Partyflock

Algemeen 2C-* topic

 
Forumonderwerp · 800487
Hey mense,hoe ist nou?
Ik heb laatst na 8 jr.­ weer 2cb genomen,en ik moet zeggen
errug vet!!!!
Uitspraak van [W.P.C] Patjeee op dinsdag 23 september 2014 om 17:59:
de trip moet iets meer MDMA achtig zijn dan echt psychedelisch.­

jammer, het psychedelische is juist zo lekker vind ik :-)
Uitspraak van Dre zuurkool op dinsdag 23 september 2014 om 20:31:
Ik doelde vooral op de hoge doseringen en de verkrijgbaarheid :-)

Snap ik, maar de verkrijgbaarheid zal altijd te maken hebben met het feit dat psychedelische drugs nooit in populaireit gelijk zullen staan als de stimulantia. Dus in die zin is er ook minder 'plek' voor mensen om zich daarmee te bemoeien. Dus is de verkrijgbaarheid...well..dat kan wat moeilijker zijn idd. Deze doseringen (6mg) zijn natuurlijk erg matig, maar die van de nijntjes is toch wel goed te noemen. Toegegeven, je hebt er voor een goede trip meer dan 1 nodig, maar tis wel veilig, juist met psychedelica, dat er maar een deel van een hele dosering in één tablet zet. Moet je voorstellen dat mensen onhandig doen met dit soort tabletten (blijven bijnemen, zoals bij stimulantia) en dat dan steeds per hele dosis. Het doseert zo juist wel handig. Als je weet hoeveel er in zit, en hoeveel je nodig hebt, kun je heel goed (zonder dat er in geval van tabletten een weegschaal aan te pas hoeft te komen) doseren. Ik denk juist uit zo'n oogpunt de meeste 2C-B tabletten die in echt grote aantallen in omloop zijn (en geweest) een beperktere dosis aan boord hebben.
Naast, uit financieel oogpunt voor diegene die ze maken en verkopen.

Uitspraak van Dre zuurkool op dinsdag 23 september 2014 om 20:31:
Ik vraag me af of de mensen echt van een ander slag zijn of van een ander slag worden door psychedelica, het heeft mijn persoonlijkheid namelijk een behoorlijk stuk verandert (positief)

Beetje van beide denk ik :)

Uitspraak van D-Nial op dinsdag 23 september 2014 om 20:32:
Nu alleen nog poeder vinden.­ Ik meende dat SO altijd 2C-E had gehad, maar kan het niet meer vinden.­

Ho ho, 2C-E is heel wat anders dan de je aangerade 2C-C en 2C-D he. Waar 2C-B, C en D enigszins vergelijkbaar zijn, met name door hun duur van een uurtje of 4. Is 2C-E met een duur van 8-10uur, en gezien het toch een stuk potentere stof is (met meer bodyload over het algemeen) toch wel andere koek! Maarehm, begreep al dat één van de vendors die het had daar idd mee gestopt is ja. Suc6 met je zoektocht.
Uitspraak van !¤ Tone Diary ¤! op dinsdag 23 september 2014 om 20:47:
Snap ik, maar de verkrijgbaarheid zal altijd te maken hebben met het feit dat psychedelische drugs nooit in populaireit gelijk zullen staan als de stimulantia.­ Dus in die zin is er ook minder 'plek' voor mensen om zich daarmee te bemoeien.­ Dus is de verkrijgbaarheid...­well..­dat kan wat moeilijker zijn idd.­ Deze doseringen (6mg) zijn natuurlijk erg matig, maar die van de nijntjes is toch wel goed te noemen.­ Toegegeven, je hebt er voor een goede trip meer dan 1 nodig, maar tis wel veilig, juist met psychedelica, dat er maar een deel van een hele dosering in één tablet zet.­ Moet je voorstellen dat mensen onhandig doen met dit soort tabletten (blijven bijnemen, zoals bij stimulantia) en dat dan steeds per hele dosis.­ Het doseert zo juist wel handig.­ Als je weet hoeveel er in zit, en hoeveel je nodig hebt, kun je heel goed (zonder dat er in geval van tabletten een weegschaal aan te pas hoeft te komen) doseren.­ Ik denk juist uit zo'n oogpunt de meeste 2C-B tabletten die in echt grote aantallen in omloop zijn (en geweest) een beperktere dosis aan boord hebben.­
Naast, uit financieel oogpunt voor diegene die ze maken en verkopen.­

ik ben voor lsd standaard 150 ug per zegel en 2cb 15 mg per tablet. voor de rest heb je idd gelijk, vraag aanbod enzo maar

