Partyflock
 
'Barende vrouwen hebben recht op pijnbestrijding'
28 februari 2008

donderdag 28 februari 2008 om 08:01

HEERLEN - Vrouwen die in het ziekenhuis bevallen hebben recht op pijnbestrijding. Dat staat in een conceptrichtlijn die door beroepsverenigingen van gynaecologen, verloskundigen en anesthesisten is opgesteld.

De leden van de verenigingen moeten nog instemmen met de richtlijn.

Dat bevestigde gynaecoloog Frans Roumen, een van de opstellers van de conceptrichtlijn, dinsdag naar aanleiding van berichtgeving in het dagblad Trouw. Bij de pijnbestrijding tijdens de bevalling gaat het meestal om een zogenoemde ruggeprik.

Roumen schat dat in de helft van de Nederlandse ziekenhuizen 's nachts geen verdoving mogelijk is omdat er geen anesthesist aanwezig is. In het weekeinde speelt het probleem volgens hem minder.

Recht

Er is al jaren discussie over de vraag of vrouwen tijdens de bevalling recht hebben op pijnbestrijding. In het buitenland is het de normaalste zaak van de wereld. In Nederland bestaat de mening dat pijn lijden tijdens de bevalling goed is voor de ontwikkeling van de band tussen moeder en kind.

Nederlandse anesthesisten, die de verdoving moeten toedienen, stelden zich in het verleden op het standpunt dat verdoving tijdens een bevalling geen medisch noodzakelijke zorg was.


© Nu.nl


en zo wordt t wéér makkelijker gemaakt.

"Wil je een kind maken/nemen, geen probleem, hier heb je n flinke smak geld om t te financiëren, en tijdens de bevalling zullen we u verdoven, want pijn is niet nodig."

Nieuwe wereld bewoners zijn ook niet nodig, voorlopig niet iig. Waarom zijn nieuwe kinderen nodig? Alleen maar om belasting te verdienen, alleenmaar om meer en meer geld in de schatkist te zien van de staat!

Anderen noemen "zorg voor bejaarden|" als rede.
Wat ontzettend asosiaal en egoistisch om daar kinderen voor te nemen.
JA NEMEN JA!!! Je bent er beide bij als je ze maakt.
Krijgen is er niet meer bij, Alleen een Fictieve Maria kon dat(fictief ja, want ze heeft nooit bestaan)

ik dwaal af..

De pijn hoort er bij! Net zoals het er bij hoort, dat als het niet via de normale manier lukt om onnodig zwanger te raken, het gewoon niet de bedoeling is dat je kinderen neemt.
Dat heet Natuurlijke selectie, welke nodig is om de bevolking op pijl te houden.
Dit pijl is al enkele meters boven NAP zal maar zeggen.

De teller staat momenteel ongeveer op
6,653,421,173 WERELDWIJD
Zeventienjarige moeder van zeven kinderen
28 februari 2008

maandag 25 februari 2008 om 10:46

BUENOS AIRES - Een Argentijns meisje dat maandag 17 jaar wordt, is deze week bevallen van een drieling. In totaal heeft ze nu zeven kinderen.

Vorig jaar kreeg ze ook al een drieling. Op haar 14e kreeg ze haar eerste kind, dat inmiddels 2 jaar is. Dat hebben de Argentijnse media zondag bericht.

Het meisje woont met haar kinderen nog bij haar 49-jarige moeder in Leones, in de provincie Cordoba. De vader is er vandoor. Omdat het meisje geen werk heeft en vanwege de kinderen niet naar school kan, zorgt de gemeente voor haar.

De gemeente heeft een huis laten bouwen. Ze krijgt verder gratis luiers en gratis elektriciteit. Ook de buren hebben beloofd een steentje bij te dragen.


©nu.nl

:frusty:
Preventief Steriliseren zeg ik je!!

En de vader( s) straffen omdat de dame in kwestie behoorlijk minderjarig is/was, Preventief castereren dr bij!
Die gaan maar es hard werken voor de kinders, eigen schuld dikke bult!!!
Alsof die kinderen nu goede zorg kunnen krijgen van minderjarig moeder en vader( s)
die zelf nog kind zijn :S
Onderzoek: is geloof aangeboren?
21 februari 2008

donderdag 21 februari 2008 om 09:42

Onderzoekers van de Universiteit van Oxford steken 1,9 miljoen pond (ongeveer 2,5 miljoen euro) in een onderzoek naar het geloof in God. Zij stellen zich de vraag of het geloof is aangeboren of aangeleerd. Dat meldde de Britse krant The Times gisteren.

De John Templeton Foundation, een stichting die onderzoek naar godsdienst, wetenschap en spiritualiteit stimuleert, heeft het geld beschikbaar gesteld. De onderzoekers houden zich niet bezig met de vraag of God bestaat, maar willen nagaan of het geloof in God de menselijke evolutie heeft bevorderd.

