Partyflock
 
Forumonderwerp · 934229
­

Onderwerp is dubbel!

Zie "Wat Zero Tollerance??!!??" voor eenzelfde onderwerp.
Met ongeloof heb ik de verhalen gehoord over de controles op de flockers party, drugshonden, mensen die omdat ze een joint bij zich hadden lange tijd zijn vastgehouden, dosier opgemaakt met foto's en al...Helaas is dit nu een trend aan het worden, want dit is niet het enige feest waar dit gebeurt.

Ik kan ik maar 1 ding zeggen en dat is -> hypocrisie ten top!

MDMA (pil) niet-> maar sigarette wel?
GHB niet-> alcohol wel?
Wel wied verkoop via koffieshops-> maar inkoop of teelt verbieden?
Wel paddestoelen in smartshops verkopen-> maar LSD verbieden?

En dan maar niet verder te spreken over ons zogenaamd gedoogd beleid, waarvan de regels keer op keer ter plekke worden bepaald, en waar zelf gemeentes onderling in nederland eigen ideeen en recht toe passen...

Kijk voor de grap eens in het volgende dossier...

http://3voor12.vpro.nl/dossiers/dossier/30656287

Even samenvattend, wij zijn met dit kleine landje een van de meest tolerante landen geweest op deze wereld. Een voorbeeld functie! En daar begint nu heel snel verandering in te komen. Niet alleen op het gebied van drugs maar ook vele andere zaken.

En met welke reden? Er zullen altijd mensen blijven die genotsmiddelen zoals alcohol tabak of "drugs" (genotsmiddelen zonder BTW..) zullen misbruiken, voor deze mensen hebben regels ook geen zin omdat deze personen zich dan aan wat anders zullen vergrijpen.

Laat mensen vrij in hun keuze tot op een zekere hoogte dat men elkaar niet hindert, respecteer elkaar. Een regering moet informeren, stimuleren, en soms ja reguleren. Nederland heeft het met zijn drugsbeleid uitstekend gedaan, veel landen proberen daar schichtig een voorbeeld aan te volgen,wat door hun huidige normen en waarden vaak bemoeilijkt word.

Maar nu, ben ik niet meer trots op het beleid in dit land. Politie die met veel machtsvertoon razzia's houdt, de normale partygangers die af en toe recreatief drugs gebruikt intimideert, mensen die iets bij zich hebben behandelen als criminelen. Waar men nu mee bezig is te gek voor woorden. Als er een duidelijk beleid hiervoor is dan ala..maar dat is er dus niet...en dus neemt nu de politie het recht in eigen handen om dit soort feesten te vergallen.

Wij stonden bekend om onze tolerantie, over het in elkaars waarden laten, dat was een onderdeel van onze normen en waarden. Gaat straks onze buurman bepalen en zeggen wat wij wel of niet mogen doen?

Wat nou "samen" Jan Peter Balkende?! dat werkt door middel van tolerantie. Iets wat we steeds minder en minder lijken te hebben....
moet je het er nou 2x opzetten
laatste aanpassing
1 x is genoeg (y)
Heeeee 8) 8)

Ik vind het helemaal niet interessant! 8):cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 1 maart 2007 om 22:08:
interessantd

:/
Hee dat had ik direct verbeterd 8)
Uitspraak van verwijderd op donderdag 1 maart 2007 om 22:11:
Hee dat had ik direct verbeterd

haha maar ik was je voor :lol:
Uitspraak van Three op donderdag 1 maart 2007 om 22:22:
haha maar ik was je voor :lol:

Ja stom :$ 8)