Partyflock

Algemeen 2C-* topic

 
Forumonderwerp · 800487
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr.­ weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Leuk report en een fijne eerste keer zo te lezen. (y)
Mooi uitgebreid geschreven.­ Hoe was de dosering voor jullie allemaal? Waren er mensen bij die er duidelijk te weinig aan hadden?
Ok, had niet het hele report helemaal goed gelezen, nog half natrippend, maar

Uitspraak van Robotica op donderdag 9 april 2015 om 17:16:
Er is nog tijd om de kinder surprises te eten en natuurlijk het speeltje in elkaar te zetten.­ We vragen hardop: hoe kan dit ooit voor kinderen bedoeld zijn als wij dit al niet kunnen?

Dit :roflol: 8) (y) goede omschrijving van een tripbrein
Na wat advies hier en in het 4fa-topic vorig weekend 4fa gecombineerd met 2cb.­ Begonnen met roze zonnenbril 4fa (130 mg).­ Eerste keer 4fa en een top alternatief voor xtc.­ Toen dit na 4 uur minder werd een blauw 3d hartje gepakt (12mg?? 2cb).­ Ik had gelezen dat xtc na 4fa een stuk harder aan kan komen maar had hier met 2cb geen last van.­ De lichtjes werden mooier, ik werd wat lacheriger maar geen visuals.­ Prima combi voor een festival, wellicht iets te heftig voor in een club.­
Uitspraak van Rombot op zaterdag 11 april 2015 om 11:54:
Prima combi voor een festival, wellicht iets te heftig voor in een club.­

Zo heeft ieder z'n eigen onderscheid voor wat ie op wat voor setting kan hebben. In een club zou ik iig iets meer kunnen handelen dan op een festival.. de grote drukte van een festival zou voor mij maken minder te doseren. In een intieme club die ik goed ken..zou ik er wat minder moeite mee hebben wat meer van een 2C'tje te nemen.
Bedankt voor de reacties! :)

Uitspraak van Wie niet waagt wie niet wint. op donderdag 9 april 2015 om 20:06:
Mooi uitgebreid geschreven.­ Hoe was de dosering voor jullie allemaal? Waren er mensen bij die er duidelijk te weinig aan hadden?

Over het algemeen kan ik wel stellen dat de dosering perfect was. Al zou ik zelf liever afstappen van het halfje na drie kwartier want dat maakt het doseren verwarrend en het is als het goed is ook niet nodig. Volgens mij had iedereen genoeg visuals om een echt trip ervaring te hebben en dat is het belangrijkste.

Ik kan wel zeggen dat ik wat mildere visuals had dan de rest als ik onze ervaringen vergelijk. De effecten waren hetzelfde maar bij mij waren alle bewegingen wat minder heftig. Ik weet alleen niet of dit komt door de spreiding/dosering of dat ik er minder gevoelig voor ben. Dus persoonlijk had ik er best wel een (klein) schepje bovenop gehad.
laatste aanpassing
Nou, gister voor de derde keer op rij een tripmiddel op een teleurstelling uitgelopen (Nadat 25i-NBOH en AL-LAD al weinig met mij deden).­ Had eerst 4fmp genomen een uur voordat ik op een feestje binnen stapte, die begon er lekker in te komen.­ Vlak voordat ik naar binnen ging een capsule van 15mg 2CE ingenomen, omstreeks 23:15

De 4fmp ging heerlijk dus ik zat eigenlijk totaal niet in afwachting tot de 2CE zou werken, ik voelde me heerlijk.­ Er ging een uur voorbij en ik merkte nog niks.­ Vond het wel vreemd, omdat alle andere tripmiddelen een uur of minder erover deden voordat ze begonnen te werken.­ En ik had dit keer denk ik wel 6-7 uur van te voren niks meer gegeten.­ Tot het een uurte of 01:45 was, 2,5 uur na inname, kwam wel de bodyload, zware benen, even zo'n vermoeide vaagheid in mijn kop, was niet superfijn, maar dit keer geen misselijkheid (vanwege de lege maag wss).­ Maar de visuals bleven uit, had heel af en toe mimimale color shifts en ik zag heel sporadisch lichte beweging op mijn telefoon of de posters die daar op de wc hingen.­

Maar verder best wel een onprettig opdringerig gevoel, het gevoel ook alsof ik knetter strak stond.­ En laatste keer dat ik tripmiddelen heb genomen was op 27 februari (truffels), laatste keer uit de 2C familie was zelfs 13 december.­ Mss de volgende keer in een thuissetting met een maximaal acceptabele dosis proberen (30-40mg).­
Uitspraak van D-Nial op zondag 12 april 2015 om 16:20:
Vlak voordat ik naar binnen ging een capsule van 15mg 2CE ingenomen

Uitspraak van D-Nial op zondag 12 april 2015 om 16:20:
thuissetting met een maximaal acceptabele dosis proberen (30-40mg).­

De reden om van 15mg naar 30-40mg te gaan zie ik nog niet echt hier in maar goed..zelf weten man..
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op zondag 12 april 2015 om 17:10:
De reden om van 15mg naar 30-40mg te gaan zie ik nog niet echt hier in maar goed..­zelf weten man..­

Die 15mg was op een feestje, na een normale dosis 4fmp. Die 15mg had ik nog op aanraden van jou aangehouden (gezien het dus op een feestje was, na 4fmp ipv thuis).

Thuis ben ik met 2CB dus al wel best zware trips gewend (30-40mg) en mag van mij nog wel een niveautje zwaarder. Gezien ik dus van die 15mg nauwelijks wat voelde. Ik kon dit keer geen reden bedenken wat ik zelf fout heb gedaan dat ik het nauwelijks voelde, dus is de kans groot dat of de dosis net niet hoog genoeg was voor mij, ik zat er net tegenaan te hikken (gewicht, mss toch tolerantie oid), of dat het geen hele sterke 2CE was.

