Partyflock
 
Forumonderwerp · 934226
­
Met ongeloof heb ik de verhalen gehoord over de controles op de flockers party, drugshonden, mensen die omdat ze een joint bij zich hadden lange tijd zijn vastgehouden, dosier opgemaakt met foto's en al...Helaas is dit nu een trend aan het worden, want dit is niet het enige feest waar dit gebeurt.

Ik kan ik maar 1 ding zeggen en dat is -> hypocrisie ten top!

MDMA (pil) niet-> maar sigarette wel?
GHB niet-> alcohol wel?
Wel wied verkoop via koffieshops-> maar inkoop of teelt verbieden?
Wel paddestoelen in smartshops verkopen-> maar LSD verbieden?

En dan maar niet verder te spreken over ons zogenaamd gedoogd beleid, waarvan de regels keer op keer ter plekke worden bepaald, en waar zelf gemeentes onderling in nederland eigen ideeen en recht toe passen...

Kijk voor de grap eens in het volgende dossier...

http://3voor12.vpro.nl/dossiers/dossier/30656287

Even samenvattend, wij zijn met dit kleine landje een van de meest tolerante landen geweest op deze wereld. Een voorbeeld functie! En daar begint nu heel snel verandering in te komen. Niet alleen op het gebied van drugs maar ook vele andere zaken.

En met welke reden? Er zullen altijd mensen blijven die genotsmiddelen zoals alcohol tabak of "drugs" (genotsmiddelen zonder BTW..) zullen misbruiken, voor deze mensen hebben regels ook geen zin omdat deze personen zich dan aan wat anders zullen vergrijpen.

Laat mensen vrij in hun keuze tot op een zekere hoogte dat men elkaar niet hindert, respecteer elkaar. Een regering moet informeren, stimuleren, en soms ja reguleren. Nederland heeft het met zijn drugsbeleid uitstekend gedaan, veel landen proberen daar schichtig een voorbeeld aan te volgen,wat door hun huidige normen en waarden vaak bemoeilijkt word.

Maar nu, ben ik niet meer trots op het beleid in dit land. Politie die met veel machtsvertoon razzia's houdt, de normale partygangers die af en toe recreatief drugs gebruikt intimideert, mensen die iets bij zich hebben behandelen als criminelen. Waar men nu mee bezig is te gek voor woorden. Als er een duidelijk beleid hiervoor is dan ala..maar dat is er dus niet...en dus neemt nu de politie het recht in eigen handen om dit soort feesten te vergallen.

Wij stonden bekend om onze tolerantie, over het in elkaars waarden laten, dat was een onderdeel van onze normen en waarden. Gaat straks onze buurman bepalen en zeggen wat wij wel of niet mogen doen?

Wat nou "samen" Jan Peter Balkende?! dat werkt door middel van tolerantie. Iets wat we steeds minder en minder lijken te hebben....
:respect:
mag ik u compilmenteren met deze mooie woorden :respect:

ik heb hier niets meer aan toe te voegen
laatste aanpassing
Uitspraak van G en M op donderdag 1 maart 2007 om 21:49:
Wij stonden bekend om onze tolerantie, over het in elkaars waarden laten, dat was een onderdeel van onze normen en waarden.­ Gaat straks onze buurman bepalen en zeggen wat wij wel of niet mogen doen?

we stonden ook bekend om onze criminaliteit, dat je in Amsterdam al beroofd wasd van je spullen voordat je uberhaupt uit de trein was gestapt.
Iedereen is aan de drugs in nederland, kan het wel begrijpen.

wel jammer op zich, kan me nog herinneren dat je in de energiehal gewoon je pillen liet testen
Uitspraak van KETA-MOLE !!! op donderdag 1 maart 2007 om 21:58:
mag ik u compilmenteren met deze mooie woorden

ik heb hier niets meer aan toe te voegen

:respect:

dus ik was niet de enige die dit opvalt:(
:respect:

Ik ben het helemaal met je eens. Het nieuwe kabinet gooit alles kennis en energie die er in het nederlandse drugsbeleid is gestoken in een keer weg. Nederland staat bekend om het lage aantal drugsverslaafden, iets om echt trots op te zijn. Maar jammergenoeg ziet onze christelijke regering dat niet.
Uitspraak van G en M op donderdag 1 maart 2007 om 21:49:
MDMA (pil) niet-> maar sigarette wel?
GHB niet-> alcohol wel?
Wel wied verkoop via koffieshops-> maar inkoop of teelt verbieden?
Wel paddestoelen in smartshops verkopen-> maar LSD verbieden

Debiele vergelijking. :yes:
En waarom vind je dat mevrouw erg vaag, kan je het beargumenteren? Dan kan ik misschien ook iets van jou leren.­
Stem voortaan niet meer op christelijke partijen, die beginnen altijd met dit gezeik
Altijd dat gejank over euthanasie, abortus, drugsbeleid, en zelfs koopzondagen
Uitspraak van B*witched op vrijdag 2 maart 2007 om 13:42:
dus ik was niet de enige die dit opvalt

nee bij lange na niet :S
je hebt wel gelijk, maar die vergelijkingen slaan nergens op.­
Gewoon alles legaliseren, gecontroleerd verkopen en afspraken maken over hoeveel drugs je bij je mag hebben.­ Zo pak je het straatdealer probleem aan en weet je zeker dat er geen vervuilde of slechte drugs bij de consument terecht komt.­ In feite is het allemaal harddrugs en is het allemaal even slecht al wil de mens graag geloven van niet door wiet leuke naampjes als softdrugs te geven en sigaretten en alcohol wel te legaliseren terwijl dat juist de gevaarlijkste drugs zijn.­ Als iemand wil gebruiken doet ie dat toch wel dus kan je er beter voor zorgen dat de consument de drugs zuiver krijgt en goed geinformeerd is dan dat ie het op de hoek van de straat ergens moet gaan zoeken, legaliseren dus!.­
laatste aanpassing
ik heb vanavond al bijna een piond dropjes gegeten
Uitspraak van Psychisch op dinsdag 6 maart 2007 om 17:32:
Als iemand wil gebruiken doet ie dat toch wel dus kan je er beter voor zorgen dat de consument de drugs zuiver krijgt en goed geinformeerd is dan dat ie het op de hoek van de straat ergens moet gaan zoeken, legaliseren dus!.­

Helemaal mee eens..:Dmaar dan word et wel allemaal een stuk duurder..:(