Partyflock
 
Profiel · 259553
­ Nederland
NaamErik Jan Hardon
Leeftijd40
Geslachtman
Geaardheidhetero
ArtiestSelect
Lid sinds10 september 2005 19:56
Statusactief
Laatst hier2 november 2023 06:59
Laatste aanpassingmaandag 13 mei 2013 om 19:03

Agenda

Laatst bezochte feest was op vrijdag 28 september 2012: Blackout, Paradiso, Amsterdam

Statistieken

54990·pagina's bekeken
6Partyflockvrienden
273·favorieten
90·evenementen bezocht
16·oude interessante evenementen
15·winactie deelnemingen
4·flocks
44×geciteerd
70·opmerkingen
12·waarderingen
33·forumberichten (onderwerpenlijst)
3·flockberichten (onderwerpenlijst)
112·privéberichten verzonden
236·privéberichten ontvangen
Computer games don't effect us as kids.
Otherwise we would all be walking around in dark rooms,
listen to repeative music and eat magic pills!?!




Techno is het samenspel tussen hihats, percussie, baslijnen en kickdrums. Voor wie verder luisterd dan mooie melodieën en zangpartijen ligt de muzikale waarde ervan in de subtiliteit van de elektronische klanken. Kleine maar gelijkmatige veranderingen in de opbouw van een plaat. Verrassend, meeslepend en diepgaand." Wat er ook over gezegd wordt, echt toegankelijk is de techno niet. Daar is iedereen het wel over eens. Wie zijn eerste technofeest bezoekt zal zich in eerste instantie geen raad weten met de geluidsbrei, waarvan het enige oefening vergt om er een patroon in te ontdekken. Is dat echter het geval dan is er ook geen weg meer terug. Wat voor verrassend geluidje kan ik nu weer verwachten? De break duurt wel erg lang, het kan niet lang meer duren voordat die basdrum erin komt, ja nu komt hij! Nee niet nu, wanneer dan? Tegelijkertijd kijk je schuchter om je heen om te zien of anderen door hebben dat je eigenlijk te vroeg was met je danspassen. Techno is een muzikaal spel en hoe geoefender je erin raakt, des te leuker het wordt. Heb je het door en is het je ding, dan ben je verkocht. De technofreak is geboren.....

een technofreak is af te zien aan hoe iemand de highhats en de overheerlijke rollende technobeats bespeelt met dancemoves, en evenbelangrijk is diegene zn gezichtsuitdrukking...die mits je technofreak bent, altijd in een grijns moet staan.....en als je al 3 dagen door aant gaan bent, moet je gezicht nog in de vorm staan van "kom maar op fuckin techno....ik handle jou"!!!!

techno is iets waar je niet meer van af komt....of je nu wilt of niet. De vaker je naar feestjes gaat, de meer mensen je leert kennnen, de meer ga je de muziek begrijpen, zo begrijpen dat ookal ken je het nummer niet, je weet precies wannneer die bass komt of die o zo heerlijke verlossende high-hat.