Partyflock
 
Forumonderwerp · 959641
­ Nederland
2CB Let's drop da bomba !! 0.333 mg

De normale dosis is 12-16 mg de max is 25 mg daarna ga je enge dingen zien. 100 mg is al zeer schadelijk voor je hersenen.
300 is abnormaal en kan dodelijk zijn.

Lokatie: Thuis
Drugssoort: 2CB
Hoeveelheid: Capsule 0,333 mg
Tijd van inname: 12.00am
Report soort: Voicerecorder
Aantalsitters: 0
Gemoedsstand: Onrustig, zenuwachtig, craving.
Maaginhoud: Boterhammen.
3 x voor gedraaide joint.
Buddha Bar Music ....








Na de inname realiseer ik me dat ik de dosering heb verneukt, de capsule weegt 0,333 mg. en 100 mg is de max, 33 mg is de dosis voor een normale 2CB trip. Boven de 100mg is er kans op neurotoxischeeffecten.Ik neem een groentesoepje waarom weet ik niet het soepje houdt het ook niet lang.
Ik maak me meteen al al zorgen want ik heb geen idee wat daar de consequenties er van zijn. Ondertussen wordt mijn beeldscherm steeds vager en ontvreemd mijn pc op een snel tempo van. Ik krijg nog door over msn dat ik het risico loop dat ik out ga.
Out ga ? Zoals outgaan van de keta-hole ? Bewusteloos ?
Ik grijp de vuilnisbak en kots hem vol dat waren mijn laatste woorden over msn. Ik ben nog 2x gebeld en heb opgenomenen toen ben ik mijn telefoon uit het oog verloren omdat ik vast hield aan de voicerecorder.

Een kort citaat van de audio tape, ik 'ijl' al flink van de 330 mg 2CB en mijn stem zingt op en neer. Ik kreun en zucht tijdens het praten:

Zonder BuddhaBar ga ik dood, BuddhaBar forever.
You save my soul
To be .. 2CB .. LSD
Save my soul
Are we on record !
Are we in soul
Are we in depht
Save my soul
This is 2CB !!
And i am craving sooooo hard !!
YESS !! Fucking music this is soooo fucking great...

Als mijn hond merkt dat ik iets chemisch op heb concludeer ik dat wij elkaar echt goed kenen en 'ijl' ik er weer op los:

Ze voelt de 2Cb ik kan het niet filmen maar zij voelt het en ik kan het zien maar jullie niet.
This is love
This is 2CB
This is CC
This is instict you can't beat the animal in her
Ooo i love her so much
This is fucking nature
mmmmm ooooo my God thissss is so fucking great this is unbelievable.

Op de achtergrond neemt de Buddha Bar me mee, de wereld reis is iedere keer weer zo fantastisch, deze reeks cd's heb ik al 100 x gehoord. Maar nu op de 2CB hoor ik voor het eerst iets nieuws ...
Mijn organen krimpen en rekken ik maak allerlei zware geluiden alsof ik ernstige buikpijn heb of zoiets mafs. Ik kreun en grom en langzamer hand begint mijn hond te beseffen dat de baas niet meer de baas is. Ik merk het aan haar gedrag en ik begin nu voor het eerst de gedachten gang te verliezen, ik kan bepaalde zaken niet meer goed inschatten. Als ik door mijn huis heen loop realiseer ik me dat het gevaarlijk wordt. Lopen en doen is een foute zaak, hulp is onderweg het is beter denk ik dan, als ik gewoon ergens blijf zitten of liggen. Ik had de hond naar boven geroepen en twijfelend komt ze naar haar plek. Dan krijg ik plots waanideeen dat ik mijn hond iets geestelijks heb heb aangedaan, ik kan me niet meer herinneren wat, maar het breekt me hart en drijft me regelrecht in een psychose waarin ik niet alleen helemaal leip word van verdriet richting mijn hond maar ook visueel alles verlies, ik heb het niet in de gaten maar ik ga nu out. Ik lig dus boven in mijn slaapkamer op de vloer half in gang want daar vond ik achteraf de voicerecorder.

Nu begint de echte ellende, in mijn trip die geestelijk veels te sterk is en me lichaamlijk heeft uitgeschakeld krijg ik vele angstaanvallen te verwerken, meerdere dus. Ik maak me zorgen over mijn veiligheid omtrent de electrische apperaten om me heen. Ik maak me zorgen of ik nog kan opstaan om iets te gaan drinken. Ik maak me zorgen om mijn hond en ik maak me zorgen over de gesteldheid van mijn geest. Ik praat nog steeds tegen de voicerecorder maar besef niet dat het bandje om gedraait moet worden. Mijn laatse woorden kan ik me goed herinneren.
Ik voel me niet goed kan iemand nu een ambulance gaan bellen. Ik had echt dringende behoefte aan hulp, zo hulpeloos heb ik me nog nooit gevoeld. Dit staat helaas niet meer op tape.
Meerder malen moet ik mezelf kalmeren en blijven indoctrineren dat dit alleen maar de drugs is en dat er niets aan de hand is en dat zometeen alles voorbij is. Ondertussen lig ik dus 'bewusteloos' op de grond. Ik kan me niet herinneren of ik zit of lig of in welke positie. Het is de 2CB straks is allres voorbij, straks is alles voorbij.

