Partyflock

Algemeen 2C-* topic

 
Forumonderwerp · 800487
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr.­ weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Heeft er iemand hier ervaring met 2C-D icm 4-fa of Mdma?
Schijnt effecten van andere drugs te versterken aldus shulgin zelf.­
Uitspraak van Stan' op vrijdag 29 augustus 2014 om 16:25:
Is 2cb nog inde smartshop verkrijgbaar?

Nee
Vanavond mooi een tripje 25i gepland zal wel weer een mooie avond worden.­
Gistermiddag samen met nog iemand onze eerste keer 2C-B gedaan, de blauwe 3D-hartjes die ik hier een tijdje geleden postte. Tegen kwart voor vier 's middags nam hij 1 (12 mg) en ik anderhalf (18 mg) Voordat we echt wat voelden waren we een uurtje verder en tegen vijf uur zijn we een parkje ingelopen, waar de zon prachtig door het bladerdek scheen en mooie schaduwen maakte op de grond. De ondergrond golfde lichtjes en de schaduwen golfden door elkaar heen als water, al zag je dat pas als je een tijdje focuste. Toen we weer binnen waren tegen half zes heb ik het laatste halfje nog genomen. Verder waren de visuals vlekjes op de muur in patronen en dat randen lichtjes begonnen te golven. Ik vind het een erg 'makkelijke' drug, truffels bijvoorbeeld, vind ik erg intensief en vaak snap ik nergens meer wat van, maar dat was nu niet het geval. Met elkaar praten ging zoals normaal en zelf dacht ik ook nog als normaal. Puur het warme gevoel wat ik met XTC ook heb en wat visuals, erg leuk. Wat wel een nadeel was dat het erg kort duurde, na 4 uur waren we er beide weer helemaal uit.. Volgende keer begin ik met twee, want de visuals hadden wat heftiger gemogen van mij :) Over de duur van de trip: Kun je deze goed verlengen door na een uur of twee uur nog een extra te nemen? Of kun je dan beter een andere 2C variant proberen, zo ja welke? (Die qua visuals en feeling wel ongeveer hetzelfde is.) Al met al een super leuke eerste ervaring. :D
Uitspraak van Egbier op zondag 31 augustus 2014 om 15:01:
Over de duur van de trip: Kun je deze goed verlengen door na een uur of twee uur nog een extra te nemen? Of kun je dan beter een andere 2C variant proberen, zo ja welke? (Die qua visuals en feeling wel ongeveer hetzelfde is.­

Verlengen kan goed dmv bijnemen, komt je piek weer terug. Elke 2-c heeft zo zijn eigen 'smaakje', wil je écht lang trippen en wat heftiger, kun je kijken naar 2-ce, echter zijn de kleurtjes wat minder fel dan bij 2cb. 2c-c is voor mij een erg kalmerende 2c, 2c-d wordt veel gebruikt voor combineren met andere middelen en 2ci is nog minder mindfuck dus kan goed op feestjes. dan zijn er nog de 2c-t-x's maar daar heb ik zelf geen ervaring mee. als laatste is er nog 2cp maar dat is voor de ervaren trippers, kan nogal heftig en donker worden voor wat ik gelezen heb.


Uitspraak van AkaDyson op zaterdag 30 augustus 2014 om 10:21:
Vanavond mooi een tripje 25i gepland zal wel weer een mooie avond worden.­

Reportje? Overigens hoort t eigenlijk niet thuis in dit topic, gezien de NBOME's (of NBOH's) niet 2c's zijn.
Uitspraak van 2Crew-Blue op woensdag 3 september 2014 om 12:50:
Overigens hoort t eigenlijk niet thuis in dit topic, gezien de NBOME's (of NBOH's) niet 2c's zijn.­

25i-NBOME is een afgeleide van 2C-I :p

Hoe zit het met bijnemen van 2C-B om het effect iets heftiger te maken als het nodig is? Ik ben van plan om vrijdag voor het eerst op een feestje 2C-B te nemen. Heb bewust voor dat feestje gekozen, gezien ik de locatie ken, niet te groot is en als het te druk wordt kan ik daar op het balkon staan, in de chillout in de banken zitten of zelfs even naar buiten om een rondje door de stad te lopen.

