Partyflock
 
Profiel · 322219
­ Nederland

Agenda

Statistieken

93570·pagina's bekeken
45Partyflockvrienden
14·favorieten
5×geciteerd
320·opmerkingen
1·waardering
1×positieve karma
1·positieveling
1656·privéberichten verzonden
1325·privéberichten ontvangen
Ram

Met een Ram in bed haal je eerder een sextijger in huis. Rammen zijn gek op flirten en jagen, en eens de buit binnen gaan ze graag de hele nacht door. Ze schrikken nergens voor terug, dus ook niet om heftig te experimenteren met wilde sex. Alleen aan beginnen als je breeddenkend bent dus!

De Ram legt de lat erg hoog, en heeft de neiging om op jacht te gaan naar een nieuwe buit als de huidige niet voldoet. Rammen zijn vaak de dominante sexpartner. Ze willen ook een goeie mentale connectie met hun partner, en willen zich veilig voelen in een seksuele relatie. Wel oppassen voor de jaloezie van Rammen.
De erogene zones van Rammen zijn hoofd en gezicht.

Hoe verleid je een vrouwelijke Ram?

Kijk haar recht in de ogen en streel zachtjes haar wangen met de achterkant van je wijsvinger, bijna zonder haar aan te raken.
Raak haar lippen zachtjes aan met je wijsvinger en streel er zachtjes over.
Speel met haar haar en streel het zachtjes. Kam of borstel haar haar.
Knabbel of sabbel op haar oorlel en fluister zachtjes zoete onzin in haar oor.

Hoe verleid je een mannelijke Ram?

Kus hem vol en passioneel, maar toch zachtjes op de mond. Tong binnenhouden!
Speel zachtjes met zijn haar (als hij nog haar heeft); anders kan je zachtjes zijn lippen aanraken met je vinger. Kijk hem hierbij recht in de ogen!

De Ram is een van de impulsiefste en hartstochtelijkste tekens van de dierenriem. De Ram is brutaal, direct, wellustig en zelfverzekerd en neemt ook bij voorkeur zelf de eerste stap. Hij/zij houdt van veroveringen en uitdagingen, maar geeft het bij al te veel tegenstand tamelijk snel op. Dit teken is een directe verleid(st)er, houdt van snelle en heftige seks en is in feite voortdurend op zoek naar opwinding en sensatie. Een Ram houdt niet van partners die 'moeilijk' doen en vindt het zelf vaak erg moeilijk om intieme gevoelens te uiten en is geneigd het voorspel te vermijden. Rammen houden van versieren, dat bevredigt hun behoefte aan nieuwe prikkels. Voor Rammen is seks een uiting van passie en begeerte, en ze kunnen zich vaak maar met moeite realiseren dat hun partners aan meer behoefte zouden kunnen hebben. Zelfs bij verliefde Rammen komen liefdesverklaringen meestal niet veel verder dan een zo nu en dan gemompeld 'ik hou van jou'. Positief van een Ram is de grote directheid, je weet precies waar je aan toe bent. Een negatief aspect is het ongeduld dat vaak nogal (d)rammerig wordt geuit.

Veel Rammen vinden het prettig wanneer hun hoofd wordt gestreeld, met name de nek en het voorhoofd. Bij echte passie speelt Mars -de heersende planeet- een grote rol en is er een sterk verband met tepels en geslachtsorganen die zeer gevoelig kunnen zijn. Een Ram neemt bij voorkeur zelf het initiatief en ligt graag bovenop.

Een Ram laat de eigen behoeften voorgaan op die van de partner en knapt af op emotionele uitbarstingen. De seksuele fantasieën van de Ram kunnen erg erotisch zijn, soms ook op het randje (of erover) van SM.

Dit teken zoekt ongecompliceerde seksuele contacten, vrijheid en passie. De ideale partner moet minstens net zo recht-door-zee en eerlijk zijn. Een Ram verdraagt geen heimelijkheid en manipulaties, maar houdt wel van een beetje spanning. Vrijen op ongewone plaatsen of met de mogelijkheid van ontdekking door derden kan een Ram erg opwinden en ook een partner die wel in is voor nieuwe standjes en voor verrassingen zorgt kan een Ram lang boeien. Lastig is wel dat een Ram zich niets laat zeggen, wanneer je als partner iets nieuws wilt introduceren zul je dat dus op een manier moeten doen die geen bedreiging vormt.

Een verliefde Ram kan ontzettend jaloers zijn, al is het niet onmogelijk dat hij of zij zelf nog wel avontuurtjes heeft. De trouw van een Ram ligt op een ander vlak dan het lichamelijke. Wanneer een relatie eindigt gebeurt dat meestal op een tamelijk abrupte wijze.

De Ram kan veel leren van het oppositieteken de Weegschaal, hoe je intimiteit binnen een relatie kunt brengen en hoe je compromissen kunt sluiten. Leren genieten van erotiek en seksualiteit die niet direct op bevrediging uit is.


Ze Zeggen: Stom En Kaal,
en Ze Slikken Pillen Illegaal.
Wat Kan Jullie Onze Stijl Nou Schelen,
want JULLIE Stijl Begint Mij Te Vervelen.
Jullie Zeggen Dat Onze Muziek Klote Herrie Is,
maar Vergeet Niet Dat Het ONZE Klote Herrie Is!!!
Dus Bemoei Je Niet Met Ons En Ga Wat Doen Met Je Leven,
zoals Bijv. Geld Voor Stichting ‘Tegen Zinloos Geweld’ Geven!!!
We Dragen Onze Bomberjacks En Onze Kisten,
maar jullie zegge Fuck Die Nazi's En Die Racisten!
Het Boeit Me Niet Wat Jullie Zeggen,
krijg De Tyfus, Het Valt Jullie Toch Niet Uit Te Leggen!!!
Wij Laten Ons Niet Door Jullie ''Mooie'' Verhaaltjes Inpakken,
laat Ons Nou Maar Gewoon Door Hakken!!!

..En zo isT..


STONERS LIVE AND STONERS DIE
BUT IN THE END WE ALL GET HIGH!
SO, IF AT FIRST YOU DONT SUCEED..
STOP TRYING > FUCK THIS WORLD AND SMOKE SOME WEED
GET HIGH, FLY HIGH , THIS IS ALL I DO!
BUT THIS IS STRANGE, CUZ WHEN I SMOKE?
MY DREAMS REALLY CUM TRUE!


I ALWAYS TELL THE TRUTH > EVEN WHEN I LIE
FUCK WITH ME AND YOU WILL DIE!


respecteer mijn gevoelens, mijn leven, mijn doen.
respecteer hoe ik ben, wie ik mag, wie ik zoen.
respecteer wat ik vind, wat ik denk, wat ik zeg.
hoe ik me kleed, waar ik van hou, waar ik voor sta en voor vecht.
respecteer wat ik kies, al kies jij dat niet.
respecteer mijn verschijning, wat je ook ziet.
ik draag wat ik mooi vind, dat is wie ik ben.
ik verander voor niemand, geen seconde, geen minuut.
dat vind je vast vreemd, heel dom en raar.
maar ik ben wie ik zijn wil en je moet dat weten.
respecteer mij, dan respecteer ik jou!