Ik begin langzaam uit te drogen, vooral door het kotsen. Daarna heb ik niets meer gedronken en ik heb een enorme dorst. Waarom ik niet op sta weet ik echt niet, mijn geest verteld me dat ik doodstil moet blijven liggen totdat er hulp komt. Ik heb volgens mij nog geprobeert op te staan maar ik ben gewoon bewusteloos en ik lig op de vloer. De marteling is niet gering, het trekt zo zwaar aan mijn paranoia geest dat deze denkt dat ie gaat overlijden. Uit pure angst om niet dood tegaan maak ik mezelf helemaal gek miljoenen beelden flitsen door mijn ziel, ik begin te zweten en ik merk dat er water uit mijn voorhoofd loopt. Ik drink het gretig op maar het zijn druppeltjes, en het is zout ...
De dorst is ondragelijk en ik weet nu dat het onmogelijk is om uit te drogen in 2 uurtjes maar mijn geest kon het niet meer aan. Als een invalide lag ik daar uit tedrogen en niemand die me water kon geven. Het duurde een eeuwigheid voordat mijn 'flatline' getrokken werdt. Mijn ziel was het zat die kon het niet meer aan, en in mijn trip ben ik overleden. Ik treed uit mijn lichaam en ik baal als een stekker. Ik heb alles verloren wat me lief is, het gevoel is zo fucking echt !! ... allemaal omdat ik niet goed heb gedoseerd .. Mijn hersenen zijn niet dood, de gedachtes spuiten door mijn ziel, alles flitst voorbij mijn hele leven flitst voorbij. Het Drugsforum is compleet van slag de eerste drugsdode is gevallen en een aantal hebben het live meegemaakt, ik zie alles al voor me ....
Stap voor stap mocht ik meekijken naar mijn eigen dood, ondertussen gaat de bel van mijn gsm constant en de voordeur ook ( of ik dit nu hallucineer of niet, achteraf blijkt dat de EHBO zuster te zijn.) Ik ben zo ver weg ik denk dat het de brandweer en ambulance is.
Na mijn dood kom ik dus bij, het hele proces is bijzonder bizar, het meest vergelijkende is de redding van Neo uit zijn cocon, drijfnat van het baarmoedervocht ofzo valt ie op de grond happend naar lucht en stikkend in zijn slangen ligt ie daar te hoesten en te kotsen. Ik lag ook te hoesten maar die ene hoest deed me realiseren dat ik dus weer terug kwam als dode geest. Langzaam krijg ik speeksel in mijn mond en voor het eerst na 5 minutern ofzo open ik mijn ogen weer, ik voel nu echt dat ik mezelf weer kan bewegen en ik kan nu voor het eerst weer een beetje zien, en ik kan me rechtopzetten. Vanaf hier kan ik ook zeggen dat ik op mijn bui k lig. Ik pak een ventilator en koel mezelf af. Ik trek al mijn kleren uit want ik ben aan het overkoken. Ik strompel naar de badkamer en drink water, ondertussen gaat de voordeurbel constant en mijn gsm ook maar ik vertel me zelf dat ik dood ben en dat daarom de bel blijft gaan. Hoe kan een dode nou opnemen of opendoen ? Ik neem de trap naar beneden en ga in mijn stoel zitten. Ik kan geen onderscheid maken tussen echt en hallucinaties. Ja ik hallucineer voor het eerst in mijn leven, ik denk dingen die onmogelijk zijn maar voor mij op dat moment zo fucking echt. In mijn stoel verteld de 2CB me dat ik op dit moment gereamineerd wordt, ik zie er niets van, voel er ook niets van. Ik denk nog : Stop maar het is telaat ze kunnen me niet meer redden, en dat bleek we waar te zijn.

RIP 7-7-2007 03.00 AM He died from thirst ... give the man glass of water.

Het schiet het door me hoofd, geef de man wat te drinken. Ik ben dood maar ik heb nog steeds dorst, blijft dit mijn ganze dood mijn kwaal, de eeuwige dorst ? Als ik toch dood ben dan wil ik dat het NU stopt met dat gebel !! En ik wil wat water !! Het water doet me goed, heel goed, de dood bevalt me nu een stuk beter. Sterker nog ik zie een aantal voordelen naast alle nadelen. Is dit het Walhalla ? De eeuwige joint die nooit uit gaat ? Kan het waar zijn ? Ik steek hem aan en hij proeft devine, Goddelijk !! Hij gaat wel op, dus voor eeuwig mijn ass ....
Ik loop ondertussen lichaamlijk goed maar het zicht is erg slecht, patronen kan ik niet van spreken het zijn eerder gewoon muren die op me afkomen en me platdrukken. Ik doe het meeste op de tast, ik ga nog een keer terug naar boven omdat ik denk dat als ik op het bed ga liggen alles veilig is. Op het bed lig ik dan voor onbepaalde tijd ik houd goed vast aan de randen om mezelf constant te herinneren waar ik ben en dat alles goed komt.
Ik heb koude voeten en ik mompel in mezelf dat een dode ook recht heeft op warme voeten, ik denk dat ik misschien kan toveren dus ik probeer het: Nu warme liquid pads om mijn voeten heen NU ... helaas werkt dat niet. In de douche kan ik gewoon niet de douchekop vinden een beetje bizar ik weet het. Dus stop ik mijn voeten onder de kraan. Een dode heeft recht op warmen voeten. Ik mompel heel veel ik praat tegen mezelf, constant denk ik dat als ik toch dood ben dat het allemaal niets meer uitmaakt.
Dus roep ik de hond op bed om mijn voeten te verwarmen de hond kijkt me aan alsof ik gek ben ... ze mag niet op bed nooit, en nu wel ? Ze doet het dus ook niet en ik baal want ik heb nog steeds koude voeten. Dat iemand die dood is zich daar zo zorgen over kan maken begreep ik ook al niet.

Dan plots krijg ik voor in een korte vlaag mijn bewustzijn terug, en ik hoor de deurbel ... maar nu voor echt !!
Ik strompel naar beneden en daar staat Blotje helemaal nat geregent, ze heeft uren in de regen aanstaan staan bellen en heeft me GSM doen smelten met oproepen. Mijn arme EHBO zuster heeft zich doodzorgen gemaakt over mijn veiligheid en terecht.