Ik vind normaal 1,5 nijntje thuis lekker gaan, maar 2 is perfect. Had eigenlijk in gedachten om nu op dit feestje 1 nijntje te slikken. Als ik niet echt trip maar wel wat vager wordt vind ik het ook prima. Maar als ik er bijna niks van merk of nog wel iets heftiger mag, heb ik er dan wat aan om een half nijntje bij te nemen of gaat het vooral ook om de startdosis?
Uitspraak van 2Crew-Blue op woensdag 3 september 2014 om 12:50:
Reportje? Overigens hoort t eigenlijk niet thuis in dit topic, gezien de NBOME's (of NBOH's) niet 2c's zijn.­

Ben niet zo'n schrijver haha maar als ik eens tijd heb zal ik wat in elkaar proberen te flansen was in ieder geval een geweldige avond.
En zoals D-Nial zei is 25i een analoog op 2c-i de hele nbome en nboh serie.
Uitspraak van D-Nial op woensdag 3 september 2014 om 14:03:
Ik vind normaal 1,5 nijntje thuis lekker gaan, maar 2 is perfect.­ Had eigenlijk in gedachten om nu op dit feestje 1 nijntje te slikken.­ Als ik niet echt trip maar wel wat vager wordt vind ik het ook prima.­ Maar als ik er bijna niks van merk of nog wel iets heftiger mag, heb ik er dan wat aan om een half nijntje bij te nemen of gaat het vooral ook om de startdosis?

Ik heb op een Drum n Bass feestje een keer één nijntje gedaan icm met een aantal bier, maar daar merkte ik niet echt veel van en het had zeker wel wat heftiger gemogen. Misschien had ik toevallig een wat lager gedoseerd nijntje maar ik denk dat je met 1,5 nijntje zeker niet te hoog zit, tenzij je er veel bij gaat zuipen :P

Ik had trouwens best wel last van de bodyload. Ik moest echt wel even weg van de muziek en gaan zitten, dit had ik niet echt verwacht van één nijntje maar misschien speelde het bier hier ook een rol in.
Uitspraak van Prurient op donderdag 4 september 2014 om 00:33:
Ik had trouwens best wel last van de bodyload.­ Ik moest echt wel even weg van de muziek en gaan zitten, dit had ik niet echt verwacht van één nijntje maar misschien speelde het bier hier ook een rol in.­

Bodyload vind ik opzich niet heel erg, heb ik ook een keer van pillen gehad maar ook vaak zat alleen met bier, maar vermaak me zittend of hangend ook altijd wel prima met de juiste muziek. Scheelt dat het techno is, daar kan ik ook prima rustig op mn stoel naar luisten. Zodra ik DnB luister willen mn hersenen dat ik helemaal los ga haha. Was het lang dat je ging zitten? Heb natuurlijk ook geen zin om de hele avond bij mijn vrienden weg te blijven :p
Ik krijg hier weer zin in :D
Alleen ik zie dat er voornamelijk pillen in omloop zijn met dit goedje.. is poeder tegenwoordig zo lastig te krijgen?
In principe boeit het me niet maar die spreiding is gewoon vervelend.. 3 nijntjes is voor mij een minimale trip (24mg) of compleet de weg kwijt (36mg).
Ik vind 30mg persoonlijk het lekkerst, alles daar boven vrij heftig.
Uitspraak van D-Nial op donderdag 4 september 2014 om 00:50:
Was het lang dat je ging zitten? Heb natuurlijk ook geen zin om de hele avond bij mijn vrienden weg te blijven :p