Uitspraak van !¤ Tone Diary ¤! op dinsdag 23 september 2014 om 16:29:
Utopia ;)

zou zo mooi zijn 8)
Uitspraak van !¤ Tone Diary ¤! op dinsdag 23 september 2014 om 20:47:
Ho ho, 2C-E is heel wat anders dan de je aangerade 2C-C en 2C-D he.­ Waar 2C-B, C en D enigszins vergelijkbaar zijn, met name door hun duur van een uurtje of 4.­ Is 2C-E met een duur van 8-10uur, en gezien het toch een stuk potentere stof is (met meer bodyload over het algemeen) toch wel andere koek! Maarehm, begreep al dat één van de vendors die het had daar idd mee gestopt is ja.­ Suc6 met je zoektocht.­

Ja, was ik me wel bewust van inderdaad, maar heb die persoonlijk bovenaan mijn wishlist staan van de overige 2C's, gebaseerd op de ervaringen van mensen op internet (veel die 2CE op een tweede plek na 2CB plaatsen) en het feit dat Shulgin hem ook in zijn Magic Half Dozen heeft opgenomen. Na die trip op 2,5 nijntjes van afgelopen weekend mag het van mij ook nog een stukje heftiger en langer duren, dus vandaar ook 2CE.
Uitspraak van Dre zuurkool op dinsdag 23 september 2014 om 21:01:
ik ben voor lsd standaard 150 ug per zegel en 2cb 15 mg per tablet.­

Uitspraak van Dre zuurkool op dinsdag 23 september 2014 om 21:01:
zou zo mooi zijn 8)

wel dit lijkt me ook wel mooi ja :D

Uitspraak van D-Nial op dinsdag 23 september 2014 om 21:07:
heb die persoonlijk bovenaan mijn wishlist staan van de overige 2C's, gebaseerd op de ervaringen van mensen op internet (veel die 2CE op een tweede plek na 2CB plaatsen) en het feit dat Shulgin hem ook in zijn Magic Half Dozen heeft opgenomen.­ Na die trip op 2,5 nijntjes van afgelopen weekend mag het van mij ook nog een stukje heftiger en langer duren, dus vandaar ook 2CE.­

Dan is het een goede keuze ja!
laatste aanpassing
Na een paar leuke avondjes te hebben gehad op 2cb(gekleurde nijntjes), ben ik eigenlijk benieuwd wat voor jullie een toegevoegde waarde is bij de space.­ Voor ons poppers en lachgas altijd een toegevoegde waarde.­ Hebben jullie nog bepaalde dingen die er erg goed bij gaan(afgezonderd van wiet).­

En tot nu toe eigenlijk altijd 2 nijntjes gehad in 1x.­ We willen de volgende keer 3 in 1 x doen.­ Wat gaat het grote verschil zijn?

Alvast bedankt!
Uitspraak van Yum op dinsdag 23 september 2014 om 23:07:
Voor ons poppers en lachgas altijd een toegevoegde waarde.­

Dat vooral ja, kan niet 1,2,3 wat anders bedenken..

..nou ja keta en G beetje na afloop.


Uitspraak van Yum op dinsdag 23 september 2014 om 23:07:
Wat gaat het grote verschil zijn?

