Partyflock
 
Forumonderwerp · 767210
­ Nederland
 
Vijf doden bij schietpartij in Hilversum
Gepost door Ferry (Veerboot) UIN: 165200947 - Bron: RTV-NH, NOS-TT, RTL Text
Gepubliceerd: zaterdag 16 april 2005 @ 13:29
Bij een schietpartij in een woning op de Hilvertsweg in het centrum van Hilversum zijn vijf doden gevallen, zo heeft de politie gemeld. Een man schoot zijn vrouw en drie kinderen dood. Daarna pleegde hij zelfmoord. De schietpartij vond rond 12.45 uur plaats.

Meer nieuws volgt...
misschien wilde ie eigenlijk alleen ze vrouw vermoorden en begonnen ze kinderen zo te huilen dat ie hun ook uit het lijden wilde verlossen. en toen z'n kinderen dood waren had ie zelf ook niets meer om voor te leven ;)

of ben ik nu ook ziek :[
 
:yes:



:P
 
wat een gekke man

ik zou zoiets echt niet doen hoor
laatste aanpassing
:respect:

2 bulldog..

zal kijken of ik al ergens opgenomen kan worden ;P
te ziek voor woorden
 
Update 14.26 uur
Volgens de website Geenstijl.nl zou de schietpartij plaats hebben gevonden bij garagebedrijf Automobielbedrijf Peter Nijhoff. Frans Nijhoff, een politieagent en tevens de broer van de eigenaar, zou eerst zijn gezin hebben doodgeschoten, daarna zou hij zelfmoord hebben gepleegd. Ook is nog onduidelijk of hij naast zijn gezin ook andere familieleden heeft doodgeschoten.
 
Prcies, te ziek voor woorden....
Pff en dat hier in Hilversum :S:X
Idd dat dacht ik ook al. Maar als je huwelijks probs hebt dan schiet je toch alleen jezelf af en niet je hele gezin :s zieke gast :(
 
Ik kom net terug uit Eindhoven en zie allemaal politie en gedoe aan het einde van m'n straat. Hier zegt men dat het een politieman zelf was die z'n vrouw, drie kleine kinderen en later zichzelf heeft doodgeschoten.

Ik had toevallig m'n camera bij me, dit is de woning en de situatie 5 minuten geleden, voor wat het waard is:

zie je dat? z'n motor staat er nog 8)
 
(n) ramptoerist!! :[
laatste aanpassing
 
Ramptoerist...? Ik woon er 100 meter vandaan en had een digitale camera in m'n zak...

Mag ik er dan niet even een fotootje van maken..? :(
weet je wat deze smiley betekent? :[
 
ey, van mij mag je hoor... (Y) :D ik zal ook nooit ontkennen dat ik ook nieuwsgierig blijf staan kijken naar spanning en sensatie op straat, zoals toen ik laatst 's nachts door rotterdam fietste en even schrok omdat ik dacht met sirenes achterna gezeten te worden, vanwege m'n fucking fietslampjes die ik vergeten was... maar er bleek een auto op z'n zij in de rotte (watertje in rotterdam) te liggen :o

...alleen ik had op dat moment geen camera bij me O:)
laatste aanpassing
 
weet je wat deze smiley betekent? :[


Keine ahunung........een smiley die z'n tanden laat groeien ofzo..? :9
laatste aanpassing
 
weet je wat deze smiley betekent?

geen idee welke betekenis jij eraan geeft, maar ik vind 'm in de context passen so i can't say i really care either (Y)
Hsum the place to be :/
 
in ieder geval één keer in het half jaar (Y)

...mijn tandarts zit er namelijk B)
wen--> ja die van mij ook, vlakbij de hilvertsweg., van de laan ofnie ;)
Welk gedeelte van de hilvertsweg is dat? Is dat op dat punt havenstraat, hilvertsweg - bosdrift :O
ja, bij ons gebouw!
laatste aanpassing
 
wen--> ja die van mij ook, vlakbij de hilvertsweg., van de laan ofnie

ehm nee, mijn tandarts heet 'coops' met z'n achternaam, burg. gulcherlaan (Y)

...wat een waanzinnig interessante wetenschap, niet? B)

:D
 
zie je dat? z'n motor staat er nog

:D
ja ik vroeg mij gewoon af of jij ook dezelfde tandarts had want jou tanden glimmen ook zo mooi (f) :P
 
whaha :D dankje (Y) ...slijmbal :[
ik zal je nog eens een compliment geven in deze donkere tijden :devil:

:P
 
de tijden zijn alles behalve donker joh (Y) en je moet gewoon eens wat meer spruitjes eten, daar gaat je gebitje van glanzen O:) 8)
hehe, nee spruitjes zijn niet aan mij besteed :P

de tijden zijn alles behalve donker joh


ja dat klopt, lang leve de zomertijd :D

en gelukkig ben ik zelf het licht in de duisternis O:)
Binnenkort in probleemwijken--> Hilversum.