Was denk zo'n half uur à drie kwartier, dus het viel wel mee. Het kan ook goed zijn dat jij er helemaal geen last van hebt hè! Bodyload ervaart iedereen anders. We gingen wel ff in een andere zaal dan de zaal waar de muziek was zitten omdat de onderbuiktrillingen niet zo goed samen gingen met het opgeblazen gevoel haha. De lasers waren wel voor een korte tijd wel onwijs tof (mede dankzij de 2cb denk ik).
Uitspraak van Kasperov op donderdag 4 september 2014 om 01:21:
Ik krijg hier weer zin in :D
Alleen ik zie dat er voornamelijk pillen in omloop zijn met dit goedje.. is poeder tegenwoordig zo lastig te krijgen?
In principe boeit het me niet maar die spreiding is gewoon vervelend.. 3 nijntjes is voor mij een minimale trip (24mg) of compleet de weg kwijt (36mg).
Ik vind 30mg persoonlijk het lekkerst, alles daar boven vrij heftig.

Dit vind ik ook jammer van de nijntjes!. Ook al is 36mg voor mij best lekker :D
Bedankt voor de uitgebreide reactie.­ 2C-i klinkt interessant, 2C-e ook wel.­ Hoe lang duren deze trips ongeveer? En als ik de dosis verhoog, duurt de trip dan ook langer?
Uitspraak van Egbier op vrijdag 5 september 2014 om 19:11:
Bedankt voor de uitgebreide reactie.­ 2C-i klinkt interessant, 2C-e ook wel.­ Hoe lang duren deze trips ongeveer? En als ik de dosis verhoog, duurt de trip dan ook langer?

Geen probleem, ik kan al je vragen beantwoorden, maar je kan ook even hier kijken. Hier staat een hele hoop informatie over alle verschillende 2C-'s. (Ik weet niet of ik deze link mag plaatsen, zo niet, kan een mod m dan verwijderen?)

http://drugsforum.info/2c-s/

En in dit topic staat een kort overzicht: http://drugsforum.info/2c-s/2c-s-t1826.html
Iemand bekend met blauwe ola's in hart vorm? Moet volgens de verkoper 2cb bevatten.­

Word volgende week naar tc gebracht.­
Uitspraak van Egbier op vrijdag 5 september 2014 om 19:11:
2C-i klinkt interessant,

6-8u gem.

Uitspraak van Egbier op vrijdag 5 september 2014 om 19:11:
2C-e ook wel.­

8-10u gem.

Uitspraak van Egbier op vrijdag 5 september 2014 om 19:11:
En als ik de dosis verhoog, duurt de trip dan ook langer?

Niet altijd perse, als je het tot in het extreme doorvoert uiteraard wel. Als je je 1e dosis verhoogd wordt het vooral intenser, maar as said, als je het extreme opzoekt, duurt het mss ook wel wat langer dan gemiddeld ja.

Uitspraak van 2Crew-Blue op vrijdag 5 september 2014 om 20:21:
ik kan al je vragen beantwoorden

zozo

Uitspraak van 2Crew-Blue op vrijdag 5 september 2014 om 20:21:
hele hoop informatie over alle verschillende 2C-'s.­ (Ik weet niet of ik deze link mag plaatsen, zo niet, kan een mod m dan verwijderen?)

mag gewoon hoor zou ik zo denken (Y)
2C-E en 2C-I lijken me ook echt vet.­ Weinig bekend over de 2C-T-x, maar een ervan staat geloof ik in de magic half dozen van Shulgin.­

Tot nu toe zelf helaas alleen nog 2C-B geprobeerd.­
Uitspraak van Heerutosen op zaterdag 6 september 2014 om 09:17:
maar een ervan staat geloof ik in de magic half dozen van Shulgin.­

