Partyflock

Algemeen 2C-* topic

 
Forumonderwerp · 800487
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr. weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Uitspraak van H0 op donderdag 11 december 2014 om 05:35:
Uiteindelijk meer een post geworden voor in het DMT-topic, maar vanuit een 2-cb ervaring ontstaan. Morgen maar even kijken hoe ik dat ga samenvoegen. Nu nog wat eten, en naar bed

Vet man! Hoe heb je het gerookt? Enig idee hoeveel mg?
laatste aanpassing
Uitspraak van H0 op donderdag 11 december 2014 om 03:07:
Ik hoop dat het vermakelijk is om te lezen allemaal en ik me er niet voor hoef te schamen. ;)

Haha ik vond het mooi :) Prachtig avondje achter de rug zo te lezen!:D

Was dit de eerste keer dat je 2cb en DMT gecombineerd hebt?
laatste aanpassing
Uitspraak van Saxoferrato op donderdag 11 december 2014 om 09:23:
Vet man! Hoe heb je het gerookt? Enig idee hoeveel mg?

Via een waterpijpje, zonder water uiteraard. ;)

Uitspraak van Pimm' op donderdag 11 december 2014 om 14:40:
Haha ik vond het mooi :) Prachtig avondje achter de rug zo te lezen!:D

Was dit de eerste keer dat je 2cb en DMT gecombineerd hebt?

Jup :)

Ik zal de losse reply's ff samenvoegen trouwens in n bericht. Dat ziet er wat minder pauper uit, haha.
Uitspraak van Saxoferrato op donderdag 11 december 2014 om 09:23:
Enig idee hoeveel mg?

Vergat ik trouwens te zeggen! Nee, eerlijk gezegd weet ik dat niet, want ik heb geen wegschaaltje... :$ Dus deed het een beetje op de gok. Ik denk dat ik 4 keer een dosis heb genomen, of 5... ja, best veel, maar het ging gewoon lekker en op den duur wist ik er ook goed op te vertrouwen (Y) heb het middel sinds vannacht echt een beetje leren kennen... heeft m'n angst ervoor ook weggenomen.
Zaten wel hele stevige trips bij iig! Op de een of andere manier kwam ik ook wel steeds een soort in dezelfde dimensie terecht. Zou iedereen wat dat betreft z'n eigen, individuele zone hebben of zo? Of zal het de volgende keer weer compleet anders zijn? Hoe dan ook, ik ben echt blij dit goedje in huis te hebben.. en gelukkig is het ook nog niet op.
Uitspraak van H0 op donderdag 11 december 2014 om 18:52:
Op de een of andere manier kwam ik ook wel steeds een soort in dezelfde dimensie terecht. Zou iedereen wat dat betreft z'n eigen, individuele zone hebben of zo? Of zal het de volgende keer weer compleet anders zijn?

ik denk dat bepaalde dingen wel terug zullen keren in je volgende trips. dit zit een beetje verweven in een persoon denk ik... maar volledig hetzelfde zal het ook niet zijn, compleet anders hoeft ook niet. hierbij zal de setting bijv ook een rol spelen, en het feit dat je al lekker ging op 2cb heeft natuurlijk ook zijn invloed gehad.

Uitspraak van H0 op donderdag 11 december 2014 om 18:52:
Hoe dan ook, ik ben echt blij dit goedje in huis te hebben.. en gelukkig is het ook nog niet op.

hehe same here, maar niet iets wat je zomaar even gaat doen!
Hoppa, is weer te lang geleden sinds een volledige 2cb trip, morgen weer. In september zo'n 2,75 nijntjes gedaan (witte), morgen 3 tot 3,5 proberen (als er nog een halve van iemand overblijft is het natuurlijk zonde om er niks mee te doen :D). Beetje hasj erbij, ben weer benieuwd :D
Uitspraak van D-Nial op donderdag 11 december 2014 om 20:12:
ben benieuwd
Uitspraak van D-Nial op donderdag 11 december 2014 om 20:12:
Hoppa, is weer te lang geleden sinds een volledige 2cb trip, morgen weer. In september zo'n 2,75 nijntjes gedaan (witte), morgen 3 tot 3,5 proberen (als er nog een halve van iemand overblijft is het natuurlijk zonde om er niks mee te doen :D). Beetje hasj erbij, ben weer benieuwd :D

