Partyflock

Tiësto geeft exclusief concert op Schiphol

 
Forumonderwerp · 937081

Onderwerp is dubbel!

Tiësto geeft exclusief concert op Schiphol


AMSTERDAM - De Nederlandse top-dj Tiësto begint vrijdagavond zijn wereldtournee Elements of Life met een bijzonder concert in de nieuwe bagagehal op Schiphol. Fans van Tijs Verwest, zoals de dj in het dagelijks leven heet, kochten de afgelopen weken kaarten voor dit optreden zonder dat ze de locatie wisten.

De Brabantse dj presenteert tegelijkertijd het gelijknamige album Elements of Life, dat op 7 april uitkomt. Voorafgaand aan het concert maakte hij bekend dat hij 31 mei en op 1 en 2 juni wederom concerten geeft in het Arnhemse Gelredome.

Spektakel

Tiësto zei erg veel zin te hebben in zijn wereldtournee. "Het wordt een audiovisueel spektakel, waarin ik 'the elements of life', vuur, water, aarde en lucht, heb verwerkt." De elementen symboliseren voor hem het gevoel naar de basis terug te keren. "In deze snelle tijd van internet en mobiele telefonie is het belangrijk te weten waar je vandaan komt", aldus Tiësto.

De dj wilde zijn tournee in Nederland beginnen om te laten zien dat hij zich hier thuis voelt. "Ik wil in Nederland blijven wonen, dicht bij mijn familie en vrienden." Om praktische redenen koos hij voor Schiphol. Bovendien symboliseert de luchthaven zijn eigen vertrekpunt. Het is voor het eerst dat op Schiphol een concert wordt gehouden.

De wereldtournee Elements of Life zal ongeveer anderhalf jaar duren.

http://www.nu.nl/news/1011033/2101/Ti%EBsto_geeft_exclusief_concert_op_Schiphol.html

http://partyflock.nl/party/84736
laatste aanpassing