Ik ben zo vreselijk ver in de war dat ik er niets meer van begrijp, waar is de politie dan ? En de brandweer ? En de ambulance ? .. ze kalmeert me, die zijn er niet, zegt ze. Waarom deed je niet open? Ik ben dood ..... antwoordde ik ...ik kan niet open doen. Ik heb alles verloren in 1 avond wat me lief is ... Ik ruik haar heel sterk, en ik pak haar vast en besnuffel haar van top tot teen ze voelt koud en nat aan en ik blijf maar ruiken aan haar handen waarom weet ik niet. Ik vraag haar mee te gaan naar boven om even te liggen want ik heb het koud. Als we op bed liggen sta ik meteen weer op en ik kijk heel boos ik ga in een hoek staan en wrijf panisch over mijn hoofd schuddend met mijn hoofd uit puur onbegrip. Langzaam kruipt dit waanidee in mijn hoofd:
Jullie hebben mij express laten verdrogen, ik ben doodgegaan van de dorst. Jullie heben mij geobserveert en vonden het grappig en jullie hebben mij daarom niet verstoord in de trip. Jullie heben mij doodgemarteld, de uitdrogingsdood ! hoe kunnen jullie dat nou doen ?
Kennelijk zag ik meerder mensen van DF in mijn slaapkamer staan en kreeg ik het waanidee dat ze me al vanaf het begin al obeserveerde. Ik was kwaad en begreep niet dat ik al die tijd helemaal alleen was. Niemand kon er in nog eruit. Ik heb hilarische dingen gezegd en gedaan om achteraf helemaal plat van te vallen. Ik tripte toen nog steeds heel erg hard ik kan me gedachtes heel moeiljik sturen, kon me niet concentreren. De komst van Blotje deed me ontwaken en ik ging me heel langzaam realiseren dat ik niet dood ben, dat er niets kapot is, en dat de hond ok is. Het is heel erg moeilijk om te geloven dat het allemaal nep was.Ik heb er veel tijd voor nodig om meerder zaken op een rij te krijgen.

De tijdsintervallen tussen de momenten van bewustzijn en hallucineren worden steeds groter. De moment van helderheid nemen toe, langzaam keer ik terug naar een staat of mind die wel prettig is. Ik ben erg bedroeft door het geheel er is geen sprake van een partystemming. Ik ben nu weer in staat om goed te zien en goed te coordineren, tijd om te gaan eten. Ik maak verse boterhammen en trek een Kriek open, alles smaakt me fantastisch. Het gaat steeds beter mijn gedachtengang is nog steeds erg vluchtig.
Ik heb iets tegen Blotje gezegd waardoor ze hevig van slag raakt, iets waar ikzelf eigenlijk geen besef van had. Ze mangelt me geest en tart me ziel, ik begrijp het niet, we drijven langzaam van elkaar af. Ze is psycholoog en probeert allerlei truuks en valkuilen op te zetten. De discussie laait op en langzaam ebt ie weg, Blotje doet weer lief en mij geest krijgt eindelijk weer rust.
Als Blotje lief is wil ze maar 1 ding ......

Over intense dingen gesproken .... 2CB, sex & neuqen gaan zeer goed samen. Ik ben kapot, mijn geest is erg moe, de hele schijndood heeft me compleet leeggetrokken. Ik ging douchen, de douche kop lag natuurlijk gewoon waar ie moest liggen. En ging daarna met mijn hond fietsen. Meteen als ik buiten kom merk ik dat de 2CB het kleurenspektakel niet ontwijkt. De 2CB trakteert me op een fijn uurtje natuur met scherpe kleuren en veel geluiden. Dus net zoals de lsd flink trippen op dat onbetaalbare witte poedertje. Toen ik thuis kwam heb ik nog meer gegeten en gezonde eetlust met vers brood, sla en tomaat.
Nog een jointje gerookt en nog even in bed gelegen helaas niet kunnen slapen maar dat kwam door Blotje. Pas in de namiddag ben ik gaan slapen .... geen katerig gevoel, zeer goede eetlust geen flashbacks.

De idelae drugs maar geen party-dope in mij ogen!!

De volgende keer 100 mg for sure ....

Groetjes en let goed op je weegschaaltje !!

Stonie Mahonie

2CB or not to be ..
laatste aanpassing door een beheerder
 
Uitspraak van verwijderd op zondag 9 september 2007 om 22:54:
ik ga van 1 lsdtrip 4 dagen uit mn plaat

Dat is onmogelijk.

Uitspraak van verwijderd op zondag 9 september 2007 om 22:54:
lekker/heerlijk die pep

Regelrechte rotzooi (N)


Uitspraak van 2CBeetjes op maandag 10 september 2007 om 10:30:
Waar koop je die supertrips ?

Indd :rot:
 
Uitspraak van 2CBeetjes op maandag 10 september 2007 om 10:30:
4 dagen is wel errug lang eh ....

ja da vond ik ook
lag op t laatst gewoon te janken in mn nest
en maar schreeuwen,dat ik t niet meer leuk vond
Uitspraak van verwijderd op maandag 10 september 2007 om 10:37:
Dat is onmogelijk.

is echt mogenlijk,ik ben erg gevoelig
Uitspraak van 2CBeetjes op maandag 10 september 2007 om 10:30:
Waar koop je die supertrips ?

die waren hier in eindhoven te koop
bart simpson
is wel weer n jaar of 10 geleden,maar mijn ervaring zegt me:NOOIT MEER
Uitspraak van verwijderd op maandag 10 september 2007 om 10:37:
Regelrechte rotzooi

dan breng t maar naar mij
ik vind pep helemaal te gek
laatste aanpassing
 
wat een gelul, je moet minder pep snuiven (Y)
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 10 september 2007 om 22:09:
wat een gelul

OOOOHHHHHH

Uitspraak van verwijderd op maandag 10 september 2007 om 22:09:
je moet minder pep snuiven

ben n partygebruiker
dus gebruik alleen *op party's*
heb je nog meer wijze raad?
duh
Back on topic pls !!!


To be or not to 2CB !!
misschien binnekort weer eens wat proberen ;) met lachgas kijken of ik de vraag der vragen weer kan op lossen ;) gheghe
 
Hey Stonie/Lysergine :D

Die stijl herken ik hier ook meteen!
 
Uitspraak van 2CBeetjes op dinsdag 11 september 2007 om 07:34:
Back on topic pls !!!

Yes Please,
 
stonie.....haha ik weet
gij bent nou zwaar uit oe plaat aant gaan,hoop dat je n fijne avond hebt.......hou je taai......X...........biancatjuuhh
ZET OE EIGUUHH!!!
40 mg in de metro .....

WARP 10 !!
 
kk ziek :O:S
 
Damn :D
Uitspraak van Marcel-o B) op zondag 8 juli 2007 om 17:04:
maar je was dr zo aan, dat je nieteens kon lopen?

Heb ik ook wel gehad met een vrij extreme bad trip van paddo's...

Ontopic... vrij extreme hoeveelheid idd.

