Partyflock
 
Profiel · 146461
­ Nederland

Agenda

Statistieken
173·pagina's bekeken
2·privéberichten ontvangen
Voor wie van echte dansmuziek houdt, echte CLASSICS... DJ LODY is de meest bekende 'plaatjes draaier' op dit gebied. Alle opwindende en bekende dansmuziek uit de zeventiger, tachtiger, negentiger jaren zit in zijn repertoire. Dat moet het ook zijn: opwindend, swingend, bekend en een dansgevoel oproepend. Dan is er pas sprake van een echte 'CLASSIC'.

Hij grijpt graag naar jaren terug zonder in clichés te vervallen. Zelf opgegroeid in de jaren zeventig weet hij wat dansen en swingen is. Hij bezit een enorme collectie originele muziekplaten op vinyl en daarnaast de tegenwoordige compact disk. Zijn voorkeur gaat uit naar muziek die herkend wordt, dat meteen een goed gevoel geeft. Vocalen, goede arrangementen, een goede mix, muziek met zoals hij het noemt 'kop en een staart'. Momentum, spanning en een happy gevoel, dat is de basis van zijn muziek, muziekkeuze en optredens.

Contact met het publiek is essentieel, zij moeten zich vermaken in de sfeer die de DJ schept. Geen afstand tussen hem en de mensen op de dansvloer, geen overbodige techniek en het in elkaar draaien van de juiste mix zonder enig contact met het publiek. Zelf moet hij zich net zo lekker voelen als de anderen en zonder die wisselwerking is er ook geen 'groove': die feestsfeer waarbij van alles mogelijk is.

Geen ellenlange serie beats, maar een springen van melodie naar melodie, ritme naar ritme, lied naar lied. Steeds weer opnieuw een spanning, opnieuw een schok van herkenning en opwinding. Dat is hetgeen waar DJ LODY voor gaat en staat.