T7 dacht ik ja :) Op zich is er wel redelijk wat ervaring met -T2 en -T7, van 1 van de 2 zijn bv alleen in de Nederlandse smartshops destijds 200.000 tabletjes verkocht, dus ja op zich..is er wel redelijk wat ervaring op gedaan. Van die 2 T's is iig het meest bekend daardoor, is wel wat over te vinden hoor :)
Ik krijg binnenkort wat 2c-c.­ Ik weet dat nasaal sterker werkt, maar kon nergens iets vinden over of de werkingsduur ook anders is in vergelijking met oraal.­ bij 2c-b dacht ik ergens iets te hebben gelezen dat dat korter duurde door de neus.­ is dit bij 2c-c ook zo?
­[img width=1024 height=768]http://i60.tinypic.com/34p04np.jpg[/img]

Iemand bekend met deze blauwe ola's. Schijnt de opvolger van de nijntjes te zijn. Volgens de dealer zijn ze 18mg.
Uitspraak van Denna op zaterdag 6 september 2014 om 23:13:
Iemand bekend met deze blauwe ola's.­ Schijnt de opvolger van de nijntjes te zijn.­ Volgens de dealer zijn ze 18mg.­

Dacht dat die maker ervan overleden was in de politie cel?
Lijkt me geen "opvolger"
Uitspraak van picoalisoo op zaterdag 6 september 2014 om 23:34:
Dacht dat die maker ervan overleden was in de politie cel?
Lijkt me geen "­opvolger"­

Ja idd vreemd. We hebben alle 5 al 1 pil op. En na 2.5uur voelen we nog steeds niets.
Uitspraak van Denna op zaterdag 6 september 2014 om 23:43:
Ja idd vreemd.­ We hebben alle 5 al 1 pil op.­ En na 2.­5uur voelen we nog steeds niets.­

Dat is mooi kut dan, geen EZ test of lab test laten doen?
Uitspraak van picoalisoo op zondag 7 september 2014 om 00:57:
Dat is mooi kut dan, geen EZ test of lab test laten doen?

Nee alles was helaas weer last minute.

Allemaal 2 pillen op. Niemand heeft echt iets gemerkt. Voelde net alsof ik ritalin had gebruikt.
Uitspraak van Denna op zondag 7 september 2014 om 03:37:
Nee alles was helaas weer last minute.­

Allemaal 2 pillen op.­ Niemand heeft echt iets gemerkt.­ Voelde net alsof ik ritalin had gebruikt.­

In ieder geval geen 18 mg dus, als het uberhaupt 2c-b is geweest. Nog plannen om alsnog te laten testen?
Uitspraak van Denna op zondag 7 september 2014 om 03:37:
Nee alles was helaas weer last minute.­

Allemaal 2 pillen op.­ Niemand heeft echt iets gemerkt.­ Voelde net alsof ik ritalin had gebruikt.­

Ach zonde! Nog wat anders genomen of het er lekker bij gelaten zo?
Uitspraak van DR.DA op zondag 7 september 2014 om 05:03:
In ieder geval geen 18 mg dus, als het uberhaupt 2c-b is geweest.­ Nog plannen om alsnog te laten testen?

Nou nee ze zijn allemaal opgesnoept. Had er nog 1 over en dacht bij mezelf: waarom zou ik hem bewaren? Wel zonde, kon hem beter laten testen.

En 2c-b had ik dus nog nooit gebruikt, maar ik kan je zeker vertellen dat dat er niet in zat.
Uitspraak van picoalisoo op zondag 7 september 2014 om 11:01:
Ach zonde! Nog wat anders genomen of het er lekker bij gelaten zo?

Nog een paar jointjes gerookt verder niets. Wel enorm zonde van de avond.
Gister voor het eerst 2c-i gedaan! Korte trip report dan maar.

Setting: Festival in een bos, lekker knus met kleine stages en veel rustige plekken.
Eerdere ervaring met name met mdma, 4fa en 2cb.
Voorbereiding: Hele week goed gesport. 's ochtends 250mg gemberpoeder omdat ik vaak last van mn darmen krijg met 2cb of 4fa. Dit keer niet dus het zou kunnen dat het werkte.