Mooi beschreven dat wel!
nou die LD 50 is alweer een poosje terug, soms krijg ik er de rillingen van ... sommige nasty detials komen steeds duidelijker terug in mijn herinneringen.
Het belangrijkste punt is nog steeds niet ontplopt, het moment waarop ik dacht dat ik mijn aller liefste hond iets had aangedaan.
Het komt maar niet terug, wel heb ik de pijn samen met iemand kunnen ervaren, zij had laatst een badtrip waardoor ze het zelfde voelde waardoor ik het verloor. Een diep gat van verlorenheid, spijt en een gebroken hart.
Iets dat nooit meerr lijmen valt, een fout die niet meer terugdraaibaar is. Zoals een ongeluk dat je meemaakt, voor diegene die dat nog nooit hebben meegemaakt is dit moeilijk.

Je remt te laat bijvoorbeeld, en je beseft dat je er tegen aan gaat glijden.
Dat gevoel, de adrenaline, het 'te laat' gevoel waren toendertijd zo intens dat ik het begaf. Zelfs al liggen de woorden in me mond ik kan ze nog steeds niet vertalen.

Lo siento amigos la vida esta complicado.

2CB is alweer bijna op .... cry cry ...

Heb veel postieve reacties gehad maar sommige mensen voelen er niets van andere vinden het te veel. Sommige kenden het van vroeger sommige waren stomverbaasd, 2CB kun je dat spuiten ?
Ik heb er echt jaren van zitten dromen, ben nu ook echt klaar voor een serieuze upgrade naar 2c-I.

Raar volk die druggies hoor het is echt nooit goed genoeg.

Lutser
laatste aanpassing
 
Uitspraak van 2CBeetjes op maandag 24 september 2007 om 07:38:
40 mg in de metro .....

yeah baby yeah
Uitspraak van 2CBeetjes op maandag 24 september 2007 om 14:20:
2CB is alweer bijna op .... cry cry ...

stonie....alles komt goed
Zow das me ff een verslag, meestal begin ik niet eens aan zo'n lang verhaal maar deze las ik zo weg.

dat jij niet nokkie bent gegaan is me een wonder :P

maar wel super verslag!
 
Uitspraak van 2CBeetjes op maandag 24 september 2007 om 14:20:
Raar volk die druggies hoor het is echt nooit goed genoeg.

once you get into a serious drugs collection, the tendency is to push it as far as you can ;)
Lokatie: Amsterdam Metro + binnenstad + De Korsakov
Drugssoorten: Liquid unflushed LSD + 2C-B
Dosering: 1 Wiskey fles dop met unflushed Liquid LSD + 40 mg capsule 2C-B
State of mind: Craving for LSD and the Full Moon.
Maaginhoud: Tjap Toi 5 uur van te voren.
Tijd van inname: 22.00 Pm – 16.00 Pm
Datum: 23-9-2007
Aantal personen: 200
Sitters: 0

http://www.korsakoffamsterdam.nl/index_se.html

Na 30 minuten begint de 2C-B al in te slaan, ik moet goed kokhalzen maar hou alles binnen gelukkig. Als ik mijn spullen moet verzamelen overvalt de chaos mijn gedachten goed, nadenken is nu superlastig. Mijn checklist spookt door mijn hoofd het lijkt niet te lukken om hier ooit nog weg te komen. Eindelijk loop ik weg van huis, het is super weer. Droog en windstil de temperatuur is bijna zomers. Dat voelt extreem fijn aan op de 2C-B … de herfst is tenslotte begonnen.
Aangekomen bij de metro ingang beginnen de lampjes en de lichtjes flink op te fonkelen en te flikkeren. In de avond vallen dit soort dingen echt op, de roltrap omhoog is net een metalen walvissen bek, de fijne draden moeten mijn lichaam absorberen. Ik laat het toe, ik duik erin en laat me meenemen door de stalen walvis die door het landschap zwemt.
Als ik boven ben kijk ik uit over mijn wijk, waanzinnig, alles is nieuw ik zie ruik en hoor dingen die ik nog niet ken. De geluiden van de walvis boeien me, ik hoor echt van alles, de wielen die piepen over de rails. De luchtdruk van de deuren, als ik de Arena nader lijkt het net alsof we, de walvis en ik worden opgepeuzeld door het enorme hightech constructie perron.




De parkeerplaatsen achter de Arena lijken wel miljoenen lichtjes af te geven. Het zijn natuurlijk de natriumstraatverlichtingen die staan te pronken als een kerstverlichting. Het enorme ruimte schip ( de Arena ) heeft aangelegd om zijn lading stoute junkies op te halen en af te zetten op die vreselijke planeet waar die wormen leven. Daar moeten de die hard cravers de spijs winnen die de bevolking moet voeden.
De grote van het ruimte schip is echt collossaal en ik en het walvisje wij voelen ons nietig.
Ik lig, hang, zit half op de achterste bank, als een heroïnejunk uitgeschakeld, bezweet voorhoofd en ronddraaiende ogen.





De Rembrandt toren liegt er niet om, hoogste paal uit de stad, tjseemig wat trippen die lange palen hard, gigantische kerstbomen herijzen naast me. Spektakel voor de ogen, helaas heeft the metallic worm haast en staan we alweer op Amstel

Ondertussen duikt de metro als een gigantische metalen worm de aarde in, het doet me zo denken aan die film met die wormen die je op eten als ze je horen lopen over het zand.
Kan er ff niet op komen .. jullie weten wel Sciene Fiction film waar geen water is alleen spijs. Ze drinken hun eigen urine uit hun speciale vochtpakken. EDIT= The Dune !!
Back to the trip, eenmaal ondergronds gaat de telefoon. Ik weet niet eens waar ik hem heb verstopt en ben ook te laat met opnemen, het is de nachtzuster. We spreken boven gronds af op het Weesperplein. Ik ben vroeg dus ik ga akkoord, eenmaal uitgestapt meteen al spijt.
Dr. Doseerkoning kan gewoon de uitgang niet vinden, loopt wat rondjes … verdomme het is her ook veels te groot ik zie echt niet meer het bos door de bomen of zo iets. We zijn toch niet in Parijs, 2 fucking metrolijnen en zo’n absurd ingewikkeld station.
Radeloos overleg met de nachtzuster leidt tot en goede poging naar een badtrip maar helaas ik hang op en roep de hulp in van zo’n controleur. Onbegrijpend vraag ik hem heel simpel een uitgang aan te wijzen. Zo daar ging ik weer op pad, boven aangekomen zie ik Amsterdam voor het eerst op de 2C-B.
Zullen de toeristen dit ook zien als ze de weed joint hebben gerookt na aankomst ?
De amstel ligt er kalm bij alle lichtjes weerschijnen daarom ook in het oppervlakte. De Philips toren laat zich dominant vertegenwoordigen, de complete view is adembenemend.