Waarschijnlijk nog steeds aan het bijkomen? Laatste keer dat ik zo'n hoeveelheid nam ging ik echt tering hard :lol: Voor mij is het te veel.
Hoeveel bevatten die nijntjes dan doorgaans?
Tussen de 8-12mg gemiddeld.
Drie stuks betekent dus een spreiding tussen de 24 en 36mg.
Ik had er toen 4 op en de trip was echt heel heftig. Tripreport staat ergens een paar pagina's terug.
Uitspraak van i op zaterdag 13 december 2014 om 23:45:
nieuwe rode getest op 11 mg

Heb vrijdag n spreiding van 8-18 meegekregen toen k er een liet zien op tc, maar met de melding erbij dat ie waarschijnlijk rond de 12 was aangezien de meesten blijkbaar 8-15 getest waren
Uitspraak van Kasperov op zaterdag 13 december 2014 om 18:31:
Waarschijnlijk nog steeds aan het bijkomen? Laatste keer dat ik zo'n hoeveelheid nam ging ik echt tering hard :lol: Voor mij is het te veel.

Nee viel wel mee opzich. Het was nu voor het eerst dat ik er 'moeite' mee had om het helemaal te begrijpen aan het begin, maar wel op een positieve manier.

Het had er ook wel mee te maken dat ik vorige week voor het eerst echt volledige griep had, was wel weer aardig hersteld, maar had nog hier en daar beetje last. Ik heb nog even gezocht op 'trippen tijdens griep' en niks gevonden dat mensen er echt slecht op gingen. Dat viel bij mij nu ook wel mee, maar ik merkte toch dat het net niet zo chill was als wanneer mijn lichaam volledig gezond was, voelde me nu af en toe wel wat zwakjes. Gelukkig versterkte de trip geen pijn ofzo. Had nog wat last van mijn voorhoofdholtes, tijdens de trip voelde ik niks en zodra het uit begon te werken, voelde ik het weer. Maar achteraf gezien ben ik door de trip niet beter of slechter geworden.

Maar wat ging het heerlijk hard aan het begin, hele vette CEV maar ook nog nooit zulke vette OEVs gehad. Mijn kameraad had op een gegeven moment vier paar ogen en er klopte gewoon niks meer van zijn lichaam. Ook vette kleuren, vervormingen, alles kwam tot leven. Had nu wel flink last van een bodyload het eerste deel, wat ik anders minder had. Maar in het begin kon ik echt alleen maar op de bank liggen en kwam er bij mij niet veel meer uit dan woorden als 'nou', 'zo zo' en 'ja' en moest ik gewoon constant lachen, niet omdat er iets grappigs gezegd werd, maar omdat ik de realiteit gewoon af en toe kwijt was, maar wel op een positieve manier.

Ik zou de volgende keer absoluut weer voor 3 nijntjes gaan, alleen dan wil ik wel weel volledig hersteld zijn. Ook al heb ik echt wel een goede trip gehad en niet echt hinder van mijn zwakkere gesteldheid, het voelde de keren dat ik 100% gezond was wel een stuk fijner.
Ooit is 9 nijntjes weggewerkt over een tijdsperiode van een uur of 10. Mooie ervaring, maar had goede koppijn erna, haha.
Net uit het niets een halve gram 2cb poeder weten te bemachtigen dit wordt een leuke kerst!