Om die reden vind ik het zelf nog niet zo gek om van 15mg na 4fmp op een feestje (wat dus nauwelijks werkte) in ieder geval over te gaan op 30mg in een thuissetting ingericht op trippen. Ik zie zelf bijvoorbeeld geen reden om van 15mg, die nauwelijks werkte, thuis naar 20mg te gaan, met name omdat ik qua 2CB wel intense trips gewend bent (de lengte daarbuiten gelaten, maar die mocht van mij de laatste keren ook langer).
Uitspraak van D-Nial op zondag 12 april 2015 om 17:18:
na een normale dosis 4fmp.­ Die 15mg had ik nog op aanraden van jou aangehouden (gezien het dus op een feestje was, na 4fmp ipv thuis).­

Ja ik las het en weet het nog.

Uitspraak van D-Nial op zondag 12 april 2015 om 17:18:
met 2CB dus al wel best zware trips gewend (30-40mg) e

2C-E is een stuk potentere stof dan 2C-B, je stap van 15mg naar 30-40 is waanzinnig groot, echt geen verstandig idee. Zou zeggen, probeer eerst eens 20 uit..of net wat meer dan dat.

Zelf weten ofc. Maar dan niet terug komen en zeggen dat je niet gewaarschuwd bent ;)

Uitspraak van D-Nial op zondag 12 april 2015 om 17:18:
Gezien ik dus van die 15mg nauwelijks wat voelde.­ Ik kon dit keer geen reden bedenken wat ik zelf fout heb gedaan dat ik het nauwelijks voelde, dus is de kans groot dat of de dosis net niet hoog genoeg was voor mij, ik zat er net tegenaan te hikken (gewicht, mss toch tolerantie oid), of dat het geen hele sterke 2CE was.­

Dan nog blijft 15 ---> 30/40 een hele grote stap met zo'n stof. Dat je bij een bep. dosis net niet echt genoeg voelt zegt niet dat je dan maar het dubbele moet pakken! Zeker niet van zulke stofjes.
Iemand hier bekend met groene heineken sterren ? Hoeveel mg 2c-b hier in zou moeten zitten ?
Uitspraak van dubbel0seven op zaterdag 4 april 2015 om 19:47:
Ik ben vrij ongevoelig voor 2-cb ben ik achter.­ Anderen trippen hem op hetzelfde poeder al van 15 mg.­ Maar ik heb bij 50 mg zelfs zo van wat leuk.­ Maar echt heftig kan ik het niet noemen.­

Volgens mijn bron was die getest op 78 uit mijn hoofd.­

Ik zou het zelf even na laten testen, 25mg wegsnuiven doe ik je niet na op pure 2cb. Wat een helse pijnen geeft dat aan m'n neus..
Uitspraak van D-Nial op zondag 12 april 2015 om 17:18:
15mg na 4fmp op een feestje (wat dus nauwelijks werkte) in ieder geval over te gaan op 30mg in een thuissetting ingericht op trippen.­

Je weet dat de effecten van 2c's eerder exponentieel dan lineair toenemen als je de dosis opschroeft? De stap van 15 naar 30mg is dan wel heel erg groot. Verder is 2c-e idd een stuk potenter dus zou ik sowieso al voorzichtiger zijn met doseren.

En misschien is het geweest dat de 4fa het effect van 2c-e in jouw geval juist wat tegen werkte? Het hoeft natuurlijk niet dat elk stofje bij iedereen sterker werkt na 4fa natuurlijk ;)
Uitspraak van Prurient op dinsdag 14 april 2015 om 16:48:
Je weet dat de effecten van 2c's eerder exponentieel dan lineair toenemen als je de dosis opschroeft? De stap van 15 naar 30mg is dan wel heel erg groot.­ Verder is 2c-e idd een stuk potenter dus zou ik sowieso al voorzichtiger zijn met doseren.­

What I said :)
Uitspraak van Prurient op dinsdag 14 april 2015 om 16:48:
Je weet dat de effecten van 2c's eerder exponentieel dan lineair toenemen als je de dosis opschroeft? De stap van 15 naar 30mg is dan wel heel erg groot.­ Verder is 2c-e idd een stuk potenter dus zou ik sowieso al voorzichtiger zijn met doseren.­

Maar ik heb ondertussen wel de nodige ervaring met 2CB. Mijn eerste trip begonnen met 1,5 nijntjes, dat was wel lachen, maar nu ik beter weet zou ik dat niet eens meer echt vet vinden. Een keer 1 nijntje geprobeerd op een feestje, was voor op een feestje wel leuk, maar was qua trippen niet waar ik op zat te wachten. Heb nu een keer 2,5 nijntje en een keer 3 nijntjes gebruikt met een leuke dosis cannabis on the side en dat waren de trips waarvan ik genoot en de volgende keer gaan er bij mij ook 4 nijntjes in (wat ik ook als max hou gezien de maximum 'veilige' dosis. Dus qua 2CB ken ik de (exponentiele) verschillen wel degelijk. Iedere trip weer merk ik dat ik nog lang niet op mijn maximum zit van hoe intens een trip voor mij mag zijn, dit is echt mijn ding.

Zelfde als dat ik op ASOT van 150ug AL-LAD nauwelijks wat vernam. Laatst voelde de timing juist om 450ug alleen te nuttigen voor een boswandeling. Dat verschil tussen 150ug en 450ug was bizar, het was verreweg de meest intense en bizarre trip die ik heb meegemaakt maar was ontzettend vet.

Ik snap jullie voorzichtigheid. Ik ben ook absoluut geen onverantwoordelijk persoon die met bijvoorbeeld XTC maar bij blijft nemen tot ik er wat van voel en mijn pauzes niet neem. Ook raadpleeg ik Erowid, Bluelight etc intensief voordat ik voor een dosis tripmiddel kies.