Zo’n ziekelijk ansichtkaartje die iedereen verstuurd walgelijk mooi. Laat ik nogmaals melden, het is perfect trip weer, de maan is super scherp en de wind is er niet, geen wolkje aan de lucht.
De nachtzuster wacht bovengronds, ik ben zo blij als ik haar zie. Ze ziet er wel vreemd uit maar het is echt mijn nachtzustertje, ik ruik even aan haar voor een bevestiging. Dus lopen we samen naar haar hospitaaltje, waar ze me een koffie en een broodje gaat aanbieden. Ik volg braaf ik ben te vroeg en ze brengt me straks weer naar de juiste tram want ik moest toch overstappen volgens mijn reisplanster. Zo gezegd zo gedaan, uiteindelijk zit ik weer helemaal weg te spacen in de tram. Ik moest eerst nog stempelen altijd lastig betalen en doen maar het lukte.
Ik moest een aantal haltes aanhouden, maar wist totaal niet waar de Lijnbaansgracht zat.
Veel te vroeg stapte ik uit, maar ik vond het fantastisch. De zwarte contouren van de gebouwen staken zo mooi af met de het heldere universum dat belicht werd door de maan.

De Korsakov ….

Normaliter hangt hier allemaal van dat donker geklede punkerige Gotic-achtige ‘ schorem’ rond. Aan de deur staat een ruige bonk en een ruige bonkin, met veel zwart en veel metaal die in het lichaam verwerkt zijn. Hier komen de freaks, de exhiles, de excentriekelingen denk ik. Voor mij de eerste keer, ik word niet gefouilleerd, ik mag zo doorlopen. Een ruige bar, veel zwart veel donker, oud afgetrapt interieur, een kleine ingang een lang pad naar achteren halverwege een trap naar boven waar een 2de floor is ingericht. Beide hebben een lange bar, het geluid is mellow niet onaangenaam. Mijn oren zijn kapot door het niet dragen van de juiste bescherming, nu moet ik de boete betalen. Doofheid wordt omgezet in een levenslange piep in je oren, oordoppen zijn vereist als de decibels me killen. Maar hier is het goed gemoedelijk de muziek irriteert me gelukkig niet en ik mag naar buiten op de gracht om vrijblijvend adem te halen. Dus ik bel de nachtzuster om te zeggen dat ik blijf. Het duurt niet lang voordat ik de jarige heb gevonden, als ik hem een grammetje kristallen wil aanbieden zegt ie heel lauw: MDMA doe ik echt nooit only LSD. Teleurgesteld bedenk ik een noodplan, ik ruil het voor iets anders om. Als ie over de pep begint en wat voor vreemd spul dat was weet ik genoeg hij zou wel erg blij zijn met een grammetje pep. Helaas niet bij me de volgende keer dan, ondertussen begint ie een verhaal over zijn unflushed lsd, en giet een dopje vol. Gretig drink ik de wiskey dop leeg, ik schrok ervan de lsd zat in de drank, ik verafschuw sterke drank, dus ik kokhals meteen en ren naar de bar om de geunflushed lsd te flushen met sinas. De sinas blijft overigens de beste sap op de lsd lijkt wel voormij. Ik vroeg nog aan Ruud hoeveel mics gaan er in een dop ? Genoeg zegt ie … ik wou toch graag weten waar mijn enkele reis walvis nou precies heen gaat Ruud. Hij lacht, jij kan het hebben !!

Vandaag heb ik een doel … ik wil surfen op de badtrip. Ik wil de badtrip gaan opzoeken en deze omzetten in een positieve vibe een vibe die ik niet onder controle heb maar die wel over fijne positieve dingen gaat. Dus zoek ik de grens op van leipheid, paniek en benauwte !!

De Korsakov is een uitverkorenen plek om die acid frenx op te zoeken.
Het is er donker benauwd druk en warm .. no exit, no escape. Ik loop na de sinas naar buiten en ga op zoek naar Ben Cohen de beste shawarme dealer in Town. Hij tovert een pita vol met vlees en ik eet hem langzaam maar respectvol op wat een genot. Geen saus nodig bij deze shawarma boer, het sappige kosjere vlees zoekt zijn weg naar mijn Vortex mini orgasme spatten uiteen in mijn gehemelte. Een 2de broodje lijkt me echt hemels maar toch besluit ik later terug te komen. Ze zijn tot laat open dus dat moet lukken. Als ik terug loop voel ik de lsd over me heen kruipen over de 2C-B heen. De gracht vervormt hevig de pandje dansen met me mee.



De deur is plots nog kleiner geworden en ik stort me in het hol van de duivel.

De Korsakov …..

Het hele volk lijkt wel present te zijn, een grote lobbyfeest. Mijn Portugese, Griekse, Italiaanse, Engelse en Hollandse vrienden zijn er. Wel grappig ik kom alle elementen tegen die mijn tattoo vertegenwoordigen. Het brengt me in een nog betere moed, ondertussen verken ik het hol, er is helemaal achterin een klein bankje waar ik op kan crashen. En een steile trap loopt naar boven daar is en mini balkonnetje. Alles is hevig gedecoreerd fluor overheerst en er hangen een aantal doeken en een aantal borduurwerken geweven met fluor draad. Al met al zeer rijkelijk, er zou in de toekomst best wel een lasertje bij kunnen met wat rook. Ik besluit boven in op het balkonnetje wat af te koelen de liquid slaat hard in en ik zweet echt als een zeehond in en een woestijn.