Wel eerst even langs het tc.
Uitspraak van ! Bad Sound Kills Good Music ! op vrijdag 28 november 2014 om 16:44:
Is ook gewoon een goed percentage hoor, heb het hier wel vaker gezegd, maar 70-75% is wel heel gangbaar. Het max zie je bijna nooit. Overigens ligt het (wat het max % is) er ook aan welk zout het betreft, .HBr zout of .Hcl zout, max percentage verschilt. Heb in m'n hoofd niet paraat hoe de percentages liggen, maar is gewoon uit te rekenen ;)
Kan straks ff kijken of ik het blaadje vind waar het op staat :)
Helaas delen ze niet mede welk zout het betreft (idem bij MDMA, speed,etc enz.).

Dus zeker iets om tevreden mee te zijn, vooral als je zegt "erg goedkoop" als dat je eigen gevoel er al bij is, is het sowieso prima. Geen uitslag om je voor te schamen ofzo iig (Y) Voor zo ver dat berhaupt van toepassing zou (kunnen) zijn natuurlijk

Een lange reactie die ik jammer genoeg niet eerder heb gelezen, ben ook erg blij hiermee. Lag een tijd hier, wilde het niet gebruiken voor ik het had laten testen. Ook dat werd een beetje een sleur haha.

Krijg je met het steeds minder gebruik. ;)

Uitspraak van Saxoferrato op vrijdag 28 november 2014 om 15:51:
Nice! Ze hebben wel is een percentage meegegeven, maar dat is alwert een tijdje geleden. Nu idd alleen wel of geen mda. Ik heb btw juist donkere kristallen, beetje zandachtig.

En wat zijn dan wel 'reguliere wegen'?:p

Erg late reactie maar goed, dit was via derden. Regulier noem ik direct bij de dealer. ;)
Uitspraak van 2Crew-Blue op maandag 15 december 2014 om 01:10:
Ooit is 9 nijntjes weggewerkt over een tijdsperiode van een uur of 10. Mooie ervaring, maar had goede koppijn erna, haha.

Haha jaaa die koppijn erna is echt killing.
Ik had een keer 4 nijntjes genomen icm 30mg 2C-E. Toen was me huiskamer ook een behoorlijk avondtuur :)
Uitspraak van Heerutosen op dinsdag 16 december 2014 om 22:10:
maar had goede koppijn erna, haha.
Haha jaaa die koppijn erna is echt killing.

Eerste keer ook koppijn gehad, maar de keren erna water gedronken als tijdens het gebruik van xtc en sindsdien nooit meer last gehad, ook niet met 30 mg. Voor mijn gevoel is het vocht tekort die de hoofdpijn veroorzaakt.. :)
Ik had deze keer ook geen hoofdpijn na de tijd, mss had het met mijn griep te maken. Had na de trip wel weer last van de naweeen van de griep, maar geen koppijn zelf of iets waar ik voor de trip geen last van had. Terwijl ik er de vorige keer, met 2,75 nijntjes, toen ik gezond was en bij mezelf thuis, wel last van had. Gewoon meer hetzelfde gevoel wat ik wel eens had als ik van 08:00-17:30 ofzo non stop les had, logisch ook, omdat mn hersenen gewoon heel veel te verwerken krijgen.

Ik drink en eet wel zoveel mogelijk tijdens een trip zoals ik dat normaal ook zou doen. Ik had er vrijdag wel even moeite mee met de vraag of ik nou wel of niet moest eten. Vooral in het begin was ik eerst misselijk (4 uur van te voren boterhammen gegeten, 2 uur van te voren alleen nog een banaan) en daarna had ik echt een heel leeg gevoel. Toen snapte ik eerst even niet zo goed of ik normaal wel of niet zou eten op die tijdstippen. Uiteindelijk toch weer veel gegeten, heb ik altijd last van tijdens het tweede gedeelte van de trip, flinke trek.
laatste aanpassing
Vandaag 2cb blauwe Louis Vuitton weten te bemachtigen heb mee gekregen 18mg van de week langs de Tc gaan
Uitspraak van D-Nial op dinsdag 16 december 2014 om 22:49:
Vooral in het begin was ik eerst misselijk