Om 17:45 heb ik 15 tot 18mg 2c-i en 70mg 4fa genomen. De dosis is niet heel nauwkeurig omdat ik een beetje zat te kloten bij het wegen, wist niet dat dat poeder zo plakte!
Duurde allemaal een tijd voordat het echt werkte. Om 20:00 had ik wel door dat er dingen waren die niet van de 4f kwamen.
Rond 21:00 was het wel echt goed aanwezig. De hele wereld was lekker spacey en ik had een fijne body high zoals je die van 2cb ook kan hebben. Geen enkel moment last gehad van een moeilijke body load! Het was allemaal behoorlijk indrukwekkend en praten was een beetje moeilijk, ik probeerde af en toe dingen uit te leggen van wat ik voelde maar dat lukte meestal niet heel goed. Dansen voelde goed en elke 5 minuten leek wel een uur dus je kan een hele tijd genieten :).
Om 21:45 ofzo toch maar ergens gaan zitten. Lekker verdwaasd om me heen kijken naar wat er allemaal gebeurt. Het was een full-time taak om te proberen te begrijpen wat er om me heen gebeurde. Af en toe waren alle indrukken een beetje veel en was het even zuchten en steunen haha.
Later rond 23:15 gingen we even langs de kluisjes om vast spullen te pakken. In het felle licht werd ik meteen een stuk helderder. Het was wel lekker om weer wat van de wereld te begrijpen en ik vond het wel prima dat we bijna naar huis gingen.
Tegen 1 uur waren we thuis. Toen was het wel redelijk uitgewerkt.

Al met al erg leuke ervaring! Als ik het nog eens op een festival doe zou ik iets meer 4f doen, zodat ik iets meer met mensen ga praten en niet de hele tijd blijf zitten :). Ik was wel de hele tijd lekker blij, ook toen het uitwerkte. Het is wel vervelend dat het zo lang duurt voor het werkt maar ook wel weer fijn dat het er niet zo in klapt.
Nijntjes lastig verkrijgbaar hier... wel weer eens zin in een tripje:)
Uitspraak van Sander88 op zondag 7 september 2014 om 19:44:
Nijntjes lastig verkrijgbaar

Worden ook niet meer gedrukt is op dit forum aantal maal boven water gekomen, dus dat kan een gevolg daar van zijn.
Ik kreeg vandaag ook blauwe Ola's aangeboden... Maar dat is dus een afrader?
En ik potdikkie al helemaal blij zijn eindelijk weer 2cb gevonden te hebben :(
Uitspraak van Denna op zondag 7 september 2014 om 15:11:
En 2c-b had ik dus nog nooit gebruikt, maar ik kan je zeker vertellen dat dat er niet in zat.­

Heel zeker kun je daar toch niet over zijn, zeker niet als je het nooit gebruikt heb. In ieder geval zit er geen 18mg in. Misschien wel iets, tot 4 mg ofzo, van 8mg ofzo krijgen een hoop mensen namelijk ook een 0-ervaring. Maar ja....het echt zeker weten heb je mooi verkloot. Die ene was net gunstig om te testen en dan had iedereen er hier wat aan gehad. Nu zeg je dat je zeker bent, maar in feite is het schijnzekerheid. Het is in ieder geval zeker dat er niet veel in zit, dat klopt. Dus tis wel zeker dat de dealer a) of gelogen heeft of b ) ook niet weet wat ie verkoopt. Jammer dat je die ene toch weg hebt gegooid.
Vorige week toch maar voor de 2cb gegaan op een feestje.­ Ik zat nog te twijfelen tussen 1 of anderhalf (een vriend van me ging heerlijk op 1 met wat alcohol, terwijl Purient hier 1,5 heeft aangeraden), dus ik met twee nijntjes op pad.­ Een vriendin wilde ook wel graag gebruiken en ik vind het altijd leuker om samen wat te doen, dus toen had ik geen andere keus dan voor 1 nijntje te gaan.­