Ik kruip naar boven en plant mezelf in de meest spooky creapy darkcorner there is. Op een afgekloven barkruk begeeft mijn thermosstatische beveiliging het … ik overloop van het zweet en trek mijn T shirt uit. Ik heb het benauwd en warm, ik drink de sinas veels te snel op waardoor ik lang zonder zit. Mijn zicht is zoals altijd goed belabberd alles danst golf en trillt om me heen. De fluorheaven kicked hard in er hangt van alles, in het midden boven de dans een ronde hoelahoep met aan twee zijdes een vierkant piepschuime blok, het lijken planeten maar ze zijn vierkant. Het geheel draait rond. Vanuit vier hoeken komen er visnetten naar voren niet met net maar met blauw fluorescerend doek er staan blowers op gericht zodat alles goed in vorm blijft. Aan de muren hangen doeken en borduur werken in totaal 6 borduur werken denk ik en boven en in de lange gangen meerdere tripdoeken. Alles doet het goed de muziek is fantastisch deze club dj’s draaien uit passie.
Zijn allemaal zwaar GOA en Psy trance freaks, het volk gaat hard ik vraag me af hoeveel % er op de LSD flowed. Hoelang ik hier verga is me niet duidelijk tijd is een oneindig gat geworden, een zwart gat waar je nooit meer uit komt.


Het valt me op dat er constant mensen uit de muur komen lopen, ik snap het niet en ik ga kijken wat daar zit. Het was een dikke zware deur, ik trek hem open en plots sta ik in de andere ruimte, de andere verdieping. Fantastisch een ander decor maar vooral een veel zachtere beat. Lekker smooth and groovy maar toch nog steeds psy en goa achtig.
Een klein dans vloertje en de lange bar met een pad naar achter waar een flipperkast staat die overigens onmogelijk lijkt te overwinnen. Ik kijk aandachtig naar alle lampjes en poortjes en dingen die de kast bieden … flipperen op de lsd zou het kunnen ?
Naast de flipperkast zit de gardrobe ik lever me jackie in, ik heb een trippend rugzakje om en ik voel me echt opgesloten in een dwangbuis. Zelfs je kleding kunnen je trip beïnvloeden.



Het wordt maar drukker en drukker en ik krijg ondertussen visioenen van Ben. Via telepathie stuurt hij me allerlei menukaarten en ik besluit om opnieuw naar Ben te lopen, ver is het niet. Als ik langs de glimmende grachten loop zie ik de Texaco daar is koffie en daar is voedsel voor het geval Ben al dicht is. Helaas is Ben al dicht dus het is na 3 uur geweest dus ik loop meteen door naar de pomp en scoor een broodje krab met een kop koffie. De automaat kijkt ma aan alsof ik hulp nodig heb, de man achter de kassa heeft het al in de gaten, weer zo’n bedwelmde mongool die niet kan denken. Hij schreeuwt door het glas dat ik wel op ‘start’ moet drukken duhhhh !!
Ik wil jou wel is zien rondlopen op de LSD …. Wedden dat je het niet trekt denk ik een beetje geïrriteerd …

Tevreden loop ik terug, mijn maag moet het er mee doen, als ik voor de deur sta praat ik wat met de uitsmijter. Uit het niets trekt ie een potje medicijnen en wijst me heel duidelijk aan wat er op het stickertje staat: Dexedrine …. Echt ongelooflijk sommige mensen hebben altijd mazzel. Hij verteld me dat het bij hem helaas anders werkt, hij werd er rustig van wij zouden er van gaan jumpen. Jam jam dexetrine tabletten op recept.
Als ik weer binnen sta is het prop vol … het is een gratis feest de parasieten trekkken er massaal voor uit. Niet voor de jarige vrees ik meer voor het gratis onderdak. Maakt niet uit, de meest bizarre creaties zijn voorbijgekomen.

Een aantal types op een rij:

Zware Gothic boys & girls,
Zware punkers,
Zware rockers,
GOA’s
Wannabee GOA‘s
Hippies
Zwervers
Een handvol losers.
1 Anita, met haar glimmende tasje en haar zwarte pantalon met deftige glansschoentjes eronder.
Een 4 tal zwaar opgemaakte predators, met enorme gekleurde haartooien en duidelijke opvallende make-up stijlen. Ik moet er niet te lang na kijken ik vind ze doodeng. Ze zijn niet herkenbaar als mensen in mijn ogen. Eentje heeft een slangenpak aan in een overkomende kleur met de haartooi. Het zijn de predators die uit het Arena ruimteschip komen op zoek naar stoute junkies om hun endorfine uit hun Vortexen te zuigen en door te verkopen als dope op hun eigen planeet. Endorfine hunters use junkies .. while they LD50 = OD the victim, they extract the adrenaline. Een van hen is een mengsel van een shemale en een predator, of het een hij of een zij is kan ik ook niet uitmaken. Het haar mist deze predator heeft nog een normaal kapsel. Zijn gladde latex kleding en zijn make- up trippen hard. Zelf zou ik me niet zo vertonen maar ik ben iedere keer weer blij als ze er zijn. De freaks, de exhiles ….. i need them they trip my mind so hard.
Ondertussen zie ik iemand die me dierbaar is, het is de artiest die mijn tattoo heeft gezet.
Hij herkent me meteen en ik laat hem uiteraard meteen mijn arm zien. Het is nu 3 jaar terug en de tattoo is mooi tot rust gekomen. We praten en lachen over toen, ik had namelijk 6 tubes Lidocaine nodig om over die naald en de pijn heen te komen. Zelf zit ie helemaal onder de tattoos en toont ie trots zijn nieuwste body inplant. Een diamant op zijn boven pols. Je ziet en voelt de steen maar hij laat niet los, hij steekt er oppervlakkig bovenuit. Mega weird, dat het niet gaat ontsteken want als je blijft haken dan moet het wel een probleem opleveren. Ik excuseer me en ga op zoek naar dat bankje, het staat backstage maar ik kruip erheen en settle mezelf.

Betere plek is er niet, met een koud sinasje trek ik een joint en steek hem aan. Mijn wiet was op en nu moest ik een noodzakje opentrekken en de smaak valt me zo erg tegen ik baal als een stekker, ik moet dus de hele avond deze Roosendaalse bocht roken. Ik hang hier nog een dik uurtje en praat met wat andere mensen, een coke freak uit Israël trekt zijn cokebal naast me en bied me een snuifje aan, ik trek een vies gezicht en hij begrijpt het niet, niemand zegt nee tegen free coke. Ik leg hem uit dat de LSD mijn favoriet is, coke is niet voor mij. Later komt er een Indiaan naast me zitten 2 meter hoog maar zeer aardig we discussiëren over kraken en antikrakers, mijn droom is een fabriekshal te kraken leg ik hem uit. Gewoon doen man, je kan het, zegt ie met overtuigende ogen. Ondertussen vraag ik me af hoe laat het is, het gaat hier nog lang door maar ik verlang naar huis. Naar de Buddha Bar, de hond, de maan, en het eten ….. de eerste metro gaat pas om 6.16 Am.
Het is een 20 minuten lopen naar CS ik neem afscheid van iedereen en zet mijn looppas in.