Het uur voor dat het echt begint te werken ben ik ook altijd zo misselijk als iets, zodra dat gevoel weg begint te zakken weet ik dat 'het' komen gaat :)
Uitspraak van Egbier op dinsdag 16 december 2014 om 22:33:
Eerste keer ook koppijn gehad, maar de keren erna water gedronken als tijdens het gebruik van xtc en sindsdien nooit meer last gehad, ook niet met 30 mg. Voor mijn gevoel is het vocht tekort die de hoofdpijn veroorzaakt.. :)

Ja ik drink altijd goed tijdens mijn trips.
De hoofdpijn heb ik ook niet altijd hoor. Van de 10 trips maar 2 keer hoofdpijn gehad.

BK-2CB was ook behoorlijke koppijn, maar ik tripte daarmee ook ruim 17 uur de pan uit haha
Uitspraak van Heerutosen op woensdag 17 december 2014 om 00:30:
maar ik tripte daarmee ook ruim 17 uur de pan uit haha

17 uur.. Is dat nog leuk? Wen je dan niet aan het trippen op dat moment waardoor het gewoon niet meer speciaal is? En in wat voor situatie? Thuis en dan een nacht
Over slaan?
Uitspraak van Egbier op woensdag 17 december 2014 om 07:50:
17 uur.. Is dat nog leuk? Wen je dan niet aan het trippen op dat moment waardoor het gewoon niet meer speciaal is? En in wat voor situatie? Thuis en dan een nacht
Over slaan?

Thuis en overdag. De eerste 10 uur waren echt heel vet, grootste deel ogen dicht op reis en van de muziek genieten, maar ook op onderzoek in huis uitgaan en lachen.
Doordat het zo lang duurt ook veel andere dingen gedaan die ik normaal nooit doe tijdens een trip zoals tv kijken of gamen.

Laatste paar uur was ik er wel een beetje klaar mee, dus een paar benzo's genomen en lekker geslapen. Volgende ochtend nog steeds hele lichte vervormingen, maar verder zeker leuk.
Uitspraak van ? op dinsdag 16 december 2014 om 23:52:
Het uur voor dat het echt begint te werken ben ik ook altijd zo misselijk als iets, zodra dat gevoel weg begint te zakken weet ik dat 'het' komen gaat :)

Ik had nu juist dat ik het echte hoogtepunt nog misselijk was. De echte kleuren en bewegingen en alles kwamen al heel snel opzetten en toen was ik nog misselijk en kon de bank niet afkomen. Toen de misselijkheid weg was en ik van de bank af kon komen ben ik meteen ff rondje wezen lopen om hasj te roken, toen had ik nog een beetje visuals, maar dat rondje had me echt heel vet geleken op mijn piek.

Maar had vooral de laatste twee keren (de enige keren met een 2,5+ dosis) dat de echte piek (vooral visueel gezien) er al opzat voor de helft van de trip. Mss wordt het dan wel een keer tijd om de 2C-P tevoorschijn te halen.

Uitspraak van Heerutosen op woensdag 17 december 2014 om 10:59:
Laatste paar uur was ik er wel een beetje klaar mee, dus een paar benzo's genomen en lekker geslapen.

Werkt (een sterke dosis) etizolam hier ook voor? Ik wil dingen als 2C-P, 2C-E en LSD een keer op een vrije zaterdagavond uitproberen. Uurtje of 18:00 innemen, dan zou het meeste tussen 02:00 en 04:00 wel uitgewerkt zijn, maar het zou wel chill zijn om te slapen als ik er toch iets eerder al wel klaar mee ben.

