Partyflock
 
Profiel · 29175
vrienden,51 · album,240 · favorieten,85 · gastenboek,120
Profielafbeelding · MiQ!:cheer:
My love for the music never dies!!!!
donateur
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamMichael
WoonplaatsHoorn (Noord-Holland)
LandNederland
Skype / VOIPIk LAAT me bellen
BeroepNog even part-time student, iets met cijfers &­ stampertje/partyanimal
Geboortedatum
Leeftijd34
Geslachtman
Geaardheidhetero
Relatienee
Favoriete genresclassics, club, drum & bass, early hardcore, early hardstyle, eclectic, electro, funk, goa, groove, hardcore, harddance, hardhouse, hardstyle, hardtrance, house, latin, lounge, minimal, oldschool, progressive, r&b, schranz, techhouse, techno, trance
Favoriete site
Lid sinds24 augustus 2003 15:44
Statusinactief
Laatst hier15 april 2017 09:48
Laatste aanpassingzaterdag 4 januari 2014 om 09:37
Agenda
Vrijmibo XXL2 PartyflockSport- en Welnesscenter De BloesemWognum
Statistieken
290218·pagina's bekeken (diagram)
10·foto's
51Partyflockvrienden
248Facebookvrienden
85·favorieten
201·evenementen bezocht
10·oude interessante evenementen
31·winactie deelnemingen
1154×geciteerd
285·opmerkingen
39·opmerkingen onder foto's
87·waarderingen
9·forumonderwerpen
4638·forumberichten (onderwerpenlijst)
13·flockonderwerpen
1102·flockberichten (onderwerpenlijst)
1×negatieve karma
1·negatieveling
3434·privéberichten verzonden
3162·privéberichten ontvangen

120 opmerkingen

YOU'VE BEEN HIT BY THE

|^^^^^^^^^^^^­|
|SEXY ASS FUCK truck| '|""";..­, ___.­
|_..._...______===­|=­ _­|__­|...­, ] |
"­(@­ )'(@­ )""""*­|(@­ )(@­ )*****­(@­

ONCE YOU'VE BEEN HIT, YOU HAVE TO HIT 8 Beautiful People IF YOU GET HIT AGAIN YOU'LL KNOW YOU'RE REALLY BEAUTIFUL! IF YOU BREAK THE CHAIN, YOU'LL BE CURSED WITH UGLINESS FOR 10 YEARS SO PASS IT ...­ HIT WHO EVER YOU THINK IS BeAUTIFUL
Aanpassen
EEEYYY Michael!!!

Alles goed daar? Al lang en breed aan het werk na je studie?

Hoeist met daphne want die spreek ik echt nog amper, tot vrijwel niet eigenlijk.­

Ik hoor je snel!

Groetjes, Pieter
Ok dan, ja op je 23e na je hbo is inderdaad wel een btje overdreven snel om gelijk aan de bak te gaan ja haha.­ Zou ik ook hebben.­

Leuk voor dr! Top, doe dr maar de groetjes van me.­

Ja t bevalt wel, zit alleen tussen een bezetting van 80% marokkanen op het volwassenenonderwijs.­ Beetje jammer maar het gaat best aardig.­ Volgend jaar hoop ik te kunnen starten met mijn rechtenstudie.­

Groetjes, Pieter
Ik doe ook maar ff mee aan die kerstgekte!:P
(K)(K)(K)
­[img width=660 height=378]http://img115.imageshack.us/img115/6928/meidenqo9.jpg[/img]
Fijne Verjaardag gewenst!!!:cheer:
(K)
Gefeliciteerd met je verjaardag,
Maak er een mooie dag van..­

Kussie Jessy
:woep: Gefeliciteerd !!! :woep:

(k) Isabelle en Mike
Fijne kerstdagen en een happy 2008!!!

_________________­ I Have
_________________­Come Here
________________­To Wish You
_______________­Merry Christmas
______________­And Also, A Happy
_____________­New Year To You For
____________­2008...­ I Hope The New
___________­Year Brings You Loads Of
__________­Happiness And Good Health.­
_________­I Hope You Have A Nice Day On
________­Christmas Day, Filled With Lots Of
_______­Family Time.....­And Of Course Eating
______­Lots Of Nice Foods, And Candys.­ I Hope
_____­That Santa Is Good To You As Well And He
___­Brings You Loads Of Presants On Christmas Day
_________________.*­(¨`•.­•´¨)`•.­¸
______________.­`•.­¸.­(¨`•.­•´¨) `•.­¸.­
________.­ ×`•.­¸.­•´×.­ (¨`•.­•´¨)`•.­¸`•.­¸
_________________.­ .­(¨`•.­•´¨).­ .­×`•.­¸.­
_________________­,××`•.­¸.­•´×× .­`•.­¸
Zuipclub newsflash januari 2008!

