Partyflock
 
Profiel · 847721
­ Nederland
Profielafbeelding · KJP :) | :) Dutchpartypics
Reveal @ Escape | WWW: Dutchpartypics | Dutchsportsphotography | Dutchpressphotos (Flickr) | Guestzone.nl | Partyflock.nl | Be-Dance.be | Uitagenda.nl | Sportamstelveen.nl
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamKorsjan Punt
WoonplaatsAlphen aan den Rijn (Zuid-Holland)
LandNederland Nederland
BeroepFotograaf / (software)redacteur|aute­ur / party-animal ook wel feestbeest genoemd :)
Geboortedatum
Leeftijd56
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatienee
Favoriete genresclub, hard dance, hard trance, hardhouse, house, progressive trance, tech house, techno, trance
Linksfacebookflickrxyoutube
Lid sinds28 maart 2008 02:34
Statusinactief
Laatst hier10 mei 2016 15:23
Laatste aanpassingmaandag 27 januari 2014 om 18:01

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 31 maart 2018: FSOE Amsterdam Weekender, Panama, Amsterdam
Statistieken
308331·pagina's bekeken
35·foto's
131Partyflockvrienden
1118·favorieten
302·evenementen bezocht
131·oude interessante evenementen
2·winactie deelnemingen
1·fotoshoot
4·flocks
539×geciteerd
2122·opmerkingen
77·waarderingen
7·forumonderwerpen
237·forumberichten (onderwerpenlijst)
45×positieve karma
36·positievelingen
32×negatieve karma
23·negatievelingen
2285·privéberichten verzonden
1757·privéberichten ontvangen
December 2011

Hele fijne kerstdagen en een geweldig en voorspoedig 2012!

Merry X-Mas and Happy 2012

Allen prettige kerstdagen en een geweldig party year 2011!

Fijne feestdagen 2010. Merry Christmas and an Awesome 2011!

December 2009

Omdat ik voor het versturen van mijn kerstwensen via Flock een officiele waarschuwing heb gekregen zojuist, ben ik daar dus maar mee gestopt, helaas! Dus vandaar vanaf hier onder mijn persoonlijke berichten, mijn beste wensen voor de feestdagen.



Merry X-mass, and all the best for 2010!

Korsjan | Dutchpartypics.

Nieuw logo Dutchpartypics 2009

1. Intro: Ik fotografeer nu ruim 2 jaar op de leukste trance-feesten. Art Dance Event, Luminosity, Black Hole, Intuition, XFM XNergy, TranceClusive, Ex Porn Star, Cupido en (grotere) buiten festivals, zoals Citymoves, Tomorrowland en Mysteryland. Interesse in een goede shoot? Stuur me een PB. Maakt niet uit wat: modellen, party, you name it :) !

Ik probeer op zoveel mogelijk Nederlandse feestjes en festivals te fotograferen! :) Mijn muzikale interesse gaat uit naar de volgende stijlen: Trance, (Tech)House en Techno.

Party-aanvragen: kun je sturen naar: dutchpartypics@yahoo.com. Ook speciale camera-verzoeken en op- of aanmerkingen hoor ik graag van je.

2. Partypics: De laatste partypics vind je op: www.flickr.com/photos/dutchpartypics/. Je kunt daar je foto's met logo downloaden in 15 x 10 cm formaat met 150 dpi. De foto's staan meestal 2 dagen na het feest online. Je kunt je foto zonder logo nabestellen door 1,00 Euro over te maken op postbankrekening: 733483 t.n.v. K. Punt, Nieuwkoop, o.v.v. het/de desbetreffende fotonummer / cq. nummers. Ik mail je daarna de foto in hoge resolutie, (zonder logo), of laat ze afdrukken bij een vakfotograaf in glans of mat, al naar gelang waar je voorkeur naar uitgaat. Mail je foto-voorkeur en adresgegevens naar: dutchpartypics@yahoo.com of k.punt@telfort.nl. De afgedrukte foto('s) stuur ik daarna naar je op!

New logo Dutchpartypics as of September 2009 :)

Selectie Staat je foto niet in de selectie op Flickr? Dan is die foto waarschijnlijk dubbel, of afgekeurd (ogen dicht, over- of onderbelicht).
Pech dus. Next party weer een kans :) Houd mijn agenda hier op Flock in de gaten!

Wil je snel een indruk krijgen van mijn werk? In mijn album op Partyflock vind je vanaf juni 2008 t/m nu een overzicht van de beste partypics. Ik ben begonnen om per feest de beste foto's bij te houden. Maar omdat ik tegen de grenzen van mijn albumcapaciteit aanloop, start ik vanaf heden (december 2009) een nieuwe albumstructuur. Iedere maand plaats ik de beste foto's (volgens mij dan uiteraard) van de feesten die maand in een map: Selection of Latest best Partypics from Dutchpartypics, [maand] [jaar]. So check it out, and Njoy! @ http://dutchconcepts.hyves.nl/ post ik ook maandelijks een overzicht met het beste materiaal van mijn werk. Dat werk ik wekelijks bij, na iedere shoot!

Ik werk ook voor Dancegids.nl. Daar vind je ook het laatste werk van mij. Check: http://www.dancegids.nl. Door te klikken op de naam Korsjan onder de shoot op Dancegids.nl kom je automatisch op mijn Flickr-page terecht!

Apparatuur: DSLR: Nikon D50, Nikon D80 met MB-D80 grip, Nikon D3000; Compact: Nikon Coolpix L110 en Panasonic Lumix DSC FX500. Video: Kodak Zi8 Flash Recorder. Verder verschillende lenzen, van groothoek en tele met vr, FL: 10 - 300 mm. Flash: Nikon SB600, Sunpak PZ42X en Sunpak PF30X TTL flitsers, allen met omnibounce en 6 x 2 GB SD-geheugenkaartjes, 4 x 4 GB SDHC + 8 GB SDHC-kaartje.