Over de duur van tripmiddelen, ik heb nu 2C-B en 2C-D gehad, alles duurde tussen de 3-5 uur (exclusief after effects) en het mag van mij best wel een keer langer. Is de stap naar die eerder genoemde middelen met werkingen tussen de 8-14 uur dan niet heel groot? Niet dat ik er bang voor ben, maar misschien zijn er ook tripmiddelen die 5-8 uur duren?
laatste aanpassing
Uitspraak van D-Nial op woensdag 17 december 2014 om 15:27:
Werkt (een sterke dosis) etizolam hier ook voor? Ik wil dingen als 2C-P, 2C-E en LSD een keer op een vrije zaterdagavond uitproberen.

Jazeker :) 4 a 5 mg Etiz werkt geweldig hiervoor.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 17 december 2014 om 15:27:
Is de stap naar die eerder genoemde middelen met werkingen tussen de 8-14 uur dan niet heel groot? Niet dat ik er bang voor ben, maar misschien zijn er ook tripmiddelen die 5-8 uur duren?

Mijn eerste lange trip was op LSD en dit ging prima, maar als je iets van 8 uur zoekt zou ik voor Al-Lad gaan. Echt heerlijk spul.
En 2C-E duurt wel lang, maar de echte trip duurt misschien 6 uur en daarna beetje after space en vrij lang grote pupillen.
Uitspraak van Heerutosen op woensdag 17 december 2014 om 18:49:
En 2C-E duurt wel lang, maar de echte trip duurt misschien 6 uur en daarna beetje after space

Mja met afterspace erbij is het wel handig 8-10u in te calculeren :)

Uitspraak van Heerutosen op woensdag 17 december 2014 om 18:49:
als je iets van 8 uur zoekt zou ik voor Al-Lad gaan

Wel eerst zien te vinden dan ;)

Uitspraak van Heerutosen op dinsdag 16 december 2014 om 22:10:
Ik had een keer 4 nijntjes genomen icm 30mg 2C-E

Pff dat is best een misselijke dosis :S Misselijkmakend ook to be honest (tenminste..ik zou er wel redelijk misselijk van worden...en dat word ik toch niet snel ;) )
Uitspraak van D-Nial op woensdag 17 december 2014 om 15:27:
Niet dat ik er bang voor ben, maar misschien zijn er ook tripmiddelen die 5-8 uur duren?

2C-I kan een uurtje of vijf duren. En is heel awesome.
Uitspraak van Digitalism op donderdag 18 december 2014 om 00:07:
2C-I kan een uurtje of vijf duren. En is heel awesome.H0 volgen

Lijkt m.i. redelijk veel op 2-CB, alleen ervoer ik het als een wat agressiever middel. Waarmee ik wil zeggen: minder tripvriendelijk, meer kans op fout gaan en gewoon wat minder dat vrolijke tripwonderland gevoel wat 2cb heeft.
Uitspraak van D-Nial op woensdag 17 december 2014 om 15:27:
Niet dat ik er bang voor ben, maar misschien zijn er ook tripmiddelen die 5-8 uur duren?

Uitspraak van H0 op donderdag 18 december 2014 om 00:11:
Waarmee ik wil zeggen: minder tripvriendelijk, meer kans op fout gaan en gewoon wat minder dat vrolijke tripwonderland gevoel wat 2cb heeft.

Dat is dan jouw smaak, wat ook wel uit je post naar voren komt gelukkig (Y)

Gelukkig zijn er hordes mensen die zich daar niet in zullen herkennen en zullen zeggen: meer tripvriendelijk, niet perse meer kans op fout gaan (eerder gelijkwaardig) en die er zelfs meer een tripwonderland gevoel in zullen vinden dan met 2cb. Gelukkig blijft dat smaak en zijn het nuances en zijn het geen vaststaande harde feiten gelukkig :)

Als ik dan een wat "agressiever" middel mag noemen, wat binnen de 2C'tjes ligt; 2C-E. Of 2C-P. Stofjes om ontzag voor te hebben.