hier enige quotes van seizoen 2

-te koop: huurhuis op de hilvertsweg:o
-wie hebt dat noûh een moordenâhûis voor 2 geeltjûhse :o
- vrouw mag je nie slaan, die moet je :x

Oke genoeg! O:)
laatste aanpassing
 
vandaag nog 2 keer langsgereden... waarvan het laatst zo rond half 1 :X :X
 
Vijf doden bij familiedrama Hilversum

Uitgegeven: 16 april 2005 13:12
Laatst gewijzigd: 16 april 2005 17:13

HILVERSUM - Door een schietpartij in Hilversum zijn zaterdag vijf doden gevallen, een vader, een moeder en drie kinderen. Volgens de politie gaat het om een familiedrama. Het lijkt er volgens een woordvoerder op dat de vader zijn vrouw en kinderen met pistoolschoten heeft gedood en daarna de hand aan zichzelf heeft geslagen.

De lichamen van het gezin werden zaterdag rond 12.30 uur door een familielid in de woning aan de Hilvertsweg ontdekt. De stoffelijke overschotten lagen daar al tussen de twaalf en 24 uur, aldus de politie. De politie was rond 14.45 uur in de woning nog bezig met onderzoek. Volgens een woordvoerder lagen alle lichamen in bed op de bovenverdieping van de woning.


De straat waar de schietpartij plaatshad, is afgesloten. Enkele geëmotioneerde buurtbewoners werden door politiemensen opgevangen en doorgestuurd naar slachtofferhulp. Het gezin waar het om zou gaan, was volgens omwonenden "normaal". De woordvoerder verklaarde dat er geen aanwijzingen waren dat het gezin problemen had.

School

De drie kinderen zijn omgekomen, zaten op dezelfde school, de Montessorischool-Zuid. Het gaat om drie jongetjes, meldde de school in een verklaring. De instelling probeert dit weekeinde alle ouders van het drama op de hoogte te stellen. In overleg met het Regionale Opvangteam Jeugd is een draaiboek voor de opvang van de leerlingen en leerkrachten opgesteld.
 
jah, wel heel erg :/ (beetje ter goedmaking van die onzin-opmerkingen over tandartsen enzo)
 
Artiest Devide
lompe mensen tegenwoordig :no:
Damn...Hoor het ook net op het NOS-journaal.. :(
sow zie en hoor het net ook zeg,waarom vraag je je dan of
hoe kan zoiets mogelijk zijn
 
We kunnen onderhand niet meer met onze eigen welvaart om gaan en verzanden steeds meer in zelfmedelijden en onvergenoegde dramatiek. In een vlaag van verstandsverbijstering komen dan onderbewust die ideëen boven om het hele gezin van enige toekomst te beroven, veelal geïnspireerd door identieke voorvallen.

Het is aan de buitenwereld toch niet uit te leggen dat in één van de welvarendste landen ter wereld, waar elk probleem (hoe huiselijk ook) totaal relatief is, iemand tot zo een daad kan komen..?

Die kinderen hebben amper kunnen genieten van het leven, doch zo onrechtvaardig uit het leven geplukt door zo een schurk... :nee:
 
vroeger veel gepest----->agent geworden----->tragische moord gepleegt. :devil:

ff zonder zottigheid is zoiets natuurlijk verschrikkelijk.
 
vuile schoft...hoe bedoel je ""de wereld is ziek'"
 
""de wereld is ziek'"



Ja en jij maakt ook deel uit van deze wereld.....


We zijn allemaal een onderdeel van deze wereld,ja en we zijn denk ik met z'n allen een beetje ziek.....

De maatschappij dat ben jij.....
best ziek dat zoiets moet gebeuren
 
idd :(
pff verschrikkelijk, dat je dat je eigen kinderen en vrouw aan kan doen :(
Heb er geen woorden voor, kan er nog steeds niet bij dat iemand tot zoiets in staat is ... :(
 
Mafkees!!!:S:@
Werkzaam bij Wicked Events
Artiest {SHOWLIST artist 44418, 9477}
Echt ziek:S

Dat hij zijn eigen neer knalt moet hij weten.

Maar laat die vrouw en kinderen met rust.

Er leven echt rare mensen op deze aardkloot
Familieleden agent staan voor raadsel
AMSTERDAM - De familieleden van de Hilversumse hoofdagent Frans Nijhoff (46) staan voor een raadsel. Ze hebben geen idee waarom hij vrijdagavond zijn echtgenote en zijn drie kinderen om het leven bracht en vervolgens zelfmoord pleegde.