Maar ik denk dat jullie ook deels onderschatten hoe gemakkelijk en vet ik sterke trips vind. Zelfs bij 3 nijntjes en bij 450ug AL-LAD weet ik dat ik nog een stapje verder kan. En mijn redenering om van 15mg naar 30mg te gaan vind ik persoonlijk niet eens zo gek:

1 nijntje - Geen visuals, alleen lachkicks en muziek en light ervaarde ik vetter (a la eerste keer xtc)
1,5 nijntje - Ook geen visuals. Kleuren werden een stuk feller en perceptie werd behoorlijk veranderd
vanag 2 nijntjes kwamen de visuals pas, dus een verdubbeling van 1 nijntje die niet al teveel deed

1 blotter AL-LAD (150ug) - Deed nauwelijks wat met me
3 blotters AL-LAD (450ug) - Best trip of my life

Met tripmiddelen merk ik dat als ik in de strong categorie ga zitten wat Erowid aanraad, ik echt heerlijke trips heb. Dus vandaar een beetje mijn redenatie om in een chille thuissetting eerder voor 30 dan voor 20 te gaan. Met zelfkennis en de wetenschap dat die 15mg niet veel uithaalde, ben ik bang dat 20mg voor mij persoonlijk een mild tripje op gaat leveren en dat als ik gewoon 30mg doe, ik achteraf zeg 'toch blij dat ik voor die dosis heb gekozen, wat was het weer een monsterlijke trip'

Ik hoop dat jullie je een beetje kunnen vinden bij mijn redenatie wat deze stofjes betreft. Maar goed, jullie hebben meer ervaring. Maar goed, zou 20mg 2CE een heftigere trip (lengte even daarbuiten gelaten) dan een trip op 3 nijntjes of 450ug AL-LAD? Hoeft het niet te overtreffen, mag wel, als het er maar een beetje in de buurt komt van de intensiteit van zulke trips.
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 01:06:
Ik snap jullie voorzichtigheid.­ Ik ben ook absoluut geen onverantwoordelijk persoon die met bijvoorbeeld XTC maar bij blijft nemen tot ik er wat van voel en mijn pauzes niet neem.­ Ook raadpleeg ik Erowid, Bluelight etc intensief voordat ik voor een dosis tripmiddel kies.­

Dan zul je op Erowid toch wel hebben gezien dat 30 en 40mg ruim boven de Heavy range nog vallen? Waarom zou je dan niet eerst nog eens een dosering in die range pakken?

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 01:06:
1 blotter AL-LAD (150ug) - Deed nauwelijks wat met me
3 blotters AL-LAD (450ug) - Best trip of my life

Heb geen ervaring zelf met die AL-LAD. Maar..je hebt ze niet laten kwantificeren bij het lab he? Het is gewoon een verkochte waarde zo, toch (ik zag ze laatst ook staan), het kan dus eigenlijk gewoon nog goed dat op die zegels ook een stuk minder zit, dat weet je gewoon niet goed. Ik kan het middel zelf niet vergelijken met 2C-E iig, dus zal het verder buiten beschouwing laten.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 01:06:
30 dan voor 20 te gaan.­ Met zelfkennis en de wetenschap dat die 15mg niet veel uithaalde, ben ik bang dat 20mg voor mij persoonlijk een mild tripje op gaat leveren en dat als ik gewoon 30mg doe,

Je realiseert je wel dat er tussen 20 en 30 nog 21,22,23,24,25.26.27.28 en 29mg als ook mogelijke keuzes zit? je hoeft niet perse in 5 tallen te nemen, mits je een goede weegschaal hebt, natuurlijk. Als je niet voor 20 wilt gaan, waarom pak je dan niet iets als 22 of 23, ipv gelijk 30? MIjn vriendin heeft destijds 21mg 2C-E genomen en het is de sterkste trip geweest die ze heeft meegemaakt (geen LSD gedaan, ter info). Gepaard met flinke bodyload en bij ineens overeind komen van de bank plots onaangekondigd braken.
Ik zie echt geen reden om direct naar 30 te gaan man, en met 2 mensen die je dat zeggen, moet je daar toch eens goed over nadenken.
Uiteindelijk moet je doen wat je zelf goed vindt voelen, als dat 30mg is, ga je gang en vertel ons hoe het wat. Vertel het ook als het afschuwelijk was en als we gelijk hadden..als het wel mooi uitpakt, then good for you, maar dat is meer geluk dan wijsheid dan in een trial&error setting.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 01:06:
gewoon 30mg doe, ik achteraf zeg 'toch blij dat ik voor die dosis heb gekozen, wat was het weer een monsterlijke trip'

Je kan zo'n dosering toch ook bewaren voor de 3e keer? Dat is een beetje wat bij deze stofjes hoort hoor, aftastend opschroeven, niet in één keer een top(zonder bottom)-taktiek.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 01:06:
zou 20mg 2CE een heftigere trip (lengte even daarbuiten gelaten) dan een trip op 3 nijntjes

Dat zou evenwel zeer goed kunnen ja.
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 01:06:
Maar ik heb ondertussen wel de nodige ervaring met 2CB.­ Mijn eerste trip begonnen met 1,5 nijntjes, dat was wel lachen, maar nu ik beter weet zou ik dat niet eens meer echt vet vinden.­

je doet me aan mezelf denken, altijd maar de dosis opschroeven 8) tegenwoordig kom ik juist een beetje achter de charmes van wat lager gedoseerde trips, kunnen soms net zo diep gaan als hooggedosseerd. Maargoed experimenteren hoort erbij en soms is het wat minder goed te handelen. Is ook niet zo erg, maar ik weet uit ervaring dat het echt goed kut kan zijn om teveel te pakken.
Uitspraak van Dre zuurkool op woensdag 15 april 2015 om 13:35:
je doet me aan mezelf denken, altijd maar de dosis opschroeven 8) tegenwoordig kom ik juist een beetje achter de charmes van wat lager gedoseerde trips, kunnen soms net zo diep gaan als hooggedosseerd. Maargoed experimenteren hoort erbij en soms is het wat minder goed te handelen. Is ook niet zo erg, maar ik weet uit ervaring dat het echt goed kut kan zijn om teveel te pakken.

:yes: Eerder wel eens 40 mg 2cb gedaan, pittig. Nu kan ik uit 20 meer dan genoeg halen. Alleen dat moet je leren waarderen ofzo Heb ik het geVoel.
Uitspraak van JSKI op woensdag 15 april 2015 om 14:55:
Alleen dat moet je leren waarderen ofzo Heb ik het geVoel.­

Inderdaad! Heb nu vaak genoeg kickass visuals gehad, en ik zal af en toe nog best hoog doseren, maar met de juiste mindset kan je met weinig op een bepaalde manier ook heel ver gaan, ook qua visuals. Ze dringen zich dan wat minder op maar met de juiste flow kunnen ze net zo geweldig zijn als hooggedoseerde trips.
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 01:06:
ben ik bang dat 20mg voor mij persoonlijk een mild tripje op gaat leveren en dat als ik gewoon 30mg doe, ik achteraf zeg 'toch blij dat ik voor die dosis heb gekozen, wat was het weer een monsterlijke trip'

Dit zul je altijd wel hebben met tripmiddelen, maar als je de tijd hebt en genoeg van het stofje hebt liggen is het toch niet zo'n probleem als een trip wat milder uitpakt dan je had verwacht? Dan kan je dit de volgende keer juist meenemen in je dosiskeuze. Van 150ug al-lad naar 450ug is ook wel een aparte stapgrootte voor een stof waar zou weinig over bekend is.

Als je per se zin hebt in een heftige trip houdt natuurlijk niemand je tegen, en het kan ook goed uitpakken maar het is zo zonde als het verkeerd zou gaan.

In any case, laat ons weten waar je voor gekozen heb en hoe het was B)
Uitspraak van Prurient op woensdag 15 april 2015 om 21:49:
n, maar als je de tijd hebt en genoeg van het stofje hebt liggen is het toch niet zo'n probleem als een trip wat milder uitpakt dan je had verwacht? Dan kan je dit de volgende keer juist meenemen in je dosiskeuze. Van 150ug al-lad naar 450ug is ook wel een aparte stapgrootte voor een stof waar zou weinig over bekend is.

Als je per se zin hebt in een heftige trip houdt natuurlijk niemand je tegen, en het kan ook goed uitpakken maar het is zo zonde als het verkeerd zou gaan.

In any case, laat ons weten waar je voor gekozen heb en hoe het was B)

(Y)(Y) niks meer aan toe te voegen :)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 12:50:
Heb geen ervaring zelf met die AL-LAD.­

Dat is dus in de juiste doseringen LSD, alleen met een kortere werkingsduur. Ik heb dan geen LSD gehad, maar deze trip was wel vele malen vetter, heftiger, dieper en spiritueler dan de 2C's die ik heb gehad en truffels en echt wat ik mij dus ook bij LSD voorstelde.


Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 12:50:
Je realiseert je wel dat er tussen 20 en 30 nog 21,22,23,24,25.­26.­27.­28 en 29mg als ook mogelijke keuzes zit? je hoeft niet perse in 5 tallen te nemen, mits je een goede weegschaal hebt, natuurlijk.­

Hier heb je een punt. Weegschaal heb ik wel, die welbekende .000 weegschaal van DX. Dat is idd een licht autistisch trekje denk ik haha, waar meer mensen last van hebben. Zelfde als dat ik het volume van mijn TV het liefst op een rond getal heb staan haha.

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 12:50:
Je kan zo'n dosering toch ook bewaren voor de 3e keer? Dat is een beetje wat bij deze stofjes hoort hoor, aftastend opschroeven, niet in één keer een top(zonder bottom)-taktiek.­

Daar heb je een punt, maar de keerzijde is natuurlijk dat niemand op een 'net-niet ervaring' zit te wachten. Iets wat ik dus op 15mg wel had. Of ja, net niet, was hem gewoon eigenlijk helemaal niet. Maar

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 12:50:
Ik zie echt geen reden om direct naar 30 te gaan man, en met 2 mensen die je dat zeggen, moet je daar toch eens goed over nadenken.­

Hier heb je ook een punt mee, dat icm dat je de dosis altijd hoger kan opschroeven. Dan ga ik voor ruim 20mg. Mocht de weegschaal dan 22 of 23 ofzo aangeven, ga ik niet moeilijk zitten doen om die miligram. Ben benieuwd.

Ben gewoon bang voor weer een net-niet ervaring. Het kost natuurlijk wel wat en het grootste nadeel aan een net-niet ervaring aan zo'n geplande trip is dat bijnemen niet echt werkt, je het beste minstens een week moet wachten ivm tolerantie en je die week erop mss niet de omstandigheden hebt (vrij, goed weer, geen verplichtingen, etc). Maar goed, zoals gezegd, ben mss wel wat eigenwijs, maar niet dom wat dit spul betreft. Ik zal de volgende keer dan wel voor ruim 20mg gaan, vooral als jullie er zo heilig van overtuigd zijn (en wel ervaring hebben met die 'slechts' 5mg meer dan de dosis die voor mij niet werkte.