Maar ja..hey...dat is ook maar mijn smaak..tenslotte staat hier iets boven op de pagina ook gewoon iemand die dit

Uitspraak van Heerutosen op dinsdag 16 december 2014 om 22:10:
had een keer 4 nijntjes genomen icm 30mg 2C-E.

wegwerkt. Mij niet gezien, maar ja....ook dit is...gelukkig smaak ;)

Verder klopt het wat je zegt, het lijkt verder redelijk veel op 2C-B. Maar belangrijkste, wat meer vastliggende verschil is....vooral de duur. Die is wel duidelijk langer. Verder is het....net hoe mensen het ervaren, gelukkig :)
Als je het kan krijgen, en je ervaring hebt met 2C-B, zie ik geen reden dat verder niet te verkennen (Y)
laatste aanpassing
Uitspraak van ! Bad Sound Kills Good Music ! op donderdag 18 december 2014 om 00:20:
Gelukkig zijn er hordes mensen die zich daar niet in zullen herkennen en zullen zeggen: meer tripvriendelijk, niet perse meer kans op fout gaan (eerder gelijkwaardig) en die er zelfs meer een tripwonderland gevoel in zullen vinden dan met 2cb. Gelukkig blijft dat smaak en zijn het nuances en zijn het geen vaststaande harde feiten gelukkig :)

Een vriend van me had wel dezelfde bevindingen. Maar goed, het zal idd wel ook een kwestie van smaak zijn. Alhoewel, er zijn natuurlijk objectieve verschillen tussen de middelen. Al ben ik daar niet zo heel goed in thuis.

Hoe ervoer jij 2C-E en de 2C-P dan? ­[img width=15 height=20]http://drugsforumstatic.nl/images/smilies/kleuter1.gif[/img]
laatste aanpassing
Uitspraak van H0 op donderdag 18 december 2014 om 00:36:
Alhoewel, er zijn natuurlijk objectieve verschillen tussen de middelen. Al ben ik daar niet zo heel goed in thuis.

De duur bijvoorbeeld, die is redelijk goed te objectiveren, in het uiterste geval met labonderzoek ;)

Uitspraak van H0 op donderdag 18 december 2014 om 00:36:
Hoe ervoer jij 2C-E en de 2C-P dan? ­[img width=15 height=20 cacheid=00004f4000323fc94590cea31a02e50d0e]http://drugsforumstatic.nl/images/smilies/kleuter1.gif[/img]

Als machtige potente spullekes ;) Weinig van nodig, stevige trip, lange duur, soms gepaard gaande met bodyload die ik bij anderen niet (vaak / zo erg) ervaar. Verder atm niet zo veel zin verder te typen, dus ik laat het daar even bij...in a nutshell ;)
Uitspraak van H0 op donderdag 18 december 2014 om 00:11:
alleen ervoer ik het als een wat agressiever middel. Waarmee ik wil zeggen: minder tripvriendelijk, meer kans op fout gaan en gewoon wat minder dat vrolijke tripwonderland gevoel wat 2cb heeft.

Bij mij is volledig omgekeerd. 2C-B zorgt voor chaos in m'n hoofd en met 2C-I kan ik gewoon helder blijven nadenken. (: Ik zie mezelf niet zo snel verkeerd gaan op 2C-I, waar dat met 2C-B al wel een keer gebeurd is.
Uitspraak van Digitalism op donderdag 18 december 2014 om 09:21:
waar dat met 2C-B al wel een keer gebeurd is.

Wat versta jij onder fout gaan? Ik heb naar mijn weten zelf nog niet echt ervaring met fout gaan, wel was ik de vorige keer heel af en toe best zenuwachtig omdat het bij mij thuis was en ik niet altijd vertrouwde dat de anderen het wel konden handelen en niks afbraken met hun triphoofd enzo.

