee naar huis kunnen nemen met een aapje waarvan we het slechts 5 minuten hebben gezien. in een zin gezegd, walgelijk!!
Ik steun dan ook van harte dit soort instanties, en u kunt dat ook doen in Nederland, want stichting aap doet ook veel buiten Spanje en Nederland, meer info vind u op hun website:
http://www.aap.nlDe laatste dag hier in Benidorm en dan zijn we 3 weekjes gesloten, en werken we bij in Heemskerk, het is al een dikke 3 maanden dat ik uit Holland hierheen ben vertrokken, ik mis dan ook mijn gezin en mijn katten, ik heb er inmiddels 5 waarvan er in mijn aanwezigheid nog een onder het mes moet. maar ik kijk erg uit naar de thuiskomst om ook familie en vrienden weer terug te zien. het wordt een lange rit met de auto maar daar komen we wel door.
Het is dus duidelijk dat ik nu de komende 3 weken niets aan dit dagboek zal doen, toch zal ik een hoop te vermelden hebben als ik weer terug ben in de zon.
tot later