Marianne, de zuster van KLPD-hoofdagent Frans Nijhoff, en haar echtgenoot zoeken troost bij elkaar voor het huis in Hilversum waar het familiedrama zich afspeelde. foto: Oscar Flos
De politieman van het Korps Landelijke Politiediensten gebruikte zijn dienstwapen en schoot vermoedelijk eerst zijn echtgenote José (42) en vervolgens zijn 8, 6 en 3 jaar oude zoontjes Pim, Bram en Max in hun slaap dood, waarna hij met het wapen de hand aan zichzelf sloeg. Marianne, een zus van Frans, bracht gistermiddag samen met haar echtgenoot een kort bezoek aan het huis aan de Hilvertsweg, waar het gezinsdrama plaatsvond. Het was een zeer emotioneel gebeuren voor het paar. Ze gingen niet naar binnen, maar liepen om het huis heen, waarbij ze elkaar omarmden en van verdriet en wanhoop hun tranen de vrije loop lieten. "Ik moest nog even terugkomen om te kijken", zegt Marianne.

En ze vervolgt: "De familie is verbijsterd, het is volkomen ongerijmd. We houden elkaar vast en vinden steun bij elkaar. Frans en zijn vrouw, het waren zulke leuke en lieve mensen, ze stonden altijd voor iedereen klaar." En haar man voegt daar aan toe: "Hun huis was net een zoete inval." ,,Je was er altijd welkom. We hebben er geen verklaring voor."

Het gruwelijke drama werd zaterdag ontdekt door broer Peter, die achter de woning van Frans en José Nijhoff een autobedrijf runde, nadat een ander familielid alarm had geslagen. "Ze fietste zaterdag om elf uur in de ochtend de woning voorbij en zag dat alle gordijnen nog gesloten waren. Dat was zeer verontrustend, want met drie kinderen in huis bestaat zoiets gewoon niet. We zijn toen direct poolshoogte gaan nemen", aldus Marianne. Twee buurtbewoonsters proberen intussen Marianne en haar echtgenoot een beetje te troosten. De bezorgde woorden doen goed. "De familie komt er vast weer bovenop, we moeten wel", zegt het paar bij het afscheid.

Het huis aan de Hilvertsweg zelf toonde gisteren op de hermetisch gesloten overgordijnen na geen uiterlijk kenmerken van het gezinsdrama. Integendeel, achter de woning scharrelden de katten van het gezin rond, er ligt plastic speelgoed van de kinderen en er staan buiten wat lege kratten bier en andere huishoudelijke voorraad, waaronder een doos kinderkrijt. Max, Pim en Bram hebben er hun namen mee op de zijgevel geschreven. Op een richel van een kozijn staan vier miniatuurvrachtwagentjes, bekende souvenirs met ook daarop afgedrukt de namen van de kinderen en die van vader Frans.

Meerdere buurtbewoners kwamen gisteren naar de woning om te getuigen van hun verdriet en ontreddering. Ze leggen een bloemetje neer, branden een kaarsje of laten een knuffel achter. Op een kaartje aan één van de bossen bloemen staat met een kinderhand geschreven: 'ik hoop dat jl een vijn leeft hep'. De 79-jarige Jos Miedema, die verderop in de straat woont, legt drie teddybeertjes neer. " Mijn hart draaide wel tien keer om toen ik het hoorde. Ik zag de kinderen altijd buiten spelen, ik dacht wat kan ik nu nog voor ze doen", zegt hij. Thera van der Veen van de bloemenkiosk in de straat vertelt dat moeder José zo aardig was tegen iedereen. "Ze was zo lief, maakte altijd een praatje over de kinderen en over andere dingen. Ik ben onlangs gescheiden en we hadden het wel eens over mannen en dan zei zij: 'Geef mij Frans maar'."

Intussen gaat het onderzoek van de politie onverminderd door. Want naast het motief zijn er nog veel meer vragen. Volgens een woordvoerster van het korps Gooi en Vechtstreek moeten sectie en laboratoriumonderzoek meer duidelijkheid geven.

De gemeente Hilversum liet gisteren weten dat onder leiding van burgemeester Ernst Bakker overleg wordt gevoerd over de nazorg aan schoolkinderen, ouders, buurtbewoners en nabestaanden. Vanuit de school van de kinderen, de Montessorischool-Zuid, werden gisteren alle ouders benaderd, vandaag is opvang per klas geregeld. Dit doen de docenten zelf, eventueel kunnen ze een beroep doen op hulpverleners. Mensen die willen praten over het familiedrama kunnen dit doen met Bureau Slachtofferhulp in Hilversum.

Bron telegraaf
ja het is echt verknipt :S

in hilversum (en daarbuiten ook lijkt mij) is het de gesprekstof van de dag. niemand kan het echt begrijpen aangezien het een gewoon gezin bleek te zijn.