Ook onderzoeken zij of het geloof zich heeft ontwikkeld als bijproduct van andere menselijke eigenschappen, zoals saamhorigheid.

fok.nl

Geef mij die 2,5 miljoen euro maar dan geef ik het juiste antwoord op die vraag wel.
GELOOF IS AANGELEERD !
En wel van kind af aan zijn mensen volgegooid met allerlei geloofskreten en wilde geloofsverhalen over geest engel en god en hemel leven is een straf van god etc.
Ik zal de gelovigen nog een tip geven;
DE HEMEL IS HIER EN NU EN JE MOET DAAR NU VAN PROFITEREN!
De aarde kan voor mensen een hemelse bedoening zijn met veel euforie en plezier, maar velen maken voor anderen deze mhemel tot een hel met hun achterlijke geloofsveronderstellingen.
Heb ik nu die paar centen nog niet verdiend?
Ik wil ze niet eens hebben, het geld zou mij een hel van deze aarde maken zoals voor zovelen.
'Bevolkingsdaling vraagt om drastische maatregelen'
9 februari 2008

zaterdag 9 februari 2008 om 10:41

'Bevolkingsdaling vraagt om drastische maatregelen'
DEN HAAG - Nederlandse gemeenten moeten hun bouwplannen drastisch bijstellen. Ze zijn gebaseerd op groei, terwijl de bevolkingsdaling in sommige streken en provincies al is begonnen.

Dat zegt Leo Klinkers van het Kenniscentrum voor Bevolkingsdaling en Beleid (KcBB) zaterdag in het Nederlands Dagblad.

Snufjes

"Nieuwe technische snufjes zoals onbemande kassa's waarbij boodschappen door de klant zelf door het scanapparaat gehaald kunnen worden, moeten er voor zorgen dat in kleine dorpen de voorzieningen op peil blijven", aldus de bestuurskundig adviseur.

"Dat kan voor supermarkten op het platteland de redding betekenen." Hij noemt het de uitdaging van de komende tien jaar.

Spookdorpen

Volgens Klinkers moet Nederland koste wat het kost zien te voorkomen dat er lege spookdorpen ontstaan, zoals in Frankrijk en Spanje.


Zou het dan toch gebeuren?!

Ze moeten de boel gaan "aanpassen" aan de afname van de bevolking.

Als ze nou ook nog eens het financieel bijstaan en aanmoedigen van vrouwen met trillende eierstokken afschaffen komen we al een heel eind
Belg krijgt 27e kind
19 oktober 2007

vrijdag 19 oktober 2007 om 11:57

CHARLEROI - De Belg Serge Regnier is voor de 27e keer vader geworden. De vruchtbare man, een werkloze arbeidsongeschikte in de Belgische stad Charleroi, is niet van plan het daarbij te laten.

"Dertig zou een mooi getal zijn om mee te stoppen", zei hij vrijdag in krant Gazet van Antwerpen. "Nog een bij elk van mijn vrouwen."

De man leeft samen met drie vrouwen. Een van zijn vrouwen had al vier kinderen uit een voorgaande relatie, zodat er inmiddels 31 kinderen thuis zijn.

Stier

De 48-jarige man heeft de bijnaam 'de Stier van Marcinelle', zo genoemd naar de deelgemeente van Charleroi waar ze wonen. Het gezin leeft van 4000 euro kinderbijslag per maand, vier WW-uitkeringen en een arbeidsongeschiktheidsuitkering.

De man erkent dat er recent problemen thuis waren. "Neen, de vrouwen waren niet jaloers op elkaar. Ze spanden samen tegen mij omdat ze vonden dat ik weinig in het huishouden hielp."


http://www.nu.nl/news/1279902/122/Belg_krijgt_27e_­kind.html


ik werk me de tyfus om minder dan de helft te verdienen, zij zitten op hun reet met enorme en nutteloze wereld aanvulling :frusty:

tijd om te verhuizen naar een andere planeet, t wordt steeds gekker hier!! :S :S
Britse opa wordt spermadonor voor schoondochter
21 februari 2008

dinsdag 9 oktober 2007 om 19:08

LONDEN - Een 72-jarige Londenaar wordt de biologische vader van zijn eigen kleinkind. Hij doneert sperma aan de vrouw van zijn eigen zoon. Dat meldde de Britse krant Evening Standard maandag op haar website.

Eerdere pogingen tot kunstmatige inseminatie van de schoondochter liepen op niets uit, omdat het sperma van haar man van onvoldoende kwaliteit was. Nu krijgt ze dus alsnog een kind, niet van haar eigen man, maar wel van zijn familie.

De baby wordt de halfbroer- of zus van zijn niet-biologische vader.

De spermadonatie is goedgekeurd door het Britse centrum voor bevruchting en embryologie.

(c) ANP

gatverdamme
waar gaat dit heen :S :S
als t niet lukt, dan gaat het niet, en daarmee zou iedereen t maar es mee eens moeten worden.
zoiets heet natuurlijke selectie.

gatverdamme,
"wie is de vader?"
"ehm mn pa"
"en de moeder dan?? "
"euuhm.. mn vrouw"
!!!!
kappe ik zou niet meer bij kunnen komen.

wat is er mis met adoptie :'( :/
Onnadenkende wereld aanvulling
22 september 2007

zaterdag 22 september 2007 om 09:34

Oma baart eigen kleinkinderen
Een 51-jarige staat op het punt te bevallen. Op zich al vrij bijzonder, maar deze vrouw zal haar eigen kleinkinderen op de wereld zetten, iets wat hoogst uniek is te noemen.


De Braziliaanse zeult de tweeling van haar dochter mee in haar buik. Haar dochter kan namelijk niet zelf zwanger worden, omdat ze een afwijking in haar baarmoeder heeft.

Op het moment is de vrouw al acht maanden in blijde verwachting van haar kleinkinderen. Ze is overigens zwanger geworden door een reageerbuisbevruchting. "Ik heb geen moment getwijfeld. Het was om mijn dochter te helpen", laat de draagoma weten. Oma is zelf moeder van drie en grootmoeder van een kleinzoon.

bron

en zo gaat dat maar door. Wat is er mis met adoptie?
Weer een aanvulling, het zijn er zelfs 2 :frusty: