Partyflock

Algemeen 2C-* topic

 
Forumonderwerp · 800487
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr.≠ weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Iemand die weet wat de juiste dosering voor 25i-nboh is? Kan het nergens vinden.≠
Uitspraak van Roodblondje op zondag 23 februari 2014 om 19:00:
Iemand die weet wat de juiste dosering voor 25i-nboh is? Kan het nergens vinden.≠

Algemeen advies is te starten met maximaal 500ug
2cb nijntjes bevallen erg goed! Leuke dingen meegemaakt :)
Hoi, heb even een vraagje.≠ Laatste jaar redelijk wat geŽxperimenteerd met verschillende 2c-tjes en afgelopen weekend was 2C-T7 aan de beurt.≠ Tot nu toe zijn mijn favorieten toch wel de 2C-I en 2C-P, vooral omdat deze erg visueel en geestelijk zijn en het een mooi gevecht is om ze te 'sturen'.≠ Na hier wat op het forum te hebben gelezen en de waarschuwing op erowid te hebben bekeken, besloten om met 15 mg 2C-T7 te starten (2C-I neem ik 20mg en van 2C-P 12 mg en dan ben ik 10-12 uur zoet).≠ Hij sloeg zoals altijd na 1,5 uur in en na 4 uur vertrouwen genoeg gekregen om er 10 mg bij te nemen.≠ Gaf een behoorlijke bodyload, maar de trip op zich viel tegen.≠ De ervaring was erg lichamelijk en zou ik beschrijven als een stevige 2C-B trip.≠ Van 2C-B kan ik doseren wat ik wil, maar de intense ervaring en visuals blijven uit (het blijft een meer lichamelijke trip).≠

Nu is mijn vraag: Zijn er mensen die met 2C-T7 een soort dosis hebben waarbij hij omslaat van lichamelijk naar intens en geestelijk? Of verschilt de ervaring met deze 2C gewoon enorm?

Eigenlijk wil ik dus weten of het zin heeft om 30 mg of meer te gaan doseren? Vond de bodyload redelijk vervelend, dus ben er enigzins huiverig voor om met zo'n dosis te starten.≠
Nog een vraagje.≠ Ben wel benieuwd naar de 25I-NBOMe, maar de aanbevolen doseringen zijn intens klein.≠ Hoe kan ik dit het beste vanuit poeder doseren? Heb veel ervaring met het maken van verdunningen etc, maar nog nooit zoiets met drugs gedaan.≠ Iemand tips?
Uitspraak van mister-extreme op woensdag 26 februari 2014 om 15:09:
Algemeen advies is te starten met maximaal 500ug

hmmm oke apart.
afgelopen weekend zegels gehad van 1200ug (zegt de vendor iig) en deed niet super veel.
We begonnen met 1 en na 3 a 4 uur hebben we anderhalf zegel bijgenomen, maar kwam nog niet in de buurt van een 2c-i trip.
Uitspraak van OnlyPil(l)s op woensdag 26 februari 2014 om 23:18:
Nu is mijn vraag: Zijn er mensen die met 2C-T7 een soort dosis hebben waarbij hij omslaat van lichamelijk naar intens en geestelijk? Of verschilt de ervaring met deze 2C gewoon enorm?

Zelf nog geen ervaring mee, maar ik ken wel verhalen van mensen die 40mg nodig hebben voordat de T7 het gewenste effect bereikt.
Ik heb zelf geen ervaring met 2c-t7, maar wel genoeg met 2c-b en i.≠ Sowieso kunnen de ervaringen met 2c'tjes heel erg verschillen per persoon en zelfs bij de zelfde persoon op verschillende momenten.≠ Na 4 uur nog bijdoseren vind ik wel wat aan de late kant, je kan eigenlijk ook niet zeggen dat je 25mg 2c-t7 hebt gehad, in totaal natuurlijk wel, maar had je 25mg in 1 keer naar binnen gegooid had je een hele andere ervaring gehad.≠ Die redose van 10 mg heeft niet veel uitgehaald lijkt mij, of had je naast de sterkere bodyload wel wat meer effecten ervan?
Dit zijn trouwens de orale dosissen voor 2c-t7:

