Partyflock
 
Kamasutra Erotische LifeStyle Beurs
17 december 2004

vrijdag 26 november 2004 om 08:18

Ik sta op het punt om richting Amsterdam te gaan! Lekker een weekendje in een 5 * hotel (geen zwembad :( ) met 3 mooie meiden en Wouter. Hopelijk krijgen we het retedruk, ik ga fotoshoots doen met meiden en stellen die de Industrie in willen!

Kom ook voor een gratis shoot naar Hal 10, Stand 250
CD-Cover shoot met Paul Elstak
29 november 2004

donderdag 4 november 2004 om 02:37

Vorige week een mail (via Technolusion.com) van Rige, de organisatie achter diverse grote én kleine hardcore feesten en tevens boekingskantoor, productiemaatschappij en ga zo maar ff door.

Naar aanleiding van mijn pics van de Laatste HellRaiser in Zuidlaren kwam de vraag of ik een shoot wilde doen met drie van hun artiesten voor het artwork van een nieuwe cd.
Ja eh, dat is net zo iets als een nimfomaan vragen of ze pizza lust...

Dus de stoute schoenen aangetrokken, offerte ingediend, en ze gingen akoord.
EOS 300D geleend van de lieve dame van mijn telegraaf pic.

Gister, voor mij nu nog vandaag, tankje vol getankt en op naar Rotje Knor waar het epicentrum van deze organisatie gevestigd is. Uiteraard veels te vroeg, dus nog ff bij mijn oude bijbaantje uit mijn studentenjaren langs gedropt voor een bakkie thee om toch nog ff te ontspannen.

Best wel zenuwachtig belde ik aan. Werd naar binnen geloodst, gelijk een rondleiding door alle kantoren, webserverruimte, magazijn ed gekregen van de lieftallige dame die over de boekingen ed gaat.
't Wachten was op de artiesten Paul Elstak, MC Ruffian en Firestone.
Paul was netjes op tijd, de andere twee lieten nog ff op zich wachten.
Hoekje van één van de loodsen zover klaar gemaakt dat we na het eten gelijk konden beginnen.

Eerst een serie met alledrie, daarna Paul alleen. De hele dump was leeg geleend en geshopt voor de atributen (Kogelvrije vesten, gummiknuppels, messen en noem maar op) De serie met hun drie was wat lastig, wie kent die foto's niet van meerdere mensen dat er één net niet fris uit zijn doppen kijkt of knippert oid. Toch twee of drie bruikbare pics naar tevredenheid voor elkaar kunnen krijgen.

Toen Paul alleen. Duidelijk nog niet helemaal op zijn gemak, diverse dingen gedaan om elkaar een beetje aan te voelen. Hij wist duidelijk wat hij wou, ik ook. Maar ja, roeiend met de riemen de er aanwezig waren (TL-licht, matige achtergrond) toch maar ff diep adem gehaald en de knop op 100 gezet om er wat van te maken.

Toen het kapzwaard en het toneelbloed er bij kwam ging er al snel een shirt uit en werd er rijkelijk met bloed gespoten. Dit leverde toch al snel wat leuke plaatjes op!

Na drie kwartiertjes wachten tot de bijna 500 pics overgezet waren richting huis, yeuh, weer 2 3/4 uur in de auto...



Uiteraard zou ik hier graag een pic plaatsen ware het niet dat er copyright op rust. Ff wachten tot de nieuwe cd uitkomt, ik ben zelf ook erg benieuwd hoe het geworden is!

Over en uit