De setting was een kleiner technofeestje, mocht het te druk worden kon ik naar een kleine zaal waar je kon zitten, naar boven op het balkon of zelfs naar buiten.­ Ik had van te voren wel wat gegeten (dus de 'drie uren regel' weer aan mijn laars gelapt) en dat merkte ik weer, maar had er niet echt last van dat het storend was.­ Toen hij eenmaal echt begon te werken (na zo'n 40-50 minuten) had ik echt het gevoel dat het vetter was dan mijn eerste keer pillen qua hoe ik de muziek en het licht beleefde.­ Ik stond ook constant met een veel te grote smile op mijn gezicht, zo was ik aan het genieten.­ Dit gevoel heeft ook wel een tijdje geduurd, terwijl als ik met iemand aan het praten was, ik vrij normaal kon doen, maar ik het liefst lekker dom lulde tegen mijn kameraden (doe ik sowieso vanuit mezelf al graag).­ Ik danste gewoon door de bodyload heen leek het wel.­

Ook de closed eyes visuals waren geweldig, als ik mijn ogen dicht deed moest ik eerst even naar beneden kijken en na 5-10 seconden kwamen de fraaiste patronen tevoorschijn.­ Als ik nog even wachtte zag ik gewoon allemaal mensen om me heen staan alsof ik mijn ogen open had.­ En deed ik dan mijn ogen weer open, stonden mensen opeens weer op een hele andere positie om mij heen.­ Echt geweldig.­ Na een tijdje begon dit enorme wow effect wel iets af te zwakken en heb ook weer een kleine fase gehad dat ik weer iets misselijk werd (maar ook niet echt storend), maar verder echt een leuke ervaring gehad.­

Ik lag ook echt een paar keer flink in een deuk als ik met die vriendin die ook 2cb heeft gedaan aan het ouwehoeren was.­ Stonden we bij de VJ-booth, nadat we eerder al liepen te grappen over nummers aanvragen bij de DJ, ik tegen haar 'zullen we nu een visual aanvragen?'.­ Ik heb nog nooit zo hard gelachen volgens mij, de tranen stonden me in de ogen haha.­ Echt zo'n 2-CB momentje.­ Later ging ik met een kameraad drinken halen, ik wilde water, omdat wat anders me zwaar op de maag lag, vraagt mijn maat 'wil je fristi?'.­ Opeens had ik de hele smaak van een Fristi al in mijn mond, dus bestelde ik er maar een.­ Smaakte toch nog vaag, maar viel wel weer zwaar op de maag.­ Verder merkte ik ook dat ik bij vlagen veel te normaal was voor wat ik gewend ben van drugs haha.­ Als ik even alleen naar de wc liep of mee naar buiten om te roken langs de bewaking, voelde ik me echt nuchter.­

Uiteindelijk begon hij het laatste uurtje van het feest uit te werken, waardoor ik zo'n 50-60 minuten best rustig was.­ De comedown was goed te doen, had echt geen energie en de dj draaide ook kut het laatste uurtje, maar voelde me wel nog steeds heerlijk in mijn hoofd.­ Uitendelijk was het echt een geweldig avondje, duurde ook niet te lang en ook niet te kort.­ Met XTC en 4FMP gaan zelfs festivals van 12 uur veel te snel voorbij.­ Voor een feestje van 4-5 uurtjes was zo'n nijntje dus perfect.­
Uitspraak van D-Nial op vrijdag 12 september 2014 om 01:35:
Vorige week toch maar voor de 2cb gegaan op een feestje.­ Ik zat nog te twijfelen tussen 1 of anderhalf (een vriend van me ging heerlijk op 1 met wat alcohol, terwijl Purient hier 1,5 heeft aangeraden), dus ik met twee nijntjes op pad.­ Een vriendin wilde ook wel graag gebruiken en ik vind het altijd leuker om samen wat te doen, dus toen had ik geen andere keus dan voor 1 nijntje te gaan.­