Uitspraak van Prurient op woensdag 15 april 2015 om 21:49:
Van 150ug al-lad naar 450ug is ook wel een aparte stapgrootte voor een stof waar zou weinig over bekend is.­

Hier misschien wel, maar het is wel een stofje dat door Shulgin al beschreven werd in TiKHAL en erg populair is in de UK, waardoor ik me er echt wel heel diep in heb kunnen verdiepen voordat ik het probeerde.
laatste aanpassing
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
Dat is dus in de juiste doseringen LSD, alleen met een kortere werkingsduur.­

Ik weet het, ik heb het alleen niet gehad :P

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
Dat is idd een licht autistisch trekje denk ik haha, waar meer mensen last van hebben.­

True, iets om met dit soort stofjes dankbaar vanaf te stappen :) Ik zou zelf de dosering in stapjes van 3 mg per ervaring verhogen, vindt je dat te weinig (kan ik me voorstellen) denk dan aan 4 of 5 mg, maar sla niet een paar stappen over naar de 30..

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
maar de keerzijde is natuurlijk dat niemand op een 'net-niet ervaring' zit te wachten

Nee, maar hoort er soms gewoon bij. Als je bovenstaande aanhoudt zal je echt je volgende trip wel kunnen intensiveren, zonder gelijk het hele sealtje (bij wijze van) op te hoeven maken. Dit hoort gewoon bij 2C"tjes en tripmiddelen, aftasten, rustig de dosis verhogen over een aantal trips, je zult gewoon niet altijd de 1e, 2e of 3e trip goed zitten, vervelend, maar accepteer het. Of ga all-in..dat kan nog steeds, dat is een keuze die verder geheel aan jou is.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
Dan ga ik voor ruim 20mg.­ Mocht de weegschaal dan 22 of 23 ofzo aangeven, ga ik niet moeilijk zitten doen om die miligram.­ Ben benieuwd.­

Juist. Klinkt al als een beter idee.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
beste minstens een week moet wachten

uiteraard, je kunt nou eenmaal niet dagelijks gaan trippen :P

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
(en wel ervaring hebben met die 'slechts' 5mg meer dan de dosis die voor mij niet werkte.­

Ja daar is wel ervaring mee. Het is voldoende sterk spul om bij een beetje meer toch een aardige intensivering te geven. Je slaat de stap naar een mg of 18-19 al over, dus hou het dan idd bij 20-22, max 23mg. Is dat weer niet genoeg, dan kun je een trip er op altijd nog verder omhoog gaan. Het is vervelend dat een trip er tussen dan niet voldoende goed voor je uitpakt, maar wel de slimme, voorzichtige en verstandige manier om met RC's die tevens tripmiddelen zijn, om te gaan.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:02:
de UK

Hehe..ja die lui gaan ook overal mee all-in ;P
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 22:15:
uiteraard, je kunt nou eenmaal niet dagelijks gaan trippen :P

Nee, uiteraard niet, is ook maar eens per 2 maanden zo'n beetje dat ik echt ga trippen. Maar het zou wel kut zijn. Hele dag vrijgemaakt, geen feesten ingepland, verder met niemand afgesproken, weinig bier enzo in huis, zit je op zaterdag met maar 2 of 3 vrienden klaar voor hopelijk een avond voor in de boeken, en dan voel je hem niet. Ja, dan kun je nog naar de kroeg of wat wiet roken haha. Maar goed, denk dat ik er nu wel uit ben en dus beter voor die ruime 20mg kan gaan. Maar dat zal nog wel een paar weekjes duren voordat het weer zover is.
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:24:
Maar het zou wel kut zijn.­ Hele dag vrijgemaakt, geen feesten ingepland, verder met niemand afgesproken, weinig bier enzo in huis, zit je op zaterdag met maar 2 of 3 vrienden klaar voor hopelijk een avond voor in de boeken, en dan voel je hem niet.­

Dat is worst case, maar je schetst hier een situatie waar in je niks voelt. Je hebt 15mg op gehad, bent van plan te verhogen en naar wat ik lees uit het reportje van toen, heb je toen wel wat gevoeld. Dus het zou me verbazen als, stel je zou 18-19mg doen, wat echt een merkbare stap is bij 2C-E, je niks zou voelen. In dat geval gaat je situatie schets dus al niet op.
Echt, het begint bij acceptatie dat een trip soms niet zo uitpakt als je misschien zou willen. Maar dat maakt niet dat je dan maar lukraak doseringen boven Erowid's heavy (de 30-40mg die je eerder schetste te willen nemen) moet gaan nemen als je aan het eind van een common range zat.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 22:24:
Maar goed, denk dat ik er nu wel uit ben en dus beter voor die ruime 20mg kan gaan.­ Maar dat zal nog wel een paar weekjes duren voordat het weer zover is.­

Kun je het nog even rustig laten bezinken (Y)
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 22:48:
Maar dat maakt niet dat je dan maar lukraak doseringen boven Erowid's heavy (de 30-40mg die je eerder schetste te willen nemen) moet gaan nemen als je aan het eind van een common range zat.­

Zit ik met de stofjes waar ik wel ervaring mee heb, dus vind die Erowid tables altijd wel een handige guideline. Vandaar dus ook mijn originele plan om 30mg te pakken in een thuissetting. Maar goed, ik heb ook wel eens gezegd dat de ervaringen van enkele actieve en ervaren leden hier in het drugsforum op PF, waaronder jij, nog belangrijker zijn dan Erowid wanneer ik ga bepalen hoeveel ik van iets wat ik zelf nog niet heb gebruikt gaan nemen. Heb daarom ook van jou aangenomen om met 15mg op een feestje te beginnen.

Het is echt niet zo dat ik all-in ga en lukraak wat naar binnen flikker. Maar met alle tripmiddelen die ik tot nu toe heb gehad zat ik wel goed met een wat pittigere dosis, trippen is gewoon echt mijn ding. Maar ik lees me echt altijd wel zoveel mogelijk in voordat ik uberhaupt ga nemen. Daarom maar even goed deze discussies te hebben gevoerd, ik ben er nu dus wel uit dat het die ruim 20mg gaat worden. Ik zal er iig over reporten wanneer de tijd daar is!