De straten zijn verlaten, ik ben alleen, de kou trekt in me en ik doe alles goed dicht van mijn kleding. Het marstempo warmt me wel op, ondertussen fantaseer ik over verse harde warme broodjes met warm vlees en satésaus, een glas melk en een verse echte cappuccino. Alles is dicht wat een kut stad, zelfs de duiven krijgen hier te vreten en ik mag verhongeren. De Dam en het Rokin zijn een lust voor het oog, tjseemig nu pas merk ik dat ik harder trip dan ooit. Amsterdam by night is nice, but Amsterdam on the LSD is goddamn amazing awsome bloody trippy. Ik blijf maar om me heen kijken, er zijn zoveel lichtjes om me heen. Als ik CS nader besluit ik meteen te gaan zoeken naar een croissanterie of zo iets er is alleen een AKO ding open en ik baal op de terugweg rook ik toch echt verse warme broodjes. Dus ik wandel terug naar de metro en passeer op nieuw de verse broodjes geur. Ik zoek, ik volg mijn neus en ik vind een zaak die nog gesloten is maar ik kan wel zien dat er een vrouw broodjes smeert. Ach mevrouw ik verhonger kunt u aub een broodje verkopen. Nee ik ga niet open mijn collega’s zij er niet, dus ik wacht. Ik kan haar wel schieten, fucking egoist. Ik ga er ook niet op wachten mij metro komt over 10 minuten dus ik spurt naar beneden terug de maag van de walvis in. De rust op het station is heerlijk het is er koel en ik overloop weer mijn marstempo doet me lichaamtemperatuur enorm stijgen en ik moet tot op het T Shirt gaan strippen iedereen kijkt me aan. Het moge duidelijk zijn hij is ver heen. Nou en ?! Stelletje luizen, ga wat doen ga naar je werk of zo, maak jezelf nuttig voor de maatschappij.
Er zwermen allemaal fruitvliegen en muggen om me heen alsof ik de duivel ben. Ik staar wat voor me uit voel me heerlijk een beetje hongerig maar we redden het wel naar huis.
De grote ogen van de worm kijken me aan, zijn rode karperlippen zijn gesloten, het is lijn 54 die moet ik hebben ik ga weer achterin zitten en observeer alles om me heen.
Langzaam glijdt de metalen worm naar huis, station voor station opnieuw langs de lichtorgels van de Amsterdam, De Philips Toren, De Delta Lloyd, De Bajes, De Arena, adembenemend, aangekomen op het metrostation trekt de lucht blauw aan. De zon komt op en het is prachtig helder weer. Alles trekt langzaam in het pastel kwadrant aan. Ik ga sneller lopen ik wil met de hond nog even na genieten van alles voordat ik ga floaten.

Het is nu 07.00 Am en ik loop door het vertrouwde park heerlijk om me heen te kijken, de hond is helemaal gelukkig dat ik er weer ben. Ik mis haar altijd vreselijk op de LSD, trippen zonder haar is eigenlijk altijd minderwaardig dan met. Alles is zo helder maar toch zo vaag, het gras is gemaaid ik kan de geur erg sterk ruiken.
Als we weer thuis zijn verzorg ik de hond en gaan ik naar boven en steek ik alle kaarsen aan en maak ik de slaapkamer extra trippy door wat wierook en de Buddha Bar 9 op te zetten.
Ik schrik 2 uur later wakker en begin als een robot aan mijn verslag, ik trip nog steeds das wel merkbaar als ik opnieuw met de hond buiten loop ben ik er verbaasd over hoe hard ik nog trip. Meestal is dat na het slapen echt weg, nu niet, ben ik eindelijk blijven hangen ?? Lekker goedkoop denk ik nog, en wat is een leven met zorgen ? Als je blijft hangen maak je je tenminste nergens meer zorgen over. Een mongool is altijd gelukkig weet niet eens wat huur betalen is ….

Er spookt van alles door mijn hoofd, ik besluit niet moeilijk te doen .. we trippen gewoon verder, ik steek meer wierrook aan en ik zet de juiste CD op … Nirvana Lounge.
Ondertussen bestook ik DF met comments want op de LSD ben ik een echte forumjunk !! De tijd verstrijkt, ik ben niet echt moe, de LSD voert me kennelijk nog wat adrenaline. De hele dag gaat het door, ik ga nog even naar de supermarkt, ik werk aan mijn verslag en ik ruim een beetje op en chat met wat ander dopeheads van DF. Om 16.00 Pm crash ik op mijn bed, om 19.00 schrik ik weer wakker. Als ik ’s avonds in de Pathe bioscoop op de Arena sta trip ik nog steeds hard. De trap omhoog lijkt een oneindig geheel, de gehele trap flikkert en fonkelt, de film vind ik echt doodeng er staat 90 minuten lang kippenvel op mijn huid en ik heb er een goede nachtmerrie van …

Do not enter room 1408 ….
The Dolphin Hotel New York.


Lutser
laatste aanpassing
Heerlijk verslagje weer:D

Zeer vet hoe gedetailleerd je je gevoel, gedachtes en gebeurtenissen verwoord.
Krijg gewoon zin in een tripje:)
 
WOW Stonie
weer n heerlijk verhaal
ben wel blij,dat ik t nu gelezen heb.....want.......JWT

die blauwe,nou nou,zo zo,saperdeflap
 
Wat een freakshow die korsakof, ik zou er al para worden met een pilletje op. Dus voor jou alleen maar lof en respect. Je zal wel een doorgwinterde LSD tripper zijn. Ervaring genoeg om te weten hoe je er mee om moet gaan.
Erg veelzijdige drugs als ik het zo lees. Daar is xtc helemaal niks bij.
Uitspraak van verwijderd op zondag 9 september 2007 om 22:54:
ah bah,nee man
ik ga van 1 lsdtrip 4 dagen uit mn plaat
das nie relaxt

dan moet je ook gewoon 1 zegeltje pakken en niet het hele vel
omg...:O

2-cb, 10 jaar terug vette trip gehad door die pillen!
3 stuks in een uur...(boorsma;)) weet je nog?:lol:
laatste aanpassing
 
Uitspraak van 2CBeetjes op zondag 8 juli 2007 om 16:54:
De dosis is gewoon een fout, een hele grote fout.
Ik heb er heel veel spijt van gehad.