De laatste keer moesten we de laatste trein terug pakken (00:30) en ik was om 22:15 me al druk om die trein aan het maken. Gelukkig kon ik me wel weer geruststellen door af en toe even een keer weer op mijn mobiel te kijken hoe laat het was.

Dus wel twee keer momenten gehad dat ik me drukker maakte dan nodig was, maar dat noem ik geen bad. Ik kan me persoonlijk ook moeilijk indenken hoe je met 2C-B echt fout kan gaan, maar ben wel benieuwd hoe jij dat dan ervaart.
Uitspraak van D-Nial op donderdag 18 december 2014 om 11:59:
Wat versta jij onder fout gaan?

Dat ik even goed in paniek was en echt even hulp nodig had van de (nuchtere) mensen om me heen. Maaaar, moet er wel eerlijk bij vertellen dat het niet puur de 2C-B was, maar ook de situatie.

De avond ervoor waren we naar Beat The Bridge geweest en hadden we dus gefeest. Alleen wat 2-FA gebruikt, maar m'n lichaam dus wel al een beetje uitgeput. Die nacht niet zo lang geslapen en rond de middag besloten we 10 milligram 2C-B te snuiven. Nog nooit gedaan, dus een maat en ik waren benieuwd naar de effecten. We namen het lijntje en echt binnen een minuut kwam de chaos binnen. What the fuck, ik werd echt totaal overweldigd door het snelle en niet subtiele opkomen. Ik werd misselijk en heb vervolgens een half uur in het toilet gelegen. Ik wilde er niet weg en dat is waarschijnlijk ook de reden dat het niet beter met me begon te gaan. Zodra ik boven op bed ging liggen, weg uit de verkeerde situatie, ging het snel beter en kon ik zelfs nog genieten van de trip.
Wellicht komt het door het snuiven dan (de snelle opkomst). Mijn lichaam was ook alles behalve in topvorm vorige week met de drie nijntjes. Het was echt wel overweldigender dan ooit en ik was misselijker dan ik ooit gewend was, maar ik wist verder al wel wat me te wachten stond.


Uitspraak van Digitalism op donderdag 18 december 2014 om 19:33:
Zodra ik boven op bed ging liggen, weg uit de verkeerde situatie, ging het snel beter en kon ik zelfs nog genieten van de trip.

Ja, da's altijd een goed punt. Wij zorgen altijd van te voren dat we ergens een kamer hebben waar iemand even alleen kan gaan liggen mocht het even allemaal too much worden. Nog niet meegemaakt dat iemand echt zo fout ging als jou, maar wel dat vrienden er even gebruik van maakten.

Ik blijf het zelf ook heerlijk vinden om even helemaal alleen te zijn, pas dan kan ik me echt focussen op mijn CEVs en gedachten. Lukt me op een of andere manier ook nooit als ik met teveel mensen ben, ookal is iedereen stil.
Uitspraak van D-Nial op donderdag 18 december 2014 om 20:22:
Wellicht komt het door het snuiven dan (de snelle opkomst).

Daar komt het zeker door. Bij andere stofjes werkt het dan ook vaak sneller (en korter), maar dit sloeg alles.

Uitspraak van D-Nial op donderdag 18 december 2014 om 20:22:
maar ik wist verder al wel wat me te wachten stond.

Dat is heel erg fijn. Stel dat ik het ooit weer ga snuiven, dan weet ik dat ik voor het nemen van het lijntje al helemaal ready moet zijn. Dat ik vanaf het nuttigen er gelijk middenin zit.

Uitspraak van D-Nial op donderdag 18 december 2014 om 20:22:
Lukt me op een of andere manier ook nooit als ik met teveel mensen ben, ookal is iedereen stil.