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 22:48:
Je hebt 15mg op gehad, bent van plan te verhogen en naar wat ik lees uit het reportje van toen, heb je toen wel wat gevoeld

Ja, ik voelde een bodyload die gelijk was aan 2cb, maar geen misselijkheid (had deze keer echt heel ver van te voren niks meer gegeten) en eigenlijk alleen dat de lasers en muziek ietsje vetter waren. Had van de effecten die ik had geen echt leuk avondje in een thuissetting kunnen hebben. Dan zou ik bewust een tijdje naar een sierpleistermuur moeten staren om het iets te zien bewegen om te merken dat ik onder invloed ben. Dan kan ik me met wat bier en wiet en de rest van de kameraden er nog wel het beste van maken, maar het zou geen avondje trippen worden. Had ook niet echt lachkicks en humor met 15mg (iets wat ik met 1 nijntje wel heb).
laatste aanpassing
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:15:
Zit ik met de stofjes waar ik wel ervaring mee heb

-Boven- de "Heavy" range? Kijk nog 'ns goed ;)

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:15:
ik ben er nu dus wel uit dat het die ruim 20mg gaat worden.­ Ik zal er iig over reporten wanneer de tijd daar is!

(Y) cool! tzt benieuwd naar hoe e.a. heeft uitgepakt!
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 23:27:
-Boven- de "Heavy" range? Kijk nog 'ns goed ;)

Ja, 30 zit net in de Heavy range.

bij 2CB zit mijn 30-36mg aardig ver in de strong range

btw. Ik zie nu wel dat ik iets de fout in ben gegaan. Ik zit met 30-36mg aardig in de Strong range van 2CB, de hoogste daar. Dus ik dacht laag in de hoogste klasse van 2CE te zitten, dat was dus heavy, maar ik zie nu pas dat 2CE naast Strong ook nog een Heavy range heeft. Had mijn 2CB ervaring dus met de Strong range moeten vergelijken.

bij AL-LAD zit 450mg in de Heavy Range, maar die zie ik alleen op psychonaut.wiki, niet op Erowid

Met 2CD zat ik met 40mg en 1 nijntje dus onderaan de strong klasse.

Dus met waar ik (positieve) ervaring mee heb gehad zit ik dus aardig in de Strong range. Daarom pak ik ook van een nieuw stofje graag de onderkant van de Strong Range. Maar goed, zoals gezegd, zat mijn fout erin dat 2CE dus ook nog een Heavy Range bovenop de Strong Range.

Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op woensdag 15 april 2015 om 23:27:
(Y) cool! tzt benieuwd naar hoe e.a. heeft uitgepakt!

Komt goed!
Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:38:
Ja, 30 zit net in de Heavy range.­

Hmm ik zie dat ze de Strong en Heavy ranges hebben aangepast bij 2C-E. Die waren er eerst 15-20 en 20-25, uit dat oogpunt waren dan ook mijn reacties. De insufflated doseringen stonden er destijds ook nog niet bij.
Blijkbaar werken ze de pagina's op Erowid dus toch wel eens bij :)

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:38:
maar ik zie nu pas dat 2CE naast Strong ook nog een Heavy range heeft.­

Klopt ja.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:38:
Met 2CD zat ik met 40mg en 1 nijntje dus onderaan de strong klasse.­

Mja, 2C-D is sowieso een weinig potent 2C'tje, denk dat je daarmee sowieso niet, ook niet met iets in de strong range, in de buurt van een 'strong' ervaring voor wat betreft 2C-E komt.

Uitspraak van D-Nial op woensdag 15 april 2015 om 23:38:
Maar goed, zoals gezegd, zat mijn fout erin dat 2CE dus ook nog een Heavy Range bovenop de Strong Range.­

Ja..waarom sommige vaults dat wel hebben en andere niet..is me ook een raadsel.
Wat is na jullie mening de leukste 2C?
Ik wil het binnekort wel weer eens doen maar weet niet echt welke nou leuk is!
Uitspraak van Cartaa op donderdag 16 april 2015 om 12:41:
Wat is na jullie mening de leukste 2C?

Zelf vind ik 2C-I momenteel nog steeds de leukste. Heb ervaring met B, C, D (weliswaar alleen als versterker), I en T-2.
Zijn er nog 2C-*­ te vinden als RC bij een online vendor? 2C-B is in mijn omgeving helaas niet te vinden op dit moment..­
Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 13:47:
Zijn er nog 2C-*­ te vinden als RC bij een online vendor?

Ja, m.n. diegene die niet op de Opiumlijst staan zijn wel goed te vinden.

Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 13:47:
2C-B is in mijn omgeving helaas niet te vinden op dit moment..­

Well that happens.. hier ook de enige die ontbreekt at the moment :lol:

Uitspraak van Cartaa op donderdag 16 april 2015 om 12:41:
Wat is na jullie mening de leukste 2C?