10-20mg =≠ licht
15-30mg =≠ normaal
25-60mg =≠ heftig

Dus denk eigenlijk dat je wel wat meer richting de 20 kan gaan, ook gezien je aangeeft dat je al redelijk wat ervaring hebt met andere 2c's.≠ Misschien ben je voor deze wel wat ongevoeliger.≠ Maar 15mg zit ook nog in de 'licht' of 'normaal' bij die tabel.≠ Alleen moet je er dan vanuit gaan dat je vorige keer dus 15 mg hebt gehad en die redose van 10mg er niet bij optellen zodat je volgende keer dus niet in ene moet beginnen met 30mg ofzo.≠ Zou eerst ergens richting de 20 mikken.≠
laatste aanpassing
Uitspraak van OnlyPil(l)s op woensdag 26 februari 2014 om 23:26:
Ben wel benieuwd naar de 25I-NBOMe, maar de aanbevolen doseringen zijn intens klein.≠ Hoe kan ik dit het beste vanuit poeder doseren?

Drugs die actief zijn in de microgrammen kan je het best verdunnen in water of iets met alcohol (water is niet onbeperkt houdbaar). Ook heb je wel een weegschaal nodig die op z'n minst nauwkeurig is op 0.001 gram. Stel dat je 5 milligram poeder afweegt en in 10 milliliter water oplost, dan bevat elke milliliter water 0,5 mg poeder. 0,5 milligram komt overeen met 500 microgram. Als je dan 500 microgram wil hebben doe je er een spuitje in en haal je er een milliliter uit en doet dit bij een glas drinken ofzo en mengt het nog een keer goed.
Misschien is het zelfs wel beter om die 5mg op te lossen in 100 ml water, dan heb je een concentratie van 50ug/ml. Dat is wat preciezer doseren.
Oh trouwens ik vergat dat 25i-nbome niet oraal actief is, dus dat gaat waarschijnlijk niet eens werken. Tenzij je je eigen blotters maakt,die je dan tegen je tandvlees houdt voor een tijdje.
laatste aanpassing
Uitspraak van DR.DA op woensdag 26 februari 2014 om 23:49:
Drugs die actief zijn in de microgrammen kan je het best verdunnen in water of iets met alcohol

Daar heb ik wel aan gedacht, maar aan de structuur van 25i-nbome te zien is hij niet oplosbaar in zowel water als alcohol en kan hierover ook geen betrouwbare gegevens vinden. Heb je zelf goede ervaringen met verdunning hiervan in water en/of alcohol? Aceton leek mij bijvoorbeeld al een veel betere optie.
Verder zocht ik inderdaad wat instructies over het maken van je eigen blotter.
Uitspraak van DR.DA op woensdag 26 februari 2014 om 23:37:
Die redose van 10 mg heeft niet veel uitgehaald lijkt mij, of had je naast de sterkere bodyload wel wat meer effecten ervan?

Die redose van 10 mg zorgde behalve voor een vervelende bodyload, wel voor een behoorlijke versterking van het lichamelijke effect. Ben benieuwd naar ervaringen van mensen die wel bekend zijn met de 2C-T7.
Uitspraak van OnlyPil(l)s op donderdag 27 februari 2014 om 00:10:
Heb je zelf goede ervaringen met verdunning hiervan in water en/of alcohol?

Nee heb geen ervaring met 25i-nbome, maar het schijnt wel op te lossen in water met alcohol. Het beste is als je er gewoon aan kan komen in blottervorm zodat je zelf niet hoeft te kloten. Sommige vendors verkopen ze ook complexed zodat ze een hogere bio-availability hebben en er dus meer wordt opgenomen, of je ze niet zolang in je mond hoeft te houden.
Laatst weer eens 2cb gedaan, evenveel als de keer ervoor genomen namelijk 15mg.≠ Ik voel het altijd wel aan mijn maag/darmen dat ik daar in het begin last van heb, waar je een soortvan doorheen moet, maar nu viel het wel heel zwaar op mijn (onze) maag.≠ Ik moest nu serieus echt overgeven (doei spaghetti) en mijn huisgenootje een half uur later ook.≠ Daarna was dat zware gevoel weg en hebben we echt een superleuke avond gehad.≠ Best wel gek, want we zaten net als vorige keer gewoon op mijn kamer dus zo heel veel verschil was er niet met de keer ervoor.≠ Hadden nu wel andere pillen, daar iets mee te maken? Ja zeker weten doe je het nooit natuurlijk, maar wel typisch..≠
Tripmiddelen hebben vaak de neiging misselijkheid op te roepen..≠ neem maar eens peyote of mescaline, dat is pas zwaar op de maag.≠
Niks om je zorgen over te maken idd imo.≠ Ik ben blij als ik een keer niet boven de wc hang tijdens het trippen, al kan ik het tegenwoordig beter handelen.≠ Maar geen een trip is hetzelfde, dus als was de setting hetzelfde, je eten ervoor misschien niet, of de wetenschap dat je misselijk zou worden heeft invloed gehad kan ook invloed gehad hebben.≠
Een aanrader onder invloed van 2cb
Weer een mooi avondje genieten van de 2ce :)
Blauwe hartjes binnen :) Binnenkort ook maar is mijn eerste 2C (2C-b ) proberen. Ben erg benieuwd :cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van Frank_!(h) op maandag 31 maart 2014 om 16:30:
Blauwe hartjes binnen :) Binnenkort ook maar is mijn eerste 2C (2C-b ) proberen. Ben erg benieuwd :cheer:

Veel plezier! Ik zou beginnen met een dosis rond de 15mg..
Ik heb blauwe hartjes die volgens verschillende bronnen +-15mg bevatten dus dat zou prima zijn (y)
Uitspraak van Saxoferrato op dinsdag 1 april 2014 om 16:13:
Ik dacht 13, maar goed :p

Maatje vertelde dat hij deze toevallig ook had laten testen :p

Spreiding van 10 tot 17..
laatste aanpassing
Uitspraak van Frank_!(h) op dinsdag 1 april 2014 om 16:16:
Spreiding van 10 tot 17..≠

Aaah ok! Ik eigenlijk alleen nog maar 12-14 voorbij zien komen, maar dat kan ook natuurlijk :) zal niet zo vreselijk veel uitmaken...
Uitspraak van Frank_!(h) op maandag 31 maart 2014 om 16:30:
Blauwe hartjes binnen :)

Uitspraak van Frank_!(h) op dinsdag 1 april 2014 om 15:32:
k heb blauwe hartjes die volgens verschillende bronnen +-15mg bevatten dus dat zou prima zijn (y)

Uitspraak van Saxoferrato op dinsdag 1 april 2014 om 16:13:
Ik dacht 13, maar goed :p

Uitspraak van Frank_!(h) op dinsdag 1 april 2014 om 16:16:
Spreiding van 10 tot 17..≠

Er zijn verschillende hartjes, o.a. deze:

­[img width=400 height=170]http://pillreports.com/images/fullsize/32817.jpg[/img] Die naar mijn verluid, bij het lab als 11-14mg bekend waren.

Maar er zijn ook hartjes die op deze lijken (niet exact kloppende foto voor die ik bedoel, dit is dan ook een foto van een MDMA-tablet)
­[img width=400 height=300]http://pillreports.com/images/fullsize/30089.jpg[/img]
En die zijn net een fractie lager gedoseerd.
iig gaat het om ong. die kleur en een simpel hartje opgedrukt, niet ingedrukt. en zonder breeklijn.

Al met al, met 'blauwe hartjes' weet je eigenlijk onvoldoende om er wat zinnigs over te zeggen..

Uitspraak van Saxoferrato op dinsdag 1 april 2014 om 16:58:
zal niet zo vreselijk veel uitmaken...≠

in the end it's like that :P
laatste aanpassing
Uitspraak van !§ Tone Diary §! op dinsdag 1 april 2014 om 22:54:
Er zijn verschillende hartjes, o.≠a.≠ deze:

De bovenste van je twee foto's heten ook 3d hartjes. Daar heb je overigens ook wit, lichtblauw en donkerblauw van. Dealers zeggen vaak dat er 15-16 mg in zit maar volgens mij ligt het in de praktijk meer richting de 12-13 ofzo. Heb zelf ook nog wat liggen daarvan maar verder ook nooit mee naar het testcentrum geweest, maar wel gebruikt, wat altijd garant staat voor een leuk tripje.
Uitspraak van DR.DA op dinsdag 1 april 2014 om 23:07:
De bovenste van je twee foto's heten ook 3d hartjes.≠

Klopt, maar bij het niet vernoemen van het '3d' gedeelte ervan, weet je niet zeker of iemand niet toch deze bedoeld.

Uitspraak van DR.DA op dinsdag 1 april 2014 om 23:07:
Daar heb je overigens ook wit, lichtblauw en donkerblauw van.≠

Klopt, maar begreep van dichtbij de voormalige drukker, dat het allemaal dezelfde batch is, vooral niet goed gemengd qua kleurstof. Maar pin me er niet op vast hoor, uiteindelijk blijft het second (third etc) hand information.

Uitspraak van DR.DA op dinsdag 1 april 2014 om 23:07:
zit maar volgens mij ligt het in de praktijk meer richting de 12-13 ofzo.≠ Heb zelf ook nog wat liggen daarvan maar verder ook nooit mee naar het testcentrum geweest, maar wel gebruikt, wat altijd garant staat voor een leuk tripje.≠

Met die bedoelde ik 11-14 idd... 11/14 zullen we de uitschieters zijn, 12-13 idd het gemiddelde.
Die andere zijn zo'n 10-12, marginaal maar aanwezig verschilletje dus.
Alweer paar maandjes geleden dat ik 2cb heb gedaan en t begint weer te kriebelen.≠ Heb witte nijntjes liggen nu heb ik twee vragen:
1.≠ Wat is de spreiding van de nijntjes?
2.≠ Ik heb afgelopen zaterdag op masters xtc gebruikt en aangezien 2cb een serotonine gerelateerde drug is kan dit effect hebben op mijn trip? Want als het hierdoor minder wordt wacht ik liever nog even.≠
Makt niks uit, je krijgt gewoon een normale trip.≠
Uitspraak van MaikelvB op dinsdag 1 april 2014 om 23:57:
1.≠ Wat is de spreiding van de nijntjes?

8-12mg. Maar grote kans dat je ze van 8mg hebt.

Uitspraak van MaikelvB op dinsdag 1 april 2014 om 23:57:
2.≠ Ik heb afgelopen zaterdag op masters xtc gebruikt en aangezien 2cb een serotonine gerelateerde drug is kan dit effect hebben op mijn trip? Want als het hierdoor minder wordt wacht ik liever nog even.≠

Even een pauze van drugs is altijd goed, echter werkt 2c-b niet zoals MDMA: het downreguleert de 5-HT-2A-receptoren, dat zijn niet dezelfde als MDMA. Toch zou ik het afraden dit vaker dan 1x per maand te doen.
laatste aanpassing
heb me laatst trouwens helemaal dood gelachen, zaten met een groep te freaken, een gedeelte op 2cb, allemaal voor de eerste keer
een van de meiden heb de gehele trip alleen maar naar een schilderij op de muur zitten kijken, dit vond ze zo mooi, dat toen het wat afzwakte ze nog weer een nijntje erbij wou. zo heb ze dus van 8 tot 2 alleen maar naar dat schilderij zitten kijken :lol:
Uitspraak van Feerstra op woensdag 2 april 2014 om 09:28:
schilderij op de muur zitten kijken,

Haha, dit heb ik ook gehad van de nijntjes.. Erg lang naar een fotolijsten zitten staren, enorme lackkick en veel rare dingen zien in dat lijstje.
Leuk spul!!
Vorige week zondag witte nijntjes genomen.≠
In 1 zo 2cb nijntje pil zit ongv 11 mg 2cb in.≠ We namen rond kwart voor 6 de nijntje en daarna twee joints gedeeld met 5 mensen.≠ Binnen 3 kwartier voelde ik al
de eerste effecten.≠ Lach op me gezicht dat niet weg wilde, lekker gevoel in me lichaam, veel energie/opgewekd.≠ Het leuke aan 2cb van lage dosis is dat je je gewoon goed voelt en heel vrolijk.≠ Voor mijn gevoel leek het alsof ik in een videogame zat en iedere keer als we wat anders deden of een tram/tent binnen liepen zaten we weer in een hele andere level/wereld.≠ Na veel loop neergeploft op het gras en dat was heerlijk.≠ Het is moeilijk om met het gevoel omtegaan want wist niet zo goed wat ik voelde.≠ Als iemand dan zei dat me knieeen jeukte dan voelde ik dat ook werkelijk.≠ Geen gekke dingen gezien.≠ Wil dit weekend twee nijntjes nemen om toch wat vervormingen te zien.≠ Wat is handiger? twee nijntjes in 1 keer of eerst 1 en dan bijpakken op de piek.≠ Ik hoef het niet perse te verlengen maar eerder intenser maken.≠
Uitspraak van goldenheart op woensdag 2 april 2014 om 11:04:
Ik hoef het niet perse te verlengen maar eerder intenser maken.≠

bijpakken zorgt eerder voor een verlenging van de trip, dus als je een intensere trip wilt moet je startdosis hoger liggen. je zou ook met 1,5 kunnen beginnen. een verdubbeling van je startdosis is namelijk wel erg veel!
Ik wil mijn volgende 2cb trip starten met 3 nijntjes (vorige keer 2.≠5) .≠ Heb hiermee nog nooit geredosed.≠
Werkt redosen goed en wanneer kun je het beste redosen met 2cb? En heeft het invloed op je bodyload of comedown?
misschien een domme vraag maar stel m toch 8)
werkt 2cb anders (heftiger) na een nacht doorhalen dan wanneer je m "nuchter" neemt ??
Uitspraak van lollie (f) op woensdag 2 april 2014 om 17:29:
misschien een domme vraag maar stel m toch 8)
werkt 2cb anders (heftiger) na een nacht doorhalen dan wanneer je m "nuchter" neemt ??

Grote kans ja.
Uitspraak van Roodblondje op woensdag 2 april 2014 om 18:02:
dit

Oke en stel ben nuchter, neem wat pep en daarna 2cb.. Werkt t dan ook heftiger ?
Uitspraak van lollie (f) op woensdag 2 april 2014 om 18:20:
Oke en stel ben nuchter, neem wat pep en daarna 2cb..≠ Werkt t dan ook heftiger ?

Het lijkt mij dat pep het effect van een tripmiddel (een beetje) tegenwerkt, maar ik heb hier geen ervaring mee.
Dacht hier ook ooit weleens zo iets te hebben gelezen.
Heb ook wel eens gehoord dat het het effect juist kan versterken.≠ Zelf geen ervaring met deze combinatie, dus ik kan er niets over zeggen.≠
Uitspraak van lollie (f) op woensdag 2 april 2014 om 18:20:
Oke en stel ben nuchter, neem wat pep en daarna 2cb..≠ Werkt t dan ook heftiger ?
Gewoon uitproberen. Verneem je het zelf wel.
laatste aanpassing
Uitspraak van lollie (f) op woensdag 2 april 2014 om 17:29:
misschien een domme vraag maar stel m toch 8)
werkt 2cb anders (heftiger) na een nacht doorhalen dan wanneer je m "nuchter" neemt ??

Vond de hele ervaring met 2cb na een nacht doorhalen op mdma wel een stuk raarder ja
HAllo luitjes

Ik heb witte konijntjes weten te bemachtigen, iemand een idee hoeveel er in zit?

Gr
Uitspraak van joost ruiter op vrijdag 4 april 2014 om 09:37:
Ik heb witte konijntjes weten te bemachtigen, iemand een idee hoeveel er in zit?

8-12mg in de nijntjes
Uitspraak van Heerutosen op woensdag 2 april 2014 om 13:29:
Ik wil mijn volgende 2cb trip starten met 3 nijntjes (vorige keer 2.≠5) .≠ Heb hiermee nog nooit geredosed.≠
Werkt redosen goed en wanneer kun je het beste redosen met 2cb? En heeft het invloed op je bodyload of comedown?

Zelf start ik altijd met 3, maar dat raad ik niet aan voor een beginner, de bodyload is nogal heftig. Heb ook wel eens op de comedown nog 2 bijgenomen (dus dan zit je totaal op ~40-60mg), in principe verlengde het het effect alleen en kwam de piek weer terug. Enige nadeel was wel erg hevige aanhoudende hoofdpijn toen het was uitgewerkt met als gevolg een nacht met weinig slaap.


Uitspraak van C11H15NO2 op woensdag 2 april 2014 om 18:24:
Uitspraak van lollie (f) op woensdag 2 april 2014 om 18:20:Oke en stel ben nuchter, neem wat pep en daarna 2cb.. Werkt t dan ook heftiger ?
Het lijkt mij dat pep het effect van een tripmiddel (een beetje) tegenwerkt, maar ik heb hier geen ervaring mee.
Dacht hier ook ooit weleens zo iets te hebben gelezen.

Klopt, speed cancelt 2cb heel erg uit, wordt een beetje een vlakke ervaring. Combineren met MDMA of 4-fa werkt dan juist weer wel heel erg versterkend, maar dat is een combinatie die je niet te vaak moet doen..
Uitspraak van 2Crew-Blue op vrijdag 4 april 2014 om 11:19:
Zelf start ik altijd met 3, maar dat raad ik niet aan voor een beginner, de bodyload is nogal heftig.≠ Heb ook wel eens op de comedown nog 2 bijgenomen (dus dan zit je totaal op ~40-60mg), in principe verlengde het het effect alleen en kwam de piek weer terug.≠ Enige nadeel was wel erg hevige aanhoudende hoofdpijn toen het was uitgewerkt met als gevolg een nacht met weinig slaap.≠