De setting was een kleiner technofeestje, mocht het te druk worden kon ik naar een kleine zaal waar je kon zitten, naar boven op het balkon of zelfs naar buiten.­ Ik had van te voren wel wat gegeten (dus de 'drie uren regel' weer aan mijn laars gelapt) en dat merkte ik weer, maar had er niet echt last van dat het storend was.­ Toen hij eenmaal echt begon te werken (na zo'n 40-50 minuten) had ik echt het gevoel dat het vetter was dan mijn eerste keer pillen qua hoe ik de muziek en het licht beleefde.­ Ik stond ook constant met een veel te grote smile op mijn gezicht, zo was ik aan het genieten.­ Dit gevoel heeft ook wel een tijdje geduurd, terwijl als ik met iemand aan het praten was, ik vrij normaal kon doen, maar ik het liefst lekker dom lulde tegen mijn kameraden (doe ik sowieso vanuit mezelf al graag).­ Ik danste gewoon door de bodyload heen leek het wel.­

Ook de closed eyes visuals waren geweldig, als ik mijn ogen dicht deed moest ik eerst even naar beneden kijken en na 5-10 seconden kwamen de fraaiste patronen tevoorschijn.­ Als ik nog even wachtte zag ik gewoon allemaal mensen om me heen staan alsof ik mijn ogen open had.­ En deed ik dan mijn ogen weer open, stonden mensen opeens weer op een hele andere positie om mij heen.­ Echt geweldig.­ Na een tijdje begon dit enorme wow effect wel iets af te zwakken en heb ook weer een kleine fase gehad dat ik weer iets misselijk werd (maar ook niet echt storend), maar verder echt een leuke ervaring gehad.­

Ik lag ook echt een paar keer flink in een deuk als ik met die vriendin die ook 2cb heeft gedaan aan het ouwehoeren was.­ Stonden we bij de VJ-booth, nadat we eerder al liepen te grappen over nummers aanvragen bij de DJ, ik tegen haar 'zullen we nu een visual aanvragen?'.­ Ik heb nog nooit zo hard gelachen volgens mij, de tranen stonden me in de ogen haha.­ Echt zo'n 2-CB momentje.­ Later ging ik met een kameraad drinken halen, ik wilde water, omdat wat anders me zwaar op de maag lag, vraagt mijn maat 'wil je fristi?'.­ Opeens had ik de hele smaak van een Fristi al in mijn mond, dus bestelde ik er maar een.­ Smaakte toch nog vaag, maar viel wel weer zwaar op de maag.­ Verder merkte ik ook dat ik bij vlagen veel te normaal was voor wat ik gewend ben van drugs haha.­ Als ik even alleen naar de wc liep of mee naar buiten om te roken langs de bewaking, voelde ik me echt nuchter.­

Uiteindelijk begon hij het laatste uurtje van het feest uit te werken, waardoor ik zo'n 50-60 minuten best rustig was.­ De comedown was goed te doen, had echt geen energie en de dj draaide ook kut het laatste uurtje, maar voelde me wel nog steeds heerlijk in mijn hoofd.­ Uitendelijk was het echt een geweldig avondje, duurde ook niet te lang en ook niet te kort.­ Met XTC en 4FMP gaan zelfs festivals van 12 uur veel te snel voorbij.­ Voor een feestje van 4-5 uurtjes was zo'n nijntje dus perfect.­

Leuk reportje :) Zelf merk ik niks van ~10mg 2C-B, pas bij 20 gebeurt er wat hier :p
Zijn er al nieuwe nijntjes in omloop?
Uitspraak van !¤ Tone Diary ¤! op vrijdag 12 september 2014 om 00:43:
Heel zeker kun je daar toch niet over zijn, zeker niet als je het nooit gebruikt heb.­

Hier heb je inderdaad een punt ja. 1 vriend van mij had het wel ooit gesnoven, maar ook hij heeft vorige week niets gevoeld. Jammer maar helaas.
Als je blowt wordt het effect van 2cb versterkt toch? Zou het bijv. werken als je 1 nijntje neemt en daarbij een jointje rookt, dat je gewoon een licht tripje krijgt? :)
Uitspraak van Rebel2TheGrave op vrijdag 12 september 2014 om 19:19:
Als je blowt wordt het effect van 2cb versterkt toch? Zou het bijv. werken als je 1 nijntje neemt en daarbij een jointje rookt, dat je gewoon een licht tripje krijgt? :)