2C-I en heel close daar tegen aan zit voor mij wel 2C-T2 :)
Ervaring met B,C,D,E,I,P,T2,T7. Alleen de T4 nog proberen..stofje wel al in huis gehaald tijd terug, maar gezien de lange duur er van, nog niet aan toegekomen :P
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 16 april 2015 om 14:27:
Ja, m.­n.­ diegene die niet op de Opiumlijst staan zijn wel goed te vinden.­

Oke bedankt, enig idee welke dat zijn? Zelf heb ik namelijk geen idee welke soorten er allemaal bestaan.
Het liefst heb ik 2C-B of een die daar het meest in de buurt komt.
Leown
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 20:46:
Oke bedankt, enig idee welke dat zijn? Zelf heb ik namelijk geen idee welke soorten er allemaal bestaan.­
Het liefst heb ik 2C-B of een die daar het meest in de buurt komt.­

Vragen naar en/of aanbieden van drugs is niet toegestaan op Partyflock hé ;)


Dacht ik meld het nog maar een keer 8)
Uitspraak van Leown op donderdag 16 april 2015 om 20:49:
Vragen naar en/of aanbieden van drugs is niet toegestaan op Partyflock hé ;)

interpretatie is een bitch:P, dus nog ff voor de duidelijkheid: ik hoef alleen te weten welke 2C's NIET op de opiumlijst staan en welke daarvan het meest op 2C-B lijkt.
Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 21:00:
interpretatie is een bitch:P,

Maar deze zin;

Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 20:46:
Het liefst heb ik 2C-B of een die daar het meest in de buurt komt.­

kunnen mensen weer interpreteren als vragen naar ;)
Bij deze het antwoord op je vragen:

Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 20:46:
enig idee welke dat zijn?

-C, -D, -E, -P.

Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 20:46:
of een die daar het meest in de buurt komt.­

2C-C of 2C-D. Qua duur en intensiteit +/- vergelijkbaar. E en P zijn veel potenter en hebben een werkingsduur van ruwweg 2-3x en P zelfs 4x langer.
Uitspraak van Digitalism op donderdag 16 april 2015 om 13:40:
2C-I en heel close daar tegen aan zit voor mij wel 2C-T2 :)
Ervaring met B,C,D,E,I,P,T2,T7. Alleen de T4 nog proberen..stofje wel al in huis gehaald tijd terug, maar gezien de lange duur er van, nog niet aan toegekomen :P

Uitspraak van Digitalism op donderdag 16 april 2015 om 13:40:
Zelf vind ik 2C-I momenteel nog steeds de leukste.­ Heb ervaring met B, C, D (weliswaar alleen als versterker), I en T-2.­

Kan je me jouw ervaring ermee vertellen? Ben er wel benieuwd naar
Uitspraak van Cartaa op donderdag 16 april 2015 om 21:20:
Kan je me jouw ervaring ermee vertellen?

Je doelt op mijn ervaring met 2C-I?

Je quote trouwens verkeerd, het eerste is niet door mij gezegd maar door !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!.
Uitspraak van Leown op donderdag 16 april 2015 om 21:03:
kunnen mensen weer interpreteren als vragen naar ;)

Bedankt voor je bezorgdheid, maar als ik altijd zal moeten nadenken over hoe anderen iets op kunnen vatten, kan ik beter niks meer zeggen. ik snap je punt maar dat was niet mijn insteek.


Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op donderdag 16 april 2015 om 21:08:
-C, -D, -E, -P.­

bedankt !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!, ik ga ff opzoek naar deze stofjes. (Ik, dus geen aanbiedingen AUB;))
laatste aanpassing
Uitspraak van Digitalism op donderdag 16 april 2015 om 21:30:
Je quote trouwens verkeerd, het eerste is niet door mij gezegd maar door !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!.­

Dat maakt inderdaad lastig te beoordelen aan wie de vraag gesteld is, of dat die aan ons beide gericht is, en of deze 2C-I betreft of..nog een andere van ze.

Uitspraak van 675_StreetR op donderdag 16 april 2015 om 21:30:
bedankt !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!, ik ga ff opzoek naar deze stofjes. (Ik, dus geen aanbiedingen AUB;))

Suc6 (Y)(Y)
Uitspraak van Digitalism op donderdag 16 april 2015 om 21:30:
Je doelt op mijn ervaring met 2C-I?

Je quote trouwens verkeerd, het eerste is niet door mij gezegd maar door !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!.­

Ja sorry, de partyflock site werkt niet echt lekker op mijn mobiel haha.
Maar was nieuwsgierig naar jouw ervaring en naar die van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! Vroeg het alleen niet echt bepaald duidelijk nee..
En natuurlijk die van de 2CI want ook dat stond er onduidelijk bij!
laatste aanpassing
Uitspraak van Cartaa op vrijdag 17 april 2015 om 09:24:
Maar was nieuwsgierig naar jouw ervaring

Uitspraak van Cartaa op vrijdag 17 april 2015 om 09:24:
En natuurlijk die van de 2CI

Ik vind het lastig om een 2C-I ervaring op zichzelf te omschrijven, maar wellicht werkt het beter als ik het vergelijk met 2C-B. 2C-B zorgt in mijn hoofd al snel voor redelijk wat chaos. Ik snap weinig meer van de wereld en ben totaal niet helder meer. Met 2C-I werkt dat bij mij heel anders. Onder invloed van 2C-I kan ik nog redelijk normaal functioneren en nadenken. Visueel gezien komt het in mijn ogen redelijk overeen. 2C-I werkt alleen wat langer dan 2C-B, maar als je dat bij voorbaat weet is er natuurlijk niets aan de hand.

Vrij kort stukje, hopelijk kun je er toch wat mee. Anders moet je maar wat vragen stellen, antwoorden geven gaat me vast makkelijker af.
Uitspraak van Digitalism op vrijdag 17 april 2015 om 14:36:
Ik vind het lastig om een 2C-I ervaring op zichzelf te omschrijven, maar wellicht werkt het beter als ik het vergelijk met 2C-B.­ 2C-B zorgt in mijn hoofd al snel voor redelijk wat chaos.­ Ik snap weinig meer van de wereld en ben totaal niet helder meer.­ Met 2C-I werkt dat bij mij heel anders.­ Onder invloed van 2C-I kan ik nog redelijk normaal functioneren en nadenken.­ Visueel gezien komt het in mijn ogen redelijk overeen.­ 2C-I werkt alleen wat langer dan 2C-B, maar als je dat bij voorbaat weet is er natuurlijk niets aan de hand.­

