Partyflock
 
Forumonderwerp · 785276
­
Aangezien ik van mening ben dat alle goede dingen gedeeld moeten worden...wil ik graag dit nieuw ontdekte talent met jullie delen.

Ik mag de eer natuurlijk niet zelf opstrijken in dit geval....kreeg namelijk laatst een cdtje toegestuurd van een Rotterdamse muziekgek. Nu krijg ik wel vaker cdtje waarvan mensen dan roepen dat het "echt heeeeel goed is" iets wat ik persoonlijk dan achteraf helaas niet kan bevestigen O:)

Maar nu was het anders, ene Ramon Diaz had een cdtje gemaakt. Dit cdtje was meteen al niet meer uit mijn cdspeler te branden en ik ben om :yes:

Nu ben ik een onwijze fan van Erick Morillo en Roger Sanchez en wat Ramon draait is geen kopie daarvan maar wel in dezelfde stijl plus iets wat ik altijd erg op prijs stel: nieuwe nog onbekende platen. Dus niet alle top40 dancehitjes achter elkaar gezet ;)

Uiterst funky en groovy maar met een soort van technobite, dus geen pingelpong tralala maar lekkere stevige sexy funky muziek.

Zo zie je maar weer dat zo nu en dan er ineens weer eens een natuurtalentje opduikt tussen de massa dj's, en hij zit gewoon in mijn cdspeler (y)

Voor wie nieuwsgierig geraakt is:

June mix Now Online on : www.djramondiaz.com/audio

Open met Windows Media Player in Microsoft IE
 
de nederlandse Roger Sanchez :/

Kan hij niet zijn eigen muziekstijl draaien
 
die gaan we maar is ff beluisteren in mn pauze :D
Ik krijg nooit geen CD'tjes zomaar thuis gestuurd :(
 
set van 6 uur :| mogguhhhh! :D
Lezen is ook een Kunst O:)

Nu ben ik een onwijze fan van Erick Morillo en Roger Sanchez en wat Ramon draait is geen kopie daarvan maar wel in dezelfde stijl plus iets wat ik altijd erg op prijs stel: nieuwe nog onbekende platen.­ Dus niet alle top40 dancehitjes achter elkaar gezet
 
Lezen is ook een Kunst


een titel voor een topic bedenken ook :/
Niet huilen :( als je nou gewoon even zijn muziek beluisterd dan weet ik zeker dat je daarna mijn miscommunicatie door de vingers wilt zien :P
Nou ik ben het helemaal met Bridget eens....­ als je zijn muziek beluisterd neem je alles voor lief...­ Muziek om helemaal op uit je dak te gaan
Ik als Sanchez fan ben erg blij dat we nu ook iemand van dat kaliber van onze eigen bodem hebben ;)niet dat ik het vervelend vind telkens naar Ibiza te moeten O:) maar zo dichtbij huis is ook wel erg relaxed!!!
Ik zeg AMEN!!!!! RS en RD RULES!!!!
Wat een feest heb je gemist Bri!!!!! RD is echt king!!!!