Lenzen arsenaal:



Compacts: Van links naar rechts: Sony Cybershot DSC-H10, Panasonic Lumix FX500 en Nikon Coolpix L110



3. !Party-Fotografen Hyves!

!Party-Fotografen Hyves! | http://party-fotografen.hyves.nl/

Uitnodiging aan collega’s voor de party-fotografen Hyves!

http://party-fotografen.hyves.nl/

Een nieuw jaar, een fris begin met veel mooie feesten en festivals in het verschiet om vast te leggen dit jaar. Dat geldt zeker voor jullie allemaal! Heel veel succes daarbij natuurlijk. En een actief 2010 gewenst nog! De bedoeling van deze nieuwe publieke Hyves is om kennis en ervaring met elkaar te delen. Voor zover je die natuurlijk met je vakgenoten wilt delen. Jij deelt wat je wilt delen. Alle belangwekkende en interessante info is welkom. Iedereen heeft zijn of haar eigen specifieke werkwijze, kennis en ervaring. Toch kan het, denk ik, handig zijn om van elkaar te leren en nieuwe inzichten en werkwijzen te ontdekken. Daar profiteren we allemaal van. En dat maakt ons werk weer creatiever, spannender, uitdagender en misschien wel beter, toch? Hopelijk wel! Maar ook bijzondere zaken die je meemaakt of leuke en/of grappige ervaringen en anekdotes tijdens een shoot kun je hier kwijt.

Ik dacht ik probeer deze Hyves nu zo aan het begin van 2010 op te starten, te onderhouden en bij te houden de komende tijd. Om zo in eerste instantie bezien of er überhaupt wel interesse voor dit initiatief bestaat. Maar om een leuke ontmoetingsplek op te zetten, heb ik wel interessante input van jullie, collega’s nodig. Ik hoop dat jullie nog wat tijd en zin hebben om daar een klein deel aan bij te dragen. En de zin en het mogelijke nut van een dergelijke ontmoetingsplek op Hyves (ook) inzien. Mijn gedachten om te starten op Hyves zijn de volgende: laag drempeligheid, onderhoudsvriendelijk en bij aanvang goedkoop. Met in potentie een hoog aanbod van geïnteresseerde bezoekers die ons werk, nee jouw mooiste werk ook wel graag willen zien. En dat op een centrale plaats op het internet, zonder eerst naar 100 verschillende sites te hoeven surfen. Waar de bezoekers bovendien toch al dagelijks te vinden zijn, hier op Hyves dus! Daarom gemakkelijk en eenvoudig voor de bezoekers en jullie natuurlijk!

Inhoud:

Wat betreft content die je hier gaat vinden kun je denken aan technische know-how m.b.t. camera en lens. Bijvoorbeeld: Waarom gebruik je die lens juist wel of niet onder die specifieke condities? Welke lens is een “Must Have” voor jou en waarom? Zulke informatie kun je hier doorgeven!

Maar ik denk aan veel meer items. En beter nog, jullie denken vast ook aan leuke onderwerpen, die hier besproken kunnen worden. Ik geef alvast een opzetje. Als je specifieke ideeën hebt, laat het me dan weten. Dan kunnen we kijken hoe we die opzetjes hier kunnen uitwerken of via andere wegen op het internet. Mijn eerste onderwerpen die ik zou willen uitwerken zijn:

1. De beste partyshots en video’s van de afgelopen maand. Het zou leuk zijn om die hier te laten zien en te laten bewonderen door collega’s en de “gewone” party-hyvers!
2. Flickr groups met mooie, partygerelateerde foto’s
3. Bespreking van feesten en favoriete clubs. Schrijf, stuur en plaats je Party-Reports hier!
4. Must see fotosites
5. Overzicht van internetadressen van jouw site. Waar staat en presenteer je je werk?
6. Welke andere relevante publieke Hyves en sites mogen hier niet ontbreken?

Stuur je ideeën, onderwerpen, wensen en gegevens zoals jouw favoriete url’s naar mij. Of beter…plaats ze zelf hier. Leden kunnen hun input posten. Ik nodig jullie van harte uit. Het is mijn bedoeling om hier in de komende tijd een leuke, aantrekkelijke ontmoetingsplek van te maken waar we ons allemaal thuis voelen.

Word ook lid! Nodig je collega’s die al op Hyves actief zijn ook uit. Hoe meer mensen betrokken zijn en blijven, des te interessanter en nuttiger dit initiatief wordt!

Ik zie jullie graag snel als lid. En hoor graag jullie wensen en nieuwe ideeën voor het vullen van deze Hyves de komende tijd!

Leden: Party Fotografen van Party Sites of zelfstandig werkend

Korsjan

http://dutchconcepts.hyves.nl/ | http://party-fotografen.hyves.nl

Thanks!

4. Party Reports:

Naast fotograferen mag/kan ik me ook uitleven in een van mijn andere hobbies: schrijven. Party Reports, Interviews, Verslagen en Recensies. Op Dancegids.nl en in mijn weblog hier: http://partyflock.nl/weblog/user/847721 vind je recent werk!
1. Sensation - Wicked Wonderland Duitsland @ NYE 2009/2010: http://dutchconcepts.hyves.nl/blog/30175024/Party_Reports_1_Sensation_Wicked_Wonderland_Duitsland_NYE_2009_2010/_lV0/

5. Twitter:

Follow me @ Twitter: Dutchconcepts: http://twitter.com/#!/Dutchconcepts

KJP:)|:)Dutchpartypics | 2011