Vrij kort stukje, hopelijk kun je er toch wat mee.­ Anders moet je maar wat vragen stellen, antwoorden geven gaat me vast makkelijker af.­

In aanvulling daarop heb ik meestal tijdens m'n 2C-I trips vooral groene, rode en roze (ook wel oranje/geel) kleuren ervaren, wat warmere kleuren qua visuals dus. Het is minder piekend (met daarbij behorende dalen) dan 2C-B. Meer steady, ook wat energieker. Wat meer berekenbaar (vind 2C-B nog wel eens wisselend vallen) ook vooraf wat je er aan hebt. Vind het zelf prima te combineren met 4-FA op de dansvloer. Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, voor sommigen zijn 2C'tjes niks voor het uitgaan.
Van 2C-B wordt die chaos vaker genoemd ja.
Denk dat ik het zelf niet zo duidelijk ervaar, maar vind 2C-I wel duidelijk fijner met uitgaan op zich.
Wel magische lange nachtjes dansen op gehad iig.

E.a. gebaseerd op best een aantal ervaringen btw ;)
Uitspraak van Digitalism op vrijdag 17 april 2015 om 14:36:
En natuurlijk die van de 2CI
Ik vind het lastig om een 2C-I ervaring op zichzelf te omschrijven, maar wellicht werkt het beter als ik het vergelijk met 2C-B.­ 2C-B zorgt in mijn hoofd al snel voor redelijk wat chaos.­ Ik snap weinig meer van de wereld en ben totaal niet helder meer.­ Met 2C-I werkt dat bij mij heel anders.­ Onder invloed van 2C-I kan ik nog redelijk normaal functioneren en nadenken.­ Visueel gezien komt het in mijn ogen redelijk overeen.­ 2C-I werkt alleen wat langer dan 2C-B, maar als je dat bij voorbaat weet is er natuurlijk niets aan de hand.­

Vrij kort stukje, hopelijk kun je er toch wat mee.­ Anders moet je maar wat vragen stellen, antwoorden geven gaat me vast makkelijker af.­

Helderder klinkt wel goed want vind 2C-B niet echt een herhaling waard want heb er geen visueel effect bij gehad.
Weet niet wat het is maar na 2 nijntjes alleen maar vaag geworden.

Wat voor visuele effecten heb je gehad in het geval je het nog weet? Haha
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op vrijdag 17 april 2015 om 15:31:
In aanvulling daarop heb ik meestal tijdens m'n 2C-I trips vooral groene, rode en roze (ook wel oranje/geel) kleuren ervaren, wat warmere kleuren qua visuals dus.­ Het is minder piekend (met daarbij behorende dalen) dan 2C-B.­ Meer steady, ook wat energieker.­ Wat meer berekenbaar (vind 2C-B nog wel eens wisselend vallen) ook vooraf wat je er aan hebt.­ Vind het zelf prima te combineren met 4-FA op de dansvloer.­ Dit is echter niet voor iedereen weggelegd, voor sommigen zijn 2C'tjes niks voor het uitgaan.­
Van 2C-B wordt die chaos vaker genoemd ja.­
Denk dat ik het zelf niet zo duidelijk ervaar, maar vind 2C-I wel duidelijk fijner met uitgaan op zich.­
Wel magische lange nachtjes dansen op gehad iig.­

E.­a.­ gebaseerd op best een aantal ervaringen btw

Raad je het me eerder aan op een feest of ergens in rustige setting?
Uitspraak van Cartaa op zaterdag 18 april 2015 om 02:12:
2C-B niet echt een herhaling waard want heb er geen visueel effect bij gehad

Zonde wel.

Uitspraak van Cartaa op zaterdag 18 april 2015 om 02:12:
Weet niet wat het is maar na 2 nijntjes alleen maar vaag geworden.­

Wellicht had je een derde nodig, als je twee zwakke exemplaren had, was het zo'n 16mg en dat kan een (net-)niet ervaring betekenen.

Uitspraak van Cartaa op zaterdag 18 april 2015 om 02:12:
or visuele effecten

Raad ik 4-HO-DiPT wel voor aan, mooi kortwerkend stofje, snel en vlot intens visueel met een lage dosis. Ook zo weer uitgewerkt (itt een ook erg visuele 2C als 2C-E, die gelijk 8-10u duurt).

Uitspraak van Cartaa op zaterdag 18 april 2015 om 02:14:
Raad je het me eerder aan op een feest of ergens in rustige setting?

Wel in een rustigere (thuis)setting eerst op zich.
Uitspraak van !¤ Bad Sound Kills Good Music ¤! op zaterdag 18 april 2015 om 02:18:
Raad je het me eerder aan op een feest of ergens in rustige setting?
Wel in een rustigere (thuis)setting eerst op zich.­

Uitspraak van Digitalism op vrijdag 17 april 2015 om 14:36:
Uitspraak van Cartaa op vrijdag 17 april 2015 om 09:24:En natuurlijk die van de 2CI
Ik vind het lastig om een 2C-I ervaring op zichzelf te omschrijven, maar wellicht werkt het beter als ik het vergelijk met 2C-B. 2C-B zorgt in mijn hoofd al snel voor redelijk wat chaos. Ik snap weinig meer van de wereld en ben totaal niet helder meer. Met 2C-I werkt dat bij mij heel anders. Onder invloed van 2C-I kan ik nog redelijk normaal functioneren en nadenken. Visueel gezien komt het in mijn ogen redelijk overeen. 2C-I werkt alleen wat langer dan 2C-B, maar als je dat bij voorbaat weet is er natuurlijk niets aan de hand.

Vrij kort stukje, hopelijk kun je er toch wat mee. Anders moet je maar wat vragen stellen, antwoorden geven gaat me vast makkelijker af.

Thanks voor de tips! Ik heb vernomen dat ik 2C-I kan regelen dus ik kijk al uit naar een mooie avond!