Partyflock
 
Weblogs van CorinavGameren · 48092
­
Het begin... part 5
afbeelding Het begin... part 5

donderdag 4 augustus 2005 om 10:39

Weer een nieuwe maand met nieuwe kansen, en het is ook drukker geworden in Benidorm. Veel ijslanders en nu ook veel Spanjaarden die de zon in Benidorm komen opzoeken. Ik heb maar een autootje gehuurd om me te verplaatsen hier in de omgeving, het is niet echt goedkoop maar wel gemakkelijk. Ook ben ik eens even naar dat nieuwe winkelcentrum geweest "La Marina" Leuke zaakjes hebben ze daar, is weer even wat anders als 2x voor € 6,00 hahaha In iedergeval kwam het in me op om rode lipstick aan te schaffen, dus ik dat perfume winkeltje binnen, loopt daar een wicht rond die de kleur rood van haar leven nog nooit had gezien )denk ik) ik vroeg om mooi diep rood, gaat ze met mij langs alle merken lopen en op de hand mij steeds een kleur bruin proberen aan te smeren, moe werd ik er van maar uit eindelijk had Dior wel het juiste kleurtje. Vandaag is het een top dag geweest, veel mensen die ook terug komen en hun blijdschap tonen, we krijgen zelfs mensen binnen die zijn doorgestuurd door anderen. Het is zichtbaar drukker geworden, de Spanjaarden hebben nu vakantie en trekken er massaal op uit. Toch blijven de Spaanse mannen wel een bijzonder slag mensen, ze hebben vaak maar twee vragen, doet het zeer? en hoeveel kost het? het meest komische van deze bezoeken is het piepen van de pijn ook al bestaat de tatoeage slechts uit 3 kleine lijntjes. Er zijn er bij met tranen in hun ogen, maar lopen vaak heel stoer en opvallend macho achtig de studio weer uit, ja en dan moet ik toch wel even lachen. Neem nu gisteren, Er was een jongen van om en nabij de 20 jaar binnen en stelde de twee standaard vragen, vervolgens zit hij in de stoel bij T-bear en zegt al na 3 minuten tegen Tattoo T-bear dat hij wel een sigaretje mag roken als hij er zin in heeft, een andere manier om te zeggen dat je een pauze wil om het gevoel te verwerken, hahahaha om je rond te lachen, je snapt het al, ik zeek zowat in me broek van het lachen.
eer gisteren kwam er een gitano (zigeuner) in de zaak, had nog geen tattoo en wilde een draakover zijn schouder naar zijn borst. ging lekker in de stoel liggen bij T-bear maar hield het niet lang meer vol. vervolgens ligt meneer te stuiteren en werd het voor T-bear een onmogelijke opgave de tatoeage tot een goed einde te brengen. Maar vandaag ging het dus prima, we hadden hem verteld goed te eten en hem een paracetamol gegeven, wat schijn is werkt vaak het beste. nu kon hij het wel volhouden en heeft t-bear de tatoeage ook kunnen afmaken.
Mijn witte kussentjes op het terras zijn een groot succes, iedereen wil er op staan of laat zijn kinderen dat wel doen, het erge van alles is als je ze wil omdraaien en er een smeerlap heeft gezeten die de maaltijd van zijn neus heeft weten te plakken onder mijn witte kussentjes. Nu moet ik ze maar is gaan wassen want het loopt helemaal uit de hand op deze manier, en ik heb besloten ze er alleen in de avond op te gaan leggen want op de dag met natte zwembroeken die afgeven of zand voetjes die er zichtbaar op zijn, daar wordt ik hopeloos van. 
De uitzending op tv was wel leuk, Canal 55 heeft een programma over tatoeage gemaakt en met informatie over mij en mijn bedrijf ook uitgezonden, daar zijn al klanten van binnen geweest en ik ben dan ook blij met dit soort reclame. Vandaag ben ik even naar de juwelier geweest, niet dat ik mezelf wat cadeau heb gedaan, maar meer omdat ik een klant had voor een playboy navel piercing, die heb ik dus even laten maken!. Maar het is nogal druk in het verkeer op dit moment, dacht ik sneller te zijn met een taxi, heen kwam het toevallig uit dat de bus stopte maar terug evengoed nog met een taxi. De chauffeur van hoge leeftijd, liet na korte tijd merken dat hij een darm probleem heeft. Het is nog steeds lekker warm dus de ramen stonden open en ik zat lekker in mijn stoel, toen de man een wind liet. Ik keek en dacht echt even "wat is dit nu weer?"maar toen ik net op het punt stond het voorval te vergeten deed ie het weer, maar die keer kwam er een ongelooflijke lucht van de man, waarschijnlijk heeft die eerste in zijn vacht gezeten en duurde het even voor die tweede kwam, maar het was gewoon niet te harden ik ging zowat van me graat en alsof we het nog niet hadden gehad kwam er nog een overheen dus ik liet hem direct stoppen om uit te stappen en verder te lopen. Na een paar stappen was ik bij de Salon. Vanavond gaan we met Ed zijn vrouw en kinderen naar het Chinees restaurant hier in Benidorm. Ik heb me laten overhalen om aan de sangria te gaan, dat beloofd dus was, eenmaal aan een tafeltje hebben we eten besteld, de tafel was groot, rond en had in het midden een diner trolley, waar het eten op kan staan en zo hoef je niets door te geven, je draait de plaat rond en het komt gewoon voor je neus stil te staan, althans... als het eten er op staat. In mijn geval stond er sangria en ik bestel een halve liter glas voor edje, binnen no-time hadden we allemaal zo'n glas en vloeide de sangria over de tong en de tafel. Het is weer het einde van Augustus en de vrouw van T-bear vertrekt met het vliegtuig naar holland, T-bear zelf is de werkende man in het gezin en mag met de bus naar huis terug, het verschil zit hem dan ook in de tijd, de een heeft een reis van slechts 2 uur 30 minuten en T-bear zelf mag er ruim 24 uur over doen. Maar evengoed en als zoveel mensen gaat ook dit gezin met meer naar huis als dat ze hadden meegenomen.We hebben in geen tijd zo'n warme zomer gehad, temperaturen van 40 graden waren orde aan de dag, de aircondition kon het nog maar net aan. Toch is het een vreemde maand Juli geweest naar mijn menig te rustig.
Nu is het alweer Augustus en merk je dat het alsnog wat aantrekt, evengoed is het naar verhouding erg rustig dit jaar. Het goede nieuws is dat we een huis hebben gevonden en deze maand zullen overgaan. Ik verheug me enorm op ons nieuwe onderkomen, het is beter onderhouden en we hebben alle ruimte voor onze meubels. 3 slaapkamers waarvan 1 met yacuzzi en buiten een groot zwembad tevens met yacuzzi. Volgende maand hebben we een feest gepland, dan komen genodigde eindelijk allemaal eens over de vloer, dit is voor mijn verjaardag in maart j.l. die we niet hielden en tevens voor die van herre, welke in de winter valt. Nu we een nieuw huis hebben is het feest compleet en hebben we besloten er een knalparty van te maken. We hebben live rock muziek om het geheel een duwtje te geven.