Bij mij helpt een jointje wel altijd om mn trip weer n beetje terug te krijgen als ik al n tijdje aant trippen ben. Puntje keta werkt bij me beter om de trip wat sneller in te laten kicken ;)
Uitspraak van Rebel2TheGrave op vrijdag 12 september 2014 om 19:19:
Als je blowt wordt het effect van 2cb versterkt toch? Zou het bijv. werken als je 1 nijntje neemt en daarbij een jointje rookt, dat je gewoon een licht tripje krijgt? :)

Ja, alleen zal het meer het gevoel van de trip versterker, niet zozeer de visuals.
Uitspraak van D-Nial op vrijdag 12 september 2014 om 01:35:
'zullen we nu een visual aanvragen?'

:lol:

Leuk reportje en blij dat het is bevallen!
Maar had het bij nader inzien toch wel wat intenser gemogen of was het zo perfect? Dat drinken zwaar op de maag lag had ik gelukkig geen last van, heel de avond bier lopen drinken :P
Uitspraak van Prurient op maandag 15 september 2014 om 23:21:
Leuk reportje en blij dat het is bevallen!
Maar had het bij nader inzien toch wel wat intenser gemogen of was het zo perfect?

Moeilijk te zeggen, ik had het intenser ook wel aangekund, maar het was zo ook gewoon prima. Wat ik in het report al schreef, op momenten voelde ik me gewoon echt normaal (zelfs helemaal nuchter omdat ik er geen alchohol bij dronk). Dat vind ik wel minder, als ik drugs gebruik wil ik me ook op welke manier dan ook vaag of heerlijk voelen haha).

Het pieken had van mij ook wel iets langer gemogen, maar dat is met elke drug eigenlijk wel zo. Van de vier uurtjes was het eerste uur echt magisch qua beleving, daarna ook wel prima maar net iets minder. En het laatste uurtje voelde ik me weer normaal, ik had hem wel een uurtje later mogen innemen. Het probleem is alleen dat ik hem zelf de vorige keer na een kwartier al voelde en mijn maat na meer dan een uur. Maar gelukkig is de comedown van 2cb niet zo heftig en juist wel chill. Ik was verder dat laatste uurtje alleen wat energieloos, maar dan kwam ook wel doordat de dj echt energieloos draaide.

Volgende keer mss toch maar anderhalf nijntje proberen om te zien hoe dat uitpakt. Misschien wel een leuke voor tijdens ADE, dan heb ik toch drie dagen en elke dag XTC is geen optie :p

Uitspraak van Prurient op maandag 15 september 2014 om 23:21:
Dat drinken zwaar op de maag lag had ik gelukkig geen last van, heel de avond bier lopen drinken :P

Ja ik doe normaal met 4fmp en in iets mindere mate met XTC niets liever, alleen dit keer ging het niet. Maar geen plezier minder om gehad. Misschien kwam het toch doordat ik nog voedsel in mijn maag had zitten.
laatste aanpassing
Uitspraak van Prurient op maandag 15 september 2014 om 23:21:
heel de avond bier lopen drinken

Krijg je er geen koppijn van? Ik krijg altijd flinke katerkoppijn op de avond zelf als ik bier en 2cb combineer..
Hmm nee eigenlijk niks van hoofdpijn gemerkt :)
Normaal word ik wel moe achtig van alleen alcohol, maar na het feestje met 2cb+bier was ik juist redelijk energiek en best wel wakker toen ik 7.00 's ochtends thuis kwam van het feestje. Eigenlijk best kut maar gelukkig kon ik toch in slaap vallen na een uurtje ofzo.

Ga het volgende keer wel met wat meer 2cb proberen want nu was de piek wel redelijk kort nadat de bodyload was gaan liggen.