Der Prutser
2cb is echt de meest kutte drugs die ik ooit heb gehad!! stond in een café en ik voelde me echt neit op mijn gemak!! Het ging een beetje de kant op van een bad trip, dus tja voor mij niet!!
ging bij mij het eerste uur ook niet lekker hoor!!.

het heeft ff geduurt,..maar toen tas en ik naar buiten gingen:O
kon de echte trip beginnen:P
@ Fup,

wie zijn schuld is dat dan ?


Van de 2C-B ... niet toch ?

2C-B is geen speelgoed dat had jij niet verwacht he, zomaar een sleutelpuntje snuiven en dan gaan huilen ?

Je moet de 2CB ook niet in een kroeg nemen.Goed afwegen en doseren en een goede setting creeren.

Lutser
Uitspraak van 2CBeetjes op zaterdag 29 september 2007 om 17:35:
Je moet de 2CB ook niet in een kroeg nemen.Goed afwegen en doseren en een goede setting creeren

het was in pil vorm, maar eenmaal buiten voelde ik me nog steeds neit echt op mijn gemak. zal wel aan mij gelegen hebben dan maar goed :)
@ Fup,

Was je nuchter ?
Was je vermoeit ?

Nam je te veel ?

Lutser
Ik was nuchter jah want ik reed en we gingen naar een kroeg waar het nooit echt leuk is binnen en ik had er maar 1 op
2-cb is lesmateriaal :respect: leert je dingen over t leven! mits je er goed mee om gaat!
Uitspraak van Fup op zondag 30 september 2007 om 15:29:
naar een kroeg waar het nooit echt leuk is binnen

waarom dan naar een kroeg waar het niet leuk is?? kun je de donder erop zeggen dat het dus geen leuke avond gaat worden,..al helemaal niet met 2-bc!!

weer een les geleert:)

dat soort pillen gebruik je juist in een relaxte omgeving;)
laatste aanpassing
Als je met 2cb al fout gaat, dan moet je het toch echt bij jezelf zoeken Les 1 voor de beginnende tripper zorg voor een relaxte omgeving
Uitspraak van :blinky: Lady-loco op zondag 30 september 2007 om 19:42:
dat zeg ik....

ff overheen gekeken sorry, maar het is zeker een goeie tip:)
Met 2CB en LSD leer je het grappenmaken snel af hoor.

Das geen speelgoed voor nitwits en dronkaards.

Het is geen coke dat je ff wegsnuift ....

2CB kan de geest goed raken ook op lage hoeveelheden.

Lutser
 
Uitspraak van Caspèr du Rouge op zondag 30 september 2007 om 15:41:
2-cb is lesmateriaal leert je dingen over t leven!

Mwa, dat vind ik wel meevallen eigenlijk. :) 2-CB is meer een lol-drug.
Dan moet je de dosis iets pietsie omhoog opvoeren ...

+ 20 mg ?

Lutsertje
 
Uitspraak van 2CBeetjes op maandag 1 oktober 2007 om 03:14:
Met 2CB en LSD leer je het grappenmaken snel af hoor.

Die combinatie mischien, maar 2cb alleen doet mij niet zo gek veel hoor :o Tuurlijk, hoe meer je neemt hoe erger/gekker het word, maar ik vind lsd toch echt een vak appart (Y)
 
Ik vind het juist heerlijk om 2-cb te doen op (illegale)goa/acid/tekno-feestjes maar dat is erg persoonlijk. Ik ken een paar mensen die er dan toch behoorlijk para van worden. Op paddo's zou ik het toch minder snel doen en LSD... daar begin ik nog maar even niet aan. Eerst dit aardse leven goed op de rails krijgen!
Uitspraak van verwijderd op maandag 1 oktober 2007 om 20:41:
Ik vind het juist heerlijk om 2-cb te doen

keertje afspreken gast :) zouden het deze zomer nog doen op een mooie dag maarjah weinig mooie dagen gezien ;)
Goed verhaal hoor. Erg levendig beschreven! Keep it commin but take it easy ;)
 
Uitspraak van Caspèr du Rouge op dinsdag 2 oktober 2007 om 10:27:
keertje afspreken gast

Komt goed sjef!
2 Cee Beetjes .....


alles komt goed ... gebruik je drugs met mate en geniet zoveel mogelijk.

Lutser
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 2 oktober 2007 om 17:40:
Komt goed sjef!

whaaah was weer vet gisteren :) gheghe echt geniaal getript :) maar hoe hopeloos kan je zijn als je geen ballonnetjes hebt ;) gheghe
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1435, 4024}
Wat kost dit spul nou eigenlijk? Want om eerlijk te zijn heb ik me qua harddrugs gelukkig nooit echt verder verdiept dan de bekende 3 8) Lijkt me in ieder geval een vrij prijzig grapje, aangezien je maar bar weinig nodig hebt zo als ik lees.
Uitspraak van Budburner op zondag 7 oktober 2007 om 18:48:
Wat kost dit spul nou eigenlijk? Want om eerlijk te zijn heb ik me qua harddrugs gelukkig nooit echt verder verdiept dan de bekende 3 Lijkt me in ieder geval een vrij prijzig grapje, aangezien je maar bar weinig nodig hebt zo als ik lees.

Ik koop het als ik per gram koopt voor rond de €250 , dit is wel getest en van zeer hoge qualiteit. En geloof me met een gram doe je echt super lang...
Een gram zuivere geteste 2C-B mag niet meer kosten dan die 250.
Het mag tussen de 200 en de 250 liggen.
Dan moet je nog een goede weegschaal aanschaffen en lege capsules.

1000mg : 25 mg = 40 trips van 25 mg.


Groetjes Lutser
 
Ik schaf vaak meer dan een gram (uiteraard zuivere) 2cb per keer aan en dan mag het echt geen 250 euro kosten hoor.. B)