Intensere trip, meer visuals, wat meer wasted gevoel ook doordat het wat rauwer op je dak komt. Wel grotere kans op bodyload, maar meestal maar voor korte duur tijdens de gehele trip. Mss duurt het net wat langer, maar dan heb je het over iets in de orde van een half uurtje tot een uurtje oid.
Ik vond G tijdens de trip altijd geweldig. Is ook zeer bruikbaar om (bjj hogere dosissen van bijvoorbeeld 2C-E) de bodyload aangenamer te maken. Al kan de bodyload van 2C-B ook vrij hard aankomen bij uitschieters ;)
laatste aanpassing
Heb nu 2x methox bij 2cb gedaan voor de bodyload.­ Is wel heel chill! Keta is ook chill, dat maakt het wat spacender
Warom word 2cb toch steeds moeilijker te vinden..­
Uitspraak van freestyle19 op woensdag 24 september 2014 om 19:54:
Warom word 2cb toch steeds moeilijker te vinden..­

Productieproblemen om het zo te zeggen
Uitspraak van [W.P.C] Patjeee op woensdag 24 september 2014 om 20:00:
Productieproblemen

U sure?

Uitspraak van freestyle19 op woensdag 24 september 2014 om 19:54:
2cb toch steeds moeilijker te vinden..­

Grote speler opgepakt. Wrsch is het (ff) tijdelijk. Vind hetzelfde bij LSD en keta, maar zegt ook niet dat het er niet is..
Uitspraak van 2Crew-Blue op woensdag 24 september 2014 om 19:47:
(2cb is dan wel nog eenigzins mild, toch oppassen), kan behoorlijke serotonine syndromen

2C-B zelf is geen serotonine "vreter"


Interessant kaartje verder wel.

Uitspraak van 2Crew-Blue op woensdag 24 september 2014 om 19:47:
serotonine syndromen

enkelvoud, er is maar 1 serotonine syndroom. Dat ontwikkel je wel, of niet. Er zijn geen verschillende.

Ik schrok een beetje van dit kaartje..

Amfetaminen met 2cb staan op dit kaartje als gevaarlijk. Nu neem ik nooit speed icm met 2cb (die combinatie van heel scherp zijn en juist lekker weg dromen lijkt me helemaal niets toevoegen), maar ik neem wel eens 4fmp met 2cb..


Amfetamines en 2c's geeft hij als unsafe aan, maar 2c's en xtc safe en ook nog eens synergie.. Het lijkt me dat 4fmp eerder in die eerste categorie valt

Voor mij komt de combinatie van een lage dosis 2cb (1 nijntje) met 4fmp het dichtst bij de ervaring die ik vroeger had met pillen. Dit voelt voor mij totaal niet dwingend, en de 2 middeltjes breken elkaar ook zeker niet af qua effect. Ik merk met deze combinatie echt het fijne dromerige van 2cb en de 4fmp voegt hier een hele fijne body high en de nodige energie aan toe. Zou hem dus zelf in de grijze categorie indexeren.

Ik koos hier juist voor omdat een combinatie van XTC en 4fmp mij te schadelijk leek voor de hersenen. Met de beperkte basiskennis die ik heb leek me 2cb met 4fmp juist een stuk minder schadelijk.Nu zit ik voor mezelf een aantal zaken te bedenken om de combinatie toch goed te praten, zo zal 2cb niet de heftigste 2c zijn en zal 4fmp niet precies te vergelijken zijn met normale amfetamines.. Maar ik wil toch niet te gevaarlijk bezig zijn. Ik vind van mezelf dat ik me er redelijk in verdiep, daarom zou xtc en 4fmp voor mij ook niet snel een optie zijn, hoewel het op het moment zelf ongetwijfeld erg fijn zal aanvoelen. Ook las ik hier boven al twijfels over hoe 2c's worden ingeschat in het kaartje.


Zou iemand mij wat zinnigs kunnen zeggen over de specifieke (extra) risico's en schade van 4FMP en 2CB ten opzichte van de optelsom van de schade van beide middelen los van elkaar?
laatste aanpassing
Uitspraak van D-Nial op dinsdag 23 september 2014 om 20:32:
Ik meende dat SO altijd 2C-E had gehad, maar kan het niet meer vinden.­

Had hier nog een mailtje over gestuurd een tijd geleden. Ze zijn inderdaad (jammer genoeg) gestopt met 2C-E vanwege te weinig animo en omdat het slecht leverbaar is. Helaas al voordat ik zelf de kans het te bestellen :nosmile:
Uitspraak van DeHeere op woensdag 24 september 2014 om 23:13:
Zou iemand mij wat zinnigs kunnen zeggen over de specifieke (extra) risico's en schade van 4FMP en 2CB ten opzichte van de optelsom van de schade van beide middelen los van elkaar?

Misschien niet heel zinnig om toe te voegen, maar het is een guideline voor combinaties waarvan ik vermoed dat beide in significante dosissen worden genomen. Zo wordt keta + alcohol als deadly aangegeven, echter kan gematigd bier bij keta ook prima. Zelf ook ervaring met 4fmp + 2cb en kan deze combi ook goed waarderen.
Uitspraak van Dre zuurkool op woensdag 24 september 2014 om 23:06:
2cb werkt mag dan wel op de serotine receptor werken, maar het put je serotine niet uit :-) geen vreter, meer een neurotransmitterovernemer.

Helemaal correct, maar toch pas ik altijd op met combinaties met MXE.
Uitspraak van !¤ Tone Diary ¤! op woensdag 24 september 2014 om 20:13:
enkelvoud, er is maar 1 serotonine syndroom.­ Dat ontwikkel je wel, of niet.­ Er zijn geen verschillende.­

Ben ik me van bewust, maar het typte zo lekker :P Misschien beter om wat correcter te zijn :)
iemand ervaring met 2 2cb pillen (blauw 3d hartjes) en lachgas in combinatie?
laatste aanpassing
Uitspraak van - Den= op woensdag 24 september 2014 om 09:47:
Ik vond G tijdens de trip altijd geweldig.­

Hoeveel G neem je dan? doseren is zo lastig...
Hangt van de sterkte van je G af toch, valt zo niet direct te zeggen.
Als ik 4,5ml van de G die ik had neem (tis op), hoeft dat nog niet voor jou te gelden toch? :)
Uitspraak van !¤ Tone Diary ¤! op donderdag 25 september 2014 om 01:11:
Dan gaat het dus om de MXE en niet om de 2C-X ;)

Exact, dat was waar ik op doelde met mn statement ;)


Uitspraak van !¤ Tone Diary ¤! op donderdag 25 september 2014 om 15:04:
hoeft dat nog niet voor jou te gelden toch?

Dus altijd alles testen is de boodschap!
Hmm ik heb best veel laten testen, maar altijd alles, dat nou ook weer niet. Heb nog nooit m'n G laten testen bijv..

Uitspraak van 2Crew-Blue op donderdag 25 september 2014 om 16:33:
Exact, dat was waar ik op doelde met mn statement ;)

Nou ja, je had het daarna wel over serotonine "vreters" en daarna in één zin, weliswaar tussen haakjes, haalde je 2C-B aan. En zoals we zeiden valt die nou niet echt onder de noemers "vreters".

Uitspraak van Prurient op donderdag 25 september 2014 om 00:32:
2C-E vanwege te weinig animo en omdat het slecht leverbaar is.­

Hmm misschien voor hun wel, desondanks recent er wat van binnen. (nee, dus niet via hun).

Uitspraak van 2Crew-Blue op donderdag 25 september 2014 om 01:09:
Zelf ook ervaring met 4fmp +­ 2cb en kan deze combi ook goed waarderen.­

Yup :yes:

Uitspraak van DeHeere op woensdag 24 september 2014 om 23:13:
Amfetamines en 2c's geeft hij als unsafe aan, maar 2c's en xtc safe en ook nog eens synergie..­ Het lijkt me dat 4fmp eerder in die eerste categorie valt

Toch is het werkingsmechanisme al veel veranderd door juist die fluor op de 4e positie, maar feitelijk heb je deels iig een punt, het heeft niet voor niets 4-fluoramfetamine.
Maar zo'n kaartje vertaald zich toch wat lastig naar toch weer net een andere,vrij specifieke, stof.

Het hele typische aan het kaartje is eigenlijk, dat er zowel serotonine syndroom staat,a ls unsafe, als deadly categorie is.
Met serotonine syndroom zal men willen aangeven, dat er, ergens, een verhoogde kans is, hierop. Dit zal met name, voor enkelen iig (2C-T7 bijv is een voorbeeld) gaan over hoge doseringen. Hoge doseringen T7 met veel MDMA. Daarin doet zo'n kaartje natuurlijk überhaupt te kort aan het concept "dosering" an sich.
Unsafe is een aparte categorie, maar als je het zo beredeneert; iets dat een verhoogde kans geeft op een serotonine syndroom, kun je nou ook niet bepaald "safe" noemen. Uiteindelijk kan het, indien symptomen ernstig en doseringen exorbitant hoog zijn, en indien onbehandeld, namelijk ook "deadly" zijn. Dus er is een soort van overlap tussen die 3 kleuren.
Daar waar die er niet iets tussen; "safe and synergy", "safe & no synergy" en "safe & decrease"
Uiteindelijk is het ook logisch dat er apart een serotonine syndroom en unsafe wordt belicht, want niet alles wat unsafe is, hoeft perse te betekenen dat het een serotonine syndroom betreft (zoals downers met elkaar), maar toch, er is wel een zekere overlap tussen die categorieën.
Uitspraak van DeHeere op woensdag 24 september 2014 om 23:13:
Voor mij komt de combinatie van een lage dosis 2cb (1 nijntje) met 4fmp het dichtst bij de ervaring die ik vroeger had met pillen.­ Dit voelt voor mij totaal niet dwingend, en de 2 middeltjes breken elkaar ook zeker niet af qua effect.­ Ik merk met deze combinatie echt het fijne dromerige van 2cb en de 4fmp voegt hier een hele fijne body high en de nodige energie aan toe.­ Zou hem dus zelf in de grijze categorie indexeren.­

Hier idem, of eerder richting het groene zelfs (je zou dan stiekem toch kunnen zeggen dat er overlap is tussen ze ;) )

Ik weet nou ook niet of de blauwe kleur bij SSRI's en MDMA nou geheel terecht en zo'n verstandige is. Maar ze zullen het wel beter hebben uitgezocht dan ik (hopefully :P ). Zit niet zo in die combi, maar het lijkt mij nou, op basis van werkingsmechanisme, niet echt een safe optie.. Het zou iig zelf niet in me op komen dat te combineren. Er is nl een reden waarom mensen aan de SSRI's zitten, dus ja.. om dan nou een serotonine depletor te nemen is ook zoiets..

Wat je in het kaartje wel goed ziet is dat downers als alcohol, keta, ghb/gbl slecht combineren met andere downers, en dat de tryptamines eigenlijk vrij mild zijn in combineren met dingen. Net als de 2C-X serie. En dat de 2C-Tx serie zich daarin idd anders gedraagd, iets wat ik ook wel weet idd :)

Tis een goede leidraaid uiteindelijk :)
laatste aanpassing
Uitspraak van !¤ Tone Diary ¤! op donderdag 25 september 2014 om 17:00:
Tis een goede leidraaid uiteindelijk :)

Mooie nuancering, bedankt! Met name ook kijkend naar de andere combinaties die ook als dangerous zijn gemarkeerd, ligt de sleutel inderdaad bij doseren..
Ik denk dat ik (met het oog op de vrij lage dosis 2cb die ik neem in deze combinatie) bij de feestjes waar ik het allermeest naar uitkijk dezelfde combinatie nog wel vaker zou gaan doen (zeg: een keer of 4 per jaar). 'Gelukkig' is het festival seizoen voorbij en heb ik even om er goed over na te denken en het te laten bezinken. In thuissetting vind ik op dit moment psychedelica veel interessanter, gezien het feit dat die tak van middeltjes nog erg nieuw voor me is (alleen ervaring met truffels en 2cb). In thuissetting zou ik die 4fmp, of welke andere upper dan ook, veel eerder achterwege laten.
Uitspraak van DeHeere op donderdag 25 september 2014 om 17:27:
Ik denk dat ik (met het oog op de vrij lage dosis 2cb die ik neem in deze combinatie) bij de feestjes waar ik het allermeest naar uitkijk dezelfde combinatie nog wel vaker zou gaan doen (zeg: een keer of 4 per jaar).­

