Partyflock
 
pagina laatst gewijzigd op

13 opmerkingen

Whahahaha ik dacht dat die harlem shake al helemaal uit was :X
Dat hele dubstep is sowieso iets wat ze industrie krampachtig in de markt blijven gooien terwijl er volgens mij maar weinig mensen echt op zitten te wachten. Ik vind er bijzonder weinig aan en ik ken ook helemaal niemand die het fanatiek luistert (hooguit misschien in een leipe bui, op een volledig dubstep-feest). Al helemaal geen mensen die naar hardstyle-feesten gaan. En in deze eindshow van 25 min. zit het dus 3 keer, zonde. Noisecontrollers zouden er ook eens mee moeten kappen. Wat mij betreft is het niet vernieuwend, maar gewoon meegaan in een suffe hype. Hopelijk zijn ze er snel klaar mee en kunnen we weer gewoon lekker doorstampen :P
laatste aanpassing
Dubstep, serieus? Als je zegt dat je 3 keer dubstep hoorde dan neem ik aan dat je the prodigy - smack my bitch up en de harlem shake daar ook bij telt, en dat is natuurlijk onzin want die vallen beide niet onder het genre dubstep. The prodigy is een van de grootste artiesten qua live acts, ongeacht of je van die stijl houd. de harlem shake zag ik meer als grapje tussendoor en stoorde mij dan ook totaal niet. Verder ben ik het over Noisecontrollers wel eens maar ik durf te wedden dat er ook genoeg mensen tussen het publiek stonden die er wel van houden, je kan tenslotte niet iedereen tevreden houden :)
Prodigy vind ik teringvet, maar dit is een remix. Van Harlem shake dacht ik idd dat t dubstep was, dus dat klopte dan niet. Overigens komt t intro-gezang ook uit een dubstep-plaat, dus dan komen we stiekem toch weer op 3 uit ;). Maar t gaat me meer om dat ik al die tempovertragingen vind misstaan als afsluiter van een feest waar hardstyle/hardcore de boventoon voert. Smaken verschillen natuurlijk, maar denk dat je wel iedereen tevreden had kunnen houden als je gewoon een half uur hardstyle/hardcore had gedraaid.
laatste aanpassing
ok muziek was niet top blijft zeker discutabel , maar kijk toch eens even er is toch 1 dikke show weg gezet . dat licht geluid en vuurwerk klopt allemaal. nu ik het terug kijk krijg ik er toch stiekem kippenvel van:)... PROPS TO Q-DANCE (Y)
Ja smaken verschillen idd :P Ik vond het persoonlijk niet storend (deze keer.) Wel miste ik idd nog een hardcore nummer tijdens de eindshow, had er zoals vorig jaar wel een plaatje harder tussen verwacht, wat nu dan vervangen was door raw-hardstyle (radiant.) Dat ze gauw de zondag eindshow online gooien, die vond ik zelf echt heerlijk :)
hoe heet het nummer tussen de 14e min en de 17min?
Uitspraak van Fabian op maandag 24 juni 2013 om 23:38:
Overigens komt t intro-gezang ook uit een dubstep-plaat, dus dan komen we stiekem toch weer op 3 uit

Nee, dat is gewoon La Roux - In for the kill (Skream remix). Die remix is de prodigy komt van Noisia en dat is inderdaad het enige dubstep wat je hoort. Maar affijn, dat doen ze niet voor niets. Continue hetzelfde tempo wordt in een eindshow van 25 minuten erg saai. Die momentjes breken de show open.

Uitspraak van Fabian op maandag 24 juni 2013 om 22:17:
krampachtig in de markt blijven gooien

Dude.. misschien heb je het niet door, maar onder de jeugd is dit wel een van de snelst groeiende genres. Daar doen de grote organisatoren niet veel aan, dat komt uit de scene zelf. De liefhebbers, de dj's, de bezoekers, specifieke organisaties. Maar als je nooit verder kijkt dan de standaard hardcore/style dan zal je dat ongetwijfeld volledig ontgaan zijn. En al zeker niet wat die stroming op internationaal niveau doet.
laatste aanpassing
Die "dubstep" nummers zijn ook de enige goede nummers in die hele eindset :lol:
Melisjeng :blinky:
Die "dubstep" nummers zijn ook de enige goede nummers in die hele eindset :lol:

helemaal mee eens!!!!!
Potverdorrie wat was het FUCKING GAAF!!! En als aller laatste me lieve lievelings nummertje im the melodyman!!!! volgas stampen!!!!!