Hallo partyganger!

in 2008 gaan we er weer flink tegenaan om de scene te voorzien van broodnodig gebeuk, en dat doen we gelijk al 12 januari met ons hardste partyconcept, Juck fump. Tevens hebben we daarna op 25 januari de volgende en een nieuwe locatie die we gaan omtoveren tot ragbeukhok en onze eerste VIP, Day-Már zal 1.5 uur lang de sfeer verhogen. Met Zuipclub - rave aen den aemstel zullen we de lat hoger leggen mbt het audiovisuele gebeuren, maar wat er gaat gebeuren dat merken jullie vanzelf wel!!

Een oorverdovend 2008 toegewenst!

De Zuipclub-crew.

-----------------------------------------------------------------

Juck fump - jump off a building!
­[img width=235 height=328]http://partyflock.nl/images/upload/137626_regular.jpg[/img]­[img width=235 height=328]http://partyflock.nl/images/upload/137627_regular.jpg[/img]
De controverse was duidelijk; Ondanks een gecensureerde naam op PF toch ruim 3800 views + 79 opmerkingen op het nieuwsbericht en heel wat heisa tot aan lowlands aan toe. Waar het hele land wegliep met het verschijnsel Jump vond de amsterdamse partyorganisatie Zuipclub het nodig om dit juist tegen te gaan. Juck fump, Try to jump on this motherfuckers! zorgde op 11 augustus jongstleden voor een oorverdovend kabaal in de amsterdamse binnenstad!

Zuipclub's hardste concept is begin januari terug om gelijk korte metten te maken met de laatste stuiptrekkingen van de meest achterlijke hype sinds de uitvinding van Gabber Piet en consorten. Club La zal wederom het toneel zijn van de beste hardcore, early rave, industrial, darkcore en terror!

Enforcer zal openen zonder zich in te houden, gelijk vanaf 22:00 zal het dak eraf knallen met een gevarieerde set zoals alleen hij dat neer weet te zetten. The Irritainer zal zn eerste hardcore only set neerzetten, en gezien de voorbereidingen komt daar een partij geknal naar voren. DoubleD wederom de early sounds, na zn performance op MondayManiacz nu zeker een blijvertje. Xqruciator zal wederom een ieder verbazen, hardcore industrial, darkcore, nog niets is duidelijk. Apac rost de zaal verder de nacht in. Nocternal, producer op het DNA label zal LIVE de avond Zuipclub waardig beeindigen!

Zoals altijd in club La zal de entree 3.50 bedragen, dit is inclusief garderobe en toilet, zoals het eigenlijk hoort! Meer valt er niet over te zeggen, en voor alle mensen die nog steeds in jump geloven; Jump off a building!

-----------------------------------------------------------------

Zuipclub - rave aen den aemstel
­[img width=235 height=328]http://partyflock.nl/images/upload/137290_regular.jpg[/img]
Na maanden het budget scherp te stellen, maar toch de prijzen zo laag mogelijk te houden - zoals het hoort - en al tijden zo min mogelijk te verspillen aan personele zaken en andere onzinnige uitgaven is het Zuipclub gelukt om terug te geven aan de amsterdamse scene wat het verdient. Keihard raggen en beuken op een gezellige avond, en dat op een hoger niveau, the next level! Met een nieuwe, unieke locatie en een ruimte waar audiovisueel het onderste uit de kan zal worden gehaald, gaat de amsterdamse partyorganisatie vernietigend uithalen naar alle twijfelaars en sceptici binnen de scene: Zuipclub is here to stay. Zuipclub duld geen hoge entreeprijzen, betaalde toilets & garderobe en dure drank. Zuipclub wil een top sfeer, de juiste muziek en alles in het teken van maar 1 ding! Gaaaaaaan!!