Het is een hele goeie combi, ik neem 'm wel vaker. Idd dan ook 1 nijntje erbij. Als ik zelf caps had gemaakt met 2C-B poeder, dan had ik ze wat hoger gedoseerd, maar goed dat poeder is op en weet niet waar het te krijgen. Maar 1, soms 2 nijntjes erbij is best een prima combi. Ik kan er niet veel fouts overzeggen, gevoelsmatig komt het ook niet in de buurt van unsafe. Misschien dat die notering toch echt meer op gaat voor (dex)amfetamine (hoge dosering) icm 2C-B en, op de één of andere manier, al specifiek niet meer voor 4-FA. Maar...tis toch wel raar, gevoelsmatig is ook aan de combinatie..
Uitspraak van DeHeere op woensdag 24 september 2014 om 23:13:
u neem ik nooit speed icm met 2cb (die combinatie van heel scherp zijn en juist lekker weg dromen lijkt me helemaal niets toevoegen),

zoals je zegt...het lijkt me vooral niet zoveel toe te voegen.

Uitspraak van DeHeere op donderdag 25 september 2014 om 17:27:
'Gelukkig' is het festival seizoen voorbij en heb ik even om er goed over na te denken en het te laten bezinken.­

Heb ook even pauze, moet zeggen bevalt wel goed ;):)

Uitspraak van DeHeere op donderdag 25 september 2014 om 17:27:
In thuissetting zou ik die 4fmp, of welke andere upper dan ook, veel eerder achterwege laten.­

Heel begrijpelijk! Is wel leuk ook om een keertje thuis te doen, maar het heeft zeker geen plaats voor iedere thuis-experience imo.
Uitspraak van PeeJee45 op donderdag 25 september 2014 om 14:30:
Hoeveel G neem je dan? doseren is zo lastig...­

Nam dan niet meer of minder dan normaal. Wel oppassen, want teveel is nog steeds nok :bye:
laatste aanpassing
Ik en een maat wilde voor de eerste keer 2cb proberen we hadden van die blauwe ola hartjes
Allebij 2 op 2.­5 uur gewacht voelde niks helemaal niks mensen die kopen het is troep!!
Als er mccpp ofso in zit was dit mijn laatste bericht hahahahaha
Uitspraak van tim123 op vrijdag 26 september 2014 om 00:35:
Ik en een maat wilde voor de eerste keer 2cb proberen we hadden van die blauwe ola hartjes
Allebij 2 op 2.­5 uur gewacht voelde niks helemaal niks mensen die kopen het is troep!!
Als er mccpp ofso in zit was dit mijn laatste bericht hahahahaha


Veel negatieve geluiden idd, gelukkig is het pure poedertje in de omgeving gespot! Kan niet wachten om het te laten testen :hyper:
Uitspraak van tim123 op vrijdag 26 september 2014 om 00:35:
blauwe ola hartjes
Allebij 2 op 2.­5 uur gewacht voelde niks

Ik zag een testresultaat van 6mg langs komen (zonder spreiding), het kan best zijn dat het gewoon simpelweg echt te weinig mg's is om wat te voelen. -ALS- er door spreiding nog exemplaren zijn van 4mg bijv, ja 8 of 9 mg is gewoon veelal echt niet genoeg om er degelijk wat van te merken. Ook al is de treshold 2-5mg, veel mensen voelen daar gewoon echt niks merkbaars van.

Uitspraak van [W.P.C] Patjeee op vrijdag 26 september 2014 om 00:41:
gelukkig is het pure poedertje in de omgeving gespot!

Boffen (Y) Puurheid (% ) mss wel handig te laten testen ;)
Uitspraak van !¤ Tone Diary ¤! op vrijdag 26 september 2014 om 00:49:
Boffen (Y) Puurheid (% ) mss wel handig te laten testen

Uiteraard, niet getest gaat het bij mij iig niet naar binnen.
net +­- 30 mg 2c-c genomen, zou mild moeten zijn.­ fucking spektakel hier.­ had ik niet verwacht eigenlijk
Uitspraak van Dre zuurkool op vrijdag 26 september 2014 om 23:43:
net +­- 30 mg 2c-c genomen, zou mild moeten zijn.­ fucking spektakel hier.­ had ik niet verwacht eigenlijk

Welke ROA?
Route of administration.­
heb het opgelikt en weggespoeld met een glas water
Uitspraak van Dre zuurkool op zaterdag 27 september 2014 om 22:53:
heb het opgelikt en weggespoeld met een glas water

