Partyflock
 
Profiel · 11748
­
Its so funny how the people who know the least about you, have the most to say.
donateur
Relatieja
Lid sinds7 januari 2003 14:29
Statusactief
Laatst hier4 februari 2020
Laatste aanpassingzondag 21 juni 2015 om 02:31
Sterrenbeeld: Leeuw (Leo)
Geboren tussen: 24 juli en 24 augustus
Element: Vuur

De leeuw is een eerlijk en open mens en houdt van mensen die, net als hij/zij, recht door zee zijn. Die eerlijkheid komt voort uit het feit dat de leeuw graag door andere mensen gerespecteerd wordt, maar vindt dat je dat respect wel moet verdienen. Daarom zal een leeuw niet snel liegen tegen andere mensen en houdt hij/zij er ook niet van dat andere mensen oneerlijk tegen hem/haar zijn. Als mensen eerlijk zijn, is de leeuw bereid heel veel moeite voor ze te doen. Mensen die echter oneerlijk zijn, zullen het respect van de leeuw snel verliezen. Voor deze mensen zal een leeuw zich niet langer inzetten. Overigens heeft een leeuw snel in de gaten welke mensen hij/zij kan vertrouwen. De leeuw is een gevoelig mens en beschikt over een sterke intuïtie. Als mensen proberen een leeuw te bedriegen, heeft hij/zij dat vaak snel in de gaten. Zijn/haar trots zal er dan ook niet voor terug deinzen, deze mensen eens flink de waarheid te zeggen.

De leeuw is een bijzonder harde werker. Heeft hij/zij zich eenmaal iets in zijn/haar hoofd gehaald, dan zal hij/zij er alles aan doen het doel te bereiken. Als het nodig is, is de leeuw in staat andere mensen te motiveren, hetgeen de leeuw een soort natuurlijk leiderschapsvermogen geeft. Met zijn/haar enorme wilskracht en het vermogen andere mensen voor zijn/haar doelen te motiveren, zal de leeuw een goede leider kunnen zijn.

Compromissen sluiten is niet de sterkste kant van de leeuw. Als de leeuw eenmaal een bepaalde weg is ingeslagen, kunnen andere mensen hem/haar over het algemeen moeilijk van een ander alternatief overtuigen. Omdat de leeuw over een behoorlijke dosis overredingskracht beschikt, zal hij/zij andere mensen er meestal wel van overtuigen, dat ze hem/haar beter kunnen volgen. Ondanks het feit dat dit meestal wel zal lukken, is het toch goed dat de leeuw zichzelf probeert aan te leren, ook eens naar de ideeën van andere te luisteren. Het zou het respect bij andere mensen kunnen vergroten. Tevens kan de leeuw op die manier zijn/haar respect voor anderen tonen.


­­­­­