De unieke samenwerking tussen een studentensocieteit en een harder styles crew belooft 2 dingen; Absoluut geen skihutgejengel, maar zeker wel goedkoop bier! Met deze editie van Zuipclub wordt er - naast de naam - ook nog technisch een stapje bovenop gedaan; Rave aen den aemstel zal de blueprint worden wat betreft de toekomstige feesten van de organisatie. Want als er 1 ding bij de crew duidelijk is, is dat de wil om Amsterdam (en omstreken) nog meer pleuresherrie te bezorgen, bovenaan staat.

Vanaf 21:00 zijn de deuren van de LAX geopend voor de grootste Zuipclub editie tot nu toe. DJ Enforcer zal de avond beginnen met de ouwe school platen, Elector beukt er een dikke portie hardstyle erin. The Irritainer draait zn hardstyle 2 hardcore meuk omdat ie er zin in heeft. Apac zal voor het eerst zn early rave talenten laten horen, en gezien de voorbereidingen komt daar een dikke partij klappers naar boven. Day-mar zal, met een set van 1.5 uur, als eerste vrouwelijke dj de hegemonie van de Zuipclub-heren doorbreken door de vloer een lichte aardverzakking te geven, meer valt er niet te zeggen, embrace the night. Xqruciator haalt uit met het verdere ragwerk om de zaal af te matten. Kaycie & DoubleD sluiten de avond af zoals het hoort!

Societeit de LAX ligt achter amstel, bij het gebouw van de HVA. Als je amstelstation aan de achterkant uitloopt, nog voor de kebab zaak meteen links naar beneden. Kan niet missen - maar er zullen voor de zekerheid een paar bordjes hangen . Als je met de auto komt; er is nog geen betaald parkeren daar vlak in de buurt vanaf 19:00 dus dat komt ook zeker goed. Verder rijden er nachtbussen om het half uur vanaf amstel naar CS.

Zuipclub - rave aen den aemstel
Societeit de LAX - weesperzijde 170 (achter amstelstation)
25-01 - 21:00 / 03:00 Entrance: € 7.- / Bierfriswijn 1.50 en mixxie 4.50
Heejzzz :D

Een beetje zin in XQ morgen?
We verwachten dat je natuurlijk wel ff goed los gaat he ;)

Geniet maar goed van et kado :bounce:

(K)
hey man

PROOST! ...­ op ons ....­ voor de vrouwen die ons willen, voor de mutsen die ons hadden, en de gelukkigen die ons nog gaan ontmoeten!!!

JAJA! Je bent geraakt! Je wordt beschouwd als één van de 83 chille gasten om een biertje mee te pakken op mijn vriendenlijst.­ Als je eenmaal geraakt bent, moet je deze mail (jaja nou krijgen we het) DOORSTUREN (neee daar doe ik niet aan mee!!) naar 83 andere chille gasten.­ En nog iets, als je nog een keer geraakt wordt mag je jezelf gezellig vinden.­ Als je niet mee doet (nu krijgen we het belangrijke deel) zal je tien jaar lang rukken.­ DUS...­ doorsturen (ookal is dat tegen je princiepes) Laat je vrienden...­ maar vooral mij weten dat ik een chille gast ben om mee te zuipen.­

DUS: Stuur dit naar chille gasten, inclusief mij...­ (die je tot één van zn top 83 heeft benoemd!)

PS.­ Dit is een relaxte gastending...­ dus niet stiekem naar aandachtsgeile tutjes sturen
is het al bijna weekend?
WEEKEND!
sterker nog
VAKANTIEEE !!!:cheer:
Reset :cheer:

Schranzzzzzeeeeeeeeeennnn und tanzen :doetiwoep:

Heb er zin an :D
Jij bent de 25ste weer van de partij?:cheer:
Oke jammer, maar kom je vast nog wel een keer tegen!
heb je gister helemaal niet gezien :|
waar stond je?
ik stond overal en ergens in lala land :mixje:
He he

ik zag je van de week op tv AT5 je was in hoorn op de rode steen.­
best grappig...­ Ik zat te kijken en toen hup jij vol in beeld
wordt je al herkend op straat hihi

gr Isabelle
GEFELICITEEEEEEEEERD !:banana:
Uitspraak van MiQ!:cheer: op woensdag 31 december 2008 om 11:29:
Gefeli!

Thanx!
Jij een knallend 2009 gewenst!!
(K)