Partyflock
 
Weblogs van CorinavGameren · 48086
­
Het begin... part 1
afbeelding Het begin... part 1

dinsdag 4 januari 2005 om 13:07

Ik wil u even van deze stoel mijn wensen geven voor een gezond en voorspoedig nieuwjaar en ik hoop dat u ook dit jaar regelmatig deze website komt bezoeken.
Hier nog 3 Koningen, wat hier wordt gevierd zoals Sinterklaas in Nederland, en dan is de golf van feest weer achter de rug en kan het normale leven weer beginnen, ik zit alleen vandaag de dag nog met een kerstboom in huis (geen zin om af te tuigen) steeds wil ik er aan beginnen en dan zie ik de hoeveelheid hangen en stel het weer uit, pffff straks is het voorjaar en staat dat ding er nog hahahaha.
Zoals ik al zei zouden we mogelijk weer verhuizen, maar tot op vandaag is daar nog steeds niets van gekomen, Ons is inmiddels wel verteld dat als het niet verkocht is op de laatste dag van deze maand, dat we 1 Februari de sleutel in ontvangst kunnen nemen. Mocht het niet doorgaan dan ben ik nu ook wel tevreden, het was mooi gewest als we voor hetzelfde geld wat meer ruimte hadden kunnen krijgen.
De studio is al ver gevorderd, veel werk is er al verricht om alles in die stijl te krijgen die zo herkenbaar is van de persoonlijke ik! Herre heeft zich uit de naad gewerkt en krijgt gelukkig ook weer werk via het eindresultaat van de studio.Nu maar hopen dat mensen het niet te mooi vinden en er door weg blijven hahahaha

Gisteren kwamen er 3 engelsen dronken in de zaak, ze waren behoorlijk vervelend en ik had het gevoel dat ze op de versier toer waren, een ervan was wel heel erg, ik vroeg of hij niet een kauwgom had, hij zei dat ie dat wel even kon gaan halen, en vervolgens deed hij dat dan ook. Na een 10 minuten komt hij terug, en heel blij bied hij me een kauwgom aan, ik zei; niet voor mij!! maar voor jou!! het drong niet indirect door, maar het kwartje viel wel (ook al was het wat later).
Het is Januari en iedereen zit zonder geld na de feestdagen, dat merk je wel. Maar gelukkig is dit ook zo bij collega's hier en niet alleen in mijn branche maar overal klagen ze steen en been. Volgende maand is de gure kou weer aan het afnemen en daar komen wel toeristen op af. Voorlopig zijn het nog overwinteraars hier ook wel de grijze plaag genoemd. Komen voor de zon en verteren niets of liever alles in hun caravan op de camping.
Als je al tatoeages hebt snak je steeds naar meer, ik dus ook en ik heb dus aan tattoo Wendy uit Menen (Belgie) gevraagd om iets op mijn schouder te maken. Zij is dus naar Benidorm gekomen en heeft er een mooie plaat op mijn schouder gezet.
Ik ben er heel erg blij mee, Op mijn rechter schouder had ik een roos, welke is overgewerkt met een fruit decoratie. Nu gaan we de oude tatoeage over tatoeeren met huidskleurverf waardoor de oude tattoo vervaagd en er een nieuwe makkelijker kan worden overgezet, deze verf is een nieuw product welke nog niet bekend is bij veel studio's maar het is zeker een doorbraak in de tattoo branche.
De foto is nog vaag maar ik zal binnenkort een betere foto plaatsen