Verbazend, zelf ook goed onder de pannen geweest ooit van 2c-c maar dat was 40mg nasaal (Overigens geen aanrader voor de neus).
Met zo'n korte werkingsduur blijft er nasaal echt weinig over van je trip..­ Na de piek binnen 2 uur weer baseline?
of ik moet meer geld uitgeven aan een weegschaal.­ maargoed, na alle verhalen op het net had ik bij 40 -50 ook niet veel visueels verwacht.­ Blij dat ik redelijk rustig ben begonnen.­ vind het leuker dan 2c-b overigens.­ Wel een soort van leeg gevoel de dag erna helaas.­
laatste aanpassing
Uitspraak van - Den= op zondag 28 september 2014 om 19:14:
Na de piek binnen 2 uur weer baseline?

Jup. Tripping balls en na uurtje alles weer 'onder controle' en na 2 weer nuchter.
Uitspraak van D-Nial op vrijdag 12 september 2014 om 01:35:
Ik lag ook echt een paar keer flink in een deuk als ik met die vriendin die ook 2cb heeft gedaan aan het ouwehoeren was.­ Stonden we bij de VJ-booth, nadat we eerder al liepen te grappen over nummers aanvragen bij de DJ, ik tegen haar 'zullen we nu een visual aanvragen?'.­ Ik heb nog nooit zo hard gelachen volgens mij, de tranen stonden me in de ogen haha.­ Echt zo'n 2-CB momentje.­

:D:D:D
Uitspraak van - Den= op donderdag 25 september 2014 om 18:28:
niet meer of minder dan normaal.­

Ja maar wat is dat dan?? 5ml?
Nu zou ik het niet meer weten, aangezien ik al tijden niet echt meer gebruik.­ Laatst toevallig nog een keer 2C-E, maar daarvoor maanden niets gedaan..­

Ik zat altijd vrij hoog qua dosis.­ Een ML of 7 ging er wel in, en dat was goede G..­ Als ik die hoeveelheid nu zou nemen lig ik gegarandeerd plat..­

Voor iemand die geen tolerantie heeft zou ik een ml of 4 aanraden (al zijn er hier ws mensen die dit al te hoog gedoseerd vinden)
laatste aanpassing
dit weekend voor een 2e keer 2cb in een thuissetting geprobeerd..­ hele mooie avond gehad.­ had 2 nijntjes op, dus dat zal zo'n 20 mg zijn?

Mijn eerdere ervaringen waren vooral met truffels en 1x 1,5 nijntje..­ dus dan ga je automatisch die 2 middelen vergelijken...­

Hoe ik het heb ervaren is dat 2cb het meer gezellige plastic middeltje is..­ de leuke effectjes van truffels heb je, maar je bent nog redelijk instaat om te onderscheiden wat door de trip komt en wat realiteit is.­de vervorming van tijd is ook minder extreem..­ Paar gigantische lachkicks gehad en de kleuren waren heerlijk intens..­ Toch was het afgelopen weekend voor mij vooral opnieuw een gezelschap middel.­

Truffels vind ik over de gehele trip wat heftiger aanvoelen.­ De visuele effecten zijn misschien wel vergelijkbaar, maar je gevoel voor tijd en ego verdwijnen bij truffels meer dan bij 2cb.­ Truffels voelen meer als een spirituele ervaring, alsof je bij wijze van spreken een soort maya indiaan in de jungel bent..­

Meer mensen die dit zo ervaren? Of heeft het er mee te maken dat ik relatief hogere dosissen truffels dan 2cb heb geprobeerd (wat ik me moeilijk kan voorstellen)? en stel ik voer de dosis 2cb maar genoeg op, komt dit dan meer in de buurt van truffels? 2 nijntjes is natuurlijk niet extreem veel ofzo...­

Heeft iemand de combinatie wel eens geprobeerd? en zijn er redenen te bedenken waarom die combinatie meerwaarde zou hebben? Bijvoorbeeld met de gedachte dat je 2cb voor het visuele neemt en truffels voor het magische haast spirituele randje..­ waar bij alleen truffels misschien het visuele wat achter zou blijven of je moet dan weer zoveel nemen dat je teveel controle verliest?