Vond met 2.5 de bodyload ook best heftig, maar goed te doen. En het mocht voor mijn gevoel allemaal nog net ietsje heftiger ;p
Zelf weinig last gehad, maar de rest van de groep had 2 dagen koppijn. Denk dat ik het volgende keer bij 3 houd en dan niet redose.
wat denk je dat een goeie dosis is voor iemand van 1.≠90 en 110 kg? 2 van die witte of zo iets?
Uitspraak van 2Crew-Blue op woensdag 2 april 2014 om 09:02:
echter werkt 2c-b niet zoals MDMA: het downreguleert de 5-HT-2A-receptoren, dat zijn niet dezelfde als MDMA

Dat is niet hoe de initiŽle door ons ervaarde werking tot stand komt, dat is een gevolg van het gebruik ervan.
Overprikkeling van receptoren leidt uiteindelijk, maar dat is pas ergens na de ervaring, tot downregulatie van het aantal receptoren dat om de celmembraan van dergelijke (serotonerge) cellen tot expressie wordt gebracht. Maar dit is niet hoe de werking tot stand komt. Dit is eerder hoe het tolerantie verhaal in elkaar steekt (vooral voor andere drugs); het aantal receptoren is verminderd, dus je kunt wel nog een keer de stof in je lichaam introduceren, maar er zijn minder receptoren beschikbaar ervoor, wat leidt tot minder geprikkelde receptoren door de drug, in absoluut aantal, waarop minder 'verstoorde prikkeloverdracht' plaats vindt, met als gevolg een verminderde intensiteit van de ervaring die we meemaken, korte tijd na gebruik van zo'n stof.

2C-B prikkelt een hoop 5HT subtype receptoren, waaronder ook de 5HT-2A receptor, het heeft idd een hoge affiniteit voor binding met die receptor, maar net zo goed op een klein rijtje aan andere subtypes van de 5HT receptor.
Het klopt wel dat MDMA niks doet op die receptor.

Beleidend stukje tekst en plaatje:

Many drugs work by affecting the way neurotransmitters work. Thereís a handy table listing the effects of different neurotransmitters right here (link niet included). Drugs can stimulate the nervous system by creating more action potentials in the post-synaptic neurone.≠ They can do this by mimicking a neurotransmitter, stimulating the release of more neurotransmitter, inhibiting the re-uptake receptor on the pre-synaptic neurone or by inhibiting the enzyme that breaks down the neurotransmitter. Agonists are chemicals that bind to a receptor and trigger a response, often by mimicking the neurotransmitter.≠

Drugs are also capable of inhibiting the nervous system by creating fewer action potentials in the post-synaptic neurone. This can be done by inhibiting the release of neurotransmitter, or blocking receptors on the sodium/potassium ion channels. This reduces the bodyís response to impulses. Antagonists work by blocking or dampening signals of agonist drugs/neurotransmitters.

The Action of Different Drugs on the Nervous System
Psychedelics mostly act on serotonin receptors, and act asfull or partial agonists. LSD, LSA, psilocin, DMT, mescalineand the 2Cx family all work as partial agonists. The table below shows a few of the commonly known psychedelics, and their action on receptors. The 5HT receptor system acts via the neurotransmitter of serotonin, D1 acts via dopamine, and the A-2 system acts via noradrenaline.≠

­[img width=624 height=336]http://oi59.tinypic.com/f292rt.jpg[/img]

The scale is from 0 to 4, with 4 being the highest affinity.≠ The chart above is colour coded with a traffic light system.≠ Green refers to an affinity of 3.≠5-4, representing a very high affinity.≠ Yellow is 2-3.≠5, representing medium affinity.≠ Orange is below 2.≠ Any value that is orange/below 2 should be disregarded, as the affinity isnít high enough to cause any great effect.≠ Grey is 0, meaning no affinity at all to the receptor.≠

The current scientific consensus is that the 5HT-2A receptor is the one targeted by drugs responsible for psychedelic experiences.≠ However, drugs like mescaline and MDMA are both capable of inducing psychedelic experiences on par with that of psilocin and LSD, but show no affinity to the 5HT-2A receptor.≠

LSD, for example, works by fitting into the receptors on the post-synaptic neurone. It has a higher affinity than serotonin itself for the serotonin receptors, specifically 5HT receptors, and therefore prevents serotonin binding to the receptors by competing with it.

De bron,9 feb 2013

Laatste edit; opmaak.
laatste aanpassing
:lol: geweldig