Dat begrijp ik wel. Ik kan dan ook niet zo goed van de stiltes genieten.
Uitspraak van ! Bad Sound Kills Good Music ! op woensdag 17 december 2014 om 19:08:
Wel eerst zien te vinden dan ;)

Haha ja google is je vriend. Helaas gaat er 6 januari een nieuwe ban in waardoor het helemaal inpossible wordt.
Gelukkig een noodvoorraadje :D

Uitspraak van ! Bad Sound Kills Good Music ! op woensdag 17 december 2014 om 19:08:
Pff dat is best een misselijke dosis :S Misselijkmakend ook to be honest (tenminste..ik zou er wel redelijk misselijk van worden...en dat word ik toch niet snel ;) )

Ja de 2C-E viel een beetje tegen (werd overigens ook misselijk en moest 1 keer kotsen)
Ik had gewoon meer verwacht en besloot toen nijntjes eroverheen te knallen. Toen ging ik toch wel behoorlijk lekker haha.

Ben ook wel benieuwd naar de andere 2Ctjes nu. 2C-T-7 en 2C-T-2 zijn vooral echt anders lees ik. 2C-I en C en D ook nog niet gedaan overigens, maar wil toch een unieke trip ervaring.

Ik moet zeggen dat Al-Lad zeker de leukste trip tot nu toe is geweest. Echt heel jammer dat het weg gaat :(
Uitspraak van Heerutosen op vrijdag 19 december 2014 om 20:06:
helemaal inpossible

Mwa met dit soort markten geloof ik daar niet helemaal in ;)

Uitspraak van Heerutosen op vrijdag 19 december 2014 om 20:06:
Haha ja google is je vriend

Dat is uiteindelijk met al die stofjes idd :)

Uitspraak van Heerutosen op vrijdag 19 december 2014 om 20:06:
Ja de 2C-E viel een beetje tegen (werd overigens ook misselijk en moest 1 keer kotsen)
Ik had gewoon meer verwacht

Hmm, de 2C-E wel laten testen? Op zich behoort dat dusdanig potent spul te zijn dat het niet nodig is er nog....4...nijntjes "overheen te knallen".

Uitspraak van Heerutosen op vrijdag 19 december 2014 om 20:06:
2C-T-7 en 2C-T-2 zijn vooral echt anders lees ik.

Confirm! :)

Uitspraak van Heerutosen op vrijdag 19 december 2014 om 20:06:
2C-I en C en D ook nog niet gedaan overigens, maar wil toch een unieke trip e moeite waard om alsnog te proberen hoor. B/C/D lijkt allemaal wel beetje op elkaar, maar het leuke is juist..de nuance verschillen de groep te verkennen (waarin bepaalde aspecten voor ieder verschillend kunnen uitpakken)

Al-Lad zeker de leukste trip tot nu toe is geweest. Echt heel jammer dat het weg gaat :(

Er is (eh bijna) altijd nog wel iemand te vinden die een restje heeft liggen. Voor 2C-T21 is dat ...tja, uiteindelijk waarschijnlijk toch ook wel het geval. Alleen die iemand zit mss niet in Nederland. Of wel...maar niet online, dat kan ook :P
laatste aanpassing
Uitspraak van ! Bad Sound Kills Good Music ! op vrijdag 19 december 2014 om 21:04:
Confirm! :)

Allebei gedaan dus? :)
Hoe onderscheiden ze zich vooral van de andere 2C's?

Zal er uiteindelijk zelf wel achterkomen, maar toch benieuwd :p


Uitspraak van ! Bad Sound Kills Good Music ! op vrijdag 19 december 2014 om 21:04:
Hmm, de 2C-E wel laten testen? Op zich behoort dat dusdanig potent spul te zijn dat het niet nodig is er nog....4...nijntjes "overheen te knallen".

Nee. Heb een allergie test gedaan en de dosis over een paar trips opgevoerd. Het komt wel overeen met reports maar dan zwakker, dus denk dat het gewoon minder sterk is.
Wellicht gedegradeerd.